icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

dejna077
6. sep 2013

@lulu174 ja za seba oscilococcinum v minulosti zaberal a je to homeopatikum. Vela pit a lezat lipovy caj je fajn ale salvia je super tiez na hrdlo a mojmu pomahal cibulovy sirup ale ten je pre mna bleee. Alebo ak znesies kloktaj slanu vodu.

isabellaa
6. sep 2013

@lulu174 a dalsie, zaujimavy clanok aj o cajoch - lieky, kore mozme a nie 😉

http://baby-web.topky.sk/clanky/a1339-Chripka-a...

sweethope
6. sep 2013

@isabellaa no aj mne,len ja psa chodim vencit a davat ju hore dole je bolestivejsie,ako ju dat iba raz hore a raz dole 😀

isabellaa
6. sep 2013

@dejna077 @lulu174

salviu NESMIE!

sweethope
6. sep 2013

@dejna077 @lulu174 baby ja som nedavno citala,ze bylinkove caje sa v tehu nesmu a hlavne,ze salvia sposobuje potraty,neviem co je na tom pravdy,citala som to na nejakom babywebe,tak radsej si to niekde zistite na to hrdlo 😕 😕

dejna077
6. sep 2013

@isabellaa nakolko mam male prsia tak zatial nebolia maju sa kam roztahovat nakolko som doma podprdu ignorujem :D

dejna077
6. sep 2013

@isabellaa toto som nevedela. Urcite si treba bylinky preverit ako mozu pomoct tak mozu uskodit. Ale cibulovy sirup je urcite v poho. Kloktanie salviou by nemuselo ublizit Florsalminom.

lulu174
6. sep 2013

@sweethope asi myslela kloktat salviu 🙂 tak zatial skusam slanu vodu, citron s medom-stavičku, a cajik s medikom a citronom, snad to ustupi a nevypukne ... taaaak dlho som nachladnuta nebola.

sweethope
6. sep 2013

@lulu174 inak to bolo prve co ma napadlo,ked som si ako tak uvedomila,ze som tehu,ze som dlho nebola chora a teraz to just pride a co mam robit. tak sa skoro uzdrav a potom nam das rady 😉

leamax
6. sep 2013

@sweethope no ja presne tak isto, navecer som najviac nafuknuta. a prsia ma nejak moc nebola, bezne tu beham bez podprdy a ked niekto dojde, tak ju zhanam 😀
@lulu174 a len hrdlo? septisan si neskusala?ten sa tiez moze

lulu174
6. sep 2013

@sweethope ale v minulosti som citala, že bolest hrdla patri medzi prve priznaky tehu 🙂 ale aj je to moja imunita :( ved už som mala aj herpes, teraz toto..joj, velmi mi pomaha zazvorovy cajik ale teraz sa bojim, vraj v tehu s nim treba opatrne

lulu174
6. sep 2013

@leamax zatial len hrdlo :( nie, to ma len dnes chytilo

sweethope
6. sep 2013

@lulu174 fakt patri medzi priznaky?lebo ja,este kym som nerobila test,zrazu uzlina napuchla a ucho ma z toho bolelo,asi 3-4 dni,kupila som kvapky do ucha,ale myslim,ze ked povolila uzlina po caji,tak aj ucho preslo.sranda,vtedy som si vravela,ze ta zimnica je z toho a nieco na mna lezie a o par dni som uz robila test a bolo mi vsetko jasne 🙂 skus si takto na zaciatku davat nieco bezpecnejsie,nikdy nevies,co moze takto skoro babu uskodit 😉

leamax
6. sep 2013

http://www.tehotenstvo.snadno.eu/Bylinky-v-teho...
tu su bylinky popisane, ktore mozme a ktore nie

inak to osciloccinum je dobre ako prevencia, raz tyzdenne pol tubicky mozme

leamax
6. sep 2013

@lulu174 ty brdo, ze priznak 😀 inak ja sa citim jak mechom prastena, tiez ako keby na mna nieco liezlo. a stredu v noci som sa tiez triasla od zimy - vsetko priznak tehotenstva 🙂
herpes = oslabena imunita

petkaa28
6. sep 2013

@leamax vyrocie mame az 28.5. ale nevadi 🙂) tatinko by sa potesil aj predcasneho 🙂) a este keby to bola princezna... Jaaaaj tato by sa aj zblaznil 🙂)

leamax
6. sep 2013

@petkaa28 stastny prestastny bude aj z chlapceka aj z princeznej 🙂 krasji darcek isto nikdy v zivote nedostal 🙂

petkaa28
6. sep 2013

@isabellaa ja mam tiez nejake vypuklejsie, drobcek si zrejme stavia domcek 🙂))

@sweethope teba bolia prsia bez podprdy viac? Ja naopak :D

@leamax
A brusko ma neskutocne svrbi a to si do neho ani nic nepicham :D

petkaa28
6. sep 2013

@leamax to je jasne 🙂))) tesit sa bude z aj aj, hlavne nech je zdravucke 🙂) ale princezna je jeho sen, on je zo 4 bratov, tak je zatazeny na baby :D

leamax
6. sep 2013

@petkaa28 no aspon nie som sama 😀 ja mam pocit, ze ma svrbia tie vpichy, ale kedze uz mam v nom 10 a vsetko je to v oblasti pod pupkom, tak mam pocit, ze ma svrbi cele. aj natieras? asi musime zacat

leamax
6. sep 2013

@petkaa28 aj moj je zo 4 bratov, ale ma aj sestru, tak mu je to asi jedno, ci chlapcek alebo dievcatko 🙂

petkaa28
6. sep 2013

@leamax nenatieram :D aj ked ku kyseline listovej som dostala aj krem :D Ako ja mam alergiu na nikel co je v gombikoch rifiel a gati, ale s tym mi pokozka neprisla do styku minimalne 3 tyzdne a aj tak mam brucho vyhadzane a svrbi neskutocne..
A baby upozornenie :D - nefarbite si teraz vlasy :D ja som si dala po transfere asi tyzden setrnu farbu bez amoniaku - ze jemna pieskova... No posledna odfarbena arana z lunika ix je suvix oproti mne :D

leamax
6. sep 2013

@petkaa28 ja mam doma olej na strie, ale neznasam byt ponatierana, tak sa susi v kupelni na policke 😀 ale uz ho asi musim pouzit, aspon obcas
no ja si vlasy nefarbim. ale ze sa to ani vraj nesmie v tehu

petkaa28
6. sep 2013

@leamax vitaj v klube :DD ja som nervna ked som natreta 🙂)
S timito novymi farbami sa uz vraj moze, su neskodne

leamax
6. sep 2013

@petkaa28 tak sme dve 😀
no pre mna to je jedno, aj tak si vlasy nefarbim 😀

ewana
6. sep 2013

mne chytila farba normálne ako vždy. Myslím v predšlom tehotenstve, som si farbila viackrát, ale len tým šampónom Palette na 24 umytí, čokoládovohnedá.

vera3000
6. sep 2013

Ahojte tak sa k vam zatial pomalicky potichucky pridavam 🙂

rybka1985
7. sep 2013

@sweethope mne sa hned na zaciatku tehotenstva urobil herpes v oboch kutikoch ust,to som este netusila,ze som tehu, a nemohla som sa ich zbavit 3 tyzdne,a teraz ma uz tyzden pobolieva hrdlo,tak neviem ci je to ozaj priznak 🙂

fewka
7. sep 2013

baby včera som bola u gyndoša a mám to potvredené. Len ma mierne vyľakal, pretože povedal, že to tam mám dosť presiaknuté a že mám mať kľudový režim, aby som nezačala krvácať...

petkaa28
7. sep 2013

@fewka tak sup do postele alebo na gauc, nohy hore a iba krič co by si chcela 🙂))) nič nerobit!!!! 🙂))