Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
@lulu174 a dalsie, zaujimavy clanok aj o cajoch - lieky, kore mozme a nie 😉
@lulu174 fakt patri medzi priznaky?lebo ja,este kym som nerobila test,zrazu uzlina napuchla a ucho ma z toho bolelo,asi 3-4 dni,kupila som kvapky do ucha,ale myslim,ze ked povolila uzlina po caji,tak aj ucho preslo.sranda,vtedy som si vravela,ze ta zimnica je z toho a nieco na mna lezie a o par dni som uz robila test a bolo mi vsetko jasne 🙂 skus si takto na zaciatku davat nieco bezpecnejsie,nikdy nevies,co moze takto skoro babu uskodit 😉
http://www.tehotenstvo.snadno.eu/Bylinky-v-teho...
tu su bylinky popisane, ktore mozme a ktore nie
inak to osciloccinum je dobre ako prevencia, raz tyzdenne pol tubicky mozme
@leamax nenatieram :D aj ked ku kyseline listovej som dostala aj krem :D Ako ja mam alergiu na nikel co je v gombikoch rifiel a gati, ale s tym mi pokozka neprisla do styku minimalne 3 tyzdne a aj tak mam brucho vyhadzane a svrbi neskutocne..
A baby upozornenie :D - nefarbite si teraz vlasy :D ja som si dala po transfere asi tyzden setrnu farbu bez amoniaku - ze jemna pieskova... No posledna odfarbena arana z lunika ix je suvix oproti mne :D
mne chytila farba normálne ako vždy. Myslím v predšlom tehotenstve, som si farbila viackrát, ale len tým šampónom Palette na 24 umytí, čokoládovohnedá.
Ahojte tak sa k vam zatial pomalicky potichucky pridavam 🙂
baby včera som bola u gyndoša a mám to potvredené. Len ma mierne vyľakal, pretože povedal, že to tam mám dosť presiaknuté a že mám mať kľudový režim, aby som nezačala krvácať...

@lulu174 ja za seba oscilococcinum v minulosti zaberal a je to homeopatikum. Vela pit a lezat lipovy caj je fajn ale salvia je super tiez na hrdlo a mojmu pomahal cibulovy sirup ale ten je pre mna bleee. Alebo ak znesies kloktaj slanu vodu.