icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

petkaa28
7. sep 2013

@isabellaa no ja ju prdim.... Bábätko je na prvom mieste... Nič a nikto nie je pre mna dolezitejsi...

petkaa28
7. sep 2013

@suncana ahoj, vitaj 🙂)

petkaa28
7. sep 2013

Baby otazocka - ked Vám jej zle, tak Vám je jasne, ze je to take tehu zle?? Alebo ako to cítite?? Viem, ze sa blbo pýtam :D ale mne býva zle večer hlavne, tak akoby od žalúdka, ale ked si stlačím žalúdok, tak ma neboli... A mám taký ten pocit, ako ked som prezrana, ze by som sa strašne rada vygrcala, ale nejde to... Len ten pocit tam je...ze co by som ja dala za bliti :DD

suncana
7. sep 2013

@petkaa28 presne takto mi je od rana, a malo jem.

bajana
7. sep 2013

@petkaa28 mne nie je zle, az je to divne - aj si nahovaram, ze citim to a hento, ale ozaj si to len nahovaram....stale si stlacam prsia, aby som sa presvedcila, ci este bolia 🙂 to je zatial jediny priznak....no a este to, ze vyzivujem.....inak mi nie je zle a dufam, ze ani nebude - nemozem si to dvolit 😅 ... v mojom okoli byvalo tak naozaj zle len jednej kamoske - ta bola prve 3 mesiace pri oboch tehotenstvach uplne mimo, chudatko....

dejna077
7. sep 2013

@petkaa28 mne vecer nafukne zaludok je mi na vracanie a tlaci ma zaludok mavm z toho az zimnicu vracat ja nedokazem s tym som mala problem vzdy. Pride to okolo 17-18tej a trvato kym nezaspim ale vacsinou pocas toho ako mi je zle sa musim este najest lebo by mi bolo este horsie. Teraz jedavam bebe dobre rano. Akoze nejde to dole krkom ale musim.

petkaa28
7. sep 2013

@dejna077 presne!! Toto je moja hodina :D a musim do seba nieco ihned natlacit a potom to na chvilu prejde 🙂)

Super baby, dakujem 🙂) aspon viem, ze je to "ono" 🙂))
Jaaj ci som ja rada, ze ste tu 🙂)

ewana
7. sep 2013

@bajana ja to eštelen čakám, pri prvom tehotenstve mi začalo byť zle v 6-7 týždni, no a to bol teda horor. Neviem si predstaviť ako to zvládnem teraz, keď mám 2-ročného krpca 🙂

lulu174
7. sep 2013

@petkaa28 aj mne byva tak nejak podobne, mam pocit na vracanie, akoby ma malo natiahnut ale nič, prejde to... a ani tolko nezjem, teraz som varila gulaš, a nemohla som dojest jeden tanier... no len dufam, že nezačneme vracat

dejna077
7. sep 2013

@lulu174 odvazna s tym gulasom tak drzim palce. Mne maminka rozmiesala zemiaky s omackou a trochou kuracieho maska. Jak fajn ked ma kto navarit.

bajana
7. sep 2013

@ewana kamoskina Natalka mala 2r a 4 mesiace...tak sme si hovorili, ze snad druhe babo pochopi, ze si mama nemoze dovolit na 3 mesiace vylozit nohy, ale nepochopilo .... tak mala putovala od jednej tety k druhej, aby mohla mama aspon trochu oddychovat...tak ale tvoje snad bude mudrejsie 😅 vraj to ma malokto rovnake u viacerych tehotenstvach

leamax
7. sep 2013

ahojte tehulky 🙂
kss, vas platia za to pisanie, ci co 😀 ste sa jak rozbehli. a ze len cez tyzden budete pisat, ha ha 😀 snad vas nejak docitame, sak ma zas klati pospat 😀

baby, neviem, ci som sa uz nepytala nahodou, ale neprehana vas? ja idem denne aj 2-3 krat teraz 😀 a som zistila, ze po mlieku bezim hned a taaaaak strasne mi chuti, no hruza. a dnes som prvy raz v zivote u nasich zjedla tresku, sa cudovali, ale som to zahovorila, este nic nevedia

petkaa28
7. sep 2013

@leamax no ja mám buď zapchu, alebo nestiham :DD ani nehovor... JA Somálsko bola kúpiť parížsky salat a tresku.. Ja co to z duše neznasam :DD

bajana
7. sep 2013

@leamax to bolo prve, co ma zarazilo este pred testovanim....mavam problem s travenim, ale vzdy viem preco....ale posledne asi 2 tyzdne som mala prehanky uplne bezdovodne....nastastie to uz preslo....

leamax
7. sep 2013

@petkaa28 😀 no vidis, ja zapchu nemam vobec. ale najlepsie, ze nafuknuta a hnacka, ze 😀
a teraz banujem, ze som si tu tresku nekupila este jednu 😀

leamax
7. sep 2013

@bajana 2 tyzdne? a ja tu uz rozmyslam, ci nemam radsej skocit k doktorovi, ked ma tri dni prehana 😀 takze pohoda vravis 😉 no prijemne to neni, ale tak neva, pre drobceka vsetko 🙂

som volala nasim, nech mi z tej tresky este kupia, tie potraviny maju oni u susedov 😀 😀 😀

leamax
7. sep 2013

no, tak som vas docitala 🙂
my mame tiez hafana, belgicky ovciak. tiez pozera na mna tak divne. vzdy sa rada o kazdeho obtierala, co nemam teda moc rada, lebo tie chlpy potom zo seba dostat, bleee. ale teraz sa len tak jemne ku mne preblizi, trosku ocucha a ide si po svojom. asi vie, ze teraz sa uz o mna vobec nema obtierat, podarena je 😀

jeeej, budeme tu mat aj svadbicku, supeeer 🙂 len sa ospravedlnujem, kym som docitala, zabudla som, ze ktora to mate 😀 nuz, tehu demencia, co narobime 😀

pozeram, ze ja som dnes vstavala prva, co 😀 ale my sme mali rano omsu, nebyt toho, tiez sa gulam asi do obeda v posteli 😀 a vcul sa mi zas taaaaak nic nechceeee 😀

leamax
7. sep 2013

ti hafani su aki krasni 🙂 a pozeram, ze ste od nas na skok, dobre vediet 🙂

dejna077
7. sep 2013

@leamax ano a odkial si?

leamax
7. sep 2013

@dejna077 z daleka, z vedlajsej dediny 😀 to je nahoda, co

isabellaa
7. sep 2013

@petkaa28
@dejna077
@leamax no baby, tak ja som sa bola prejst a som rada, ze som doma, gombik som si rozopinala uz o vytahu, nam mi bolo neprijemne na brucho. Ja tiez chodim castejsie na wcko, ide to tak lahko a samo 😀 A tiez neviem co do seba, chut na komplet obed nemam, ale ked sa nenajem, tak musim si nieco vzdy male dat, lebo potom mi je tak neopisatelne, zhodujem sa s vami. A suchoty a hnusny pocit na jazyku nemate ani jedna?

leamax
7. sep 2013

@isabellaa a clovek by si myslel, ze v tehu je vzdy zapcha a nam to ide vsetkym lahsie 🙂
ja mam hnusny pocit na jazyku, ale skor sa mi zda, ze mam viac slin ako sucho. inak ten hnusny pocit mi zacal len dnes, ale teda poriadne. ani mne nic nechuti, ale zas ked som hladna, tak mi je divne. a nechuti mi sladke, co som ja bola cokoholik 😀

isabellaa
7. sep 2013

@leamax vidis, to s tou coko mam aj ja. Dnes som mala banany v cokolade, ale zjedla som to, len aby to uz nebolo rozbalene a nedojedene. Normalne som nemala dobry pocit, take to uspokojenie po sladkom a ja som bola fakt velmi na sladke. 😀

isabellaa
7. sep 2013

@leamax 😀 😀 😀 to budu chalani a este aj opeknieme 😀

isabellaa
7. sep 2013

Baby, odporucam, ak pojdete niekam von nosit so sebou malu flasu vody a nieco pod zub napr: jablko, tycinku...
svagrina, ked bola v prvom trimestri odpadla na trhu... as kolisanie glukozy. 😉

ewana
7. sep 2013

@isabellaa
@leamax pri prvom mi tiež úplne prestala chutiť čokoláda, a to som jej predtým zjedla aj kilo za deň,...a aj som opeknela 🙂) A bol to chlapec 🙂 Teraz mi čokoláda chutí, a začali mi padať vlasy, tak dúfam, že to bude dievčatko 🙂)

lulu174
7. sep 2013

@petkaa28 vy ste na tom este dobre, viete čo som mala ja dnes na ranajky- tlacenku, cibulku fajne pooctovane, už som mala na nu 3 dni chut a dnes rano som stala a manžel mi už dopredu nachystal... a ja mu vravim, možes aj mne urobit? a on ved to je pre teba.. on papal jablčnik 🙂

lulu174
7. sep 2013

@isabellaa veru ja som až nervozna ked mam dhsie na sebe rifle, a ked ideme niekam dlhsie tak v aute vždy rozopinam gombik 🙂 ja musim stale pit, snad aj 3l denne vypijem.

lulu174
7. sep 2013

@ewana to fakt? bože, mne vobec nechuti sladke..už od utorka mam na stole Margotku ktoru milujem a je cela... hmmm, žeby to bol chlapček? ja by som radsej princezničku, ale tak hlavne nech je zdrave 🙂

lulu174
7. sep 2013

@dejna077 a tak mne zatial chuti vsetko, len posledne tri dni som mala pocit na napinanie, ale nič 🙂 no dnes mi je dobre, ale mam strašnu chut na vsetko kysle a slane 🙂