icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

ewana
7. sep 2013

@lulu174 ja neviem, či to tak je s tými čokoládami, len isabellaa nado mnou tak písala, a na mňa to sadlo 🙂 Ja som tiež chcela dievčatko, a narodil sa chlapec 🙂 Tak teraz mám druhý pokus, uvidíme 🙂

kika79
7. sep 2013

U mna pri prvom som nemala ziadne priznaky,prve 3 mesiace a potom do 6.som bola kamoska s WC misou🙂)) chut na sladke som nemala vobec a bolo to dievcatko🙂))teraz papam tak akurat,ani sladke ani slane....tak som zvedava,co to bude.....necham sa prekvapit.....

leamax
7. sep 2013

@isabellaa 😀 no presne. a normalne, ked kuknem na tie zasoby sladkosti doma, tak mi to nic nehovori
inak aj kamosky, co maju chlapcov, mi vravia, ze im tiez sladke nechutilo, az v druhom trimestri. mozno fakt cakame chlapcekov 🙂 hlavne, nech su zdravi a v poriadku, ci chlapcek, alebo dievcatko 🙂
ja vodu so sebou nosim vzdy, bez toho sa z domu pohnem jedine k nasim, inak furt so sebou taham flasu 😀
@ewana no vidis, dalsia, co potvrdzujes, ze pri chlapcoch sladke nechuti. ktovie, ci aj ja opekniem, aspon sa konecne nebudem bat pozriet do zrkadla 😀 😀 😀

dejna077
7. sep 2013

@leamax tak to sa tych chlapcov narodi asi vela ja sladke vobec max snehulky a tie kvoli mentolu a bebw dobre rano v noci kvoli tomu aby som potom vydrzala az do rana

leamax
7. sep 2013

@dejna077 no ved uvidime 🙂

ja mam inak fakt taky pocit, ze mam v brusku chlapceka. neviem, mozno sa mylim, uvidime. momentalne to citim na chlapceka 🙂 🙂 🙂

dejna077
7. sep 2013

@leamax ver ci never ale ten pocit mam aj ja ze to bude chalan a to uz mam daaavno vybrate meno pre dievca a pre chalana nic.

dejna077
7. sep 2013

No co baby aj vy spite v polosede ako ja? A to som nikdy nepotrebovala vankus a teraz spim skoro po sediacky a mam deky pod kolenami aby som mala vyssie nohy kvoli tlaku.

leamax
7. sep 2013

@dejna077 no aj my presne tak isto - pre dievcatko meno vybrate a pre chlapceka este nie
ja nie, ja pisem po leziacky pre istotu 😀

dejna077
7. sep 2013

@leamax v podstate aj ja lezim ale tak cudne ze mam chrbat hodne vysoko. Zas mi je tak divne som nafuknuta ako balon uz som si kupila aj espumisan lebo som nevedela vydrzat... A to sucho v ustach fuj

leamax
7. sep 2013

@dejna077 no mne sa ta pachut v ustach tiez nejak zvyraznila, bleeee. ani nieco zjest nepomaha

bajana
7. sep 2013

ja som si zase po dlhom case urobila sladku veceru...znamena to dievca? 😵 ... mne by to asi bolo jedno, hoci som vzdy chcela viac dievcatko, ale v poslednom case sa mi to nejako otocilo.... MM uz ma syna z 1. manzelstva, takze by chcel babu, ale vezme aj chalana 😉 ....podla teorii o krvi aj cinskej tabulky vychadza dievcatko....nastastie tomu neverim 😀

dejna077
7. sep 2013

@bajana nam to podla krvy a kalendara vychadza na chalana. Ja by som radcsej babu ale som zmierena s chalanom. Len nech je to zdrave

ewana
7. sep 2013

@bajana tá teória o krvi je aká? Aj ja chcem vedieť 🙂
@dejna077

dejna077
7. sep 2013

@ewana je o vymenw krvy v tele ze kazdych 7 rokov sa vymeni krv v tele a kto ma cerstvejsiu tak podla toho je potom pohlavie. Ja mam 27 a krv mam 6rocnu moj ma 32 a krv ma 5 rocnu takze mladsiu takze by to mal byt chlapec. Takto to poznam ja.

Predstavte si nejake hovada palia vonku zemiakove vnate a mne je akurat pekbe na hovno a natiahlo to do celeho baraku som im moc vdacna...

leamax
7. sep 2013

@dejna077 cize, ked ma muz 35 a ja 32, tak kto ma mladsiu krv?
u nas je to podla cinskeho kalendara chlapcek 🙂

dejna077
7. sep 2013

Ak uz mal 35 tak on ma uplne cerstvu a ty mas starsiu 5 rocnu takze chlapec ale ak ste splodili a on este len bude mat 35 tak baba

zuzka38
8. sep 2013

Dobre ranko, pridavam sa dufam k vam, testy s //, tak uz len potvrdit u dokiho.. Vsetkym prajem hladky priebeh a zdarne dotiahnutie do konca 😉

bajana
8. sep 2013

@zuzka38 vitaj medzi nami 🙂

@leamax myslim ze "krv sa meni" (to znie hrozne 😀 ) po 7 rokoch, tzn. na 7., 14., 28., 35. narodeniny, ten, kto ma krv mladsiu, urcuje pohlavie - takze aj podla krvi vam vychadza chlapcek....ale podla cinskej tabulky chlapcek? ja mam tiez 32 a v tom stlpceku su skoro same baby, hlavne pri splodeni dietata v lete, co je nas pripad...

leamax
8. sep 2013

@dejna077 uz mal vtedy 35, takze je to mladenec s cerstvou krvou 😀
@zuzka38 vitaj a gratulujeme 🙂
@bajana ale my sme iny pripad, my sme vkladali zmrazene embryjko, ktore bolo splodene v aprili a tam som uz mala 32, takze aj podla cinskej tabulky je to chlapcek 🙂 a pokial viem, tak v tej tabulke si treba odratavat podla lunarneho veku a podla toho som uz v aprili mala vlastne 33

dejna077
8. sep 2013

Prave som pozerala STV1 ze bol raz jeden zivot a neverili by ste ze isiel prave ten diel o babatku ako rastie jaj mi to prislo az dojemne som normalne slzila divna som. Ale ked som si predstavila ze toto teraz prebieha vo mne a v kazdej z nas juuuj 🙂

leamax
8. sep 2013

@dejna077 ty si divna? ja som vcera bola na omsi, uplne normalna omsa, dokonca bez organu, lebo nas tam bolo hadam 5 a pol aj s fararom a mne pripadala taka dojemna, ze som slzila cely cas

dejna077
8. sep 2013

@leamax uz to asi zacina precitlivelost.

leamax
8. sep 2013

@dejna077 no veru, teraz budeme plakat aj pri reklame na maslo 😀

tana85
8. sep 2013

ahojte 🙂 nechcem to zakriknut ale po roku cakania a dufania som nasla druhu slabu ciarku. dnes mam termin ms.
mozem sa povazovat za majovku ?🙂)

leamax
8. sep 2013

@tana85 jasneee, potichu gratulujeme 🙂
ved ukaz testik 😉

tana85
8. sep 2013

@leamax ten spodny je dnesny

anatalia77
8. sep 2013

@tana85 tak ten dnešný je jasný 🙂

leamax
8. sep 2013

@tana85 a to sa pytas? ved krasne silnie, si nasa 🙂 😉 vitaj 🙂

tana85
8. sep 2013

🙂 tak si drzme palce nech je teda maj nasim stastnym mesiacom

dejna077
8. sep 2013

@tana85 neboj nic dobre to bude a v den MS to je nic ze je slabsi ale stale silnie pockaj este dva dni a urob este jeden ta ta ciarka oslepi 😀 tak vitaj majovka :-P