Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
U mna pri prvom som nemala ziadne priznaky,prve 3 mesiace a potom do 6.som bola kamoska s WC misou🙂)) chut na sladke som nemala vobec a bolo to dievcatko🙂))teraz papam tak akurat,ani sladke ani slane....tak som zvedava,co to bude.....necham sa prekvapit.....
@isabellaa 😀 no presne. a normalne, ked kuknem na tie zasoby sladkosti doma, tak mi to nic nehovori
inak aj kamosky, co maju chlapcov, mi vravia, ze im tiez sladke nechutilo, az v druhom trimestri. mozno fakt cakame chlapcekov 🙂 hlavne, nech su zdravi a v poriadku, ci chlapcek, alebo dievcatko 🙂
ja vodu so sebou nosim vzdy, bez toho sa z domu pohnem jedine k nasim, inak furt so sebou taham flasu 😀
@ewana no vidis, dalsia, co potvrdzujes, ze pri chlapcoch sladke nechuti. ktovie, ci aj ja opekniem, aspon sa konecne nebudem bat pozriet do zrkadla 😀 😀 😀
No co baby aj vy spite v polosede ako ja? A to som nikdy nepotrebovala vankus a teraz spim skoro po sediacky a mam deky pod kolenami aby som mala vyssie nohy kvoli tlaku.
ja som si zase po dlhom case urobila sladku veceru...znamena to dievca? 😵 ... mne by to asi bolo jedno, hoci som vzdy chcela viac dievcatko, ale v poslednom case sa mi to nejako otocilo.... MM uz ma syna z 1. manzelstva, takze by chcel babu, ale vezme aj chalana 😉 ....podla teorii o krvi aj cinskej tabulky vychadza dievcatko....nastastie tomu neverim 😀
@ewana je o vymenw krvy v tele ze kazdych 7 rokov sa vymeni krv v tele a kto ma cerstvejsiu tak podla toho je potom pohlavie. Ja mam 27 a krv mam 6rocnu moj ma 32 a krv ma 5 rocnu takze mladsiu takze by to mal byt chlapec. Takto to poznam ja.
Predstavte si nejake hovada palia vonku zemiakove vnate a mne je akurat pekbe na hovno a natiahlo to do celeho baraku som im moc vdacna...
Ak uz mal 35 tak on ma uplne cerstvu a ty mas starsiu 5 rocnu takze chlapec ale ak ste splodili a on este len bude mat 35 tak baba
Dobre ranko, pridavam sa dufam k vam, testy s //, tak uz len potvrdit u dokiho.. Vsetkym prajem hladky priebeh a zdarne dotiahnutie do konca 😉
@zuzka38 vitaj medzi nami 🙂
@leamax myslim ze "krv sa meni" (to znie hrozne 😀 ) po 7 rokoch, tzn. na 7., 14., 28., 35. narodeniny, ten, kto ma krv mladsiu, urcuje pohlavie - takze aj podla krvi vam vychadza chlapcek....ale podla cinskej tabulky chlapcek? ja mam tiez 32 a v tom stlpceku su skoro same baby, hlavne pri splodeni dietata v lete, co je nas pripad...
@dejna077 uz mal vtedy 35, takze je to mladenec s cerstvou krvou 😀
@zuzka38 vitaj a gratulujeme 🙂
@bajana ale my sme iny pripad, my sme vkladali zmrazene embryjko, ktore bolo splodene v aprili a tam som uz mala 32, takze aj podla cinskej tabulky je to chlapcek 🙂 a pokial viem, tak v tej tabulke si treba odratavat podla lunarneho veku a podla toho som uz v aprili mala vlastne 33
Prave som pozerala STV1 ze bol raz jeden zivot a neverili by ste ze isiel prave ten diel o babatku ako rastie jaj mi to prislo az dojemne som normalne slzila divna som. Ale ked som si predstavila ze toto teraz prebieha vo mne a v kazdej z nas juuuj 🙂
ahojte 🙂 nechcem to zakriknut ale po roku cakania a dufania som nasla druhu slabu ciarku. dnes mam termin ms.
mozem sa povazovat za majovku ?🙂)
@tana85 tak ten dnešný je jasný 🙂
🙂 tak si drzme palce nech je teda maj nasim stastnym mesiacom

@lulu174 ja neviem, či to tak je s tými čokoládami, len isabellaa nado mnou tak písala, a na mňa to sadlo 🙂 Ja som tiež chcela dievčatko, a narodil sa chlapec 🙂 Tak teraz mám druhý pokus, uvidíme 🙂