icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

leamax
8. sep 2013

@tana85 tak tak, maj 2014 je urcite nasim najstatnejsim mesiacom 🙂 🙂 🙂

dejna077
8. sep 2013

Baby ja normalne chytam zavislost na mrkve aj vcera aj dnes surova a aj s maskom aj varena z polievky som mrkvoholik mnaaaaam.

leamax
8. sep 2013

@dejna077 daj si, mrkva je zdrava, mnam 🙂 prirodny betakaroten je najlepsi, vit. A sa v tehu nesmie uzivat, tak si ho telo pyta v takejto forme 😉

sweethope
8. sep 2013

caute koceny 🙂 je to take funny,naranajkovat sa a o chvilu to cele vidiet v zachode 😀 fakt "skvele" idu von cele kusy nekratinky 😀 no mne chutia hrozne cherry paradajky,vcera som zjedla asi pol kila 😀 @dejna077

leamax
8. sep 2013

@sweethope 😀 ze funny 😀
ja som zas vcera prvy raz v zivote zjedla tresku a dala by som si zas 😀 inak mi nejak praveze nic nechuti, len mliekoooooooo 🙂

darina90
8. sep 2013

ahojte.no ja stale neviem ci sa podarilo.ms meska no testom sa nejako nece ukazat ciarku aj ked meskaju 4 dni alebo den kwedze mne to vie o par dni skakat.podbrusko ani neboli ale vajecniky no noe je to ms bolest.tak uvidim ako to bude pokracovat.podla kalkulacky by bol tp 17.5 tak uvidim.no vam vsetkym gratulujem

vera3000
8. sep 2013

Baby aj mate nejake priznaky? Mna boli odrana brucho a hnacku mam a podla mojho muza neznesitelne nalady 😀

dejna077
8. sep 2013

Baby co je dobre na nafukovanie ja som to s tou mrkvou prehnala a som zeraz ako balon a len sa to vo mne kruti. Espumisan nepomohol... Alebo si mam z neho dat este dala som si uz dve tie gulicky asi pred hodkou a pol.

tana85
8. sep 2013

trochu ma zneistuje, ze nemam ziadne spominane priznaky. trochu mi je obcas blivno ale to je tak vsetko. dejna, na vetry je dobry fenikel

dejna077
8. sep 2013

@tana85 musim nieco vyskusat lebo mam az zimnice...

Neboj to pride aj mne to prislo postupne najprv sa mi len hlava tocila no a teraz mi byva kazdy vecer blivno ale snazim sa to potlacat k tomu nechutenstvo...
Mozno budes jedna z tych stastnejsich a nebude ti nic.

isabellaa
8. sep 2013

@dejna077 cawes, ked nemas poruke fenikel, tak zuj rascu, mala by pomoct 😉

dejna077
8. sep 2013

@isabellaa druhy espumisan pomohol teraz mam zas tak cudne naduty zaludok a je mi blivno. Asi si na to budem musiet zvyknut ked mi je tak vecer co vecer... ☹

isabellaa
8. sep 2013

@dejna077 tak ja som zase totalne mrtva, ako som pisala vcera, ze som dnes chcela ist von sa poprechadzat, tak sme aj boli, ale vacsinou som sedela pri jazere a citala knihu, pozerala na kacky 🙂 a ked sme prisli domov, tak som sla spat 😀

leamax
8. sep 2013

@vera3000 hnacku som mala aj ja, dnes sa drzim, ale este sa moze ukazat 😀 som citala, ze je to normalne, niekoho zapeka a niekto ma hnacku
@isabellaa aj my sme sa dnes boli prejst, super mi to padlo, aj krize povolili 🙂

monii28
8. sep 2013

@petkaa28 Ja mam styroch a su rovnako šaleny ako pred tym 😀

isabellaa
8. sep 2013

@leamax zajtra ides na krv, to budes 12 d po vklade?

leamax
8. sep 2013

@isabellaa ano. preco?

isabellaa
8. sep 2013

@leamax no len tak, aby si potom napisala hodnotu hcg 😉

monii28
8. sep 2013

Pracuje tu niekto,ci ste sli PN?

leamax
8. sep 2013

@isabellaa jaj 😀 ved jasne, ze ju napisem, len neviem, kedy to budu mat u nas hotove, ci hned zajtra, alebo utorok, alebo az piatok. lebo moj gyndo stredu, stvrtok nerobi, robi v inom meste

tv doma, prave bezi tehotne v 16-tich

leamax
8. sep 2013

@monii28 nooo, my sme tu tusim vacsina nezamestnane

dejna077
8. sep 2013

@isabellaa to ze som schopna cely den prelezat v posteli a vobec mi to nevadi je pre mna nepochopitelne. Ostala som uplne nefunkcna takmer som nejedla. Teraz mi odisla mama ta tu bola od piatku nam varila lebo je proste nevladzem takue som dokonca normalne jedla po malinku ale kazdu chvilku. Dokonca ma donutila vyliezt s postele tak som sedela na dvore a tesila sa so psami. Dnes som sa uplne prekonala a povyavala som spalnu potom som skoro umrela 🙂 Musim so sebou nieco robit lebo nebudem vladat ochabnu mi svaly ale ta unava...

dejna077
8. sep 2013

@leamax pobavilo ja som PN s inou diagnozou ako tehu. Inak ked si krv hodis do nemocnice tak ti hadam povedia skorej. Ja som mala na druhy den ak teda ides do TO

isabellaa
8. sep 2013

@leamax nemam nervy na tie kra.. - tehone v 16tich 🙄 , prepla som to na prima cool - simpsonovi 😀

dejna077
8. sep 2013

@isabellaa milujem simpsonovcov 😉

isabellaa
8. sep 2013

@leamax ja mam krv do 1,5 hodiny, cakat taaak dlhoooo fuuuuuuuuu, to by som nechcela

isabellaa
8. sep 2013

@dejna077 tak kuk na prima cool,zacinaju, idu po sebe 3 casti 😉

dejna077
8. sep 2013

@isabellaa nemame prima coool len klasicku antenu 10 programov ale spiderman tiez nie je na sebevrazdu

leamax
8. sep 2013

@dejna077 mna s tym vzdy posle do HPL, tam im to tak dlho trva, lebo oni cakaju, kym na rovnaky druh testu budu mat viac vzoriek, ci co. aj v nemocnici je labak? ale to by som si musela asi tam ist dat zobrat krv, nie?
@isabellaa ako mna to teraz nejak nevzrusuje, uz viem, ze tehulka som, tak to cislo ma nejak nenahana. keby som netestovala, uz by som zosedivela asi 😀

isabellaa
8. sep 2013

idem ja podriemkavat, pekny vecer