Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
Baby ja normalne chytam zavislost na mrkve aj vcera aj dnes surova a aj s maskom aj varena z polievky som mrkvoholik mnaaaaam.
ahojte.no ja stale neviem ci sa podarilo.ms meska no testom sa nejako nece ukazat ciarku aj ked meskaju 4 dni alebo den kwedze mne to vie o par dni skakat.podbrusko ani neboli ale vajecniky no noe je to ms bolest.tak uvidim ako to bude pokracovat.podla kalkulacky by bol tp 17.5 tak uvidim.no vam vsetkym gratulujem
Baby aj mate nejake priznaky? Mna boli odrana brucho a hnacku mam a podla mojho muza neznesitelne nalady 😀
Baby co je dobre na nafukovanie ja som to s tou mrkvou prehnala a som zeraz ako balon a len sa to vo mne kruti. Espumisan nepomohol... Alebo si mam z neho dat este dala som si uz dve tie gulicky asi pred hodkou a pol.
trochu ma zneistuje, ze nemam ziadne spominane priznaky. trochu mi je obcas blivno ale to je tak vsetko. dejna, na vetry je dobry fenikel
Pracuje tu niekto,ci ste sli PN?
@isabellaa to ze som schopna cely den prelezat v posteli a vobec mi to nevadi je pre mna nepochopitelne. Ostala som uplne nefunkcna takmer som nejedla. Teraz mi odisla mama ta tu bola od piatku nam varila lebo je proste nevladzem takue som dokonca normalne jedla po malinku ale kazdu chvilku. Dokonca ma donutila vyliezt s postele tak som sedela na dvore a tesila sa so psami. Dnes som sa uplne prekonala a povyavala som spalnu potom som skoro umrela 🙂 Musim so sebou nieco robit lebo nebudem vladat ochabnu mi svaly ale ta unava...
@dejna077 mna s tym vzdy posle do HPL, tam im to tak dlho trva, lebo oni cakaju, kym na rovnaky druh testu budu mat viac vzoriek, ci co. aj v nemocnici je labak? ale to by som si musela asi tam ist dat zobrat krv, nie?
@isabellaa ako mna to teraz nejak nevzrusuje, uz viem, ze tehulka som, tak to cislo ma nejak nenahana. keby som netestovala, uz by som zosedivela asi 😀
idem ja podriemkavat, pekny vecer

@tana85 tak tak, maj 2014 je urcite nasim najstatnejsim mesiacom 🙂 🙂 🙂