Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
@2014eva ahoj tak uz mam normalne strach ze zajtra dostanem ako mam.slak ma ide z toho trafit sice brucho sa mi pekne dava do tehu podoby ale krcok mam aky si divny vobec nie taky ako ked sme prvy krat otehotneli a bojim sa ze nie sme tehotny.asi by ma fakt porazilo cely mesiac duchov nahanala a na raz v jeden den buuum a je vsetkym mojim nadejam koniec.ach chcem pondelok.az uz viem na com som.a ty ako?
caute. len tak zo srandy som si sem klikla ci vobec tato tema uz existuje a aha ho aka pilna debata 😀
drzim vsetkym palce.
ja som dnes 35 DC ale test som si este nerobila. lebo ja mavam dost dlhe cykly tak okolo 35 dni. niekedy menej 30 dni niekedy aj 38. ale snazili sme sa tento mesiac poctivo. teda neni to prvy snazilkovsky mesiac ale teraz sme to teda fakt rozbehli 😀
a tak tajne dufam ze to vyslo lebo ma uz 2 tyzdne bolia prsia. tie ma bolievaju len par dni pred MS ale kedze ta este nedorazila tak mam nadej. v pondelok idem pre test.
som zvedava. pri prvom sme sa snazili zhruba 2 roky a nakoniec sme si museli pomoct liekmi na moju ovu. teraz je muz po vaznej chorobe tak ak nam to vyjde bue to zas maly zazrak. prve mame tiez majove. inak je to troku neprakticky mesiac 😀 kvoli skolke.
tak drzim vsetkym palce.
@jaanka3 no predtym som tam mala len taku tvrdu gulicku a pekne sa to dalo nahmatat prstom jednu nohu som si dala na vanu a druha bola normalne a pekne som si nahmatala ale teraz ja neviem je aky si mekksi a ako keby na boku tak ja neviem predtym som si bola este pred ms sto percent ista ze som tehu aj ked to potom dopadlo zle ale mali sme potrvdene tehu.a teraz ja neviem asi zajtra pride ms.
@virihe dakujem no uz ma fest boli brucho asi pride zajtra ms ako ma prist nie stale som tam mala len duchov vobec ani trochu nebola sfarbena test som si robila naposledy vo stvrtok a stale len duch aj ked ta ciarocka nabehla za par sekund ale bola stale len prisvitna a hlavne ten krcok ma strasne matie mam ho taky uplne iny ako ked som bola v maji tehu tam som vedela este pred terminom ms ze som tehu ale teraz ho taky nemam.
Ahojte, tak ja mám dva testy za sebou, robila som si test včera a aj dnes ráno a oba boli negatívne, tak uvidíme, či z toho vôbec niečo bude a či pôjdem do práce alebo na materskú 😎. Zatiaľ som len 24 DC, takže to neberiem definitívne. Ale cítim sa úplne bežne. Tak držím palčeky všetkým čakajúcim 😉 .
Tak dúfam, že aj ja sem budem patriť 🙂 ale MS mám dostať až začiatkom mesiaca 🙂
tak kovky ja uz od vcera mam ms ale sakra silnu aj zrazeniny ,tak myslim ze to skoncilo velmi skoro ,totalne ma boleli vajecniky ako keby mi ich trhali no co bude inokedy 😉 tak sa lucim a ostatnym prajem uspesne tehu ,tak to bude Jun 😀
@2014eva to mi je ľúto, ale zase aj jún je pekný mesiac na pôrod 😉
Jeeeeej baby to je neuveritelne, ze je tu uz tema majovky 2014. Moc vam vsetkym drzim palceky. Ja som majovka 2013. Prajem krasne tehulkovanie.
tak baby dnes som si robila test a vyzera byt uz pekne slabo pozitivny uz to neni duch ale slabo ruzova pekna ciarocka.tak este testnem zajtra a ak bude o trosicku silnejsia uz je to na dobrej ceste.len dufam ze sa nestane ako minule ze po tyzdni meskania a aj testy pozitivne som zacala krvacat a na druhy den tam uz nic nebolo.tak este nie je nic uplne vyhrate.drzkam vam vsetkym palceky az sa to tu uz zacne krasne zaplnat krasnymi pozitivnymi testami.
no to nebola dlhsia LF len tak si myslim,to sa nerata lebo proste bezdovodne mi nemeska ms
@emilia25 prosime si foto.
ahoj dievcata ako sa tu mate? ja som na dovolenke a nezobrala som si testy aby som na to stale nemyslela... ms mam dostat az 3.9 cize by ma to len lakalo a asi nic neukazalo... ak sa nepodari tento mesiac tak verom, ze jun to isti a budem mat druhe junovcatko doma.. aj som to tak planovala, ale neviem preco.. mala som tusaka , ze to nepojde tak lahko. ... takze v nedelu testujem a uvidime co z toho bude. drzim vsetkym cakatelkam silno prsty !!!!
Ahojte.mam otazku.Mam uz jedno dieta bude mat rok. zatial na druhom nepracujeme. pouzivame kondom.ale mali sme pred 2 tyznami.(zhodou okolnosti plodne dni)sex. bol s kondomom,ale po pol hodinke sme si to zopakovalu. na zaciatok bez kondomu ale po par minutach si ho nasadil.mohol mu ejakulat zo spermiami z predosleho sexu zostat na ude a tym sa pri druhom sexe dostat ku mne spermie?medzi tym nebol v sprche ani na wc. mozno blba otazka a divne opisana situacia. ale 3dni mi meska menzes. mavam ho presne po 28 dnoch. test spravim asi az v stredu.
Dievcata gratilujem,takto red rokom ( AJ PRED 4 a aj pred 6 😀 ) SOM SI NASLA KRASNE DVE CIARKY,UZITE SI TO JE TO PODLA MNA NAJKRADIE OBDOBIE NA TEHULKOVANIE I NA RODENIE.DUFAM SI VSETKY NAJETE // A DOTIHNETE TO DO KRASNEHO KONCA A ZACIATKU NIECOHO NADHERNEHO.
@lucica Ahoj, no podľa mňa tam šanca na otehotnenie bola, určite to nie je vylúčené.
Ahojte, tak ja som si dnes robila ďalší test - 26 DC. Bol negatívny, takže už to beriem tak, že tehotná nie som, lebo test by to už ukázal, takže počkám ešte na MS a situáciu mám vyriešenú. Tak zatiaľ sa lúčim. Prajem príjemné tehu. 😉
@akinorev30 na 26 den cyklu? Kolkodenny ho mavas? Ja mavam 28 a teraz som 32 den a este som si nerobila test. Asi poobede alebo zajtra ho spravim
@emilia25 Ahoj, mam na teba otazku. Ja mam syna, ktory bude mat v septembri rok a je mozne ze som tehotna. Este som si nerobila test. Ale stale rozymsla, ako to zvladnem s dvomi detmi. Ked by sa zadarilo a druhe sa narodi, tak prvy bude mat 20 mesiacov. Je to dieta uz aspon trochu samostatne v tom veku? Lebo teraz je dost zavisly na mne. Stale na ruky... este nevie chodit, len popri nabytku, tak teraz je to take obdobie iba s niekym. Nie vyslovene mama, ale ktokolvek. Plus pre druhe bude, ze bude mat rovesnika s ktorym sa bude hrat a ten uz hadam nebude taky. Ako si to zvladala. Aky ste mali rezim dna?
@lucica jasne da sa to zvladnut hlavne my sme to tak robili ze ked najstarsi syn zacal chodit tak sme uz kocik viac menej nepouzivali aby si pekne spevnil dnozky a aby nemal pocit ze je odstrceny a ked sa maly narodil asi mesiac pred porodom uz spinkaval s nami aby sa aj postielka uvolnila a by to proste necitil a pekne sa to vsetko da zvladnut.a hlavne stale treba ukazovat brusko ze je tam babetko a ked uz bude domka tak bude vediet ze je to babatko z bruska.
@emilia25 Dali ste starsieho spat k vam potoM? Ja ho planujem od noveho roka dat spinkat do svojej izby. dAM SI TAM KAMERU, ABY SOM HO pocula keby nieco a aj videla, ale ak som naozaj tehotna tak druhe sa narodi zaciatkom maja. Tak nech ma dost casu si zvyknut.
No a ten kocik to bude asi problem. Lebo mi dost chodime von aj na cely den a to bude starsi este stale chciet spat. Tak asi budeme vymyslat ten duo kocik. UVidime.
@lucica no to by bolo tiez dobre riesenie s tym duom.no u nas vlastna izba a dvoj poschodka je veru prazdna.najmladsi spinka v postielke starsi s nami a najstarsi s babkou.ale hlavna vec ze detska izba a postele prazdne.ale budem to musiet aj ja zmenit hlavne u najstarsieho ked uz nastupuje do skolky.
ahojte tak ja mam za sebou tiez konecne test a vyzera to nadejne. je tam aj druha ciarka aj ked slabsia ale ukaze sa prakticky hned. este si chcem kupit zajtra ten clearblue nech viem kolky tyzden to asi je lebo ja mam cyklus nepravidelny a chcem sa vyhnut tomu co sa stalo pri prvom ze mi vyvolavali porod nasilu len preto ze si nedali vysvetlit ze ja mam este minimalne 2 tyzdne cas. tak teraz si to upravim podla seba ja tusim kedy sa to presne asi stalo a chcem si to potvrdit tym testom. v minulom tehu som mala ovulku az na 37 den cyklu to som vedela uplne presne lebo som si merala teplotu. teraz aspon teda podla mojho pocitu to bolo na 22 den. ale to je len odhad

ahojte...tak mi spartnerom stale uvazujeme ci ano alebo nie no na rozhodnutie mam uz iba par dni...uvidime mozno aj ja sem budem patrit... prajem vam krasne a bezproblemove tehulkovanie 🙂