icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

isabellaa
9. sep 2013

@sweethope
@petkaa28 myslim, ze v dnesnej dobe uz nikto nedodrziava oddych mamicky a prepojenie, navyknutie maminy a ocina s dietatkom po dobu 6nedelia. Ja na navstevu urcite nechodim skor, myslim, ze to ma svoj vyznam a u nas chcem, aby to tak bolo min. po dobu aspon 2 tyzdnov, ved to male moze hocico chytit od navstevy...

sweethope
9. sep 2013

@isabellaa presne tak.kamoska porodila a hovorim jej:zlato ked budete v klude,zohrati a pripraveni,daj mi vediet,rada vas uvidim,no viem,ze potrebujete cas..ona jasne,pridi,teba chcem vidiet.no dala som jej 3 tyzdne,ale za to ini jej nedali ani ten tyzden,tak ma to hnevalo.teda,nie ze oni boli skor,ale ze ti ludia to vobec nerespektuju,ze babo potrebuje svoj rezim a hlavne si zvyknut na mamu a tata...

dejna077
9. sep 2013

@isabellaa este nie je vsetko stratene neboj. A to ze nezodpoveda velkost tiez nic nemusi znamenat ja som bola na some 4+4tt a nevidela nic ja som spinila a ked ma prehmatavala tak mi hovorila ze nie som ani len tehotensky zvacssena okrem krvy a testov nic nevravelo o tom ze som tehu. Este teda nevesaj hlavu vela pi hlava prestane boliet a oddychuj a pozitivne mysli musi to vyjst ked uz si podstupila tolko bolesti a starosti. Takmer sa nemodlim ale za tvoje babo jednu modlidbu dam.

isabellaa
9. sep 2013

@dejna077 bodaj by si mala pravdu

isabellaa
9. sep 2013

@sweethope
@dejna077
@leamax
@petkaa28 a dalsie, davam do pozornosti, na jednotke o 2020 film Kralova rec, dobra kvalitka 😉

lulu174
9. sep 2013

@petkaa28
@sweethope
joj baby a to len mne nieje zle? bože, či je so mnou vsetko OK :( okrem tych 2 dni koncom tyždna, čo ma trošku napinalo mi nič nieje...ale dnes ma boli podbruško trochu...
no a čo mm? joj taky je dobručky-za 5 rokov čo sme spolu nebol taky milučky..ale je pravda, že si to začne uvedomovat, až ked ho kopne 🙂 dnes som mu čitala ako embrio vyzera v 7 tyždny tak len na mna kukal očiskami 🙂

sweethope
9. sep 2013

@lulu174 nemusi ti byt zle,kamoske nie je vobec zle a su v poriadku 😉 ja sa tiez plasim,ked mam dobry den a nie je mi zle 😅 neboj,kazda sme ina,vsetko je v poriadku 😉

leamax
9. sep 2013

@dejna077 no ja pojdem u nas, tak som zvedava, ci u nas budu mat aj ten fraxik. nastastie este mam a ony su strasne ochotne, vsetko hned objednavaju 🙂
@sweethope ja som vysla pred tescom z auta a predo mnou chlap - ako chlapi si na seba tolko nedavaju, ale ja mam vcul na parfumy asi cuch ako stopovaci pes 😀 no rychlo som ho radsej obisla, bleeeee. a tie cigarety - ani nevrav, takym rodicom by som veru aj ja ruky polamala 😠
@petkaa28 nerobilo sa dnes sono, este je skoro
@sweethope mna to mlieko prehanalo a vcera nieeeeee 😀 ale pre istotu som si dnes kupila jedno bezlaktozove 😉
@petkaa28 moj este neni doma, dojde o tyzden stvrtok, tak hladka brusko iba cez skype 🙂 ale tesi sa strasne 🙂
@isabellaa joj, moja, to mi je luto ☹ dal ti nieco? zvysil ti utros? odpocivaj, nech ta drahy obskakuje. pevne verim, ze druhe babo je v poriadku 🙂
@petkaa28 prve dva dni? mesiac po porode nemaju co hromadne chodit. ja som svagrinu uz davno upozornila, ze skor ako po sestonedeli nepeijimame hromadne navstevy. nech sa urazaju kolko chcu, ved sa aj odrazia 😀

isabellaa
9. sep 2013

@leamax 😀 som sa pobvila, ze sa aj odrazia 😀 - uplne suhlasim!
Rano som si supla 2tbl. duphastonu, uz nespinim. Beriem nadalej vsetko rovnako.

bajana
9. sep 2013

ahojte baby, konecne doma z prace - dnes som mala 4x90 min. hodiny, celkom som to zvladla, len ma trochu pobolieva brusko - tak menzesovo.....vzdy ked idem na WC, s obavou sa pozeram na nohavicky, ci su ciste - zatial ani skvrnka, nastastie, klop klop
@tana85 pytala si sa, kedy ideme k dokimu....ja som nabehla hned v ten den, co som nasla pozitivny test 😀 ale isla som skor informacne, vedela som, ze sa nedostanem ani k doktorke (chodim do takeho vacsieho centra, kde je sestricka zaroven aj akasi recepna), tak ma objednala az na 24.9. (muselo to byt na 8:00 kvoli odberom, a ine terminy uz boli obsadene), co budem v cca 6tt+4, ale ovulku som mala uz 10DC, takze uz by malo byt nieco vidiet....takze zatial len jem listovku a cakam....

petkaa28
9. sep 2013

@leamax my mame s rodinou taky zvlastny vztah 🙂 tym, ze nemam otca - teda mam, ale je to magor :D a nekomunikujeme, mam iba rodinu z maminkinej strany, je na 13 a stale sme spolu... A tam budem happy, ak ma pocuvnu aspon na tie 2-3 dni :D aj to budu podaktori zduti :D a potom budu zduti ked ich bude mm dirigovat, ze drzia drobciatko zle a moc ho natriasaju/nenatriasaju.... :DDD jaaaaj to bude srandy kopec :DD

leamax
9. sep 2013

@isabellaa este mi svagrina na to napisala, ze si nas vymakne vonku na prechadzke skor ako po sestonedeli a nakukne do kocika. dobre, moze, takych nakukacov bude, s tym ratam. ale dam na kocik sietku proti hmyzu, nech mi na drobceko neprskaju a nechytaju ho. malicke mi je najprednejsie, nech sa svagrine urazaju kolko chcu, no nie?

ja som musela zdriemnut, by som zaspala asi aj po stojacky. a tusim mi je nejak blbo, asi aj mna zacne za chvilu napinat. inak dnes v tescu som skoro odkvecla, som rychlo radsej vybehla von, taka slabost dosla na mna, skoro som sa tam zlozila medzi muku 😀

@petka28 no a co, nech sa zduvaju, ved ich to prejde. drobcek je predsa najdolezitejsi. ja tiez viem, ze moja mamina sa bude zduvat, ked si nieco budem robit po svojom. ked ho trebars budem nosit v babynosici, alebo hocico. ale viem, ze ju to prejde a ze nas aj tak lubi😉🙂

dejna077
9. sep 2013

@bajana to take kramove cudne je to ze rastie maternica to mam aj ja je to divne.

dejna077
9. sep 2013

@leamax to by zochari zas divne pozerali... 😀 najedz sa mozno pomoze. Ja si dokazem zdriemnut len na 10minut a hned ako otvorim oci musim jest a prdiet...

isabellaa
9. sep 2013

@dejna077 a prdiet 😀 😀 😀 , tak dnes sa dobre zabavam 😀

lulu174
9. sep 2013

@isabellaa joj moja, to mi je luto. a ako doktor vedel,že si mala dve? a nemože to byt len že si spinila? dal ti nejake lievy? a to, že teraz nema taku velkost, nevadi, joj vsak su to len začiatky

bajana
9. sep 2013

@isabellaa drzim palce, aby sa malicke uchytilo, pozitivne myslenie je zaklad uspechu 🙂

isabellaa
9. sep 2013

@lulu174 ja som bola na umelom, vedeli sme kolko mi vkladali 😉 Uvidime o tyzden. Lieky beriem.

leamax
9. sep 2013

@dejna077 na co by divne pozerali?
no ja tiez kazdy den tak 10 min schrupnem, dnes ma to zmohlo na hodku. zas budem v noci cumakovat, alebo rano zase vstanem o 6.30 jak na nervy.
fuj, prave ma naplo pri reklame na parodontax. to bol riadny blb, co taku reklamu vymyslel, bleeeee.
jasne, idem na tresku, mnam 😀
a prdy u mna funguju furt, spim-nespim, plus grgy k tomu 😀 no iny humusak som teraz 😀

dejna077
9. sep 2013

@isabellaa no akoze ja neriesim tisanov moj lezi teraz vedla mna a len tak kuka ze kolko toho vzduchu je vo mne. Kurna odkial sa ten vzduch v tych crevach berie? Neda sa to nejako vypnut aj s nevolnostami??? Ja sa bojim aj vstavat z postele aby ma nenapinalo ked sa hybem ked sa nehybem tak sa to da predychat.

dejna077
9. sep 2013

@leamax kukali by divne na teba natiahnutu medzi mukou. Tak dobru chut.

isabellaa
9. sep 2013

@leamax ta reklama je poriadne nechutna, neznasam ju 😝
@dejna077 a to sme este len na zaciatku, co bude neskor, radsej ani nevediet 😀

dejna077
9. sep 2013

@isabellaa ja to neviem len viem ze momentalny stav je velmi nekonfortny.

lulu174
9. sep 2013

@leamax tak podla mna by druhy ludia mali pozerat na male až po krste.. už surodenci, mamy tak to hej, ale na prechadzku ja isto pojdem až po krste 🙂 a dietatko nema ani imunitu ,tak musime ho chranit

leamax
9. sep 2013

@dejna077 jaj, no to ano. ale snad by ma vsetci neprekrocili a niekto by ma aj zdvihol 😀
dakujem
@isabellaa ja tiez a teraz este viac 😝
@lulu174 no ved presne o tu imunitu mi ide, dietatko sa musi aklimatizovat, ziskat tu imunitu. presne tato svagrina prijimala navstevy hned po porode, aj chodila na navstevy s malym hned ako dosli domov a maly ma teraz 4 roky a kazdu chvilu je chory. my jedini sme ho boli pozriet az na krste, co mal presne 6 tyzdnov

petkaa28
9. sep 2013

@leamax snáď by ta dvihli 🙂))

Hahahaah a krst bude u nas ďalšia hádka :DD my ho s mm nechceme :DD

leamax
9. sep 2013

@petkaa28 hadam ano 😀
my krst jednoznacne ano, ine ani neprichadza do uvahy
len ak je to dievcatko, tak nechcem davat prepichovat uska, tak to zas bude u nas reciiiii😀

isabellaa
9. sep 2013

@petkaa28 Ked ho vy nechcete - obaja, tak potom aka hadka? Ved vy budete rodicia!kasli na inych, ty budes matka a vy rozhodnite! Ved ak male bude chciet, tak sa da pokrstit starsi, ak sa s vierou bude stotoznovat 😉

dejna077
9. sep 2013

@petkaa28
@leamax no pri zocharoch by som mala pochybnosti aby ju niekto zdvyhol skorej by ju niekto presiel vozikom

leamax
9. sep 2013

@dejna077 😀 pravda, ty to poznas 😀 ale robi tam segrina kamoska, tak ta by ma hadam dala aspon odtiahnut 😀 😀 😀