Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
@pralinka25 ahojkaj tak druha ciarka je stale rovnaka vobec sa nezosilila je sice vidiet volnym okom ale neni vobec silnejsia ako predtym.tak od dnes druhe kolo tak hadam si uz tam potom najdem krasnu druhu ciarku.a ty testuj a daj vediet,
@pralinka25 takze dalsi test uplne ale ze uplne slabunko pozitivny takze isto nie sme tehotny a uz kaslem aj na cele testovanie.hadam sa to tento tyzden podari tak uvidime.a ty si ako na tom?
Kočky držim vam palce.vedla mna prave spokojne odfukuje moje krasne majovciatko 🙂
@emilia25 a neni divne ze tam ta ciarka je? ja som dnes skusile ten clearblue a naisal mi ze 2-3 tyzden zajtra este skusim tiez tie klasicke testy pretoze na tych sa mi tiez zda ze ta ciarka moc nesilnie. a vytok mam stale ale len par krat za den hnedej farby. nie moc tmavej. takej svetlejsej
@pralinka25 tak ti moc moc gratulujem a prajem krasne a hlavne zdrave tehulkovanie. ten digitalny si myslim ze je najpresnejsi lebo ukazuje aj tyzdne.no mne tak za tyzden uz bude uplne negativny takto som to mala aj minuly mesiac a potom neskor uz bol negativny,
@emilia25 aha. ja s tym skusenost nemam veru este. ale ani ja neviem co si mysliet. no uvidim ak to cele dopadne. a dakujem 🙂
@pralinka25 ja som tiez mala pri prvom spinenie ale to som mala zvysokeho tlaku a ked som si ho nasla sme sli na pohotovost lebo predtym mi vo vsetkych prstoch ako keby brnelo a mala som ich take gumenne a este aj pery ale to preslo a vecer som uz spinila tak sme uz nevahali a sli a aj si ma nechali tam na znizenie tlaku maly bol v poriadku ta mi dali infuzku a na druhy den som sla uz domov ale marodovala som cele tehu aj ked som prestupila k inemu doktorovi v 20tyzdni lebo sme sa vratili z ciech na slovensko tak aj tento slovensky ma nechal na pn cele tehu.
kocky, ja cakam 7. 9, ci dojde, dufam, ze nie 😀 som 19DC a citim sa uplne bezne, tak uvidime 🙂
@mischelin drzim palce.
@emilia25 ja neviem co s tym mojim spinenim. uvidim ako to bude prebiehat dalej. nic mi neni neboli necitim sa zle. aj pri prvom som mala taketo podobne nieco.
ak to neprejde alebo nebude tmavnut ten test tak v buducom tyzdny asi pojdem na gyndu. v pondelok nemozem lebo ideme prvy den do skolky s malym. tak tam ist s nim musim.
ja som vtedy na tu pohotovost volala a tam povedali ze pokial nekrvacam nemam bolesti a citim sa ok mam pockat. tak cakam a minam prachy na testy 😀
@pralinka25 krasne su fakt moc gratulujem a prajem krasne tehulkovanie.aj ja chcem mat take ale asi az v septembri ach jaj.este uvidim lebo sa mi nezda ako si moje brucho mam taky hruby pasik a spaja sa mi to do bokov a nad tym pasikom mi az zacina sadlo tak este pokial sa mi nezacne stracat mozno trosicku by este bola malinka nadej. .
@emilia25 dakujem 😵
drzim ti moc palce nech to vyjde teraz. no mne sa to u teba tiez nejako nezda. skus spravit test este niekedy v utorok. to by sa ti nejak dlho drzalo to HCG nemoze to byt trebars ten syndrom miznuceho dvojcata? vtedy sa niekedy stava ze zena ma pozitivny test potom krvaca a test zoslabne ale nakoniec zacne silniet a tehotenstvo pokracuje. neviem to ma len tak teraz napadlo
@pralinka25 to asi nie nemame v rodine dvojicky.no uvidim ako mi zacne brucho ci mi to zmizne alebo sa zacne nafukovat hahaha.este si mozno jeden urobim a potom si uz od toho dam pauzu az do 28.9. a to vijde.
@emilia25 jasne budem s napatim cakat a drzat palce
@pralinka25 no je to jasne ze sme potratili.cil som si nasla na papieri zrazeninu krvy plus som sa zase rozkrvacala.taze na buducce to isti.
@emilia25 ☹ tak to mi je velmi luto. drzim moc palce nech je dalsi pokus uspesny a vsetko pojde az do zdarneho finale.
@pralinka25 dakujem hadam sa to podari a ked nie tak manzel bude chodit domkou len na plodne dni hahaha
@emilia25 😀 ale jsne ze podari len asi caka na spravny cas. ber to tak ze asi si chce vybrat nejaky lepsi mesiac 😉
@pralinka25 veru veru aj druheho syna sme splodili presne na prvy rocik prveho synceka a presne to aj teraz tak vychadza ze 5.9 to mozno vijde haha no sranda by bola keby sa este aj presne na ten termin narodil to uz by sme oslavovali vsetci v jeden den my vyrocie sobasa a deti narodeniny hahaha to by bola mega oslava.
@emilia25 moc vam to prajem aspon by bola sranda. ja ak vsetko dobre dopadne by som mala termin 5.5. prvy syn sa narodil 12.5 a ja mam narodky 25.5 tak tiez to je nakope 😀
@pralinka25 to je pekne juj hadam nam to vsetkym krasne vijde.druhe kolo zacate uz mam muzicka domka a po mesacnej abstinencii ......dalej nebudem pisat len sa teraz modlit ze byciky uz putuju. 🙂
@emilia25 tfuj tfuj nech to vyjde
@pralinka25 dakujem dufam ze hej zas mozem aspon verit a dufat.
Ahojte ženičky🙂)chcem sa k vám pridať🙂)))zatial je vsetko ok,tak verim,ze to dotiahneme do stastneho konca......
Ahojte ja cakam MS 7.9, velmi sme sa snazili tak dufam, ze to vyjde. posledne tri dni mi je dost zle, ale kto vie mozno si to aj nahovaram lebo neverim, ze tak skoro by sa mohli dostavit nevolnosti. Pri prvom som ich vobec nemala. O tyzden testujem tak uvidim. Drzim vam vsetkym palce 🙂
@kika79 @majuskaaa16 vitajte kocky. drzim palce nech vam to dobre dopadne 🙂
ja stale spinim uz od utorka vecera tak som dnes skusila pohotovost. samozrejme som bola za hysterku. lebo nebolo nic vidiet. teda videla bublinku v bruchu ale nic viac.vyfasovala som utrogestan tak uvidime.som z toho taka nijaka ☹
Ahojte dievčatá, tak ja vás opúšťam ☹ dnes ráno (9.deň po KET) bol test už skoro biely (taký, aký som mala na 5.deň), a to som ani nekrvácala, len stále špinila tak svetlohnedo, aj bolesti v podbrušku už prestali. Tak sa tu aspoň vy udržte a nech vás tu stále pekne pribúda!
@pet1308 je mi to velmi luto drzala som palce ☹ moc vam prajem nech je dalsi pokus uspesny. ja tiez spinim na hnedo tak tiez netusim ako to dopadne
ahojte, pridavam sa k vam k majovemu terminu 🙂 , ak vsetko dobre dopadne, budeme mat druhe majovcatko 🙂

@emilia25 som velmi zvedava a dufam ze tam ciarocky uvidis dve. tak testujeme spolu 🙂