Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
beriete aj nejake vitamíny ? ja zatiaľ iba kyselinu listovú, počkám na vyšetrenie u lekára čo povie či treba brať niečo viac, ale k nemu sa chystám až niekedy koncom mesiaca
@pralinka25 Ďakujem, dáme si určite pauzu a snáď už ten ďalší pokus bude úspešný.Držkám palce, aby to u teba len dobre dopadlo! 😉
@aalinka aj ja mam prveho majoveho 🙂 akurat dnes siel prvy krat do skolky ma 3 roky
tak drzim palce
@pet1308 dakujem neviem neviem ako to bude. skusim este nejaky test koncom tyzdna ci to silnie alebo ako. k lekarovi pojdem az v polke septembra.
drzte sa a vela stastia prajem v druhom pokuse
@aalinka ja som kupila femibion 800 ten ma vraj nejak nastiepenu tu kyselinu listovu. vraj je najlepsi na trhu tak reku skusim. pri prvom som brala calibrum babyplan
@pralinka25 Dakujem, no este uvidime ked sa otestujem. ja som pri prvom tiez mierne spinila, ale bolo vsetko v pohode. po case to prestalo. hlavne sa nestresuj, aj ked lahko sa to hovori. tiez drim palce 🙂
@majuskaaa16 jasne snazim sa byt v pohode. po utrogestane mi spinenie ustalo tak snad to bude dobre v stredu skusim test ci palicka tmavne lebo nejak sa mi to zdalo ze to silnie minimalne
ahojte,ak mozem pridam sa k vam 🙂 pridavam graf a foto testu,po 1,7 roku sa nam zadarilo prirodzene,tak uvidime,ci to zvladneme nadalej.vcera som bola u dr. a zatial videla na sone iba dutinku,vraj je este skoro,tak dufam,ze na druhej navsteve 18.9. uz uvidime viac,no mam velky strach,je to tak daleko.
@leamax ahoj,no budem na teba silno mysliet,aby to vyslo 😵 ja som testovala neskor,lebo som tomu po takom case ani neverila a stale som cakala,kedy graf klesne a pride mrcha,az mi to nedalo.no a odvtedy pozorujem,ze cikam ako 5rocna,kazdu chvilu 😀 som strasne unavena,cele dni spim ked sa da.prsia boli,zrovna dnes som si uvedomila,ze sa mi uz neda na nich spat. a placeeeem,boze stale,za rozliate mlieko,za to,ze mi v aute treba cikat a nemam kde a tak 😀 prestavam sa kamaratit so zubnou pastou...ale dnes je to v pohode,len ma brucho boli ako na mrchu,ale vraj to je normlane.
tak aj ja sa k vám pridávam...test // čiaročky 🙂 ale k dokimu idem až v piatok..podľa mojich výpočtov môžem byť 4tt.
@fewka tak gratulujem a hlavne nech to dotiahneme do stastneho konca 😵 ja zatial nie som nejaka vyberava na jedlo,no ked sme isli na vikend na dedinu,tak ma riadne natahovalo 😀 ja som zatial grckala len po umyvani zubov a to len tak trosku,normalne by som rada aj viac,nech si uvedomim,ze som tehu 😀 nejako mi to stale nedochadza...
majovečky pomaly nas pribude 🙂 ja som mala MS dostat 21.8. po 4 dnoch cakania som si urobila test... boli 2čiarocky... o dva dni som isla ku doktorovi, urobil rychle sono-videl malu bublinku, mupila som si femibion 800, okrem unavy a bolesti prsnikov a obcasnej bolesti podbruška, ktora sa už trošku ustaluje je to super 🙂 mam ist na kontrolu o dva tyždne- 11.9. vraj budeme medrejsi 🙂 tak sa tešiiiim 🙂
vidim ze sa to tu pekne zaplna tehulkami, tak sa k vam konecne aj ja mozem pridat po 14 mesiacoch trapenia sa nam podarili // hladina hcg 280 takze je to potvrdene v piatok ma caka uzv, podla doktora som v 5tt dufam ze to dotiahneme do uspesneho konca 😉
supe,tesim sa,ze nas tu pomalicky pribuda🙂)ja som este u doktora nebola,chystam sa niekedy v polovici septembra,ked budem v 7-8.tt,to staci....tiez dufam,ze bude vsetko ok...
Ahojte baby, môžem sa pridať? 🙂 snažíme sa uz takmer dva roky, teraz som po Ivf a hcg som mala v piatok 600. Tak dúfam, ze je všetko v poriadku a ostane to tak až do mája, kým si pokladik prinesieme domov 🙂 na uz idem až 19.9., dovtedy si asi všetky nechty okusem :D
@kika79
@petkaa28 gratulujem aj vam, dievcata 🙂 isto pojde vsetko v poriadku, citim to 🙂
@petkaa28 jeeej, u teba ma to obzvlast tesi (teda jasne, ze aj u ostatnych, len u teba je to trosku ine), lebo viem, co ivf obnasa. vam sa podaril hned prvy pokus? mna kazdy ivf uspech tak strasne potesi, je uzasne, co dnes medicina dokaze, som stastna, ze zijem v tejto dobe, kde sa da aj takto pomahat 🙂
@leamax dakujem pekne 🙂 ja pevne verim, ze tentokrat to bude vsetko v poriadku 🙂
ano, je to moje prve ivf, raz som otehotnela prirodzene, ale nedopadlo to dobre, nasledoval kyret, po pol roku hsg (prefuk vajcovodov), potom laparoskopia, ktoru lekari domrvili....a potom uz slo ivf 🙂 manzel ma zly spermiogram, a ja mam endometriozu a zapalovu tekutinu v jednom vajcovode...preto sa bojime, aby sa drobec neuchytil prave v tom chorom vajcovode :// ale prve hcg bolo 246 a o 3 dni na to uz 600, tak hadam je vsetko oki 🙂 aj ja som stastna, ze medicina, je uz takto daleko, ze vela ludom dokaze pomoct 🙂 aj nam zufalym snazilkam 🙂)
@petkaa28 tiez mate za sebou toho viac, ako tak pozeram...ale nebudeme sa vracat do minulosti, k nicomu to nepomoze. mame pred sebou krasne chvile s nasimi drobcekami, tak uz len pozitivne a stastne myslienky 🙂 a verime, ze vsetko dopadne vyborne 🙂 super, ze vam vyslo hned prve ivf. nemala si z neho mierny stres, ze nevies, do coho ides, co ta caka?

ahojte, aj ja sa pridavam k majovemu terminu, este som sa netestovala, ale som v tom , MS meska 5 dni, hlavne nech to dotiahneme do stastneho konca.