Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
Ahojte baby,s malou dušičkou sa k vám pridávam. Dnes rano bol pozitívny test,i ked druhá ciarocka o trosku slabšia. Som po iui,tak až v pondelok ideme na krv (mala som ist dnes,ale sme na dovci). Býva mi zle,take návaly nevoľnosti a hrozne veľa grgam 🙂)))) to som nikdy predtým nemala 🙂)
@petkaa28 ja som doma s muzikom a tomu to nastastie nevadi 😀
@isabellaa kraaasne hcg, gratulujem 🙂 kedy si robila prvy test? ci si vydrzala do krvi? ano, ja mam estrimax od 1DC, 3x1 a tiez az do konca 12tt a utros vkladam 4-0-4, plus mam k tomu este prednison a thyroxin, z liekov si tazku hlavu nerobim. radsej sa nimi napcham, nech pomozu 🙂
@zembla aj tebe gratulujeeeeem 🙂 no presneeee, ja tu tiez furt grgam jak stary chlap, muzik sa len cuduje 😀 preto vravim, ze ten vzduch ide zo mna vsetkymi otvormi 😀
Baby, myslite, ze je ok, ak ma dnes prsia bolia menej?? Som z toho nervna.... :/
@petkaa28 no ja idem 18.9. takze viem o com hovoris,ide ma porazit uz teraz 😀 no najskor,asi tyzden a nieco ma bolelo brucho ako na mrchu,kazde dve hodiny prisiel krc a trval asi 1-2 minutky,vraj je to ok,no od vecera ma boli viac,ako keby som mala mrchu,taku slabu a krce tiez chodia castejsie,ale nekrvacam,tak neviem ci sa plasit,ci sa len maternica viac roztahuje.tak sa len modlim,aby to bolo ok.hlavne stvrtok a piatok budem sama doma a ja teda fakt neviem co robit,ked sa zacine diat nieco zle 😒 uz nech je 18teho a vidim srdiecko,lebo toto ma nici...
@sweethope skus si dat magnezko na tie krce. inak si myslim, ze to sa maternica roztahuje
@petkaa28 prsia ta ani vobec nemusia boliet, si myslim. mna tusim ani neboleli pocas jedneho tehu.
inak, viete, co ma napadlo? ze my sa tu sledujeme, kazdu minizmenu a co tie, ktore udajne aj do porodu ani netusia, ze su tehulky?tie potom akoze nemaju absolutne ziadne priznaky? to nepochopim, ako zena nemoze do porodu tusit, ze je tehotna
@leamax úplne mi citas myšlienky 🙂) práve som nad tým rozmyslala, ze ma to serie, aké je to nespravodlive... My, co o každé tehu bojujeme, sa sledujeme, každý pich v maternici, každú zmenu... Trpnem zakaždým ako idem na wc, či bude papier naozaj iba čistý... A koľko je žien, co otehotneju ani nevedia ako... Celé tehu fajcia, pijú, žiadna zodpovednosť..,a seru na to, co a kde ich boli, picha....
@leamax to myslis take klasicke sumaky?to amhnezko?poslem muza do lekarne,tak nech vie co ma kupit,lebo ked kupoval tehu test a lekarnik sa ho opytal,ci vanickovy ci do prudu,tak som sa skoro popucila,ked mi to vypraval 😀 ze len oci vyvalil so slovami,co ja viem,nieco mi preboha dajte 😀 no ja inak nechapem,ako nemozu mt priznaky,ja sa teda sledujem,lebo po dlhej dobe sa zadarilo,tak kukam ci to tak vsetko ma byt a tak,na nervy 😀 by ma asi porazilo,keby som bola tehula bez priznakov,sak by som sa bala,ze v bruchu nic nemam 😅
@petkaa28 presne. a porodia zdrave babatko a potom ho niekde odhodia, v tom lepsom pripade daju na adopciu, ci do hniezda zachrany (vdaka Bohu za hniezda zachrany). joj, srdce ma boli pri myslienke na to. ale tak nemam pravo nikoho sudit a urcite to, co prezivame my, nas ma nieco naucit. i ked je castokrat tazke v tazkych chvilach najst nieco dobre.
ohromne som si zafilozofovala 😀
@leamax vydrzala som do krvi 😀, nechcelo sa mi na teste hladat duchov
@sweethope pripajam sa k leamax, tiez si myslim, ze sa roztahuje maternica. Mna tiez niekedy taha, alebo ked vela chodim ako vcera po lekaroch , ci nieco dlho robim, potom si lahnem k telke, pozriem filmy a ukludni sa to. Treba asi viac kludu a pokoja.
@petkaa28 Baby, ja idem 20ho, tiez uz odskrtavam, ale z caru mi odpisal, ze mam ist o tyzden na ulrazvuk, ci je -su v maternici ako maju byt. Chcela som ist az 20ho, ale pojdem asi aj buduci tyzden, nech vieme, ze je vsetko tak ako ma byt, i ked caste ozarovania, no neviem, neviem.
A prsia ma nebolia.

@leamax a ty sa ako citis po ket?? Dufam, ze bublinka sa uz plne hlasi, ze je tam kde ma byt 🙂