icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

petkaa28
3. sep 2013

@leamax a ty sa ako citis po ket?? Dufam, ze bublinka sa uz plne hlasi, ze je tam kde ma byt 🙂

leamax
3. sep 2013

@petkaa28 silno tomu verim, ze sa drobciatko u mna v brusku krasne zabyvalo a je mu u mna vyborne 🙂
citim sa ako mechom prastena, jak keby na mna nieco liezlo, ci co. a dost ma nafukuje

petkaa28
3. sep 2013

@leamax urcite je uz zabyvane 🙂) fuu ani nehovor o nafukovani :D

leamax
3. sep 2013

@petkaa28 no a mam pocit, ze ten vzduch ide von vsetkymi otvormi 😀

petkaa28
3. sep 2013

@leamax hahahaha :DD vitaj v klube :D esteze som doma cez den sama :D

isabellaa
4. sep 2013

@petkaa28
@leamax
Caute baby, pomaly sa pridavam k Vam. Vcera hcg 505 🙂
Leamax, vsimla som si, ze si po Ket, aj ja. Beries prosim ta estrimax?
Ja mam brat 3x denne 1tb-2mg. az do 12 tt, zda sa mi to vela. Ako si na tom ty? Dakujem a krasny den Vam prajem.

zembla
4. sep 2013

Ahojte baby,s malou dušičkou sa k vám pridávam. Dnes rano bol pozitívny test,i ked druhá ciarocka o trosku slabšia. Som po iui,tak až v pondelok ideme na krv (mala som ist dnes,ale sme na dovci). Býva mi zle,take návaly nevoľnosti a hrozne veľa grgam 🙂)))) to som nikdy predtým nemala 🙂)

isabellaa
4. sep 2013

@zembla drzim palce na pondelok 😉

petkaa28
4. sep 2013

@isabellaa vitaj 🙂) krasne hcg, to je prva kontrola, ci uz druha?? 🙂 mne nepride, ze mas vela tabliet. Ja som po ivf a mam denne 3x2 utrogestany a 2x2 estrofemy :D
@zembla drzim palce na pondelok!! Nech hcg krasne stupa 🙂 a hlavne, nech to dovtedy vydrzis :D

isabellaa
4. sep 2013

@petkaa28 ahoj, ano 12 dni po vklade je to hcg - prve, ale dali sme vlozit dve 😉 Spolu 6 mg denne estrimaxu ok, ale az do 12 tt sa mi zda vela...

leamax
4. sep 2013

@petkaa28 ja som doma s muzikom a tomu to nastastie nevadi 😀
@isabellaa kraaasne hcg, gratulujem 🙂 kedy si robila prvy test? ci si vydrzala do krvi? ano, ja mam estrimax od 1DC, 3x1 a tiez az do konca 12tt a utros vkladam 4-0-4, plus mam k tomu este prednison a thyroxin, z liekov si tazku hlavu nerobim. radsej sa nimi napcham, nech pomozu 🙂
@zembla aj tebe gratulujeeeeem 🙂 no presneeee, ja tu tiez furt grgam jak stary chlap, muzik sa len cuduje 😀 preto vravim, ze ten vzduch ide zo mna vsetkymi otvormi 😀

petkaa28
4. sep 2013

Baby, myslite, ze je ok, ak ma dnes prsia bolia menej?? Som z toho nervna.... :/

sweethope
4. sep 2013

@petkaa28 ahoj,to je v pohode,mna prsia bolia najviac rano a teraz skoro vobec,tak asi to tak ma byt 😅 mna skor trapi,ze ma boli brucho od vcera vecera,ale tak castejsie ako doteraz,som z toho nesvoja...

petkaa28
4. sep 2013

@sweethope ďakujem za odpoved 🙂 mna tiež zvyknú až tak ku večeru, aj sa nalievat, ale ráno sú tiež dosť citlivé a dnes nič moc... Jaaaj dúfam, ze je všetko v poriadku... Sak ja do toho utz 19.9. doskriabem steny :DD
A ako ťa boli brucho?? Krce, či ťahá, alebo ako pri mrche??

sweethope
4. sep 2013

@petkaa28 no ja idem 18.9. takze viem o com hovoris,ide ma porazit uz teraz 😀 no najskor,asi tyzden a nieco ma bolelo brucho ako na mrchu,kazde dve hodiny prisiel krc a trval asi 1-2 minutky,vraj je to ok,no od vecera ma boli viac,ako keby som mala mrchu,taku slabu a krce tiez chodia castejsie,ale nekrvacam,tak neviem ci sa plasit,ci sa len maternica viac roztahuje.tak sa len modlim,aby to bolo ok.hlavne stvrtok a piatok budem sama doma a ja teda fakt neviem co robit,ked sa zacine diat nieco zle 😒 uz nech je 18teho a vidim srdiecko,lebo toto ma nici...

petkaa28
4. sep 2013

@sweethope úplne viem co prezivas...kým nie je krv, tak je všetko oki... Určite sa iba roztahuje maternica... 🙂 všetko bude v poriadku a obe o dva týždne uvidíme tu krásnu čiernu machulku ako jej bije srdiecko 🙂)

leamax
4. sep 2013

@sweethope skus si dat magnezko na tie krce. inak si myslim, ze to sa maternica roztahuje
@petkaa28 prsia ta ani vobec nemusia boliet, si myslim. mna tusim ani neboleli pocas jedneho tehu.

inak, viete, co ma napadlo? ze my sa tu sledujeme, kazdu minizmenu a co tie, ktore udajne aj do porodu ani netusia, ze su tehulky?tie potom akoze nemaju absolutne ziadne priznaky? to nepochopim, ako zena nemoze do porodu tusit, ze je tehotna

petkaa28
4. sep 2013

@leamax úplne mi citas myšlienky 🙂) práve som nad tým rozmyslala, ze ma to serie, aké je to nespravodlive... My, co o každé tehu bojujeme, sa sledujeme, každý pich v maternici, každú zmenu... Trpnem zakaždým ako idem na wc, či bude papier naozaj iba čistý... A koľko je žien, co otehotneju ani nevedia ako... Celé tehu fajcia, pijú, žiadna zodpovednosť..,a seru na to, co a kde ich boli, picha....

sweethope
4. sep 2013

@leamax to myslis take klasicke sumaky?to amhnezko?poslem muza do lekarne,tak nech vie co ma kupit,lebo ked kupoval tehu test a lekarnik sa ho opytal,ci vanickovy ci do prudu,tak som sa skoro popucila,ked mi to vypraval 😀 ze len oci vyvalil so slovami,co ja viem,nieco mi preboha dajte 😀 no ja inak nechapem,ako nemozu mt priznaky,ja sa teda sledujem,lebo po dlhej dobe sa zadarilo,tak kukam ci to tak vsetko ma byt a tak,na nervy 😀 by ma asi porazilo,keby som bola tehula bez priznakov,sak by som sa bala,ze v bruchu nic nemam 😅

sweethope
4. sep 2013

@petkaa28 to tak byva...take zeny maju stastie,este maju aj zdrave deti a chovaju sa k nim ako k handram a my co tuzime,sledujeme kazdu mini zmenu a strachujeme sa.taky je zivot... 😒

leamax
4. sep 2013

@petkaa28 presne. a porodia zdrave babatko a potom ho niekde odhodia, v tom lepsom pripade daju na adopciu, ci do hniezda zachrany (vdaka Bohu za hniezda zachrany). joj, srdce ma boli pri myslienke na to. ale tak nemam pravo nikoho sudit a urcite to, co prezivame my, nas ma nieco naucit. i ked je castokrat tazke v tazkych chvilach najst nieco dobre.
ohromne som si zafilozofovala 😀

isabellaa
4. sep 2013

@leamax vydrzala som do krvi 😀, nechcelo sa mi na teste hladat duchov
@sweethope pripajam sa k leamax, tiez si myslim, ze sa roztahuje maternica. Mna tiez niekedy taha, alebo ked vela chodim ako vcera po lekaroch , ci nieco dlho robim, potom si lahnem k telke, pozriem filmy a ukludni sa to. Treba asi viac kludu a pokoja.
@petkaa28 Baby, ja idem 20ho, tiez uz odskrtavam, ale z caru mi odpisal, ze mam ist o tyzden na ulrazvuk, ci je -su v maternici ako maju byt. Chcela som ist az 20ho, ale pojdem asi aj buduci tyzden, nech vieme, ze je vsetko tak ako ma byt, i ked caste ozarovania, no neviem, neviem.
A prsia ma nebolia.

leamax
4. sep 2013

@sweethope ja mam doma magne B6, neviem, ci aj tie klasicke sumaky su vhodne pre tehulku, aby ti nrobili kyselinu zas. nech si pyta vhodne pre tehulku, sak v lekarni budu vediet 😉

petkaa28
4. sep 2013

@leamax
@sweethope
Baby ja verím, ze v máji kocikujeme!!!! Samozrejme v máji 2014!! 🙂))
Idem ja radšej piect, lebo ked len takto sedim, tak sa moc sledujem a som na nervy :DD

leamax
4. sep 2013

@isabellaa tak to si asi prva, co pocujem, ze vydrzala do krvi 😀

a hlava vas nikoho neboli? ja mam pocit, ze mam nejak viac slin ako obycajne 😀

petkaa28
4. sep 2013

@isabellaa aj ja chcem ísť o týždeň skôr :DD
@sweethope
@leamax
Baby kam vlastne chodíme do car??? Ja do gynfivu

petkaa28
4. sep 2013

@leamax hlava ma bolieva zdatne... Ale sliny nesledujem :D

leamax
4. sep 2013

@petkaa28 aj ja veriiiiiiiiiiiiiiim 🙂 joj, uz nech kopkaju 🙂

petkaa28
4. sep 2013

@leamax ze??? Asi až vtedy si uvedomime, ze je to pravda 🙂)

leamax
4. sep 2013

@petkaa28 ja do brna, do reprofitu
mna hlava len tak strasne mierne, akoze chce ma zacat boliet 😀 vidis, ja slintam jak bernardin, fuj 😀