Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
@leamax to asi preto, ze som uz dost testov spravila pri 2x IUI, tak som sa zatala a povedala, ze krv je najistejsia. A este sme s mm na 5 dni odisli do Chorvatska, aby som na to nemyslela a odputala sa od testov a chutiek na najblizsie lekarne 😀 Hlava ma neboli, ale mam suchu v ustach a blbu chut na jazyku. A som viac unavena.
@petkaa28 Bola som v Brne v Reprofite
Baby secko je oki, tie moje potvory sa zase naliali a bolia tak ako majú :DD koho by napadlo, ze sa budem z bolesti tešiť :D
baby ja vam tisko zavidim, ze uvidite svoje machulky tak skoro, mna objednala sestricka az na 1.10, tak to sa este nacakam ☹ , ja okrem bolavych prs a toho ze chodim na wc ako na klavir nemam ziadne priznaky, som zvedava kedy sa naplno spustia, pri poslednom tehu ma teda riadne nadrapovalo a to som bola doma, teraz som v praci a neviem si predstavit ako budem kazdu chvilu utekat na wc ☹
@leamax tak to teda hej,prespat,nech je to za nami a vsetko je v poriadku.najskor clovek kazdy mesiac dufa a ma depky,ze nic a potom sa trasie kazdy den,ci vydrzi do konca.co my zeny vsetko musime vytrpiet,to chlap len pride a povie:to bude dobre,mysli pozitivne bla bla,sa im to lahko hovori 😝 😀 baby ja vam tak drzim place,vsetko co ste si museli prejst takym cakanim a car a podobne,ste silne baby,silno na vas budem mysliet,aby sme to vsetky dotiahli do konca 😵 @isabellaa @petkaa28
@leamax no ja som to nemyslela zle na chlapov,moj je uzasny tiez,ten si kazdu mrchu so mnou odreval,teda ja som plakala a on ma ukludnoval.dnes rano meskal do prace lebo som chytila zachvat placu,ze mam boleti a urcite nieco nie je ok,tak ma objimal asi pol hodinu vkuse a potom uz musel bezat.len som tym chcela povedat,ze my zeny to prezivame tak intenzivne,kazdu sekundu zivota myslime na babo,ci je tam,je bude bit srdiecko,ci to dotiahneme do konca,chlapi to maju lahsie,lebo aj ked stoja pri nas,netusia ake su to strasne pocity,ta neistota a strach,aj ked sa aj oni boja,nemozu to prezivat tak ako my,musia byt ti silni a tvarit sa,ze vsetko bude ok a treba mysliet pozitivne.keby som ho nemala,placem tu doteraz a asi sa aj obesim z tolkeho strachu 😀
@sweethope ano, tak som to pochopila aj predtym, ze si to o chlapoch tak myslela 🙂 .
My ked sme sli pred pol rokom z Brna ci mame akciu srdiecka a tam nic, tak mm som videla ako sa mu lesknu oci, ale keby, to dal viac najavo, asi by som revala az domov. Chlapi sa musia viac drzat.
@isabellaa presne ako pises, v maji 2014 rodime 🙂
nam muzik robi lososa s nejakou omackou, sa tesim na prekvapenie, mnam 🙂 pekne sa o nas stara, od zajtra sa musim starat o nas ja
@sweethope jasne, chapem, ja som to tiez nemyslela zle 😉 tiez som si myslela, ze muzik to az tak nepreziva ako ja. az ked sme prisli o prve babo a po case mi vravi, ze: konecne o tom moze hovorit bez slz.. tak az vtedy mi doslo, ze ani pre neho to neni lahke
zlati su ti nasi muzi. a veru - tvaria sa silni a pritom to tiez prezivaju. ale kde by sme boli bez nich, ze 🙂
@petkaa28 no tak ja som n aurade prace 😝 😀 kym som bola v praci,snazili sme sa a nic,potom prisla nova sefka,zrusila par pozicii a ja som ostala doma.mm sa hrdil,ze to zvladneme,tak sme skusali dalej,este mam davky do oktobra no potom som zvedava 😅 najlpesie je,ze som mala kolegynu,kamosku,ktora otehu mesiac po tom,co ju prepustili z rovnakeho dovodu ako mna a vtedy som ju ukludnovala,ze to zvladnu..teraz bude ona mna 😀
@sweethope
@leamax
Ako ja mam teraz celkom slusnu pn, ale netusim ako sa mi a ci sa mi zmeni ak budem na rizikovom.. A co budeme robit ked bude uz len rodicak... Kym byva s nami moja mamina, tak to pojde v pohode.. Ale ona sa chce buduci rok odstahovat a mame vysoku hypo, takze to asi moc nezvladneme... No uvidime, v najhorsom predame domcek :( a kupime mensi...
@leamax no to ano,ako som doma a mm dolho v praci,tak strasim na konovi 😀 takze asi budem kazdodennou diskutujucou 😀 mozno sa budeme musiet vratit k svokrovcom,ale nevadi,oni su skveli,nastastie,nemaju chybu.lebo zatial byvame v prenajme.v rodine je jeden byt,ale tam ma zatial svokor kancelariu,on je architekt,tak mozno ked bude baby,sa to poriesi inak,kto vie,lebo svokor velmi zle znasa,ze sme sa odstahovali,mozno just neuvolni byt,aby sme tam ostali 😀

@leamax ja som mala jednu migrenu,predvcerom,ked som nejako zabudla poriadne pit,ale neskutocna bolest,to som nikdy nemala,takze nezabudajte vela pit,lebo potom lezat bez tabletky do 2hej rana,nic moc 😅 @petkaa28 ja do car nechodim,my sme sa snazili 1,7 roka a ked som povedala,ze v septembri zacnem chodit na vysetrenia,tak sa stihlo zadarit.akurat som tento cyklus brala soju a take kvapky kotvicnik,co som si objednala na stranke pre snazilky a tak.mozno zabralo to a mozno to,ze som tento mesiac riesila uplne ine starosti.preto sa tak bojim,ci je vsetko ok,lebo som nebola na vysetreniach a zadarilo sa.