icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

leamax
4. sep 2013

@sweethope no vidis, super, ze si so svkorovcami tak vychadzate 🙂 ved budete vidiet, ako to budete zvladat, mozno sa nebudete musiet k nim vratit - uvidite 😉

jankaferancova
4. sep 2013

Ahojte baby,tak som natrafila na tuto Vasu diskusiu len tak nahodne a teda rada by som sa k Vam pridala.Kiezby som aj ja mohla rodit v maji.Ak by nam to vyslo,porod by bol cca uplne na konci maja,ale nevadi 😉 Uz jedneho drobca mame,snazilkujeme od marca tohto roku, 1.7. sme o nase druhe babatko prisli,na kyret som nemusela ist (potratila som v 5tt.a vycistilo sa to pekne samo 9-dnovým krvacanim) a tak verim,ze teraz uz dostaneme sancu znova a dotiahneme to do spravneho konca.Drzte palceky,teraz som 11DC,ideme do boja 😉
Gratulujem tím,ktoré si nasli krasne // a Vam ostatnym drzim silnooooo place,nech sa tu co anjskor "chvalime" pozitivnymi tehu testikmi 😉

leamax
4. sep 2013

@jankaferancova dakujeme. my tiez drzime palce, nech vam to vyjde a zostanes aj ty s nami v tejto temicke🙂

petkaa28
4. sep 2013

@leamax
@sweethope
Pozeram, ze sme nejake podobne 🙂)) ja som tiez cele dni doma, mm chodi az okolo 17-18, mamina tiez tak... Takze dovtedy si troska upracem, a ak nepeciem, tak nuram na nete :DD

leamax
4. sep 2013

@petkaa28 takze tu mozme cele dni vypisovat a debatit 😀 my byvame sami a muzik mi chodi na dva tyzdne do roboty, takze my tu asi budeme najcastejsie do toho maja 2014 🙂 po porode som zvedava ako sem ktora budeme mat cas skocit 🙂 😉

lulu174
4. sep 2013

@sweethope veru, je nas tu nezamestnanych viacej... ja som sa v oktobry po svadbe prestahovala od vtedy nerobim... a posledne 2 tyždne už ani nič nehladam. My sme ostali byvat u manžela, lebo tri tyždne po svadbe mu zomrel ocino a nechceli sme svokru nechat vo velkom dome samu, pomalinky sme začali prerabat- už mam konecne svoju kuchynu, cez zimu snad stihneme spalnu, aby sme mali kam dat postielku.
ozaj aj ja som mala minuly tyžden cely tie krče a od nedele nemam, čo je dobre, snad sa to ukludnilo trošku, prsia bolia stale a aj onava trošku ustupila, o tyyžden mam ist na sono, snad bude vsetko v najlepšom poriadku 🙂 a nielen u mna ale u nas vsetkych 🙂

sweethope
4. sep 2013

@lulu174 no mna sa vcera tiez kamoska pytala,ci uz mam pracu a nevedela som ako jej mam povedat,ze ju uz vlastne ani nehladam...o mojom tehu vedia iba 2 najblizsie kamosky,ktore to cele prezivaju so mnou od zaciatku snazenia a este mam dobre kamosky v jednej sukromke tu na mk,takze este je to take tajomstvo,kym neuvidim srdiecko.potom povieme rodicom a ked prekoname 3ti mesiac,tak aj ostatnim.tak to je fajn,ze ste so svokrou,isto by jej bolo smutno samej a ked pride drobec do rodiny,hned jej bude lepsie 😵 dufam,ze nam potom ukazes fotku zo sona 😵

petkaa28
4. sep 2013

@leamax no toho sa aj ja bojim, ze ako to bude :D ja som typ, co potrebuje spanok :D nastastie mam okolo seba milion ludi, co chcu kocikovat :DD

lulu174
4. sep 2013

@sweethope ja som to musela hned povedat mamine, každy mesiac od svadby sa ma pyta, či sa to už podarilo, tak som ju nemohla natahovat. a samozrejme este sestre a braskovi a manžel to povedal jeho mamine a braškovi, inka nik, na druhy tyžden sa to chystam oznamit starkej-bude preštastna a naj kamoske 🙂 a aj tu na MK som si vytvorila teraz novy nic, inak mam lucinka174-už dlllllho, ale medzi priatelmi mam kadekoho a už by to vedel takmer každy a to som zatial nechcela... jasne, podelim sa 🙂

leamax
4. sep 2013

@petkaa28 no ja som tiez taka, ale verim tomu, ze ked sa babo narodi, tak toho spanku tolko zrazu nebudem potrebovat. matka je strasne obetavy tvor a aj tie, ktore dovtedy vyspavali do obeda, doslova, tak po narodeni babatka toho spanku tolko zrazu nepotrebuju 😉
@lulu174 ty brdo, dalsia nezamestnana. dufam, ze sa v tomto state nedopracujeme k tomu, ze sa bude clovek naopak pozastavovat na tom, ze je niekto zamestnany. otras. ja ked idem na podpis, tak zakazdym tam stoji taka sooooora na prvy kontakt, az je cloveku zle. a potom ta teta buzeruje, ze si si nenasla robotu. sak a da sa? ved je tych nezamestnanych stale viac a viac 😖

dejna077
4. sep 2013

Ahojte tak aj ja sa pripajam do tejto temy a verim ze tu vydrzime vsetky az do maja kym nam daju nase pokladiky do ruk 😀

lulu174
4. sep 2013

@leamax veru pravdu mas, aj ja ked idem-hoci teraz už len raz za tri mesiace-nastastie , tak na ten prvy zapis je tam vždy kvantum ludi... a bude sranda tam chodit s velkym brušiskom 🙂 mna skor trapi ako to bude s materskou v novom roku, lebo robila som tri roky ale teraz bol už rok ako som bez roboty a už nebudem splnat podmienky na vysiu matersku ak im to prejde...

lulu174
4. sep 2013

@dejna077 pekne si to napisala, určite to vsetky zmakneme 🙂 alebo lepšie povedane-že sa tym nasim babetkam bude v nasich bruškach pačit a budu silne

dejna077
4. sep 2013

@lulu174 mne moj brat povedal ze nech nemam strach ze zla bylina nevyhynie :D no ja som taka potvora a ak male bude po mne tak sa nie je coho bat :D termin mam na moje narodky 😀

lulu174
4. sep 2013

@dejna077 no tak nech braskove slova su super 🙂 parada, krasne narodky budu..mne zatial bychadza den po mojich 🙂

leamax
4. sep 2013

@dejna077 presne tak, vsetky sme tu do maja s bruskami a od maja s nasimi drobcekmi v naruci 🙂
@lulu174 no moja, nechcem ta sklamat, ale mne sa zda, ze matersku dostane len ta, ktora bola poslednych 270 dni riadne poistena = zamestnana. alebo jedine, ze by si si platila minimalne tusim 160€ dobrovolne poistenie do socialky, aby si potom mohla pol roka dostavat nieco cez 200€ materskej. v opacnom pripade hned dostavame rodicak, co je tiez ubohych 190€. ja som nezamestnana dlhsie ako rok, ja uz ratam s tym, ze bude len ten rodicak. to mohol vymysliet len chlap 😝 😖

dejna077
4. sep 2013

@leamax cela materska je vysmech uboha almuzna

leamax
4. sep 2013

@dejna077 presne. ale na druhej strane som stastna, ze netrva u nas materska tak kratko ako v inych statoch. puklo by mi srdce dat pol rocneho drobceka do jasli. budem s nim doma plne 3 roky a budem sa mu naplno venovat 🙂

lulu174
4. sep 2013

@leamax tak materska je vždy len pol roka a potom je to rodičovsky prispevek... ale tak čo už kolko nam daju tolko budeme mat-aspon na plienky bude 🙂

leamax
4. sep 2013

@lulu174 ako moj muzik vravi: peniaze boli aj budu 🙂

jaanka3
4. sep 2013

ahoj mamicky ako sa tu mate? nieco som zaregistrovala s migrenou, paradox u mna je.. ked som otehotnela prvy raz tak som v den oplodnenia mala brutal migrenu, teraz tiez, ale myslela som si, ze je to z balenia a zo stresov z dovolenky... haha historia sa opakuje ako napisala moja kamaratka ked este netusila, ze som tehu a mala pravdu 🙂 dufam, ze uz ziadnu nemudem mat.buduci tyzden ideme k doktorke, hrozne sa tesim!!!!!

isabellaa
5. sep 2013

@lulu174 ahoj, trosku viac ako pol roka, 34 tyzdnov to je viac ako 8 mesiacov 😉 a u dvojiciek este viac 😀
Lepsie ako pol roka 😉

isabellaa
5. sep 2013

@petkaa28
@leamax
@sweethope a dalsie
Dobre ranko babule, Vy ste mi tu bolest hlavy nejako vsugerovali, vcera vecer ma nenormalne az do rana bolela hlava 😠 .
Mozno to bude aj pocitacom a telkou! Preboha, co budeme robit do porodu? Ved zosaliem 😀 .

bajana
5. sep 2013

ahojte majovky, pridavam sa k vam zatial velmi nesmelo.....snazime sa dlho a nechcem to zakriknut, ale dnes rano som uz po minute nasla na teste krasne kolajnice 🙂, dnes som 28DC, ale uz asi 18 po ovulke, tak snad to vyslo 😵 .... ani neviem, kedy sa mam objednat dr, ale asi je este skoro, nechcem tam chodit zbytocne....priznaky nemam vobec ziadne, len ma trochu viac bolia prsia a mozno trochu viac chodim na malu....inak termin podla kalkulacky vychadza na 16.5.

leamax
5. sep 2013

ahojte
@isabellaa joj, moja, to ma mrzi, ze mas migrenu, teda nic prijemne. nemyslim si, ze to je z tv a pocitaca, to su hormony. ved co tie tehulky, co cele tehu pracuju niekde v kancli za pocitacom? keby to bolo z neho, tak by im hadam aj hlavu roztrhlo. pi vela tekutin, snad to pomoze 😉
@bajana vitaj medzi nami a gratulujeeeem 🙂

petkaa28
5. sep 2013

@bajana vitaj 🙂)

petkaa28
5. sep 2013

@isabellaa dobre ranko 🙂) prepac :D ale ak ti to pomôže, aj mna dnes boli hlava :D mala som divne sny, som sa prehadzovala... Hlavne sa mi celu noc snivalo, ze zhanam niekoho, kto mi vezme krv a povie, či hcg stúpa... Ja som uz total na nervy... A este 2 týždne :(((

bajana
5. sep 2013

dakujem za privitanie a mam na vas hned otazku: pijete kavu? ja pijem 2x denne rozpustnu - 1 lyzicka na 2dcl hrncek+mlieko....myslite, ze este mozem? citala som, ze kofein by sa nemal, tak neviem....

nina88
5. sep 2013

@bajana pri oboch predchádzajúcich tehu som pila a teraz pijem tiež. 2 denne. Vzala som si všetko zlé,ale toto mi nik nevezme. 😉 Lekár mi kávu ale ani nezakázal. Nie je to vôbec dokázané,že to škodí.

aalinka
5. sep 2013

@bajana ja som pila jednu denne, tiez s mliekom, ale naposledy ked som pila mi z nej prislo zle, ze som ju ani nedopila a odvtedy som si nerobila a ani mi nechyba. s tym kofeinom je to take vseliake, niekto vravi, ze jedna kava s mliekom je v pohode