Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
Ahojte baby,tak som natrafila na tuto Vasu diskusiu len tak nahodne a teda rada by som sa k Vam pridala.Kiezby som aj ja mohla rodit v maji.Ak by nam to vyslo,porod by bol cca uplne na konci maja,ale nevadi 😉 Uz jedneho drobca mame,snazilkujeme od marca tohto roku, 1.7. sme o nase druhe babatko prisli,na kyret som nemusela ist (potratila som v 5tt.a vycistilo sa to pekne samo 9-dnovým krvacanim) a tak verim,ze teraz uz dostaneme sancu znova a dotiahneme to do spravneho konca.Drzte palceky,teraz som 11DC,ideme do boja 😉
Gratulujem tím,ktoré si nasli krasne // a Vam ostatnym drzim silnooooo place,nech sa tu co anjskor "chvalime" pozitivnymi tehu testikmi 😉
@jankaferancova dakujeme. my tiez drzime palce, nech vam to vyjde a zostanes aj ty s nami v tejto temicke🙂
@sweethope veru, je nas tu nezamestnanych viacej... ja som sa v oktobry po svadbe prestahovala od vtedy nerobim... a posledne 2 tyždne už ani nič nehladam. My sme ostali byvat u manžela, lebo tri tyždne po svadbe mu zomrel ocino a nechceli sme svokru nechat vo velkom dome samu, pomalinky sme začali prerabat- už mam konecne svoju kuchynu, cez zimu snad stihneme spalnu, aby sme mali kam dat postielku.
ozaj aj ja som mala minuly tyžden cely tie krče a od nedele nemam, čo je dobre, snad sa to ukludnilo trošku, prsia bolia stale a aj onava trošku ustupila, o tyyžden mam ist na sono, snad bude vsetko v najlepšom poriadku 🙂 a nielen u mna ale u nas vsetkych 🙂
@lulu174 no mna sa vcera tiez kamoska pytala,ci uz mam pracu a nevedela som ako jej mam povedat,ze ju uz vlastne ani nehladam...o mojom tehu vedia iba 2 najblizsie kamosky,ktore to cele prezivaju so mnou od zaciatku snazenia a este mam dobre kamosky v jednej sukromke tu na mk,takze este je to take tajomstvo,kym neuvidim srdiecko.potom povieme rodicom a ked prekoname 3ti mesiac,tak aj ostatnim.tak to je fajn,ze ste so svokrou,isto by jej bolo smutno samej a ked pride drobec do rodiny,hned jej bude lepsie 😵 dufam,ze nam potom ukazes fotku zo sona 😵
@sweethope ja som to musela hned povedat mamine, každy mesiac od svadby sa ma pyta, či sa to už podarilo, tak som ju nemohla natahovat. a samozrejme este sestre a braskovi a manžel to povedal jeho mamine a braškovi, inka nik, na druhy tyžden sa to chystam oznamit starkej-bude preštastna a naj kamoske 🙂 a aj tu na MK som si vytvorila teraz novy nic, inak mam lucinka174-už dlllllho, ale medzi priatelmi mam kadekoho a už by to vedel takmer každy a to som zatial nechcela... jasne, podelim sa 🙂
@petkaa28 no ja som tiez taka, ale verim tomu, ze ked sa babo narodi, tak toho spanku tolko zrazu nebudem potrebovat. matka je strasne obetavy tvor a aj tie, ktore dovtedy vyspavali do obeda, doslova, tak po narodeni babatka toho spanku tolko zrazu nepotrebuju 😉
@lulu174 ty brdo, dalsia nezamestnana. dufam, ze sa v tomto state nedopracujeme k tomu, ze sa bude clovek naopak pozastavovat na tom, ze je niekto zamestnany. otras. ja ked idem na podpis, tak zakazdym tam stoji taka sooooora na prvy kontakt, az je cloveku zle. a potom ta teta buzeruje, ze si si nenasla robotu. sak a da sa? ved je tych nezamestnanych stale viac a viac 😖
Ahojte tak aj ja sa pripajam do tejto temy a verim ze tu vydrzime vsetky az do maja kym nam daju nase pokladiky do ruk 😀
@leamax veru pravdu mas, aj ja ked idem-hoci teraz už len raz za tri mesiace-nastastie , tak na ten prvy zapis je tam vždy kvantum ludi... a bude sranda tam chodit s velkym brušiskom 🙂 mna skor trapi ako to bude s materskou v novom roku, lebo robila som tri roky ale teraz bol už rok ako som bez roboty a už nebudem splnat podmienky na vysiu matersku ak im to prejde...
@dejna077 presne tak, vsetky sme tu do maja s bruskami a od maja s nasimi drobcekmi v naruci 🙂
@lulu174 no moja, nechcem ta sklamat, ale mne sa zda, ze matersku dostane len ta, ktora bola poslednych 270 dni riadne poistena = zamestnana. alebo jedine, ze by si si platila minimalne tusim 160€ dobrovolne poistenie do socialky, aby si potom mohla pol roka dostavat nieco cez 200€ materskej. v opacnom pripade hned dostavame rodicak, co je tiez ubohych 190€. ja som nezamestnana dlhsie ako rok, ja uz ratam s tym, ze bude len ten rodicak. to mohol vymysliet len chlap 😝 😖
ahoj mamicky ako sa tu mate? nieco som zaregistrovala s migrenou, paradox u mna je.. ked som otehotnela prvy raz tak som v den oplodnenia mala brutal migrenu, teraz tiez, ale myslela som si, ze je to z balenia a zo stresov z dovolenky... haha historia sa opakuje ako napisala moja kamaratka ked este netusila, ze som tehu a mala pravdu 🙂 dufam, ze uz ziadnu nemudem mat.buduci tyzden ideme k doktorke, hrozne sa tesim!!!!!
ahojte majovky, pridavam sa k vam zatial velmi nesmelo.....snazime sa dlho a nechcem to zakriknut, ale dnes rano som uz po minute nasla na teste krasne kolajnice 🙂, dnes som 28DC, ale uz asi 18 po ovulke, tak snad to vyslo 😵 .... ani neviem, kedy sa mam objednat dr, ale asi je este skoro, nechcem tam chodit zbytocne....priznaky nemam vobec ziadne, len ma trochu viac bolia prsia a mozno trochu viac chodim na malu....inak termin podla kalkulacky vychadza na 16.5.
ahojte
@isabellaa joj, moja, to ma mrzi, ze mas migrenu, teda nic prijemne. nemyslim si, ze to je z tv a pocitaca, to su hormony. ved co tie tehulky, co cele tehu pracuju niekde v kancli za pocitacom? keby to bolo z neho, tak by im hadam aj hlavu roztrhlo. pi vela tekutin, snad to pomoze 😉
@bajana vitaj medzi nami a gratulujeeeem 🙂
dakujem za privitanie a mam na vas hned otazku: pijete kavu? ja pijem 2x denne rozpustnu - 1 lyzicka na 2dcl hrncek+mlieko....myslite, ze este mozem? citala som, ze kofein by sa nemal, tak neviem....

@sweethope no vidis, super, ze si so svkorovcami tak vychadzate 🙂 ved budete vidiet, ako to budete zvladat, mozno sa nebudete musiet k nim vratit - uvidite 😉