Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
ranecko koceny 😀 kto to tu vcera panikaril,ze ho nebolia cicusky?lebo to preslo na mna 😀 tusim si tu vymiename migreny a slabnutie a zhorsovanie priznakov 😀 dnes sa citim celkom netehotne,cicusky len trosku bolia a brucho sa ozve len obcas 😒 ale to by som nebola ja,keby som nepanikarila.vcera som panikarila,ze ma vsetko boli az moc,dnes,ze menej.akurat to napinanie ma neprechadza,tak aspon nieco mi hovori,ze som v tom 😀 baby hlavne vela pite,ja som ako tava,stale pijem,v noci idem 2x cikat ale musim,lebo som smadna stale.inak ma tak napadlo,papam dost ovocie a ovocne dzusy,je to ok?nie je to vela cukru??
ahojte. tak ja sa sem aj bojim prispievat 😀 stale neviem na com som. od minuleho utorka som striedavo jemne krvacala a spinila dnes (klop klop) uz mam cisto a pevne verim ze to vydrzi. akurat ma trosku trapi ze tie testy nejako pomalinky tmavnu. ciarky su sice uplne zretelne test som sem davala ale nejako sa mi stale zdaju takmer rovnake tak ja fakt neviem co z toho bude. prsia ma bolia niekedy mi je tazko od zaludka a popichava ma sem tam v bruchu. beriem itrogestan a dnes mam z neho taku strasnu unavovu krizu ze tu sedim a neviem sa ani pohnut aka som unavena.
v sobotu robim este jeden test a ked to nebude uz rovnake ako kontrolna tak to fak nebude asi dobre. lebo uz som vlastne a teraz neviem presne 20 alebo 23 DPO tak uz by mali byt obe rovnake. pri prvom to tak bolo. slak ma trafi. tiez mi na tom tehu zalezi lebo to ze som vobec otehotnela je ozaj v nasom pripade zazrak a dost sa bojim ze sa to len tak lahko znova nepodari :(
@bajana mne bolo pri prvom z kavy tazko vadila mi aj vona nemohla som ju pt hoci predtym som pila 2 denne. teraz mi stale chuti v pohode a aj ju pijem.ja myslim ze telo ak mu nieco skodi sa brani tak ze mu to nechuti. takze ak mas chut a nevypijes ich 10 tak podla mna pohoda
a bolia vas niektoru krize?
@pralinka25 moja, hlavne klud. su krasne kolajnicky na teste a to ako silneju, zalezi od toho ako ti stupa hcg. kazde telo je ine a kazdej stupa inak. niekomu rychlejsie, niekomu pomalsie. mala si vzdy ten isty druh testov? lebo aj kazdy druh je iny. neboj, urcite je vsetko v poriadku 🙂
@bajana ja kavu vobec nepijem, aj ked mam nizky tlak, ale asi by ma k tomu nikto nedonutil 😀
@leamax hej mam stale tu istu znacku. no uvidime. uz som sa pri tom krvacani zmierila so vsetkym ale tak stale je tam nadej. navyse aj tak mi bolo povedane ze ked to ma byt bude a ked nie aj tak mi nepomozu. ze je este velmi skoro. tak mi dala ten utrogestan nech mam pocit ze aspon nieco mi pomaha 😀
snazim sa zachovat klud obcas to ide ked mam kpec roboty a obcas to na mna dolahne. ale tak stale sa utesujem tym ze mam aspon jedno hoci tiez tako vybojovane ale mam.
dufam ze to tu vsetky v tejto teme dobojujeme do stastneho konca
@pralinka25 vsetky to tu dobojujeme do stastneho konca, urcite 🙂 verim tomu 🙂
ako uzivas ten utrogestan?v akych davkach?
@petkaa28
@leamax
Hlava ma uz neboli, rano prestala 😎, dufam, ze uz ani Teba Peti 😉
Inak, rano sa budim, tlaci ma brucho, spim iba na chrbte a obcas na boku, ale dlho nevydrzim,lebo ma zacne tahat. Uz som ako JLo vo filme, ked cakala dvojicky a zaobstarala si vankus, co sa pouziva na kojenie a tak moha kludne spat a partnera vytlacila z postele 😀 😀 😀 😀 , asi ju budem nasledovat.
Kavu nepijem, najma po tom vsetkom, kofein, ze vraj sposobuje stahy maternice a moze dojst k potratu, aspon ja mam take info. A ani mi nechyba, nebola som nikdy fanaticka kavickarka, i ked vyborne espresso s mliekom som si s kamoskami rada dala 🙂 .
@isabellaa ten film milujem,akurat som vcera na neho myslela,ze si ho pustim zas,len sa obavam,ze ho teraz cely prerevem 😀 este je krasny film zivot je taky http://www.csfd.cz/film/269232-pod-jednou-strec... lenze ten som cely prerevala 2x a to som nebola tehu,len tuziaca 😀
@sweethope mne sa velmi pacil tento film
http://www.csfd.cz/film/234425-predcitac/
@sweethope prave stahujem tento, nema to vysoke hodnotenie, ale urcite sa zabavim 😀
http://www.csfd.cz/film/301187-jak-porodit-a-ne...
@isabellaa fuuu, silny film, ten by ma teraz urcite znervoznil (myslim ten predcitac). ale inak sa mi paci. len vcul su asi najlepsie nejake komedie, romatiky a tak 😉 🙂
takze ta aj chrbtica boli, co? ale plavanie je dobre pre tehulky - das tampon pre tehulky a ides. isto by ti to dobre urobilo na chrbticu. skus sa na to dr. opytat 😉
@leamax http://extratorrent.com/search/?new=1&search=Wh...
plavat asi az po 12 tt, ale spytam sa, uz som aj pozerala tie vazelinove-tak myslim tampony...
@leamax 3x denne po jednej tablete ale davala som si ju odspodu lenze ked som stale krvacala alebo spinila zmenila som to a teraz ich jem. ja mam taku ranku na krcku a je dost mozne ze aj tam je problem pri zavadzani. tak uvidim ako to bude pokracovat ak sa to ustali (dnes zatial cely den cisto) tak skusim zas odspodu tak mi to kazali
@isabellaa ja som to nasla tu http://filmycz.com/film/item/jak-porodit-a-nezb... a ide mi to bez stahovania. len dufam, ze to neni nejak tajne spoplatnene
hej, presne tie vazelinove tampony som myslela
@pralinka25 ked mas ranku na krcku, tak ti ti ten utrogestan moze kludne drazdit, ja som na tom bola podobne. inak ked ho jes, tak fajne uspava, ze 😉 ked ti to prestalo, tak zrejme taka davka ti aj staci 🙂 len si ho davaj dalej, neublizi, len pomoze 🙂
@leamax ano presne dnes som ako mechom prastena totalne sa mi krizia oci 😀 ano budem si davat davam od nedele a az teraz to ustalo dufam ze uz na stalo. ked sa budem blizit ku koncu pojdem k momu gyndosovi nech zvazi ci mi da dalsie alebo ako
@isabellaa tak ja som si to hned aj pozrela a zaslzila som si 😀
@pralinka25 len nech ti da, do konca 12tt ho kludne mozes davat

dakujem, uz si bezim uvarit 🙂