icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

eviiinka
31. máj 2011

@lenka1108 ahoj ☹ mne povedali toto isté, testy mi vyšli negatívne, no niečo sa im tam zkreslovalo, tak mi bralo krv ešte raz ☹ drž sa .... verím, že sa iba zmýlili a nebude to tak ...

eviiinka
31. máj 2011

@milek aha, dakujem ... čiže dievčenské ešte nemáte vybrané ? 🙂

veronika1417
31. máj 2011

@dominika_sk dakujem 🙂 no ja neviem mozno ze to boli len crievka 😀 pockam si na tie jasne kopanceky a vtedy si budem na 100% ista 😀 🙂 inak dnes do rana ma neskutocne bolel akokeby lavy vajecnik ale poriadne az som sa zlakla 😨 tak hadam bude vsetko oki. Aj Ty ho mas vlavo dole? Ja uz som si myslela ze mi hrabe, ze si to len namyslam 😀

dominika_sk
31. máj 2011

@veronika1417 ano, presne vlavo dole a presne mam aj taku bolesť, už som tu o nej pisala 😉

danka89
31. máj 2011

@veronika1417 to je neskutočne čo tu čítam....ja si fakt myslím že mimi mám na ľavej strane, dole a už som sa bála že sa niečo deje....že som este nepočula aby bolo na boku a nie v strede 🙂 ale hned som kus kludnejšia ked čítam že aj niektore z vás ho tam asi maju 🙂 ...fakt som sa bala ☹

veronika1417
31. máj 2011

@danka89 aj mne odlahlo 😀 som si vazne myslela ze uz som dili 🙂 ved sa opytam u doktorky alebo na sone no idem az 30.6 na sono ☹ ale na krv teraz v piatok tak sa opytam a dam vam vediet 😉

henrieta44
31. máj 2011

ahojte kočky, no aj ja sa už teším na kopančeky a tíško závidím všetkým maminkám ktoré ich už cítia, ja som sa dnes trošku naplašila ale kamoška ma hned ukľudnila že je to ok. meriava si BT, aj podľa nej sa nám podarilo zamiesiť bábo, no a od začiatku tehu som mala teplotu vždy v rozmedzí 37,0 - 37,2 a dnes mi klesla na 36,8....ale vraj je to normálne lebo hladina hormónov už trochu klesla, tak snáď je všetko ok....inak mám trochu miš maš v kočíkoch, už daktorá pokukujete po vozítku pre bábo????, ja mám zopár favoritov ale neviem ktorý si vybrať

danka89
31. máj 2011

@veronika1417 vieš že sa mi aj zdalo, že na sone cca v 12tt...mi doktor behal tou sondou po lavej strane 🙂 a potom mi dal aj krásnu fotečku...tak to je asi normalne že ho tam máme 🙂 ono ako bude rast tak sa posunie do stredu asi 🙂

veronika1417
31. máj 2011

@dominika_sk no nieco take som aj citala len je nas tu tolko 😀 mne to teraz bolelo prvykrat ale myslim ze uz je to lepsie aj ked dost dlho to bolelo od vcera vecera do rana 😠

veronika1417
31. máj 2011

@danka89 to ja na sone asi nedavam pozor 😀 robi mi stale to vnutorne a neviem veru na ktoru stranu "to" ma namierene 😀 alebo tak cumim na ten monitor, ze ani nevnimam 😉

danka89
31. máj 2011

@veronika1417 😀 ahá..no mne robil sono len klasicky cez bruško tak preto som vnímala že zastal a trošku pritlačil práve pod pupkom vľavo... 🙂

mysti
31. máj 2011

@eviiinka evinka, drzim palce, iste vam to dobre dopadne 😉

luci66
31. máj 2011

@harper Jeej aj ja mam taky termin 🙂. Uz ti robili AFP krv.testy?

veronika1417
31. máj 2011

@danka89 no ako ja nechapem ci ma tento z toho pasiu alebo co 😀 uz by som brala aby robil sono z hora asi sa boji ze by nebolo poriadne vidiet ale ja nie som nejaka pevna, ze by som mala sadielko na brusku ze by nebolo vidiet tak neviem preco to tak riesi 🙂 aj priatel dost otalal kym isiel dovnutra ked vedel, ze mi robi vnutorne sono ale tak zvladol a videl krpca ako sa hmyri 🙂

veronika1417
31. máj 2011

@henrieta44 ja som kocik zdedila takze si neuzijem tu radost pri vyberani ☹ ale zas aspon peniazky usetrim na ine 🙂 inak tie kociky su nadherne parada vyberat 🙂

veronika1417
31. máj 2011

@eviiinka nech vam to baby dobre dopadne!

danka89
31. máj 2011

@veronika1417 😀 asi sa mu to tak viac páči 😀 no čo...hlavne že ste videli drobca 🙂

danka89
31. máj 2011

@henrieta44 ahoj 🙂 ...mne sa páči ten prvý zelený a posledný modro čierny...ale je tažke si vybrat ked je ich tolko a všetky su krasne....ja sa už nemôžem dočkat ...kedy pojdeme vyberat kočík... 🙂

henrieta44
31. máj 2011

@danka89 presne tie dva sú moji favoriti, tak tiež neviem ktorý z nich to nakoniec bude, ale chcem kúpiť používaný, po jednom dieťati, lebo na nový akosi nevyjdu peniažky 😒

veronika1417
31. máj 2011

@danka89 no uchylak jeden 😀 on je uplne strasny 😀 len funi, je ticho, nic mi nepovie, je zduty, unudeny a ja len trpnem ci je vsetko v poridaku a potom kdesi cosi zamumle ,,je to vporiadku" a aj to si domyslam ci to povedal lebo ani len hlavu nezdvihne a usta poriadne neotvara 😀 taky chumaj 😠

mysti
31. máj 2011

Danny Sport Prestige 2011 Flower - toto je moj favorit zatial ked rozpravate o kocikoch, len farbu neviem aku, ale su tie kociky naozaj krasne 🙂

eviiinka
31. máj 2011

@mysti dakujeme velmi pekne 🙂

mysti
31. máj 2011

@eviiinka iste bude vsetko dobre, moja kolegynka bola tehu presne takto pred rokom, tiez jej vysli prve testy zle, bola v Banskej Bystrici, tam jej spravili opat testy a vysli v poriadku. Chuda, tak sa trapila a teraz? Maly Dominik sa narodil 3.11.2010, je uz velky chlapisko a zdravy ako buk!!!! 😀

harper
31. máj 2011

@luci66 hej, minuly stvrtok. Teraz vo stvrtok mam poradnu, tak uvidim ci uz budu vysledky. Aj ked sestricka tvrdila, ze to moze trvat dlhsie ako tyzden.

kiribaby
31. máj 2011

@veronika1417 ďakujem Veronika, aspoň tie 3 zábery sú krásne a tešíme sa z nich 🙂 Ale ten ignorantský prístup lekárky ma odrovnal, žiadne komentovanie, musela som sa pýtať-odpovede dvojslovné, sama som bola prekvapená, že čo to, veď sme sa nič nedozvedeli, neviem, či som bola viac sklamaná alebo nahnevaná. Ale večer som sa doma zapozerala na fotky a bolo mi lepšie 🙂
Už sa neviem dočkať, kedy budeme vedieť pohlavie, chcela by som sa už vrhnúť do nakupovania a zariaďovania 😵
Btw ako funguje to odposluchové zariadenie? už si ho skúšala? Máš Angel sound alebo niečo iné?

dominika_sk
31. máj 2011

keď hovorite o kočikoch, ja mam vybraty odzačiatku Peg Perego GT3 2010 papaya, už aby bol doma 😀 to je jasny favorit, žiadny iny ma tak neoslovil ako tento.aj keď, stoji sice 900eur komplet, ale skumla som to, a vyskladam si ho lacnejšie. najlacnejšie som ho našla za 350e,tu športovu časť, vajko v tom istom obchode stoji čosi cez 100e a vaničku si kupim tu na bazariku za +-50e(nova stoji 200e! 🤐 ) takže dokopy to bude okolo 500eur, čiže skoro ďalšich 500e mame ušetrenych. 😎

harper
31. máj 2011

@dominika_sk ja sa rozhodujem medzi recaro akuna (mame od nch autosedacku) a camarelo q12. skor sa priklanam ku q12, lebo ma velke kolieska, co bude cez zimu praktickejsie.
U nas ma na starosti vyber mena nasa mlada. V tejto chvili je to Tamarka alebo Martin. Tamarka je uz stvrta verzia, tak uvidime kedy sa zmeni kamaratka v skolke.😀

blackrose
31. máj 2011

ahojte tehulky 🙂 aaale ste toho popisali 🙂 ja sa vam uz budem venovat castejsie, vcera som zmakla statnice 😀 tak sa tesim, vsetok stres ma uz uplne opustil a mozem sa na plno venovat sebe a mimcu 😵
dnes idem na poradnu, tak sa tesim, ze mimi uvidim 🙂

veronika1417
31. máj 2011

@blackrose velka gratulaaacia 😀

gee99
31. máj 2011

Caute baby, takze uz ste pri menach a kocikoch?! 🙂 ... super... hlavne nech mame vsetky uz po tych stresujucich vysledkoch a mozeme prejst na ine temy...
...ja kocikomaniu uz mat nebudem, mam Bugaboo Cameleon Denim a pri nom ostavam ... potom na starsie dieta na rychle presuny mam Macleren Techno XLR...
...a k menam 🙂 ... chlapcenske nemam ziadne, ja som milovala meno Maxim a aj stale sa mi velmi paci, ale teraz je Maxim kazdy druhy chlapec, pripadne Alex 🙂 ... tak by som rada vybrala nieco menej masove, dievcenske sa mi pacia Mina, Bianka, ale moj muz by bol radsej za "normalnejsie" mena 🙂 ... prvu dceru mam Zaru, ani netusim ako sa mi toto meno podarilo presadit 🙂
...vsetky Vas zdravim, kto caka na vysledky, tak drzme si palce!