Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
chcem sa spýtať, či sú hodnoty BPD x FOCD 3,3 a FL 2 z ultrazvuku v 16.týždni v poriadku...?
@niki_lv na matrike schvalia meno kazde co existuje ci v slovenskom alebo zahranicnom kalendari, len musi byt spravne napisane tak ako sa pise nie cita lebo to ihned zamietnu.
kysle, slane, parne čislo-zasa chlapec 😉
Ahojte baby ... aj tu mate mena, ktore su v kalendari, /ale je podla mna na vyrobcovi daneho kalendara, ktore uvedie/ http://www.mimidarcek.sk/content/aj-ľudia-s-net...
...napr mne ked sa narodila dcera Zara, este v kalendari meno nebolo a uz je, dokonca som mala stastie na diar, kde uviedli aj jej meno, i ked je 22.1. vacsinou uvadzane len Zora...
prave som po obede.Udusene nove zemiaciky+hrasok,karfiol a klobaska 😝 A na stole sa mi chladi 7 poharov jahodoveho dzemu 🙂 Dva dni dozadu sa mi podarilo prvych 6poharov.Pomali ale iste sa mi zacina zaplnat komora.Sa tesim 😀
@luci66 😀
no kedze mam aj chlapceka aj dievcatko a tehotenstva boli rovnake,tak jedine cislo neparne,zeby slecna? 😉 jem vela ovocia a zeleniny,ako pri kazdom,sem-tam sladkost...no uvidime 🙂
ahoj kočky, tak výsledky z tripple testov ešte neprišli, takže musím čakať do pondelka, nakoľko zajtra, pozajtra má doki dovolenku 😠
pýtala som sa sestričky na to tvrdé bruško (u mňa ráno) - že nemá byť z čoho, ale že teraz to tam budem mať také napnuté. takže som sa nič moc nedozvedela, ale je nás tu takých veľa, takže to je tak ok 😉
poradte vybrat meno 😝
divcatko:adelka,zuzanka,gretka,nelka,johanka
chlapcek:michal,gregor,filip,anton,adam
manzel je za zuzanu a michala a ja sa stale neviem rozhodnut...esteze mam par mesiacov cas 😀
@micicka
oooooo tak to nezavidim,ale ver,urcite budu vysledky ok 😉
stale nas stresuju 😠 ja som tiez uz skoro dva tyzdne v strese,najprv som cakala na vysledky triple testu,tie boli ok ale hodnoty stitnej zlazy som mala zvysene,tak teraz tiez cakam kedy endokrinologovi skonci dovolenka,aby ma vysetril a trosku ma ukludnil ☹
a to tvrde brusko,to uz tak bude,ved uz sa niecim vyplna 🙂 ,horsie by bolo,ak by ti tvrdlo v intervaloch,casto a bolo by to az trosku bolestive...tak je to myslim ok,nic sa neboj
@drobcek801 presne tak, len nás stále stresujú! a popri tom nám hovoria aby sme sa nestresovali 🙄
stále na niečo musíme čakať, aj ma fajne prehnalo od strachu a zbytočne!
to tvrdnutie mám len ráno, sem tam sa to stalo aj cez deň, ale všeho všudy len 2x tuším, takže som v pohode 😉 presne ako píšeš, niekto sa nám tam začína roťahovať 😀 ja ešte neviem kto, ale voláme ho jumper 😉
@drobcek801 ahoj a ako sa volaju tvoje deticky? ja sa snazim vybrat meno aj tak aby sa hodilo k synovmu.. no je to fuska.. ale uz mame aspon pre dievca.. :D
@luci66 mne podla toho vyslo dievcatko. doktor na prvom sone povedal, ze tam vidi pipika, takze chlapcek. ale ze to mam brat este s rezervou, vsak este je skoro 🙂 som zvedava!
@kuratko
ja mam synka lukaska a dcerku dorotku
ak mozes prezradit,ake krasne meno si vybrala 😉
mne sa pacia skoro vsetky,len som uz torsku zuzila pole 😀
je to tazke,fakt 😝
@drobcek801 no my sme vybrali zasa trosku nezvykle meno ale mne pripada tak domacky.. takze ak to bude holka, tak Eliana. budeme jej hovorit, eli, ela, elka, elinka,.. mne sa to moc paci 🙂 a pre chlapca ssa mi celkom paci benjamin.. no uvidime tie clapcenske su tazke pre nas... :D a dorotka je pekne meno 🙂 aj lukasko.. mozno by som dala aj lukaska keby sa tak nevolal moj brat 🙂
@micicka
no tak to je potom v pohode 😉
a uz by aj dobre bolo,keby nas stresovat prestali 😠
mne mama stale hovori,ze zdravsie boli,lebo tolko chemie nejedli,ani ich tolko nestresovali,a aj tolko problemovych tehotenstiev nebolo,bolo lepsie,no ale co uz,prezijeme 😀
hlavne s usmevom a hlavu hore 😉
@kuratko
no ako som predpoklada,velmi pekne mena....s elianou som sa este nestretla,ale benjaminov poznam dvoch 🙂
su pekne,takze mas po probleme? 😉mena vybrate,no ja sa stale neviem rozhodnut,mozno nakoniec sa mi zapaci nieco tuna a nebude to ani jedno z tychto,ktore mam v okruhu 😀
@drobcek801 ono to tak byva ze ked zacnes riesit moc skoro potom to do porodu este desat krat zmenis :D ..no dievcenske by sme uz asi mali na isto, ale to je len par dni co sme tak viac menej rozhodnuti a chlapcenske si myslim ze sa este par krat zmeni.. ale sak uvidime.. lebo muza nemozem dokopat do toho aby zacal uvazovat nad tymi menami.. este je to prenho skoro.. este si len zacina uvedomovat ze cakame druhe.. :D
@kuratko ja som doteraz len tak vykrikovala mena a drahy ze "moze byt" tak som mu strcila notes kde mam napisane mena a povedala som nech da hviezdicku pri meno, ktore sa mu paci 🙂 mal to za minutku ale uz aj tak zvazujem take ktore som tam ani nemala napisane 😀
@veronika1417 ja ked som mojmu stricila do ruky zoznam tak mi zamietol v podstate setko co som tam mala :DD
@kuratko jaaaj chlapi 😀 najradsej by boli keby sa mena pridelovali aby s tym nemali problem 😀
@veronika1417 veru.. mame to my tazke... hlavne s tym nasim uzasnym slovenskym kalendarom. no daj decku meno pankrac, servac, alebo bonifac, a ze je tam takych vacsina, no mohol by mi byt vdacny potom... mu mozem povedat, nuz, syncek, slovenske meno mas.. ozaj vyber proste ..co uz.. :D
@luci66 no ja uz som tam raz rodila, teraz rozmyslam nad topolcanmi, porod do vody alebo na porodnej stolicke, no uvidim.. zas ked chcem aby mohol chodit za mnou kazdy den moj syncek tak asi budem muset zas v trnave rodit.. jako ja som sa na porod tesila, bol celkom v pohode, ale nasrali ma tam, lebo maleho mi hned zobrali, nedali mi ho na brucho, ako som chcela, ani mi ho neprilozili, je toho viac proste, ja som tam prisla s porodnym planom a kukali na mna jak na tela.. :D
Babule mam otazku. Boli ma lavy prsnik bez toho, aby som sa ho co len dotkla. Je to taka ostra bolest z boku do stredu, obcas slabsia, niekedy ma "vystre". Uz rano jak som lezala v postely to zacala a v priebehu dna sa to meni, uz aj nedavno ma to obcas pobolievalo, ale neviem co s tym. Myslite,ze to bude tymi hormonami alebo by to mohlo byt vaznejsie? neviem, ci mam zavolat mojmu Dr nech mi spravi utz...Stava sa vam to v tehu alebo ani moc nie?
@kuratko A davali ti aj klistir? A ake boli izby? Nejako tych par dni vydrzime, ale chcela by som epiduralku a dufam,ze tam nebudu nejake praktikantky a milion doktorov okolo mna..Inak to s tym babom sa mi nepaci. kamoska rodila v Ruzinove v BA a babo mala kazda mama na izbe a iba ked chceli ho odniesli, aby si odychla.
jako na izbe som ho mala furt, to ano, ale na porodnej sale sa na ma vysr... klistir som mala, skoro som kvoli tomu odpadla, lebo som sa potom zavrela na vecku, nadychala som sa toho, lebo mi nepovedali ze si mam nechat dvere otvorene.. strasne maly zachod na vzdycharni.. inak izbu som mala nadstandart, to som bola spokojna.. aspon som mala klud, aj bola pekne zariadena, hlavne som bola nadsena novou kupelkou a veckom.. inak epi by som si nedavala, ale to uz je kazdeho vec 🙂 ..a nikoho som tam nemala pri porode okrem doktora a par sestriciek.. teda iba muza...
@kuratko tak to presne sranduje ten moj 😀 on chce mat troch chlapcov a Pankrac, Servac, Bonifac je podla neho uuuzasne!!! Tak ma vzdy chce nastvat a uzasne sa na tom zabava ked sa jedujem 😉 no a on chce len slovenske meno takze ja mam k dispozici len ten nas slovensky kalendar ☹

Inak nasla som na nete,ze "Blaznive sposoby ako zistit pohlavie" tak prijemnu zabavu....Potvrdilo sa vam to niektorej?
http://zena.atlas.sk/blaznive-sposoby-ako-uhadn...