icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
2. jún 2011

@henrieta44 Ahojcek moje, aj ja som vela schudla za prvy trimester vlastne som chudla este predtym a nezastavilo to ani tehotenstvo. Navyse byvalo mi aj dost zle 😝 ukoncenim prveho trimestra sa to ale zlepsilo a posledne tri tyzdne statocne ladujem 😀 gyna mi tiez hrozi a hrozi 😠 a vraj mam aspon kilo pribrat, no neda sa a to sa snazim ako sa len da. Jem vsetko plnotucne : maslo, mlieko, syry, jogurty, sladkosti,... ale ja mam taku postavu, ze podla mna naberiem aj moc 😖 no teraz este to nejako nejde. Dolezite je v nasom tyzdni aby sa hmotnost aspon ustalila /teda neklesala/ to ze este nepriberieme nie je az take hrozne. Su baby, ktore su vo vyssom tyzdni a kila stale nic. Ja prave chcem sladkosti uplne vylucit, sice mi moc nechutia a ked dostanem chut tak mi nespravia dobre na zaludok ale stava sa zo mna maniak na 3Bit 😀

veronika1417
2. jún 2011

@radustek99 nemas? mne nabehlo teraz nejaky tyzden - tyzden a pol uz mi to je normalne vidiet 🙂 mozno si taka chuducka a mne krpcek vytlaca moj povodny pupek 😀

trinka
2. jún 2011

@eviiinka u harper v albume 🙂

sranda
2. jún 2011

@eviiinka čauko Evii..s paprikou? Fiiiha to ani ja netuším. A čo to má byť nejaká studená kuchyňa? Ja som nˇatrafila len na tu toastovu roladu. Skus pozriet par stran skor, mozno sa ti zadari. A hod to potom prosim ta aj sem na aktual stranu. paa a všetko dobre

luci66
2. jún 2011

@karap Ok, to rada pocujem. Mna skor odradza ten klistir a to,ze babo ti hned nedaju.Ako to bolo u teba? Mala si aj manzela pri porode?

sranda
2. jún 2011

Inak baby, ktore ste prvorodicky, fakt sa nemate coho bat, aj tak neviete co bude jak bude, aj tak to nedomyslite, ze bojim sa porodu a tieto veci,...vzdy je vsetko inac a treba pocuvat aj tak porodnika. Mam ten nazor ze taka druhorodicka ma viac dovod na strach, lebo za ten cas, co nase prve deti su na svete, mame tolko toho napocuvaneho, napozeraneho a nacitaneho...ze aj ked nechceme samocinne sa to na nas lepi. Akurat potom ked sa narodi druhe bejby to je jednoduchsie s tym know-how, pozname masticky, finesy, vsetky tie triky, choroby....a taaak. Ale aj vy do toho vhupnete..treba dat na matersky inštikt a je to!!!

lenka1108
2. jún 2011

@harper este mi tam chyba porodnica... tak dopln pov.bystrica 😉 dakujem

harper
2. jún 2011

@eviiinka ja som to bola, ale recept sem viem dat az po stvrtej.
Tiez vsetky, co sa prihlasili dam do tabulky az potom, ked dorazim domov. Ozvala sa mi uz aj Emjee - tabulka ide len touto formou ako sa to robi teraz.

luci66
2. jún 2011

@lenka1108 Jeziiiis, tie su krasne, aj ja chceeeem 🙂)). To kde si kupila?

radustek99
2. jún 2011

@mymimi ja idem rano... tak asi nie 😀 ja som rada,ze mifkova vsetko ma a som s nou nadmieru spokojna...nemusim nikam chodit...mala som sviezeneho,ale ked som zistila,ze som tehu hned som sla k nej... ako ma tam aj pekne palky si myslim,ked je nieco navyse,ale je super.. ja som rozmyslala nad nou... vobec nepoznam porodnikov tak sa asi popytam a budem tiez dufat,ze bude mat sluzbu akurat ten dobry... a preco primar nie???a rozmyslala som aj nad handlovou si ju chvalili,ale neviem ako je na tom teraz... som to nezistovala,len viem,ze mali problemy...

@veronika1417 no chuducka neviem 😀 len stale mam pocit,ze som rovnaka ako predtym,ale je pravda,ze do niektorych veci sa uz nebleciem... ale ja skor tak puchnem 😀 teda neviem ci ma chapes,ale tak rovnomerne aj boky...lebo mamina mi kupila taku tuniku a sme rovnake a mne je obtiahnuta a jej volna... dufam,ze nebudem ako balon 😀 😀

luci66
2. jún 2011

@veronika1417 Ja mam 2 kila dole, stale jem, ale sladke mi nechuti, len raz za cas trosku.

luci66
2. jún 2011

@sranda Asi mas pravdu. Ja mam skor obavy, ci je vsetko ok. Brusko sa mi pomaly zvacsuje, citim sa dobre, az na tie prsia, ale na utz idem az 13.6.Bojim sa,ci babeno je v poriadku. Myslis,ze by to telo dalo nejako najavo,ze nieco sa deje?

veronika1417
2. jún 2011

@radustek99 ja som tiez najprv mala pocit ze som len nafuknuta a navyse vzdy rano som mala brusko prec ale postupne ostalo a uz aj rano je ho vidiet aj ked do vecera sa trosku zvacsi 🙂 uz som sa aj zlakla ci nepijem vela a nenalieva ma 🙂 jednoducho ja uz to bruseno mam 😀 babulky vy ste v 16tom uz mali brusko alebo mate? ci sa len nemam tolko prezierat 😀

eviiinka
2. jún 2011

@trinka dakujem 🙂

eviiinka
2. jún 2011

@sranda oki, idem teda pozerať, ak natrafím, dám to sem 🙂 🙂 dakujem aj ty sa držkaj 🙂

luci66
2. jún 2011

@veronika1417 Ahoj, ja som na tom podobne, najprv sa brusko zjavilo len navecer, ale teraz uz aj rano a vecer sa este viac nafukne 🙂 tak sa z toho tesime s manzelom. A pocitila som to aj na obleceni, ked som si min.tyzden dala do prace staru suknu s 3 gombikmi nad sebou tak som domov isla len s 1, bo tie 2 mi pocas dna odpadli 😀

eviiinka
2. jún 2011

@harper jeeej, dakujem, tak predsa som ho niekde videla 🙂 ak by si bola taka zlata a dala ho sem 🙂 to nevadí aj ked po 4 🙂 strašnú chuť mám nato 😀 chi ... pekný dník parjem

kaia
2. jún 2011

Caute baby, dva dni som tu nebola a popisali ste peknych par stran 😎. V utorok som bola v genetone na krvi, dnes alebo zajtra by sme mali mat vysledky pohlavia babatka 🙂. Nevieme sa dockat!
Ked budem vediet, napisem udaje do tabulky 😉

lenka1108
2. jún 2011
veronika1417
2. jún 2011

@luci66 to je zlate ze odpadli 😀 no ja som doma tak elasticke 3/4 gate to moc necitia 🙂 ale zajtra idem na krv tak by som si mala najst co si obleciem ked hrozi ze nieco nezapnem 😀 no pri pohlade na ten moj vagonik hadam nieco najdem 😀

dominika_sk
2. jún 2011

aj ja som sa teda išla postaviť na vahu a stale mam okolo +4,5 kila, čo sa aj čudujem, lebo posledne tri dni jedavam obed trikrat 😠 😎

luci66
2. jún 2011

@lenka1108 Dakujem, urcite si nieco objednam po utz co mam 13.6. Chcem mat klud na srdci,ze je vsetko ok s babatkom.

eviiinka
2. jún 2011

@lenka1108 to je super, tak odtial niečo určite objednám 🙂 super 😀

janap24
2. jún 2011

@dadka_11 Super tesom sa s tebou z dobrych vysledkov 🙂

janap24
2. jún 2011

@harper Ahoj mozem ta aj ja poprosit o uverejnenie v tabulke:0 Ja mam termin podla PM 25.11 a podla USG 23.11. Moj vek je momentalne 26 v termine 27. Zatial nevieme co cakame. meno chlapcek asi Marco a dievca Noemi DAkujem a prajem pekny dnik 🙂

lerenard
2. jún 2011

@radustek99 ahoj,aj ja mam termin porodu 23.11. a chystam sa rodit v bojniciach..tak sa mozno stretneme🙂 sranda aka nahoda🙂

lerenard
2. jún 2011

@mymimi ahoj teraz som si vsimla ze aj ty sa chystas rodit v bojniciach ako radustek99. tak fajn ze ste tu obe z okolia zatial som na nikoho nenatrafila🙂 aj ku gazovi chodim🙂 a si s nim spokojna?lebo ja zatial hej..ale pozeram ze uz mas jedno dieta tak ze ci nemas viac skusenosti ako to je u nho dalej🙂 a porodnicu v Ha uz zatvorili nie?

sestka6
2. jún 2011

Ahojte, ja sa az teraz pridavam, nemam sancu ani cas precitat vas, lebo teda popisali ste tu uz riadne vela stran. Tak dufam, ze ma primete este medzi vas, aj ked som neni v obraze, ked vas je tu tak vela. Cakame druhe babatko, teraz zacinam 18.tt, termin mam zatial 3.11.. Uz mam doma chlapceka, tento mesiac bude mat 4 roky. Dufam, ze sa vsetky citite uz fajn a ze si uzivate brusko 😉 .

karap
2. jún 2011

@luci66 Ahoj,no klistir ozaj nieje bohvieco,no na druhej strane,aspon sa nemusis bat ,ze hned na druhy den pojdes na velku.Kedze budes mat prazdne crevo,mas pokoj 2-3dni.A zatial sa Ti stehy trochu upokoja...
Moj muz bol pri oboch,teraz uz ist nechce.ze radsej povaruje doma deti.No ved uvidime ako to nakoniec dopadne.Prvu dcerku mi neprilozili,priniesli ju vo vozicku az oblecenu a v perinke.Syna odniesli obliect a prilozili mi ho[no neprisal sa].Mne by sa pacilo,keby mi babatko hned po narodeni polozili na brucho.Neviem kam sa tak strasne ponahlaju...Ved ja by som ho zohrievala svojim telom,stacilo by,keby ho zakryli plienkou,nie?Skusim ich tentoraz poprosit,ci by sa to nedalo tak urobit.Joj,uz sa tesim na tu chvilu,ked prvy krat babatko zaplace 😅
No to je este dalekooooo

trinka
2. jún 2011

dievcence pomoc... od rana mam take krče v bruchu... a hnačkujem... nechapem- nič take som nejedla... žiadne uhorky 😀 ... žeby nejaky vírus....??