icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

karap
1. jún 2011

@harper preco ten smutny slajlik?Ja sa jahodam velmi tesim.Najkrasie papame a z ostatnych som uz 2x robila dzem.Ak mas nachystane umyte pohare je to otazka pol hodky....A ta radost,ked budes v zime papat chlebik z vlastnorucne urobenym dzemikom 🙂

harper
1. jún 2011

@karap pretoze sa im venujem uz druhy den a uz som nevedala co s nimi. Zavarane a mrazene nam nechutia, tak s dvoch kil som urobila dzem, potom bublaninu a co so zbytkom, navyse boli straaasne pieskove a od zeme. Inak v malom mnozstve mam aj ja jahody rada. Posledne som zjedla potlacene s cukrom 🙂

harper
1. jún 2011

som to poslala priamo na ten email co je dolu, tak uvidim, kto sa ozve a kedy. ale mohli by nieco take vymysliet. rovnaky format tabulky.

veronika1417
1. jún 2011

@harper ja myslim ze nieco take aj je len my o tom nevieme 🙂 tak ale hadam sa ozvu 🙂

harper
1. jún 2011

@lenka1108 vyzera to zaujimavo. Ja doma zvyknem robit nieco podobne - plnenu papriku so syrom,vajickom, jemnou salamou + dalsie ingrediencie naplni sa, necha sa stuhnut v chladnicke a nakraja sa na kolieska podava sa s chlebom.

micicka
1. jún 2011

@sranda to si bola už dnes? juj, to som si nevšimla, že už dnes si išla. tak teším sa, že všetko v poriadku prebehlo. výsledky budú kedy? či už máš - pýtam sa možno blbo, ale vôbec nemám šajn ako to beží.
a blahoželám k dievčatku 🙂 už aj ja by som rada vedela, čo čakáme. doteraz som bola presvedčená, že to bude dievčatko, ale začínam pochybovať. no tak ale možnosti sú len dve 😀

henrieta44
1. jún 2011

jáj kočky vy tu vypisujete takéto dobroty a mne je zle ako psovi, ale sa ani nečudujem, bože baby ja som dnes mala prvú tehotenskú žravosť a pojedla som piate ccez deviate, fuj a teraz trpím 😝 😝 😝 😝 😝 , to mám za to že som sa ráno postavila na váhu a tá stále ukazuje 59kg, čo som oproti svojej bežnej váhe o 2kg v mínuse a začínam mať strach , už v minulej poradni mi dr.pohrozil, ak úfam že do tej dalšej sa mi podarí aspon o kilečko zdvihnúť ...už beriem aj B komplex ( zato asi tá žravá chvíľka) 😖 , fuj fuj, asi idem rýchlo do postele nech je už ráno......inak tabuľka je fajn, som zvedavá koľko nás tam bude ku koncu tehu 😉

dena
1. jún 2011

Ahojte, tak po dlhej dobe sa ozyvam 🙂 dnes som bola v poradni a aj na 3d utz. bohuzial, drobceka nebolo dobre vidiet, tak ani fotecky nemam ☹ mam v predu placentu a ta ho zakriva. 😎 a tak uz aj konecne viem preco ma bolieva v podbrusku.

harper
1. jún 2011

@henrieta44 aj ja som zvedava, kolko nas tam bude. Ja mam teraz za sebou misku este tepleho jahodoveho dzemu. Aj slzne kanaliky som si riadne precistila a tiez uz mozem ist spat 🙂

lenka1108
1. jún 2011

ahojte baby.no aj ja som si narobila chute a tak som doslova zozrala krajec chleba a teraz mam zahu ako svina...bleeee... 😝 😝 ale aj tak som dnes strasne stastna... mangel mi pride v sobotu v noci domou a pondelok mi ide kupit nove auto... joj ako sa tesiiiimmmm... je to sice fabia combi ale uplne nova tak je mi to jedno.konecne sa po roku zbavim toho blbeho stareho srotu. 😀
okrem toho som dnes kupila 3 pary maluckych modrych ponoziek nech uz teda cosi modre mame 😉 a objednala som krasne bodynka skusim sem hodit foto ak to pojde 🙂

tie 50 centove boli urobene na zelanie bo nas tato ho ma rad 🙂

sranda
2. jún 2011

@micicka Mici výsledky budú o cca 10 dní, budú mi volať...tak to je aký servis heheeh. ked uz som sa natrápila tolko, nech volajuuuu. Ja som si pri prvom tehu tiez myslela, ze to bude chlapec a nakoniec baba aj druhe baba, no manzel bude mat babinec ako hrom. Vcelku to je fakt jedno a to nie je len fraza, len nech je vsetko v poriadku. netajim sa tym, ze mam z druheho tehu obavy a preto mi ide len o to, aby sme sa obidve a zdrave vratili z porodnice domov. Hej, vcera som bola, vsak este vydrz 2 tyzdne a v 20 tt ti uz musia vediet povedat co to je.

sranda
2. jún 2011

@kiribaby Ďakujem za gratulku kiri..ozik a čo si kiribaby? Máte radi kiri syry? Naša Petra na nich fičí. Vyšetrenie mi robili v sukromnom centre, nie v nemocke, ale preplaca mi to pistovna vzhladom na moj vek. Vy si prajete dievča? Ja som takto spokojná, ale zase všetko ma svoje výhody to by som mohla donemoty písať.

sranda
2. jún 2011

@lenka1108 ´Mňaaaaaam, ďakujeeem toto je super tip, pri najbližšej párty urobím. Paráááda. Takéto veci mám rada, ked este nieco najdes, kludne nahod budem rada.

sranda
2. jún 2011

@henrieta44 Kde najdem tabuľku čo si o nej písala pls?

sranda
2. jún 2011

@harper Môžem ťa poprosiť o doplnenie mojich údajov do tabulky...vek 37, porodnica Bratislava-Ružinov, čakáme dievča, TP: 14.11. 2011 a meno? oops ešte neviem isto...ale daj Romana/Olívia.

sranda
2. jún 2011

@henrieta44 už som ju našla 🙂

radustek99
2. jún 2011

ahojte babule...len vas tak sledujem 🙂 ale tak pridam sa 😀 zajtra ma caka poradna a krv tak pevne dufam,ze vysledky budu v poriadku a hlavne co najrychlejsie nech nemame dlho stresy ...
ja to citim na chlapca 😀 ved pipik je podla mna isty, tak mozno nas zajtra prekvapi a budeme aj vediet...
uz ste nakupovali??? ja este vobec... ale pred pracou sa zastavim v tescu a pozrem nieco nech uz sa mam z coho tesit 🙂 vraj by sa to nemalo skoro kupovat...

@harper mozem aj ja poprosit o doplnenie??? TP 23.11. podla PM 20.11. vek bude 23 a porodnica Bojnice a meno??? fuuuuha chlapec Sebastian, Alex a baba Stela, Noemi

trinka
2. jún 2011

@harper aj cem byt v tabulke 😀 😀 😀 TP: 10.11 vek 26 porodnica Poprad mena chlapec Lukas dievca Isabell a cakame pravdepodobne dievca

eviiinka
2. jún 2011

@trinka kde nájdem tu tabulku 😀

niki_lv
2. jún 2011

@palinkova87 skoda ze sa neukazalo, ale nevadi, hlavne ze je vsetko v poriadku, ja sa uz neviem dockat utz a to este 4 tyzdne ☹ chystas sa aj na 3D? .. ja sa skusim objednat na nejaky 23-25tt 🙂

mymimi
2. jún 2011

ach baby, ja som sa dnes ráno postavila na váhu a zasa som schudla... ☹ už mám len 46 kilov. Jem normálne, necítim sa slabá, ani chorá, tak to hádam bude v poriadku. Zajtra idem na 3D-teším teším!

radustek99
2. jún 2011

@mymimi ahoj pozeram ze porodnica bojnice...skade si ak smiem vediet??? a koho mas dr???

mymimi
2. jún 2011

ja chodím Gažovi, na 3D idem k Hudecovi.... bývam v Opatovciach a ty? Ak Boh dá, tak rodíme spolu 😀 .

mymimi
2. jún 2011

@radustek99 a zabudla som ťa privítať, tak vitaj a príjemné guličkovanie 🙂 ..

eviiinka
2. jún 2011

@mymimi neboj sa určite to bude v poriadku, pre istoru sa radšej spátaj Dr., ale ja si myslím, že ak sa necítiš zle a podobne, tak sa určite nemusiš ničoho obávať 🙂

eviiinka
2. jún 2011

@dena škoda, že ho nebolo vidieť :( no hlavné je že ste obaja v poriadku 🙂 neboj nabuduce sa vám už určite ukáže v celej kráse 🙂

eviiinka
2. jún 2011

@sranda ahojček neviem nájsť ten recept s tou paprikou 😀 kto to písal ? mám nato takú strašnú chuť, že cez víkend by som si to urobila určite 😀

radustek99
2. jún 2011

@mymimi ja chodim k Mifkovej... tak zajtra sa mozno stretneme v cakarni... 😀 ja idem na krv a do poradne...
kto chces aby ta rodil??? ci nemas nikoho takeho vybrateho??? ja nemam este ani brusko :( ked som videla fotky ake pekne gulate bruska tu uz babule maju tak mi to prislo tak luto... 😨 a ja som z pd...

mymimi
2. jún 2011

@radustek99 ja zajtra idem až o 14-tej, tak neviem... Mne je to asi jedno, len nech nevyfasujem primára... A najradšej by som rodila v Handlovej, bolo tam úžasne, škoda jej. Bruško pri prvom mi vybehlo až tak na konci piateho mesiaca, aj to len trošku. Teraz to ide rýchlejšie... Neboj dočkáš sa, buď rada, že nemusíš melónik vláčiť, ešte ti aj veľa bude... 😝

luci66
2. jún 2011

@harper Tak ja v termine budem mat 29.