icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

blackrose
7. jún 2011

a este jedna otazocka na vas 😉 aj vy ste v tomto obdobi hrozne precitlivene?? Dnes som sa napr. v praci rozplakala nad nie velmi prijemnym mailom... to by sa mi v zivote nestalo! 😒

eviiinka
7. jún 2011

@blackrose jasneeee 🙂 mne vybehnu slzy nad takými vecami, že sa sama sebe čudujem 😒 ale tak snad ta precitlivelosť sa porodom stratí 🙂

mysti
7. jún 2011

@blackrose ahoj, mne sa to tiez stava niekedy vecer, ze mam uplne stvrdnute brusko, ale ked si lahnem a vylozim si nohy, tak to zvycajne prejde, je to len take kratke 🙂 a ja precitlivela ani nie, ja som zacala byt strasna flegmaticka, to som si vsimla aj v praci, ze je naozaj len malinko veci, ktore by ma dokazali rozladit 😀

henrieta44
7. jún 2011

@topa gratulujem k chlapčekovi, tak naozaj to vyzerá skoro na samých chlapov, ja dúfam, že sa k tejto skupinke nepridám....už len dva a pol týždňa a snáď mi doki povie čo čakáme 😀

meminka
7. jún 2011

ahojte. Mohla by som sa k vám pridať? Termín mám zatiaľ 3.11., ešte nevieme či to bude chlapec alebo dievčatko, na utz idem teraz v piatok 10.6. 🙂 som z Považskej Bystrice...

micicka
7. jún 2011

@lianka7 priala by som to všetkým, aby už ste mali po odbere a výsledkoch a hlavne aby bolo všetko tak ako má byť 🙂

blackrose
7. jún 2011

@eviiinka tak to dufam, ze sa to strati 😉 ono by mi to az tak nevadilo, len v praci je to fakt blbe... 😀 😒
@mysti ja som to prave citila, ked som lezala, ale mozno to bolo z celeho dna, bola som aj dost unavena... juj, tak flegmaticka by som chcela byt 😉

henrieta44
7. jún 2011

jáááj kočky mne sa tááák nič nechce, len vegetiť a pritom mám toľko roboty len chuti do nej žiadnej....ste na tom niektorá podobne?

blackrose
7. jún 2011

@meminka jasne ze sa mozes pridat 🙂

henrieta44
7. jún 2011

@meminka vitaj medzi nami, a čo by si si priala viac chlapčeka arbo dievčatko, zatiaľ medzi nami vedú chlapci, tak som zvedavá ako to nakoniec dopadne :o)))

mysti
7. jún 2011

@blackrose ja zase to mam ked sa vela najem 😀 to uz asi drobec krici ze dost bolo 😀 , ale nepribrala som vela, tak hadam to bude dobre. Vies, ja som si povedala, ze tu v praci sa uz neoplati sa pre nic rozculovat, aj tak z tadeto odidem a budem zbytocne nervozna aj ja aj drobec... a vies kolkych ludi tu moja dobra nalada doslova vytaca 😀 a ja sa vyborne bavim 😅 😵

lianka7
7. jún 2011

@blackrose Ano,mne sa to robi tak raz za den,a su to stahy maternice,moj doki hovoril,ze je to normalne...samozrejme,ked to nie je sprevadzane silnymi krcovitymi bolestami...vsetko je ako ma byt 🙂
@luci66 Dakujeeeem a tiez drzim prsteky 😵
@dominika_sk Ja mam problemy so spanim,v noci sa zobudim a neviem zaspat....ale aj zle sny aj problemy su dosledkom hormonalnych zmien...tak ako zeny v prechode s tym maju problem,tak aj tehotne zeny...ale tie sny veru nie su zavideniahodne..

lianka7
7. jún 2011

@henrieta44 No ja som momentalne na marodke...a vobec si neviem predstavit,zeby som teraz chodila do prace...i ked 16.juna ma to caka...ale tych par tyzdnov to v praci vydrzim 😉

danielita13
7. jún 2011

dievcence som vas zbadala na fore, a som si nostalgicky zaspominala, ja som novembrovka 2010, uz mame pol rocneho Lukaška, tak vam vsetkym drzim palce, a uzite si tehu a aj narodenie mrnuskov, je to krasne 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

luci66
7. jún 2011

@blackrose Ahoj,ja mam tiez take tvrdsie brusko, hlavne navecer, ale niekedy aj rano. Mam pocit,ze sa mi roztahuje a praskne za chvilu, chudatko pokozka jak sa musi natahovat 🙂 , ale pocula som,ze to je teraz normal, vo vyssom stadiu je to uz problem, teraz nem. No aj ja som trosku precitlivelejsia, sak hormony si s nami robia co chcu 🙂

blackrose
7. jún 2011

@mysti ja som to mala aj pred vecerou aj po nej, ale tak hadam je to v pohode... a ja sa tiez nevytacam, som kludne, len toto ma tak skor zamrzelo a proste sa mi nahrnuli slzy a uz to neslo zastavit... inak sa tiez nerozculujem (snazim sa 😉) a tesim sa na matersku, ked uz odtialto vypadnem 😀
@lianka7 dakujem za upokojenie 😉 aj to pre istotu poviem dr. ale krce som pri tom nemala, skor len taky zvlastny pocit...

micicka
7. jún 2011

@dominika_sk zlé sny mávam aj ja, teraz je to už o niečo lepšie a naučila som sa ich nepamätať si. len niekdy si spomeniem čo to bolo. keby všetky tie naše škaredé sny znamenali niečo zlé, asi všetky by sme tu dopadli zle. neboj sa ich. bohužiaľ je to pre tehu normálne, tak hlavu hore 😉

@blackrose ja som mávala tvrdú maternicu väčšinou ráno, sem tam aj večer. aj viacero báb je tu takých, už sme tu trošku kecali o tom. ale ak by to malo byť veľmi často, radšej sa popýtaj lekára

luci66
7. jún 2011

@meminka Ahoj jasne, vitaj mamina 🙂. Ako sa dari v tehu?

dominika_sk
7. jún 2011

@micicka dakujem, milionkrat mi tu všetci pisali, že je to ok, že je to normalne, potom mam chvilu pokoj a potom zase pride nejaky zly sen, ktory ma uplne rozladi a potrbujem to počuť znovu a znovu že je to v pohode, to ma ukludni a potom ma zase nachvilu pokoj a takto to ide stale dookola 😢

micicka
7. jún 2011

@dominika_sk tak píš kľudne aj každý deň. tie sny sú niekedy fakt veľmi nepríjemné. ja to už našťastie až tak veľmi nevnímam, možno si moje telo povedalo, že je to zbytočné. tak dúfam, že aj tvoje ich prestane registrovať 😉 ale ak by náhodou nie, tak napíšeš pár riadkov a bude to zase v poriadku 😀

micicka
7. jún 2011

no idem volať konečne na tú predpôrodnú prípravu - normálne mám zimomriavky, to už bude teraz fakt vážne 😀 ja som šiši, ja si totižto niekedy veľmi neuvedomujem, že som tehu 😅 aj keď brušinko už pekne rastie 😀

mysti
7. jún 2011

@danielita13 ahoj, dakujeme, snad nam to vsetkym dobre dopadne ako Vam pred rokom 😵

blackrose
7. jún 2011

@micicka zatial som si to vsimla len vcera... a mala som to za vecer 3x, tak uvidim, ci sa mi to bude a ako casto opakovat...

micicka
7. jún 2011

@blackrose možno sa zrazu viac začala rozťahovať a preto si to tak viac cítila. veď uvidíš, či sa to bude nejako často opakovať

niki_lv
7. jún 2011

dnesna poradna dopadla dobre, utz az o 3 tyzdne ako som predpokladala, skoda 😒 ale dostala som prenatal balicek tak sa tesim, aj ked mohli tam do nho dat viac veci 😅

meminka
7. jún 2011

@luci66 zatiaľ je to v poho, len ešte stále necítim pohyby, tak som z toho trošku smutná ☹ som v 19. týždni a čakám svoje prvé bábo. Inak mi vobec nebývalo zle, všetko som znášala v poho, akoby som ani tehotná nebola, no teraz ma začali trápiť kŕčové žily...ale inak fajn..

meminka
7. jún 2011

@henrieta44 no mne sa dnes snívalo, že som bola na utz a že čakáme chlapčeka...možno to výjde 🙂 a ak nie, tak budem aj tak šťastná, veľmi sa teším na toho drobčeka 🙂

veronika1417
7. jún 2011

@micicka no tak ja budem moct chodit akurat tak na tu predpripravu to ma bude vozievat mm ale po obede neviem ako to este vymyslim ☹

micicka
7. jún 2011

@veronika1417 veď uvidíš, aj podľa toho ako budú tie termíny u nej. no ja som sa zatiaľ nedovolala. ešte budem skúšať

karap
7. jún 2011

@blackrose to sa stava aj mne,no len po sexe,v klude nie.No ked lezim na bruchu,tak si dokazem nahmatat,kde sa drobcek nachadza.Raz je vlavo,inokedy vpravo...No a dnes rano som sa zobudila na bruchu a ked som sa otocila na chrbat a ,,hladala,,kopcek mala som ho az takmer pod pupkom 😕 Asi som chudatko tlacila,ono nemalo dost placu a posunulo sa tam,kde sa mu dalo 😀 Zla mater,takto utlacat chuda dieta 😀 😀