icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

blackrose
9. jún 2011

@luci66 ahaaaa, tak to som prehliadla 😀 jasneeeee... tak potom vyzera byt dokonaly 🙂

blackrose
9. jún 2011

suhlasim ohladom vanicky s @kuratko ... kym babatko vyrastie, tak nebude vo fusaku a potom rovno do sportoveho... tiez sa tych malych vaniciek az tak neobavam...

veronika1417
9. jún 2011

baby mna vzdy rano tak velmi boli kostrc alebo krize ☹ normlane nemozem lezat ☹ co na to pomaha? Asi sa mi to nejako roztahuje alebo co 😒 poradte voleco.

blackrose
9. jún 2011

@veronika1417 a nemas skor zlu polohu v noci? alebo zly matrac? mna to takto bolievalo z matracu... teraz take problemy nemam... tak neviem

harper
9. jún 2011

@luci66 v dnesnej dobe by som sa farbou nezaoberala. ja som tiez malu obliekala do modrej. ak sa niekto pytal ci je to chlapcek, tak som povedala ze ta modra je "na oklamanie nepriatela". Ved kolko chlapov dnes chodi v ruzovych koselach?

kiribaby
9. jún 2011

* * * Budeme mať DIEVČATKOOOOOOOOOO * * * 😵

blackrose
9. jún 2011

@kiribaby blahozelaaaam 😵 😵 😵

veronika1417
9. jún 2011

@blackrose ja mam dobry matrac bol drahy ako fras ☹ a spavam na nom uz dlhsie a doteraz som nemala problemy ale teraz? 😒 hadam to prejde 😠

blackrose
9. jún 2011

@veronika1417 tak potom fakt neviem... podla mna je este skoro, aby ta boleli krize z tehu... to byva neskor...

veronika1417
9. jún 2011

@blackrose ved to ☹a ani nie krize skor ta kostrc. Ja mam siroku panvu takze by som si ani nemyslela ze by ma bolelo keby sa zacala roztahovat a mimi je este male. Chcela som sa len poradit ci niekto nevie ci pomaha cvicit alebo tak .

blackrose
9. jún 2011

@veronika1417 mojho mm boleli krize a zacal sa natahovat, nohy, chrbat... proste sed vecer pred telkou na zemi, rozkroc nohy a vystieraj - natahuj slachy... mozno to pomoze...

veronika1417
9. jún 2011

@blackrose ja sem tam cvicievam ale krize vynechavam aby som zbytocne nezatazovala brucho no asi budem musiet nieco vymysliet.

lenica81
9. jún 2011

@kiribaby 😵 aj ja chcem... 😅

lenica81
9. jún 2011

@veronika1417 cvicit treba isto... lebo chrbat bude boliet cim dalej, tym viac... a po tehu, ked budes babo nosit, tak to je tiez zaberak... i ked najprv je ako pierko... 😉

http://www.bud-fit.cz/deti-a-rodina/cviky-pro-t...

sonitta
9. jún 2011

@kiribaby jeeej kati, gratulujeeeem tesim sa s tebou (((:

veronika1417
9. jún 2011

@lenica81 ja mavam problemy s chrbticou preto aj na nu cvicim len take jednoduche cviky ale ulavia a spevnuju, naozaj to velmi pomaha 🙂 ale tieto krize / kostrc / ci co to je. Normalne, ze bolest ☹ ale mozno ma len ofuklo. Kvoli babatku budem musiet nejako posilovat ved moj psik ma 3,5kg a nevladzem ho dlho nosit na rukach a kde take krasne miminko 🙂

micicka
9. jún 2011

@kiribaby blahoželám 🙂

mojong
9. jún 2011

@veronika1417 Ahoj ja som mala rovnaky problem a nemohla som nadranom preto ani spavat, bolela ma kostrc ked som lezala ale ňbo aj v praci ked som sedela....inak tiez si myslim ze to bude z roztahovania pripadne z tlaku maternice na nejaky nerv alebo nejake miesto kde to zvnutra boli a citime to takto.....mne na to pomahalo akurat vstat z postele, este tepla sprcha vecer aj rano mi pomohla a masirovat najlepsie v sede ked ta riadne niekto vymliaga .....a zrazu ma to preslo teraz uz som v pohode, aj ked momentalne este stale mam problem s tym, ze neviem zaspat a vstavam skor.....prakticky dokazem spat max 5 hodin denne...potom som cez den unavena v robote a ked pridem vecer domov tak by som robila vsetko mozne len nie spala....jedine pri com zarucene zaspim je serial Kosti 😀
ten tvoj psik moze byt zlaty,.....ja by som nasich nemohla nosit (maju obaja cez 40kg 🙂 take male poniky su to)

lenica81
9. jún 2011

@mojong ze vymliaga... 😀 no, pri kostiach zaspim aj ja, lebo idu neskoro... 😎

mojong
9. jún 2011

@lenica81 vidim ze to slovo ma uspech 🙂 ....no kosti idu neskoro to je pravda, ale ine na mna tak nefunguje aj ked to ide pozde vecer :D

eviiinka
9. jún 2011

@kiribaby gratulujeeeeeeem 🙂

kiribaby
9. jún 2011

🙂 ďakujem dievčatá, veľmi sa teším, ešte pred otehotnením sme mali s mm jasno vo výbere mena pre dievčatko, aj sme si priali mať ako prvé dieťa dcérku... keď sa nám podarilo otehotnieť, mm dostal za úlohu vybrať mená pre chlapčeka, napokon sme spoločnými silami vybrali troch favoritov, keby náhodou 😝 Nakoniec sa moje prianie víťazoslávne naplnilo, hneď som tú krásnu správu oslávila nákupom ružovo-červených vecičiek v obchoďáku 😅
Teraz si veľmi želám, aby mala krásne vlásky a plné pery po mm, neskromne jej želám moju postavu a výšku 😀 a bude princeznička naša najkrajšia 🙂 😎

dominika_sk
9. jún 2011

inak dneska, keď sme išli z nemocnice, zastavili sme sa v tescu a maju 30% zlavu na všetko oblečenie vratane detskeho, tak som neodolala a kupila som tenisočky, podbradničky, ponožtičky a rukavičky, všetko v modrej 😎 hlavne, že ešte nevieme, čo budeme mať 😀 och to moje presvedčenie, že to bude chlapec 😠 ak to bude dievčatko, musim mu dať hneď v porodnici prepichnuť uška, lebo kto by veril, že babtko cele v modrom je dievčatko 😀 😀 😀

kiribaby
9. jún 2011

@dominika_sk je mi ľúto, že si nakoniec skončila v nemocke ☹ šťastie, že to nebolo vážne a si už doma.
Tie zľavy v Tescu sú tam už vyše týždňa, a dalo sa veru vybrať množstvo pekných vecičiek za dobrú cenu 😉 Mala si šťastie, že sa ti aj dnes podarilo spraviť pekný nákup, tu v BA to už včera nebolo bohviečo, ten krajší novorodenecký tovar viac-menej vypredaný, predsa len zľavy boli asi atraktívne 😅 Ja som tam kúpila iba rukavičky, ponožtičky a také romantické volánikové tričko, ale aj tak dobre, tá cena potešila 😀

zuzka051
9. jún 2011

ahojte kocky,čitam tu ,že riešite vaničky.my mame kočik po prvom a to Pierre Cardin.nie je tam velka vanička ale malý sa nám narodil v apríly a v zime bol ešte v nej aj s fusakom a zimnou bundou.a zmestil sa tam.myslim že nebude problem ani v iných kočikoch. 🙂

dominika_sk
9. jún 2011

@kiribaby ta nemocnica, to je strašne ☹

kiribaby
9. jún 2011

@dominika_sk to ti verím, už to prostredie samo o sebe je depresívne.. ale už si doma, môžeš si užiť priateľa, dobré jedlo a pohodlnú posteľ, bábätko isto kopká a teší sa, že ste doma a mamina je v poriadku 😉 Inak podľa čoho očakávaš, že to bude chlapec? Pôjdeš na 3D?

veronika1417
9. jún 2011

@mojong jeeej som rada ze sa mi ozval niekto, kto ma chape ja nie som hypochonder len ma prekvapilo aka je to silna bolest ☹ ja tiez spavam len par hodin a cez den neviem spavat vobec takze aj ked citim unavu tak ju vzdy prechodim 😒 lebo ak by som si lahla pospat nezaspim a ak ano bolela by ma hlava alebo zaludok a to mi z to nestoji, jednoduccho sme akcne typy 😀 no ja mam yorkshira ale nie toho mini je to krasny, hravy blaaazen 😀 tak ale som na nom vytrenovana. Vonku ale mame psa Miu, ktora ma hadam 60kg ak nie viac takze tiez taky prerasteny ponik 😀 a tu by som veru na rukach nosit nechcela 😉 Kosti rada pozeram no idu tak neskoro , ze to ja uz odfukujem a cez den davaju stare casti co som uz videla 😖 musime si najst nieco ine 😀

ukulelembo
9. jún 2011

Ahojte Tak ja spavam v noci nie bohvie ako 😝
@dominika_sk tak to je dobre, ze si uz doma Na nervy stacia aj 3 dni v nemocke 🙄 Ta strava a postele, na depku Esteze to nebola ta salmonela 😉
Inak ja som bola 3 roky po sebe v nemocke Najskor tyzden, potom 2 tyzdne a treti rok mesiac Takze neprosim si Aj som schudla po tej strave 🙄

ukulelembo
9. jún 2011

A my asi tento kocik budeme kupovat, potom nam z toho zostane sportovy http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8776724&tab=1