icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

blackrose
10. jún 2011

@eviiinka mne sa ta ciara uz napr. rysuje 😉 je este slabucka, ale uz ju tam vidim asi 2 tyzdne

lianka7
10. jún 2011

@blackrose mne tiez sa uz slabucko objavuje...manzel nechapal,co to tam mam 😀

blackrose
10. jún 2011

@lianka7 no ja som sa cudovala, ze nejako skoro, som si myslela, ze sa objavuje, az ked je brusko ovela vacsie, ked sa uz ta koza tak natiahne

lianka7
10. jún 2011

@blackrose No kamaratka ju tiez mala velmi skoro,takze mna to neprekvapilo,neskor bude tmavnut,teraz ju mam este taku slabucku. 😉

eviiinka
10. jún 2011

@blackrose mne este vobec nič, ale tak ževraj to nema každa tehultka , tak uvidíme 🙂

luci66
10. jún 2011

@eviiinka Aka ciara? Som mimo, prosim vysvetlit

luci66
10. jún 2011

Baby tuto noc som mala taky sen, ze som nechapala. najprv som isla tehotna do porodnice a potom zrazu strih a bola som v obchode pri pokladni a na pase,kde sa davaju potraviny lezalo moje dieta, dievcatko so 4zubami, oblecene a usmievalo sa na mna a ten pas sa hybal a ja som ju nevedela nadvihnut,lebo jej stale padala hlavicka dozadu...No povedzte je to normalne? a potom uz ma budik zobudil

luci66
10. jún 2011

Babule, skusali ste niekedy toto urcenie pohlavia dla tejto tabulky?
http://mimino.kvalitne.cz/
Mne tuto vychadza chlapec a dla cinskej dievca....tak uvidime

mysti
10. jún 2011

@kiribaby gratulujeeeeeem 🙂

mysti
10. jún 2011

Ahojte dievcence, ako sa mate? my dnes cestujeme do Skalice - svagrinej mama ma 50 rokov, tak nas pozvala...netesim sa na tu 4-hodinovu cestu, no co uz...dufam, ze sa zajtra dobre odreagujeme, dobre mi padne vidiet nove ksychty 🙂

blackrose
10. jún 2011

@luci66 ciara ktora je v tehu od lonovej kosti cez pupok a vyssie... je to pigmentova ciara 😉
no paradny sen 😀 dokonaly porod! 🙂
@mysti stastnu cestu, robte si casto prestavky, aby si dlho nesedela v aute v jednom kuse

blackrose
10. jún 2011

@luci66 ja mam v albume vsetky mozne vypocty a vsade mi vychadza chlapec, tak som zvedava, ci sa trafia 😀

luci66
10. jún 2011

@blackrose Na porod som si vobec nepamatala a este som sa pytala maminy, ze kedy som rodila a ona,ze asi si omdlela 😀 Proste haluz...ale kamaratke sa narodila vcera dcerka, mozno sa mi to nejako vo sne spojilo a bavili sme sa s muzom a on,ze sa narodil s 2 zubmi (chuuuda svokra 🙂 ).tak dufam,ze to moje sa nenarodi so 4mi.

luci66
10. jún 2011

@blackrose No idem sa na to pozret ako to mne bude vychadzat, mas tam aj linky na stranky?

blackrose
10. jún 2011

@luci66 to by bolo krute kojenie...
mam tam aj linky 🙂

mysti
10. jún 2011

@blackrose dakujem, no prvu prestavku si urobime uz po niekolkych km, lebo sa iste zastavime na zmrzku-ideme aj so svokrovcami a moj svokor je zmrzlinkovy 😀 to stojim na zmrzke stale a potom jasne, ze budeme, uz aj koli mojmu cikaniu. Ale treba si kus povystierat nohy...esteze mi nebyva v aute zle, to je jedine pozitivum 😀 inak, aj mojej kolegyni segra porodila maleho a mal uz 2 zuby, ju hryzie ked papa, chuda 😒 ☹

dominika_sk
10. jún 2011

@kiribaby neviem, mam taky silny pocit že to bude chlapec 😀
@mysti nieeee, žiadnu zmrzku !!! BABY, DAVAJTE SI POZOR, ŽIADNA ZMRZLINA! POZOR NA HOTOVE NATIERKY ČO SA KUPUJU NA GRAMY V OBCHODE A TRESKU, AK NECHCETE DOPADNUŤ AKO JA !!!
inak, v prepušťacej sprave mam napisane kludovy režim a ja od rana upratujem a varim, lebo po troch dńoch čo som nebola doma to tu vyzera ako keby tu bomba spadla 😢 ale zase domaca zeleninkova polievočka so smotanou, parkom a zemiačikom, mňaaaaaam 😎 😵

mysti
10. jún 2011

@dominika_sk nestras, ja zmrzku konzumujem pravidelne, ja som zrut, a klopem si a zatial nic...aj natierky a tresku lubim, mnam, mnam...ale vsetko to kupujem len kvalitne veci a v osvedcenych obchodoch...uz asi vic by som vahala dat si nejaky kolac s cukrarni, este v takychto teplach... 😒 snad sa mi nic nestane 😕
A pozeram, ze ty si asi taka ako ja, ze kludovy rezim ziadny - ja aj ked si lahnem na gauc, ale na napadne - este toto som chcela spravit, tak vstanem a fungujem 😀

veronika1417
10. jún 2011

@dominika_sk to ja som si tento tyzden dala parizsky salat 🙂 ani neviem co ma to napadlo, ved viem, ze cez leto netreba riskovat ale dostala som nan obrovsku chut. Asi o hodku neskor mi ostalo butal zle a uz som len lietala na Wc 🤐 nevedela som ktorym koncom skor 😒 moj priatel medzitym prisiel z prace a dojedol ho. Behal celu noc 😒 na druhy den bolo ale vsetko oki, uz ale radsej riskovat nebudem.

henrieta44
10. jún 2011

@eviiinka ja som tú čiaru vôbec nemala ale myslím že sa objavuje až ku koncu tehotenstva...som zvedavá ako to bude tentoraz 😉

henrieta44
10. jún 2011

@dominika_sk jáj no ved to, a ja sa práve zmrzliny neviem dojesť, mám na u každý deň chuť....teda ookrema dnešného dňa, asi som schuti zjedla obed, je akosi blbo...fuj 😖 😖 😖 😖

picolka
10. jún 2011

@kiribaby ahoj, tak to je super, no som zvedava kedy sa im zachce ist von 🙂 a už vieš aj pohlavie? ja idem v stredu na ultrazvuk dufam to už bude vidieť 😀 tehotenstvo je super, som prvy krat tehotna, takže preživam všeličo možne aj nemožne, len čo ma najviac trapi je bolesť hlavy. a ty ako? aj ti byva zle?

mojong
10. jún 2011

@veronika1417
s tym hypochondrom si ma dostala,....ja mam opacny problem .....vsetci sa ku mne spravaju ako keby som bola na smrtelnej posteli, toto nesmies, to nerob, to nejedz.....a pritom mi je uplne fajn, jasne neprehanam veci a vsetko beriem s mierou a ohladom na to ze nedavam pozor len na seba.....ale zas vyvesat pradlo snad este zvladnem, a aj utriet mopom podlahu.....a take obycajne veci, ktore v beznej domacnosti sa robia......
Ja by som si cez den aj zdriemla keby som mohla ale kedze som v praci .....neda sa...... ☹

veronika1417
10. jún 2011

@mojong 😀 no ja zase upratujem potajomky 🙂 moj priatel je presvedceny, ze vsetko musi robit on a tak sa pustil do umyvania okien, skoro som odpadla ked na ne zasvietio slnko 😀 ale je strasne zlaty a mne vzdy maminka hovorievala, ze ked Ti raz bude chciet manzel v domacnosti pomahat len ho nechaj. Velmi sa snazi a ked ho pochvalim ma z toho radost, no nie je nad to ked si veci porobim sama. Mna nejako prestalo bavit varit ☹ pri tom prezivam muky. Sem tam sa mi vsak stalo, ze ked som doma nieco robila ohlasilo sa spinenie a v prvom trimestri som bola trikrat v nemocnici ale uz je to ovela lepsie. Myslim, ze zo zaciatku je treba davat si vacsi pozor a potom postupne skusat, pridavat a dostat sa do normalu. Je skvele ked sa clovek citi dobre a vladze porobit si veci sam a k tomu preziva taku radost ako my baby co cakame 🙂

blackrose
10. jún 2011

tak ja som bola dnes v poradni, vsetko je v poriadku, tripple testy su v poriadku, negativne... ale radsej ma dr. poslal na morfologicky uzv kvoli sirsej NT, ktora sa mu velmi nepozdava...
pohlavie nevieme, pretoze babulo bolo otocene ritkou hore, oprete asi o placentu, takze od ritky ho nebolo vidiet a zboku tam bol bud tien alebo stehienko. Skryva sa nam 😉
v 20tt by som mala ist na ten morfologicky, tak hadam potom budeme vediet aj pohlavie 🙂

@veronika1417 ja som tiez na zaciatku spinila a velmi sa setrila, manzel robil vsetko, aj okna umyl, ale teraz uz aj ja upratujem, sice viac pritom funim 😀 ale v pohode to zvladnem. Len sa snazim velmi nenatahovat a nedvihat tazke veci.

denis006
10. jún 2011

@picolka tiež ma trápia časté bolesti hlavy...už niekedy fakt nevládzem...čo ti zaberá?

lianka7
10. jún 2011

@dominika_sk
@veronika1417 Pridavam sa k vam s kludovym rezimom-u mna vyzeral dnes podobne 😀 Upratovanie,prezliekanie perin,varenie 🙂 Ale ved urcite by som to nerobila,keby som sa citila pod psa.A manzel chodi z prace neskoro teraz,nechcem ho este zatazovat sobotnajsim upratovanim...i ked dnes ked prisiel tak ma riadne sfúkol,či som normálna...a ja na to,že som a ešte k tomu aj zdravá 😀
No a k tým šalátom....ja viem...ale môžem ja na to,že treska sa pýtala do môjho žalúdka?Tak radšej nechodím do obchodov,kde predávajú vážené šaláty 🙂 A to som neodolala zatiaľ len raz-dobrá som 😵

dominika_sk
10. jún 2011

@mysti ja nechcem strašiť, ale fakt si davaj pozor.skus vymeniť zmrzlinu za nanuky,je to lepšie. a s tym gaučom, ako keby som seba videla 😀

dominika_sk
10. jún 2011

@henrieta44 ako som už pisala, daj si radšej nejaky vodovy nanuk 😉

dominika_sk
10. jún 2011

baby, inak v nemocnici na utz mi povedali, placenta umiestnena na zadnej stene. to je dobre či zle? kde ma byť placenta?