icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
11. jún 2011

@majoslava no to by som uz neodolala ani ja aby som si nedala spravit foto 🙂 ale aj tak by sa mali s tou cenou trochu zamysliet, jedno foto 10eciek 😠 kokoooos ale za ten pohlad na maleho... 🙂 zrejme to stoji za to. ja doteraz zamilovane cumim na ciernobiley rozmazany sono snimok z pred mesiaca za dve eura 😀

micicka
11. jún 2011

@veronika1417 svokruša nemá 😠 ale ho niekde vypátram 😀

veronika1417
11. jún 2011

@micicka nevadi len nech kukaju 😀 hlavne ze zozenies, popocuvas a ukludnis sa 🙂 ten pokoj na dusi stoji za to 😉

veronika1417
11. jún 2011

@majoslava ozaj uz si mozes doplnit pohlavie do profilu ci ako sa to vola 😀

majoslava
11. jún 2011

@veronika1417 ja som už v 14tt vedela 🙂 ale sono mi doktor robí pravidelne...aj fotky mi stále dáva 🙂 som na rizikovom tak som u neho často 🙂

veronika1417
11. jún 2011

@majoslava aj ja som na rizikovom, takze zavreta doma cele dni ☹ tak ale hlavne, ze je mimi uz ovela silnejsie a uz si aj dost dovolim pobehovat okolo domceku a tak. Ja mam foto len jedno jedine ☹ a pritom som aj v nemocnici lezala hned od zaciatku, taku peknu postupku som mohla mat ale ja som vtedy na to vobec nemyslela bola som trochu mimo z toho co sa to vlastne deje 🙂

majoslava
11. jún 2011

@veronika1417 no to aj ja... v nemocnici som bola len 2 týždne... dúfam, že tam už nebudem musieť isť... doma je to iné... aj my máme veľký dom tak si stále niečo nájdem 🙂 ja mám strašne zlatého doktora 🙂 nikdy som si fotku nepýtala... sám mi ju stále vytlačil že do zbierky :D

zrzulienka
11. jún 2011

baby, skúšali ste to niektorá s tým fonendoskopom??? a čo by som ako mala počuť - len keď sa pohne alebo aj srdiečko?? moja doktorka aj keď sľubovala mi sono nerobí 😔 , naposledy som bola v 12. týždni a rada by som vedela, či sa ten drobec hýbe,keď to ešte asi necítim.

lucka127
11. jún 2011

@dominika_sk uff ja som si ho robila tiez mne vysla hned ruzova,no uvidime ci ej spolahlivy..bolo tu vela ohlasov ktorym vysiela ale aj ktorym nevysiel:(
dufam len ze mne bude sediet

dominika_sk
11. jún 2011

aj ja už chcem vedieť, či mam v brušku piňďura 😀 v utorok idem na poradňu, tak ma hadam už pošle na 3d ďalši tyždeň, hovorila mi, že v 20tt,dufam že ta moja fazulka bude spolupracovať 😉

lianka7
12. jún 2011

Ahojte kočky,tak ja dnes už od 04.00hod.nespím-paráda...som zvedavá,kedy poobede odpadnem 😕

lianka7
12. jún 2011

@majoslava Krásnučkú foto máš,tie 3D,4D sú zážitok...ja som sa tiež nevedela vynadívať 🙂
@zrzulienka Mne v pondelok príde monitor,tak som zvedava

dominika_sk
12. jún 2011

Rano keď som ležala na chrbte, som sa kukla na bruško a už zďaleka nie je take ploche ako na tej fotke, ktoru som tu pridala pred časom.som zvedava ako nam tie bruška zrazu vybehnu 😝

luci66
12. jún 2011

@mymimi Ahoj, ja som myslim na nule, teda min.tyzden som bola ked som sa vazila u dokiho. Ale brusko vykukuje tak doki povedal,ze to neva. Neviem cim to je, mozno mojimi zasobami v tele 🙂 alebo postavou, som dost vysoka. Akoze mam z toho aj obavy, ale radsej nad tym nerozmyslam. Inak pohyby este necitim, je to normal? Niekedy ked lezim na chrbte tak mi brusko uplne zmizne (tak sa rozleje akoby som ani tehu nebola) aj vy to mavate ci nie? Ja som teraz 17+2 a utz mam az 4.7 :(

luci66
12. jún 2011

@veronika1417 Ahoj Veronika, my sme terminovo tak podobne na tom, uz citis pohyby ci este nie? Ja este nie,teda obcas take bublinky, ale nie som si ista ci su to creva alebo baby.

luci66
12. jún 2011

@veronika1417 no moje foto stalo 1euro/kus. Nechapem tie ceny, ale my to obetujeme baby,ze 🙂 co uz. Ja mam tiez len farebne,mozno to bude tym

kaia
12. jún 2011

@mymimi, s vahou som -1kg, a strie nastastie nemam. Sice sa natieram, ale myslim, ze to je raz dane, bud ich mas alebo nie 😒

kuratko
12. jún 2011

@luci66 :DD mne povedali u gynekologa ze pytaju za obrazok zo sona 10 € ! horkotazko som sa teda odhodlala ze to vysolim, a doktor povedal ze neblaznite, to by ste boli u mna prva ktora za to tolko da, vsetci si to fotia s mobilom :D dobre ne? tak to mam aspon v telefone aj ked trochu nekvalitne.. :-/

kaia
12. jún 2011

@kuratko, moj lekar ma 2 obrazky bezplatne a fotky alebo video babatka nahrate na USB kluc za 2,- Eur 😉

kiribaby
12. jún 2011

@kuratko veru je to nehorázne! 10E za 1 fotku, pritom na 3D ultrazvuku platíš 17E (malý 3D) a záberov máš aj 20 + krátke video 😝 Niektorí lekári nevedia čo oddobroty pýtať za tie "super kvalitné" služby 🤐
Napr. mne môj ex-Dr. nanútil platené vyšetrenie (25E), ktoré som objektívne vôôôôôôbec nepotrebovala, čím ma zbytočne obral nielen o tých 25E, ale k tomu všetkému ten stres z čakania na výsledky, pričom som vzhľadom na povahu vyšetrenia očakávala nepríjemné správy (ktoré sa mi ani neunúval sprostredkovať, dokonca keď som sa telefonicky informovala, sestrička ma odbila znechuteným - všetko je v poriadku - a zložila telefón)...

veronika1417
12. jún 2011

@majoslava tak to mas stastie 🙂 ja mam doktorku super len sono mi robievaju v medicinskom centre a tam je doktor, ktory si zrejme zmylil povolanie ☹ ledva usta otvori aby odzdravil a pocas celeho vysetrenia nic nepovie, nakoniec len zamumle je to vporiadku a dovi. Ja som tapa ☹ ale nevedela som, ze si mozem foto vypytat a tak mam len jedno a to som uz koncila prvy trimester / ale ved dovtedy toho nebolo moc vidiet / to bol somnou aj drahy pri sone a prvykrat videl malinke 🙂

kuratko
12. jún 2011

@kiribaby no pekne.. mne sa nieco take stalo ked som bola tehotna so synom... si moj "ex dr." vymyslel ze ma jednu hemisferu mensiu nez druhu a poslal nas na vysetrenie do bratislavy za co som dala na slovenske 3 000 ! a ten pan doktor mi akurat na nejakom supersone pozeral na ten mozog, a hovori ze vsetko je v poriadku, je to uplne normalne. dovi dopo! a co som sa narevala kvoli tomu od strachu ze je nieco zle :( ...potom som od neho odisla... no ale tento doktor hovorim on to z ludi nechce tahat ale povedal ze ta firma co mu to dodava ten papier a tak ze je strasne draha tak preto... tak aspon si odomna tie peniaze nezobral..

veronika1417
12. jún 2011

@luci66 ahoj, no ja som si myslela, uz pred tyzdnom ze nieco sa tam rysuje ale teraz zial nic ☹ len pocujem cez odposluch ale necitim uz ani len bublinky ☹ tak ale vzdy sa uistim kedykolvek cez den, ze maly kopcuje cez odposluch a hned som spokojnejsia aj ked sa uz pohybov neviem dockat 🙂

veronika1417
12. jún 2011

@luci66 maju nejake divne tie cenniky asi to urcuju podla krasy 😀

kiribaby
12. jún 2011

@picolka naše dievčatko sa bude volať Yasmina, vlastne už sa tak volá, už ju tak oslovujeme 😀 Viem si dokonale predstaviť, aká si netrpezlivá, určite počítaš dni do najbližšieho ultrazvuku, tiež som taká bola 🙂 mm som tým každý deň pílila uši, že už chcem vedieť pohlavie, že už chcem nakupovať vecičky, že už chcem objednať posteľnú súpravu...proste tisíc dôvodov, prečo som to nevyhnutne potrebovala vedieť 😀 Máš vybraté mená?
Inak ak chceš, môžeš sa pridať do našej tabuľky novembroviek, klikni na fotoalbum @harper - ona túto tabuľku spravuje, napíš jej svoje údaje, možno sa aj inšpiruješ nejakými menami 😎

mymimi
12. jún 2011

tak som rada dievčence, že nie som sama, ktorá nepriberá /zatiaľ 😝 / Aj tak si myslím, že ešte len teraz sa to s tými kilečkami rozbehne. A vitajte nové tehuľky!

kiribaby
12. jún 2011

@veronika1417 na tej kráse bude niečo pravdy😀 Môj ex-Dr. menil prístup ku mne podľa toho, ako som bola v ten deň oblečená a nalíčená... Keďˇ som prišla zničená chrípkou, bez make-up, vlasy v chvoste, rifle a sveter - absolútny nezáujem, ledva na mňa pozrel, ani nezbadal, že mám zápal, že som už bola tehotná, všetko bolo zanedbateľné... o týždeň som prišla v podpätkoch, blúzka s výstrihom, dokonalý make-up a zrazu z jeho úst hrala úplne iná pesnička, uprednostnil ma pred inými pacientkami... 😨

micicka
12. jún 2011

@kiribaby čítam o tvojom ex-dr! to čo je za doktora, ty kokso, že podľa toho ako prídeš nahodená sa k tebe správa?! 😖 to musí byť kus riadneho vola!!!

majoslava
12. jún 2011

@dominika_sk ja som tiež nemala bruško a naraz mi tak vykuklo... už sa ani hýbať poriadne neviem... a to som pribrala len 5kg... 🙂

veronika1417
12. jún 2011

@kiribaby doktor nedoktor stale je to len a len chlap 😀 este aj ako tehotne a niekedy aj chore musime byt kraaasne 😉