icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

slimme
12. jún 2011

@veronika1417 Ano je to fotené dnes, ale v skutočnosti mi pripada vacsie, teda spekatejsie 🙂 Jasné, len nech je zdrave to je prvorade!dufam, ze pribudnu dalsie fotky 🙂

harper
12. jún 2011

@slniecko510 ok, je pravda ze ani nasa mala nechcela velmi dlho lezat v kociku. Mali sme demu (teda este ju mame doma, ale nechcem ju uz pouzivat) a tam mi do nej akurat sedela ta autosedacka, tak ked sme isli len na nejaku kratku prechadzku tak som jej ju vlozila do hlbokeho a tak sme chodili 😀 mala mala super vyhlad a hned bol klud 😎

veronika1417
12. jún 2011

@harper na to spravne priberanie? pockaj pohladam ja som to okopirovala odtialto z fora o priberani pocas tehu okopirujem Ti to cele 🙂

micicka
12. jún 2011

ahoj kočky, tak dnes si brušká ukazujeme? tak aj ja priložím moje dnešné. je také poloerotikuš, ale takto je ho pekne vidieť 😀

veronika1417
12. jún 2011

@harper tu to je :
1. trimester / 1 – 13 tt : 1,5 - 2 kg,
2. trimester / 14 – 26 tt : 6,5 - 7,5 kg (0,5 kg kazdy tyzden)
3. trimester / 27 -40 tt : 4 - 5,5 kg (0,5 kg za tyzden) 7.-8.mesiaci a 9. mesiaci (0 az 1 kg)

a este pre zaujimavost, co kolko vazi v tehotenstve:
dieta 3,5
placenta 0,7
plodova voda 0,8
zvacsenie maternice 1,0
zvacsenie prs 0,4-0,8
narast objemu krvi 2,2
tekutiny v tkanivach 1,5-2,0
zasoby tuku 3,5
=================
t.j. celkovo 13,6-14,5 kg

veronika1417
12. jún 2011

@micicka joooj krasne brusko 🙂 som na vas baby hrda, ze ste sa takto pekne chytili a verim, ze nam to vsetkym pekne zlepsi naladu 🙂

micicka
12. jún 2011

@veronika1417 ďakujem veľmi pekne. ja by som už tiež veľmi rada vedela, čo čakáme. dúfam, že o týždeň sa to dozvieme 😉

harper
12. jún 2011

@micicka hm, ty sa mas, ja len 27. mam zavolat lekarovi, aby mi povedal kedy ide na dovolenku a ci spravime poradnu pred alebo az po jeho dovolenke. sono chce robit az 21-22 tt. ☹

veronika1417
12. jún 2011

@micicka ja za to obdivujem slimme, ze dokaze sa nechat prekvapit az k porodu ja by som nevydrzala 😀

micicka
12. jún 2011

@harper toto čakanie na ďalšie kontroly len strašnééé, neznášam to 😠 keby sme tak často ako chodíme na toaletu videli aj naše poklady 🙂

veronika1417
12. jún 2011

@harper juuuj tak ho ukecaj, ze uz to bude krasne vidiet nech Ta vybavi pred dovolenkou aj so sonom 🙂 ja idem toho 30.6 na sono a nepustim doktora kym mi nepovie co za zazrak to nosim pod srdieckom 😉

harper
12. jún 2011

@veronika1417 ved sa pokusim. uz som sa ho pytala a moze ist aj mala pozriet svojho surodenca 🙂

micicka
12. jún 2011

@harper kedy si bola naposledy na poradni?
ja chcem zobrať mm, nech sa pokochá, už raz bol a páčilo sa mu 🙂

harper
12. jún 2011

@micicka 3.6. mm neviem ci bude mat cas, ale pri prvom na sone so mnou.

kiribaby
12. jún 2011

Skvelý nápad s fotkami, hneď sa pripájam 😉 Toto je 15tt a 16tt, aktuálny 18tt dodám zajtra 😎

micicka
12. jún 2011

@kiribaby a ty máš kde bruško? 😀 som zvedavá na aktuálne, či už viacej vykuklo. ja som teraz pár týždňov zabudla fotiť, tak mám posledné z 13tt a potom až dnes 😒

lenka1108
12. jún 2011

ahoj kocky.tak vy hadzete foto tak aj ja sem dam.akurat som sa fotila.je to v nocnej kosielke ale nevadi 😉 20tt a brucho riadne.akurat nepriberam.momentalne mam 4,5 kg podla doktorskej vahy.a to uz dlho.v utorok idem na poradnu tak som zvedava...
inak vysledky tie druhe z gen. mam v poriadku tak som rada 😉

stefie
12. jún 2011

caute baby 🙂 kukam, ze je vas tu celkom dost, ja som sa po styroch rokoch prihlasila opat sem, ani som nevedela ci este úprihlasovacie udaje existuju🙂) mozem sa k vam pridat? este nemam aktualizovany profil, ale tiez by som mala rodit niekedy v polovici novembra...

micicka
12. jún 2011

@lenka1108 gratulujem k dobrým výsledkom, teším sa 😉
brušinko máš peknučké 🙂

micicka
12. jún 2011

@stefie ahoj, pridaj sa k nám. je nás tu veru dosť 😉

stefie
12. jún 2011

kolko vas tu je cca? necitala som vsetky strany, to by som tu bola este tri dni 😝 a co vsetko preberate? ked som sem chdievala volakedy / do terminu august2007/ teda my sme prebrali kazdy pohyb, jedlo, kontroly, usg...proste vsetko...

lianka7
12. jún 2011

Ahojte babulky,jeeeeej vy ste si ukazovali brusenka.... 🙂 Máte ich kráááásne!Ja sa hned zajtra rano odfotim a pridam foto,len teraz sme vyprevadili rodicov,dnes sme oslavovali 1.vyrocie svadbicky 😵

micicka
12. jún 2011

@lianka7 prvé výročie, pekné tak blahoželám. a zajtra si prosíme tvoje bruško 🙂

sranda
12. jún 2011

@dominika_sk aha dík za odpoveď...kuknem aj ja niekde, alebo sa spýtam dokiho.

sranda
12. jún 2011

@veronika1417 uf tak toto sa total vymyká mojím reálnym mieram, ktoré som mala v prvom tehu, keďže Petra mala 4180 g. Teraz to bude zrejme podobne, takže foto "bejby bruška" ani nedávam 🙂 🙂 🙂 . Už teraz mi dr. povedal, že mám plodovej vody na rozdávanie...takže pomooooc!!!

sranda
12. jún 2011

@dominika_sk toto som našla, napísala karap:
Riesili ste tu umiestnenie placenty a mali ste z toho trosku chaos...
Akekolvek umiestnenie [ja ju mam na prednej stene]ci uz predne,zadne,bocne je v poriadku.Nebezpecna je len vcestna placenta.Vtedy prekryva krcok maternice.Vtedy hrozia komplikacie[krvacanie,potrat....]Treba sa viac setrit,vatsinou je rizikove tehotenstvo.No a samozrejme nieje mozny normalny porod,ale tehotenstvo sa ukoncuje sekciou

ukulelembo
12. jún 2011

Ahojte Jejho, tak tu pridavate brusenka svoje Tak sem tiez hodim svoje fotos
No tak tu som podla PM 14/2tt a podla USG 15/1tt

lianka7
13. jún 2011

@micicka Ďakujeeeeem 🙂 posielam brušinko,aktuálne fotené pred pár minútami ešte v pyžame 😀

luci66
13. jún 2011

Bre ranko tehulky, pozeram,ze sa tu rozbehli fotecky s bruskami 🙂. Krasne ich mate a niektore ake velke.Aspon je viac srandy,ze. Ja pridam zajtra, lebo mi blbne bluetooth na tomto PC tak zajtra v praci to nahodim. Inak dnes som doma tak vegetim, ale caka ma zehlenie 😒

eviiinka
13. jún 2011

@luci66 čira ana brušku 🙂 robí sa tehotným 🙂