Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@sranda mas velke brusko? Ale ved aj velke babatko bolo a ked bude aj toto tak nevadi uz si to raz zvladla tak zvladnes zas 😉 len aby bolo zdravucke 🙂
@dominika_sk mna pichá presne tak isto, trvá to síce asi 2 sekundy, no je to velmi velkááá bolesť ...
@lianka7 ake pekne mini brusenko 🙂 Ty si chuducka tak budes mat take pekne malinke brusenko 🙂
@eviiinka zajtra idem na poradňu, tak sa spytam a dam vedieť ťo mi doktorka na to povedala.
@dominika_sk jeeej aj Ty mas velmi peknucke brusko 🙂 no baby mozete byt vysoko spokojne 😉 myslim, ze nase novembrovky su jedny z najkrajsich brusiek na nete 😀
@lenka1108 to je fajn, ze su vysledky v poriadku a aj brusko vyzera super 🙂 normalne sa opakujem ale jedny z najkrajsich brusiek na nete 😉
@veronika1417 tak to si piš že novembrovky su najkrajšie 😎 😀 a ďakujem 😉
@ukulelembo @luci66 @lenka1108 @kiribaby @dominika_sk 😀 😀 😀 nonádherné brušinká, kočky!!! idem pohľadať aj ja foťák... 😀
@trinka hladaj, nech možeme aj teba poohovarať 😀 😝
@trinka a ja nemam pekne? 😀 😀 😀 😀
Babenky,súhlasím,že všetky máme naozaj prekrásne brušká,teším sa na tie v 6. a vyššom mesiaci 🙂 🙂 🙂
@veronika1417 No mne vykúka hlavne večer,keď mám naložené v brušku 🙂 Mamina mi hovorí,že mne vykukne tak naraz...počkajte o 2 týždne,aký kotlík budem mať pred sebou 😀
dakujem aj za brusko 😉 😉
@trinka no ja som primalej pribrala 17kg ale to vsetko az na konci.takze cakam co bude terfaz.zajtra idem na gyndu tzk som zvedava co povie doktor.
inak neviem ci som pisala ale uz mam doma moj pristroj na pocuvanie srdiecka.maly ked ho prilozim sa okamzite zobudi a kope do neho ako divy... mama daj to prec... 😀 ako keby som ho pocula.ale aspon viem ze je ok a srdiecko mu bije strasne rychlo. 😀
@lianka7 maš aj ty nadherne 😉 take inkognito 😀
@lenka1108 Ja si myslím,že to je také akurát pribratie...teraz keď som bola v nemocke,ležala tam so mnou baba,ktorá pribrala 16 kg a lekár jej povedal,že nech ráta s tým,že cca 2kg tvorí voda,tým že sa hlavne ku koncu tehotenstva zavodňujeme...A včera som počula Kvetu Horváthovú, ako spomínala,že pribrala 30 kg v tehotenstve a pozrite sa,ako skvele teraz vyzerá. Drámu s priberania nerobím,hlavne nech sa má bábenko skvele 🙂
A ja dnes čakám zásielku monitora....som celá nedočkavá 😉
@dominika_sk Ďakujem 😀 Na oklamanie nepriatela....v škole žiaci ani netušia,že ja sa k nim v septembri nevrátim 😀
@lianka7 no mne zacalo byt vidiet ozaj az tak v tom 14-15tt dovtedy vobec nic a naraz z vecera do rana sup a bolo tam 🙂 predtym mi vzdy do rana splaslo co som za den nazbierala ale jedneho dna ostalo a uz sa len zvacsuje 😀
@veronika1417 A ty máš tiež také pidi brušinko 🙂 Počkaj o mesiac budeme len zízať na tieto fotky 😀
@dominika_sk super, to som zvedava, daj potom vedieť čo to može byť ...
@lianka7 no ja mam foto na str 142 ale nemam take malinke ako Ty 🙂 a aj to ma dzubkali vraj sa vypucam 😀 ale to mi ho zacalo byt vidiet a moooc som sa tesila 😉
@lianka7 je to aj lepšie, že to nevedia, veď poznaš dnešne deti, ty najlepšie. už teraz by na teba vykrikovali že už aby si bola na materskej 😀
ahojte babulky 🙂
krásne brušká máte všetky, nádherné. tu na nás je vidieť aké je tehu rozdielne - každá máme iné brušká 😉 hlavne nech je v nich drobcom fajnovo 😀
No baby vsak vam to vsetkym zlepsuje naladu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 je to uplne neskutocne! A aspon sa trosku aj vidime 🙂 som rada, ze vas to oslovilo a ze ste sa pekne popridavali som sa bala ci sa chytite 🙂 uz viac nebudem o vas pochybovat 😉
babulky a mne sa už začala tá čiara robiť...ešte je taká nenápadná, ale do novembra bude asi čierna 😅

@luci66 No tak to sme dve,mna takisto caka kopa 😉