icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lianka7
13. jún 2011

@trinka CCCC ja sa mááám 😀 😀 😀 A ty máš tiež nádherné brušinko 😀
@veronika1417 Ja viem,naklikala som si,preto hovorím,že máš také pidi 🙂
@dominika_sk No presne 😀

micicka
13. jún 2011

@veronika1417 ty si o nás pochybovala!!!??? no toto sú mi veci 😀 ale tak aspoň sme ťa príjemne prekvapili 😉
keď sa náhodou stretneme, budeme si pozerať na brušká a možno sa spoznáme, no ale niektoré budú musieť zdvihnúť aj tričko 😀 😀

veronika1417
13. jún 2011

@lianka7 aha no ja nemam podla mna take pidi brusinenko ako Ty 🙂 aj ked chcela by som aby som vela nepribrala 😉 teraz uz pekne zaciname a hlavne huraaa ide leto takze v tieleckach je pekne vidiet aj malinke 🙂

veronika1417
13. jún 2011

@micicka tak necakala som, ze sme tu tolke baby na jednej vlnovej dlzke a ze sa vsetky tomu tak potesime 🙂 ale mam radost z toho 🙂 no veru to bude este sranda ak sa nam podari spoznat sa medzi sebou

micicka
13. jún 2011

@veronika1417 aj ja myslím, že sme tu celkom fajn banda, a určite sa ešte viacej zblížime 😉 veď budeme stráviť spolu stále viac času a hlavne riešiť spoločné problémy 🙂

veronika1417
13. jún 2011

@micicka to mne jedna znama povedala : jeeej to si drzte, my sa baby stretavame doteraz a deticky su uz velike. Vraj je to taky zvlastny pocit lebo vsetko si to presli spolu cele tehotenstvo, porod a potom aj prve okamihy a krocky,... teraz ked sa stretnu deti si rozumeju a prehraju sa lebo su aj rovnako stare takze oni baby aspon pokecaju 😉

micicka
13. jún 2011

@veronika1417 to by bolo veru fajn, keby sme sa stretávali, určite by nám to prospelo 🙂 my máme väčšiu šancu na stretko, keďže sme z NR 😀

veronika1417
13. jún 2011

@micicka jasne a dufam, ze nas tu takych bude viac pockaj ked dame taky spolocny vylet do parku 😀 aj sa zblaznime 😀

lianka7
13. jún 2011

@veronika1417 A možno sa niekedy pridám k vám aj ja,pretože manželova rodina býva nedaleko NR...Ale ak sa nemylim stretli sme sa tu aj 3 popradcanky a mame naplanovanu spolocnu predporodnu pripravu 😵

veronika1417
13. jún 2011

@lianka7 no ved my sme sa tiez tak skontaktovali ze ideme spolu na predporodnu pripravu 🙂 a ked budes v NR tak sa musiiiis ozvat 😀

picolka
13. jún 2011

@kiribaby ahoj, už som jej poslala spravu, dakujem 😲 no strašne sa tešim na stredu, dufam to bude vidieť čo tam to babo ma 😉 keby je to dievčatko tak asi Lucia, ale aj Livinka sa mi pači, a chlapček to neviem nechavam to na chlapovi nech si vyberie 🙂

mysti
13. jún 2011

@majoslava Ahoj Majka, takže Daniel, no je kráááásny, ako Ti dopadla navsteva KE? Doktor prijemny? 🙂

lianka7
13. jún 2011

@veronika1417 určite sa ozvem a či sa vám to bude páčiť alebo nie,urobíme stretko 😀 😀 😀

micicka
13. jún 2011

@veronika1417
@lianka7 no nám sa to bude určite páčiť! už teraz sa teším. a prechádzky v parku si predstavujem už hodne dlho 😀 tam je tak super, pohodička 😉

veronika1417
13. jún 2011

@micicka veru je tam pekne a stale nejaky program 🙂 a ked nas bude viac s rovnako starymi detickami to nam bude 😀

micicka
13. jún 2011

idem sa konečne napapať, som tu len nalepená na PC a čas beží a drobec ma už búcha, aby som mu dala papať 😀

mysti
13. jún 2011

Ahojte baby, aj ja Vam pridam moje brusko zajtra 🙂 mam len jedno foto, ale to som bola asi v 15tt, to uz nie je aktualne... 😉 ja som pribrala zatial 3,5 kg, poradnu mam buduci tyzden, tak budem vediet zase nove info 🙂 22. idem na 2.skriningove sono, tak bude dufam vsetko v poriadku a povie nam doki uz aj pohlavie, uvidime.
Inak v sobotu mi svokra kupila perinku, body, cipacku, ponozticky, sa nejako "rozsoupla" 😀 sa v tom normalne vyziva, co sa az cudujem...ale som rada 🙂
Tak vy si uz organizujete stretka...no ako vam je dobre, my sa mozeme stretnut jedine asi len s Majkou majoslava - sa aj pozname, takze mozno 😀 ostatne ste nejako daleko ☹

blackrose
13. jún 2011

ahojte kocky 🙂 cely vikend som pc ani nezapla a pozeram, ze ste tu toho stihli vela popisat 🙂
ja som si cez vikend vsimla, ze mi babatko obcas pekne vytrca z bruska robi rozne tvary na brusku 🙂 a dokonca mam pocit, ze som v piatok vecer na ruke zacitila prvy malinky slabunky kopancek, alebo skor stuchancek 😵 bolo to zvlastne, krasne, uzasne, nepopisatelne 😵 urcite to creva neboli, lebo som mala presne nahmatanu maternicu a taky pocit creva urcite nerobia 😉
dnes mam taky zvlastny pocit v brusku, ako keby sa mi babo nejako cudne vytlacalo dohora a mam pocit, ze je uz aj vyssie ako byvalo...

blackrose
13. jún 2011

@mysti jej, tak tebe sa uz nejake tie vecicky zbieraju 🙂 ja este stale nic nemam... nemam ani cas a este neviem co by som chcela nakupovat, lebo nieco dostanem aj od svagrinej, tak nech nekupujem nieco, co uz dostanem...

trinka
13. jún 2011

Joooj mi tu vyvoniava kurčáááá!!! Umrem kým bude upečene...!

@lianka7 @veronika1417 my sa tiež chystame do Nr, býva tam môj otec a ked že Lilinku videl iba raz, tak určite v lete pojdeme ;))) aj my sa chceme stretnut. Inak park v Nr je nadherny. Bola som nadsena ked sme tam boli pred rokom... len Lili bola este mala, a dost fukalo, skarede počasie, nam moc nevyšlo... snad teraz výjde... 😉 😉 😉 tak potom musime dat nejake kafčo... 🙂

mysti
13. jún 2011

@blackrose ahoj, no zbiera sa mi to pomaly, aj moja mamka mi nieco kupila...aj ja som nieco kupila...ja zase nedostanem nic po ziadnych detickach, tak si musim vsetko nakupovat, ale na druhej strane, nechceme ostat len pri jednom babenku, tak aspon budem mat 😉

blackrose
13. jún 2011

@dominika_sk inak s tou placentou... mozno ti uz niekto aj odpovedal 😉 hlavne nemoze byt medzi babom a krckom maternice... t.j. na spodu...

lianka7
13. jún 2011

@trinka A my spolu absolvujeme predpôrodnú prípravu 🙂

veronika1417
13. jún 2011

@trinka ved mozeme sa potom vsetky spolu dohodnut aj s micickou 🙂 my sme to mysleli tak ked sa nam uz narodia deturence ale bude super ak sa stretneme kedykolvek 😀 dame si sem info ze CELA NR 🙂 bude sranda! 😀

micicka
13. jún 2011

@veronika1417 áno áno, na mňa nezabudnite! 😀 vzťahy by sme mali začať utužovať už pred narodením detičiek a potom už budeme staré známe 😀

kiribaby
13. jún 2011

Tak vy si tu už dohovárate stretnutia!!!! No dúfam, že ani Blaváčky & okolie sa nedajú zahanbiť a niečo spolu poriešime 😀 Brušká sú krásne, a ako tu už bolo povedané, každé je iné, jedinečné a tak to má byť! Posielam sľúbené aktuálne bruško z 18tt, pohyby zatiaľ nemám, skôr len také bublinky, snáď sa už čoskoro aj naša slečna začne predvádzať 🙂
@micicka aj okolie mi vtedy vravelo, že ešte žiadne bruško nemám 😨 ale pre mňa bolo už v tom 15tt dosť zreteľné, keďže som ho mala predtým viac-menej ploché, teraz by si mi ho už ale neodoprela, však nie? 😅

trinka
13. jún 2011

@lianka7 tak tak , ja sa už teším.... 🙂
@veronika1417 dam vediet, kedy sa vyberieme na tú cestu z PP až do Nr... 😉

inak baby asi predsa len risknem to Chorvátsko... lebo by sme sa dalsie dva roky nikde nedostali, a kedže sme nestihli ani svadobnu cestu... žiada sa mi normalne po tých hektických štyroch rokoch vypadnut a trošku zmeny zažiť... 🙂

veronika1417
13. jún 2011

@kiribaby juuuuj ved to je najmensie brusenko zo vsetkyyych 😀 ale bud rada ja by som chcela mat take mensie aby som nebola potom velika 🙂 ale mas ho krasne no neviem ci by si nikeho ukecala, ze si uz v 18tt 😉 keby videli mna 😉

veronika1417
13. jún 2011

@micicka nezabudneme ved toto sme spiskali my dve ako prve no nie? 🙂 sme to vymysleli tak tam aj musime byt 😀

veronika1417
13. jún 2011

@lianka7 mrkni na brusko kiribaby aj ta mini brusenko ako Ty 🙂 krasne mate brusenka 😉