Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 no, to ti poviem, ze sranda.. teraz mam uz skoro take velke, ako je ta prva foto...a to bolo fotene, niekedy okolo 26-28tt..
@veronika1417 pekný TP že 20.11. 2011 bodaj by to vyšlo.
@sranda juuuj dakujem aj mne sa ten datum velmi paci aj ked by som sa neurazila ak by to prislo skor 🙂
@sranda tak 11.11.2011 je uz aka rozpravka 😀 len bacha na to, tolko jednotiek to uz su deti geniovia 😉
@veronika1417 jee, veronika, to je ozaj krasny termin , ze 20.11.2011 😀 parada, to si lahko aj rodina zapamata..ja mam totiz takeho brata, co si poriadne nepamata ani svoj datum nar., nieto, este svojich deti 😝 tak to budes mat ozaj zaujimave 🙂)
@stefie juuuj si rovnaky tt ako ja ale brusko mas teda vacsie ale velmi pekne 🙂 a chuducke ziadne sadielko 😉 len pekne hrdo ukazuj 🙂 som rada ze si sa nechala ukecat. harper @ je medzi nami profik 😉
@harper mas pravdu, s dadkou je to podobne..a az teraz som vsimla, ze to tvoje je foto zo 16tt.. to uz budes asi vacsia teraz 😉 a termin? no, s tym je to dost kadejake...podla pohybov mi dali termin na zaciatok oktobra, podla velkosti plodu priblizne polovica novembra a podla PM koniec augusta..takze sme sa s dr. smiali, ze snad porodim "niekedy na jesen" 😀
@veronika1417 jasne ze chuducke, sak ja som mala ledva 50kg ked som otehotnela 🙂 aj to dva kila hore dolu bo som bola prave v tom case na nejakych vitaminoch z rakuska aby som kus ludskejsie vyzerala 😀 ved ja teraz vyzeram jak kotny pavuk 😝 chude ruky nohy iba brucho ako bubon 😀
@harper ta porodnica sa este uvidi, mame tu nejake problemy s ockovanim novorodencov, zacinam mat strach z porodu tu v ra...
@stefie to je aky mizmas toto??? 😀
@stefie no vidis a preto Ti je tak vidiet dokonale brusenko 🙂 my co mame kilov trosku viac ako 50 tak nam to tak nie je vidiet 😉
@lenka1108 , @veronika1417 nie baby, ja som to napisala spravne...naozaj...podla PM mi to vychadza takto... ja som totiz PM mala 23.11.2010 a podla velkosti plodu som otehotnela okolo 77.2.2011..preto je v tom taky hokej...
@stefie ja Ti verim, uz viem co doktori dokazu 😉 len sranda ako rozne su tie datumy, ved to musis mat problem sa zorientovat 😕 ved aj velkost bruska mozno je na vyssi tt a Ty sa tu okunas 😉
Jeeeej,mame dalsie prenadherne bruskaaaa 😀 Aj ja uz chcem take 😵 😵 😵
ale ja to tiez tipujem na polovicu oktobra @veronika1417...a tunajsi lekari?? horsi ako veterinari...ver mi...
@leniia no jeden den vydržíš.ja som bola nedočkavá .na druhý den po stiku som si robyla test avyšiel poz.tak som letela k lekárovy.najskor povedal,že nie som tehotná to bol piatok a v pondelok vlastne na 5 den som šla znovu,že mu neverím .tak ma na druhý 6-ty den objednal na krv aj v krvy to bolo že som tak ma znova vyšetryl aže nič nevydí že to je asi mimo maternicové a chcel ma poslať na potrat.s plačom v očiach som ušla ,že nikam nejdem.na dalši pond som šla k inému lekárovy a už to bolo vydno.bábo.a povedal že to sa skor ťažko zistuje ale že mi nemal vraveť aby som išla na potrat.tak sai tak.trpezlivosť ruže prináša

@dena ahoj denka, citam tu o morfo uzv.. co je to?? este som o tom nepocula...dufam ze to nie je zase dake take vysetrenie, co je nutne a moj "superspecialny" nastastie uz byvaly gyndos ma tam neposlal...