icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

trinka
14. jún 2011

@lianka7 @eviiinka normálne vám zavidim, že este pracovne... ja by som sla aspon na týžden do roboty... 😒
nuž dievčence, ja som pustila práčku, zapla umývačku, malu sa snažím odplienkovať, takže jedným okom kukam na hodinky a druhým ju špicľujem aby sa nezabudla...
a sme pozvané s malou k svokrovcom na segin guláš... tak si urobíme prechádzku- máme to asi 10 min dole kopcom... 😀 😀 😀

@harper všetko len to najlepšie prajem 🙂

lianka7
14. jún 2011

@trinka Moja,ale ja som doma už 2.týždeň a myslím si,že do práce sa tak skoro nedostanem...takže aj ja závidím všetkým pracujúcim... 😒

trinka
14. jún 2011

@lianka7 marodujes? si mala nejake problémy?

lianka7
14. jún 2011

@trinka Mala som zapal mocovych ciest,bola som v nemocnici,nasadili mi ATB na dva tyzdne a marodujem...a kedze denne dochadzam skoro rano busom do prace,pochybujem,ze ma do prace dr.pusti ☹

trinka
14. jún 2011

@lianka7 ach tak, no to nie je nič príjemné teda... a už ti je lepšie?

blackrose
14. jún 2011

@dena mne povedali v medifere, ze sa morfologicky robi do 24tt, ja idem tiez v 22tt (21+5)

blackrose
14. jún 2011

@harper vsetko najlepsie a krasne narodeninky prajem 😵

lianka7
14. jún 2011

@trinka Ano citim sa lepsie...len neviem rozoznat bolesti v podbrusku a krizov-ci to je z roztahovania maternice alebo este stale zapal....zajtra budem dufam mudrejsia 😉

veronika1417
14. jún 2011

Babulky tak davam svoje aktualne 🙂 aby ste nepovedali, ze vymyslim nieco a dam foto stare 4 tyzdne 😀 fotila som hned rano a mala som v sebe zatial len pol rozka 😉 fotka z kupelne ako inak 😀 foto z dna 14.6.2011, nas 18tt

lianka7
14. jún 2011

@veronika1417 Jeeeej,aké čeče brušinko 😵 😵 😵

henrieta44
14. jún 2011

teda baby, som si pozerala fotky Vašich tehu brušiek a normálne si pripadám ako chudobná príbuzna ☹ ☹ ☹ , veď ja oproti vám nemám žiadne brucho 😒 ....táto moja fotka je z dnešného rána, to som akurát 17+0...aj ja už chcem také bruško ako máte vy 😒

dena
14. jún 2011

@blackrose ano, robi sa od 20 do 24 t., ale kedze ja som odmietla amnio, tak mi povedali ze mam ist v 20 t,, lebo keby tam nieco videli, pre istotu by ma poslali na amnio a ta sa robi do 21 t.

blackrose
14. jún 2011

@veronika1417 pekne brusenko 🙂 do nedavna som mala rano nalacno este takmer ploche brusko a teraz uz ked sa zobudim mam asi take ako ty 🙂

blackrose
14. jún 2011

@henrieta44 skus sa odfotit vecer po jedle a uvidis, ze bude ovela vacsie 😉 a netrap sa, velkost bruska nie je dolezita 😉 mna sa dr. stale pyta, ci som neschudla, kedze mam male brusko 😀

@dena ja som tiez amnio odmietla a ak by nieco nasli, tak neviem, ci by som na amnio isla... ☹

henrieta44
14. jún 2011

večer ho mám také isté, len ked mi treba cikať tak ho mám o kúsok väčšie...ale čo sa čudujem, však pri prvom som bola do 7 mesiaca plochá ako žehliaca doska 😀

lianka7
14. jún 2011

@henrieta44 Moja nebud nestastna,ked si naklikas par stran dozadu,ja mam tiez take mini pidi a je mame ich viacero takych-neboj o chvilu budeme len spominat na take mini brusinka 🙂 Uzivaj si,kym mozes 🙂

lianka7
14. jún 2011

@henrieta44 a pribrala si nieco uz?

eviiinka
14. jún 2011

@trinka ja by som si už zas dala oddych aspon na pár dní 🙂 mnaaaaam segedín, ten zbožnujem 🙂 tak dorbú chuť prajem 🙂 aké chute si mi narobila 🙂

veronika1417
14. jún 2011

@blackrose veru aj ja, najprv stale nic do vecera sa tam trosku nazbieralo ale do rana to bolo prec ☹ no a jedneho dna tam trosku ostalo a odvtedy sa postupne zvacsujeme 🙂

veronika1417
14. jún 2011

@lianka7 nooo uz sa Ti nezdam taka malinka ako Ty 😀 vsak?

lianka7
14. jún 2011

@veronika1417 Jasné,že si malinká,veď píšem,že je nás tu viac malinkatých 😀 😀 😀

veronika1417
14. jún 2011

@sranda ved jasne 🙂 nech sa narodia na akykolvek datum hlavne nech su zdraveee 🙂 a inak nemam rada ked niekto moc mudruje takze nemusi byt nejaky veliky genius 😉

veronika1417
14. jún 2011

@harper vsetko najlepsie 🙂 a hlavne zdrave a spokojne babatko 🙂

veronika1417
14. jún 2011

@lianka7 nieee ved som este vybrala taku kde vyzerame taky veliky 🙂 ja nemam take malinke pidi brusenko ako Ty ale musim uznat, ze sa mi paci ked take chude baby maju krasne brusenka 🙂 Ja som ale taky debo, ze mne je uplne jedno kto a ako vyzera vzdy ked vidim tehotnu tak sa usmejem ani neviem preco jednoducho citim taku prirodzenu radost 🙂 takze babulky ked kracate po ulici velky usmev a rozdavajte tu radost okolo seba 😀

henrieta44
14. jún 2011

@lianka7 už sa mi podarilo pribrať 0,9kg, takže aspoň niečo, užívam B-komplex každý deň, budúci týždeň utorok idem do poradne po mesiaci, tak snáď sa mi podarí ešte niečo pribrať, nech ma doki nezhučí 😉

lianka7
14. jún 2011

@veronika1417 Ja detto...tiež mám taký skvelý pocit,keď vidím tehulku a my všetky sme krásne tehuľky 😀 😀 😀

karap
14. jún 2011

baby vcera som si dala riadne do tela...Priviezli nam kontajner,do ktoreho sme nahadzali bordel zo stavby.Skaly,omietka,strk....Muz to chcel zvladnut sam,no ja som sa nedala,hodila na seba stare teplaky a nakladala mu do tacok.Odhanal ma,ze potratim,no ja som zelezna zena...Popri detoch sa mi podarilo nalozit cca 15-toro tacok,viac mi deti,,nedovolili,,no vecer 😒 Tak ma krize boleli 😠
Nastastie drobcek bol uplne v pohode,len mama si lihala do postele totalne unavena a dolamana....
No a dnes rano?Uplna pohoda 😀

henrieta44
14. jún 2011

asi by som mala začať jesť viac pečiva, než som bola doteraz zvyknutá, ale ked ja sa neviem dojesť ovocia a jogurtov 😀 s chlebom so nie moc kamarátka 😒

henrieta44
14. jún 2011

no to ja som sa zase včera trošku naplašila, lebo som za celý deň necítila bábo, ale pravda je že som bola stále v pohybe, tak som si to možno ani moc neuvedomila, večer som si ľahla a štúchala som do bruška, kým babuliatko nepohlo aby som mohla kľudne zaspať

henrieta44
14. jún 2011

kočky čo dne dobrého varíte, ja pečiem živánsku, mňňňňňňňňamky už sa teším na obed, tak krásne mi tu rozváňa, slinky moje 😝