icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

luci66
14. jún 2011

@leniia Ahoj mne cca po 5dnoch vysiel negativny, ale v 2.den predpokladaneho menzesu som si robila a uz tam bola slabucka ciarka, cizee to bolo po 10dnoch.

blackrose
14. jún 2011

@veronika1417 za to ja ked kracam po ulici si velmi ako tehulka nepripadam, skor mam pocit, ze si ludia myslia, ze som nafucana 😀 😀 ale manzel ma uistuje, ze uz vyzeram ako tehulka 😀

mysti
14. jún 2011

Ahojte baby, tak ako sa dnes mate? ja celkom fajn az na ten chaos v robote, mame tu kontroly dnes, tak hroza!!!! 😠 pridam vam aj ja foto bruska - vcera som "ho" fotila na gauci 🙂 ja som pribala zatial 3,5 kg, takze som celkom rada, buduci tyzden v poradni to budem vediet presnejsie 🙂 a na margo mojej svagrinej - radsej sa zdrzim komentara, lebo by som sa zase rozculila! Budem robit vsetko preto, aby bola s nasim drobcom cim najmenej! Najhorsie je, ze oni budu krstni rodicia (my sme krstni rodicia ich dcere, takze nemozem protestovat, co ma dost serie, lebo ked si predstavim komentare mojho svagra, ked bude mat nieco kupit - aj ked ja to vyzadovat nebudem - tak mi je uz teraz na grcku) 🙄 ale co uz...asi tam urobim poriadok hned na zaciatku, aby bol pokoj! 😠

luci66
14. jún 2011

@dena Ja som objednana u Dr.Cunderlika, tam sa robi morfo medzi 21-24tt a treba sa objednat cca 2-3tyzdne pred. Kontakt je 02/54792509.

luci66
14. jún 2011

@eviiinka U Cunderlika sa plati 60e a je to velky odbornik, kamoska bola u neho, hodinu jej robil morfo a kontroloval uplne vsetko precizne

veronika1417
14. jún 2011

@blackrose este az tak nebijeme do oci 🙂 ale aj to pride. Ja sa tiez tak vyfintim do obchodu aby si baby vsimli a nikto nic 😠 tak ale som usmiata spokojna a myslim, ze este chvilku a uz to bude videt az moc 😉

veronika1417
14. jún 2011

@mysti pekneeee 😉

blackrose
14. jún 2011

@veronika1417 ani sa nenazdame a budeme sa tesit na porod, lebo nam uz brusko bude tazke 😉
@mysti a nemozete proste povedat inym, ze chcete aby boli krstni? Moj manzel je krstny synovcovi uz dlhu dobu, este sme neboli spolu a ja chcem pre svoje dieta inych krstnych a vobec neriesime, ze nam nebudu oni...

veronika1417
14. jún 2011

@blackrose nestras 😝 bojim bojim

blackrose
14. jún 2011

@veronika1417 aaale neboj, nejako to prezijeme a rychlo nan zabudneme 😉 ja som zatial hrdinka, sa nebojim, ale predpokladam, ze to este len pride 😉

lianka7
14. jún 2011

@henrieta44 fajnový obedík 🙂 Ja mam dnes lasagne s bolonskou a bešamel.omackou 😉
@trinka Ku ktoremu gyn.chodis?

lianka7
14. jún 2011

@mysti krááásne 😵

luci66
14. jún 2011

@harper jeej Vsetko najlepsie k narodeninkaaam 🙂

veronika1417
14. jún 2011

@blackrose no ved uvidime, ja som strachoprd 😨

blackrose
14. jún 2011

@veronika1417 😀 ja sa bolesti nebojim... to snad nejako vydrzim 😉 a ostatnym sa nechcem zbytocne stresovat 🙂

luci66
14. jún 2011

Bre ranko babulky, ako sa dnes dari? ja dnes opat pracovne v robotke. Pripajam aj ja foto z nedele (este v pyzamku 😀 ). termin mam 19.11. Tiez si pripadam niekedy,ze ludia na ulici po mne pozeraju,ze ta je jaka nafucana,ze to este nevyzera ako take prave tehu brusko. Ale pozeram,ze niektore z vas maju uz pekne velke bruska, ja si myslim,ze je to od stavby tela a ci uz ste rodili..No idem nieco porobit, aj ked sa mi hrooozne nechce.

mysti
14. jún 2011

@lianka7 mnam lasagne, zboznujem ich, zvyknem ich robit aj doma, si ma navnadila, mnaaaam 😅 😀

lianka7
14. jún 2011

@mysti Ved ja som uz mala tak dlho chut na ne,tak sa tesiiim 😀

veronika1417
14. jún 2011

@lianka7 to ja si asi spravim vajickove halusky 🙂 nic moc ale mam na ne chut uz asi mesiac 😀

mysti
14. jún 2011

pocujte baby, o tyzden mam ist na sono (ale len na obycajne) a chcela by som este fotku...neviete, ci mi ju este daju, alebo uz bude babo velke? jednu doma mam, ale este by som jednu chcela...co myslite? 😅 😕

stellamiapiccola
14. jún 2011

ahoj tehulky tak som doma a dufam, že si nájdem čas všetko to tu prečítať dva tt dozadu 🙂 krasny deň vam prajeeeem

lianka7
14. jún 2011

@veronika1417 Vajickove halusky?A s cim?ake to su?

veronika1417
14. jún 2011

@mysti neboj daju Ti len si pekne vypytaj 🙂

veronika1417
14. jún 2011

@lianka7 nepoznas??? 😕 ved to su normalne hlusky len spravis na cibulke taku redsiu prazenicu a supnes tam halusky aby sa vajicko na ne nalepilo a potom k tomu kyslu aleb cerstvu uhorku no a ja sa aj zblaznit mozem 😀

lianka7
14. jún 2011

@veronika1417 To fakt??Ja som este take nikdy nejedla-s prazenicou...sranda!Ale halusky milujem 🙂

veronika1417
14. jún 2011

@lianka7 coze??? som nevedela, ze to niekto nepozna 🙂 ja to velmi lubim ked to maminka varievala tak so vykrikovala vela vela vela!!! Sa mi smiala, ze mam velke oci 😉

veronika1417
14. jún 2011

@stellamiapiccola len pekne citaj 🙂 a cakame foto brusenka 😉

lianka7
14. jún 2011

@veronika1417 No vidíš a ja som sa s takým jedlom ešte nestretla-asi prichádzam o veľa 🙂

leniia
14. jún 2011

@luci66 dakujem za info

veronika1417
14. jún 2011

@lianka7 nooo ak lubis halusky tak urcite 🙂 ja napriklad vobec nejedavam prazenicu ale vajickove halusky zboznujem 😉 mne su vajcia tazke 😝