Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
no trosku je to otočené ale je 🙂 taka gula je zo mna 🙂
@zuzka051 nooo sikulka a brusko dalsie do zbierky krasnych pidi brusiek 🙂
@zuzka051 kde je z Teba gula prosim Ta? 🙂 ved si chuducka na tej fotke
@veronika1417 no moja skoda že len na fotke to tak vyzerá ale zatial som moc nepribrala pri prvom som pribrala až 25 kilov ☹
@zuzka051 tak ale pri druhom uz to nemusi byt tolko. A pri prvom si priberala hned od zaciatku? Alebo sa to neskor rozbehlo? Ja a bojim, ze priberiem moc lebo mam taku typicky zensku postavu a nechcem vela pribrat kvoli zdravotnemu stavu tak sa vypytujem 🙂
dievčence, ja si aj tak myslím, že tie brušká sú v skutočnosti vačšie, ako na tých fotkách. Aspoň podľa seba usudzujem, lebo ja mám to brušeno riadne a keď odfotím, tak len taká zdureninka 😝 . A aj vy ich máte chlpatejšie ako predtým? Keď som čakala dcérku, tak chlpaté nebolo a teraz chlapec a ako Yeti. 😎
Babulky ja som sa este nedostala na svoju povodnu vahu 😖 ako tak mi to nevadi ale ci to nema nieco spolocne s babetkom.. este nam chyba kilo..myslite ze je to ok?
@veronika1417 no ja som už v 21 tt ked som sa vydávala mala +10 kilov islo to tak postupne každý mesiac čosi,tohto sa aj ja bojim že vela priberiem lebo pri synovi mi zostalo 10 kilov a už som ich nemohla zhodiť.neviem podla čoho to je ale ani som moc nejedla že by som sa napchávala ale mala som sedavú robotu a ked som prisla domov som sa nejedla a bola som strasne unavená tak som isla spať,asi preto som tak vela pribrala no teraz sa to nedá môj malý Maťko má dva roky a neobsedí ani minutu 🙂
ja som to vedela už včera, na čo budete mať chuť, tak sme halušky papali včera 😎
@zuzka051 v 21tt? ved Ti to ukazuje ze si v 18tt. Tak na 21 tt mas malinke brusko 🙂
@dominika_sk supeeeer,tesim sa s tebou!
@veronika1417 nie nie to pri prvom som tolko pribrala už v 21tt,teraz zatial asi nič 🙂
Ahojte.Práve dnes sme sa dozvedeli, že čakáme druhého chlapčeka.Náš malý Damianko je na ceste.Už sa na neho veľmi tešíme.
@veronika1417 No akurat som ju dnes rano videla na Markize, no som prekvapena,ze 6.mesiac...Ale ona je taka drobunka, ona asi ani velike brusko mat nebude 🙂. Ale teda tipovala by som 5.mesiac max.
@kaia dakujem, ten strach vie pochopit len ten kto to prezil...ale teraz uz je to za mnou...tak som rada...no a to vracanie aj keby to malo byt do konca 9 mesiaca vydrzim...to je nic oproti tomu strachu...ale mam uzasneho manzela a dceru,ktori ma drzali..a samozrejme este zopar kamaratok....som im vdacna...🙂
babyyyy, ozaj, pytala som sa na poradni na to pichanie, že ma niekedy cez deň hlavne keď sedim tak silno pichne v podbrušku, že to citim až akokeby pri konečniku, taka silna bolesť sekundova. parkrat za sebou a potom niekolko dni nič.doktorka mi povedala že maternica sa rozťahuje a podla toho ako je uložene babatko može pritlačiť na nejaky nerv alebo kadejake zakončenia, takže je to v poriadku.pokym to nie je akutna silna pretrvavajuca bolesť je to ok 😉 tak som pokojnejšia.
@zuzka051 ahaaa az teraz som to pochopila 😀 prepac 😉
@mysti ahooooj všetko je super až nato že nám na dovolenke pršalo , ale možno lepšie lebo tu to teplo akosi nič moc nezvládam 🙂 vo štvrtok idem k lekárovi tak dúfam, že sa už konečne dozviem pohlavie 😉
@duranovaz jaaaj to je tak krasne meno 🙂 a neviem na neho ukecat draheho ☹ fakt uprimne v dobrom zavidim 🙂

@veronika1417 no vyskusam to 🙂