icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
14. jún 2011

@luci66 no ja som hned rozmyslala, ze ci to uvadzaju lunarny alebo kalendarny 😕 lebo je na nej nieco vidiet ale siesty kalendarny by som jej urcite nedala aj ked je chuducka a drobna. Ja ju mam velmi rada je to symposka, zlata tak ma ta sprava potesila len som na nej nic nevidela 🙂

stellamiapiccola
14. jún 2011

🙂 tak zatiaľ takáta fotečka bruška 🙂

dominika_sk
14. jún 2011

ja tu šoošovu zase rada nemam, podla mńa je taka prihlupla, preafektovana a ma velke usta 😀 sorry baby, jedna z mala ludi, ktori su mi vrcholne nesympaticki. 😖

veronika1417
14. jún 2011

@dominika_sk ved nemusi byt kazdy kazdemu sympaticky 🙂

veronika1417
14. jún 2011

@stellamiapiccola no to je krasne prostredie a aj brusko mas peknucke 🙂

mysti
14. jún 2011

@stellamiapiccola no, ten dazd na dovolenke nezavidim, ale s tou teplotou mas pravdu, ked je horuce, ja som tiez nepouzitelna...a ja tiez dufam, ze buduci tyzden uz budeme vediet, co to bude 🙂

mysti
14. jún 2011

@dominika_sk na soosovu mam taky isty nazor ako Ty... 🙄

stellamiapiccola
14. jún 2011

@veronika1417 dakujem Veronika 🙂

mysti
14. jún 2011

baby, poradte mi nejaku stranku o tehotenskom obleceni, surne potrebujem nejake 3/4 kratasy na leto, ale aj dlhe nohavice, take fajne tenke...ale vsetko, co som zatial nasla je strasne drahe... 😕

lianka7
14. jún 2011

@stellamiapiccola Veru krasna fotecka bruska v krasnom prostredi 🙂

harper
14. jún 2011

Baby, všetkým Vám pekne ďakujem. Inak na večeru som spravila vajíčkové halušky so šalátom s octovou zálievkou 😀

dena
14. jún 2011

@blackrose teba posielali na amnio?

dena
14. jún 2011

@luci66 ano, dakujem,. aj ja som sa k nemu objednala, termin mam 7.7

trinka
14. jún 2011

@lianka7 ku Dr. Chmelovej a ty?

luci66
14. jún 2011

@dena ja idem az 12.7 tak nam aspon povies ako to prebiehalo 🙂

luci66
14. jún 2011

@mysti Ja som zatial vobec nenavstivila tehu obchod, myslim,ze na leto to ani treba nebude skor na jesen potom. ja mam leginy a teraz su v mode take gate v "tureckom style" som si take kupila aj dlhe aj kratke, su aj riflove aj latkove vzdusne a su na gumicku alebo len snurku, maju taky vyssi pas...v normalnom obchode, aj u cinanov som ich videla za smiesnu cenu.

stellamiapiccola
14. jún 2011

@mysti no ja som si kupila v H&M úplne super trištvrťove aj dlhé 😉 a budem v nich až do konca leta alebo septembra .

majoslava
14. jún 2011

@mysti jeee.. krásne bruško 🙂) prečo si ich musíš dať za krsných rodičov?? Vybrať si môžeš koho chceš... aj my ideme krstiť švagrinej maleho ale ja ich nechcem za krsných... už sú aj tak prieky lebo som jej povedala že krstiť pojdem ked porodím, skôr nie... a ona má termím o mesiac a hned chcú aj pokrstiť...

manka
14. jún 2011

@janap24 aj ja som teraz akurat -1 oproti povodnej. to tie nevolnosti..

lianka7
14. jún 2011

@trinka Ja som ku nej chodila niekedy davno,ja chodim ku Raučinovi.

tinika
14. jún 2011

@dominika_sk aj ja mam stavy ze ma strasne picha v bruchu to zase lekar vravel ze rana po sekcii atd
@duranovaz gratulujem, taku spravu dnes oznamili aj nam 🙂))

tinika
14. jún 2011

@zuzka051 ze gula, take brucho ja nemam ani ked nie som tehu, mam vačšie :D

veronika1417
14. jún 2011

@harper fiiiha a podarili sa??? 🙂 nabuduce cakam nejaky typ ja od Teba 😉 neznasam totiz vymyslat co uvarit na obed 😠

lianka7
14. jún 2011

@veronika1417 pridavam sa...to neznasam ani ja-vymyslanie co varit 🙂

sranda
14. jún 2011

@dena ano ano máš pravdu, ja som vlastne pri prvom tehu tiez chodila na uzv do gyn-fivu a poradnu som mala inde. a ano morfologia sa robi skor ako 3D. Mna caka morfo 28. juna...už sa teším.

sranda
14. jún 2011

@dominika_sk ja tiež toto hovorím, ona ma 30 a oblieka sa ako hastrman, podla mna tomu malemu nasadi na hlavu klobuk z ovocia, a tie ksichty čo strúha no mám dosť a keď počuje pesničku, už lieta ako vrtula.

sranda
14. jún 2011

@tina233 tinuš nie si sama s harper ja mám 37 🙂 . ...ale nie som z Prešova 😉 .

stefie
14. jún 2011

@dominika_sk jeeee ako dbre ze si sa pytala..ja to tiez mavam, ale fuuurt furt som sa zabudla spytat 🙂 teraz uz aspon viem, ze to nie je nic vazne 🙂

lianka7
15. jún 2011

Dobré ránko babenky 🙂 čo dnes varíte??? 😀

eviiinka
15. jún 2011

@lianka7 Dobré ránko 🙂 dnes sa varia francúzske zemiaky 🙂 a ty ? 😀 čo dobré máte na obed ?