Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ja tu šoošovu zase rada nemam, podla mńa je taka prihlupla, preafektovana a ma velke usta 😀 sorry baby, jedna z mala ludi, ktori su mi vrcholne nesympaticki. 😖
@dominika_sk ved nemusi byt kazdy kazdemu sympaticky 🙂
@stellamiapiccola no to je krasne prostredie a aj brusko mas peknucke 🙂
@stellamiapiccola no, ten dazd na dovolenke nezavidim, ale s tou teplotou mas pravdu, ked je horuce, ja som tiez nepouzitelna...a ja tiez dufam, ze buduci tyzden uz budeme vediet, co to bude 🙂
@dominika_sk na soosovu mam taky isty nazor ako Ty... 🙄
@veronika1417 dakujem Veronika 🙂
baby, poradte mi nejaku stranku o tehotenskom obleceni, surne potrebujem nejake 3/4 kratasy na leto, ale aj dlhe nohavice, take fajne tenke...ale vsetko, co som zatial nasla je strasne drahe... 😕
@stellamiapiccola Veru krasna fotecka bruska v krasnom prostredi 🙂
Baby, všetkým Vám pekne ďakujem. Inak na večeru som spravila vajíčkové halušky so šalátom s octovou zálievkou 😀
@mysti Ja som zatial vobec nenavstivila tehu obchod, myslim,ze na leto to ani treba nebude skor na jesen potom. ja mam leginy a teraz su v mode take gate v "tureckom style" som si take kupila aj dlhe aj kratke, su aj riflove aj latkove vzdusne a su na gumicku alebo len snurku, maju taky vyssi pas...v normalnom obchode, aj u cinanov som ich videla za smiesnu cenu.
@mysti no ja som si kupila v H&M úplne super trištvrťove aj dlhé 😉 a budem v nich až do konca leta alebo septembra .
@mysti jeee.. krásne bruško 🙂) prečo si ich musíš dať za krsných rodičov?? Vybrať si môžeš koho chceš... aj my ideme krstiť švagrinej maleho ale ja ich nechcem za krsných... už sú aj tak prieky lebo som jej povedala že krstiť pojdem ked porodím, skôr nie... a ona má termím o mesiac a hned chcú aj pokrstiť...
@dominika_sk aj ja mam stavy ze ma strasne picha v bruchu to zase lekar vravel ze rana po sekcii atd
@duranovaz gratulujem, taku spravu dnes oznamili aj nam 🙂))
@harper fiiiha a podarili sa??? 🙂 nabuduce cakam nejaky typ ja od Teba 😉 neznasam totiz vymyslat co uvarit na obed 😠
@veronika1417 pridavam sa...to neznasam ani ja-vymyslanie co varit 🙂
@dominika_sk ja tiež toto hovorím, ona ma 30 a oblieka sa ako hastrman, podla mna tomu malemu nasadi na hlavu klobuk z ovocia, a tie ksichty čo strúha no mám dosť a keď počuje pesničku, už lieta ako vrtula.
@dominika_sk jeeee ako dbre ze si sa pytala..ja to tiez mavam, ale fuuurt furt som sa zabudla spytat 🙂 teraz uz aspon viem, ze to nie je nic vazne 🙂
Dobré ránko babenky 🙂 čo dnes varíte??? 😀

@luci66 no ja som hned rozmyslala, ze ci to uvadzaju lunarny alebo kalendarny 😕 lebo je na nej nieco vidiet ale siesty kalendarny by som jej urcite nedala aj ked je chuducka a drobna. Ja ju mam velmi rada je to symposka, zlata tak ma ta sprava potesila len som na nej nic nevidela 🙂