Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ja som mala rizoto v pondelok 🙂 ale zeleninkové 😀 nechce sa mi nič vymyšlať, francúzske su rýchlo a moj drahý ich zbožňuje 😀
babulky mám na vás takú otázočku 😖 včera sme sa s drahým milovali a potom ma dosť bolelo pod bruškom, asi tak 15 min., 😒 stalo sa to už niektorej z vas ?
myslíte si, že sa ešte nemám stresovať ked v 20 tt necítim pohyby ? ☹
Dobre ranko tehulky, dnes som tu kustik neskor, kým sme upratali... zase pustili práčku... včera sa malá u svokrovcov vyskakala, vybazenikovala, vypieskovala a spala ako zabita, tak sme si aj my kus oddychli.
Kupili sme aj my bazenik a piesok... tak sa vyskače aj u nas na dvore... 🙂
Ja som prehrabala vcera pojd u svokrovcov a bola som spokojna, mame pre malu vsetko co nam treba, len musim tie vecičky vyprat... ale musim pockat kým nam svokor urobí prebalovaci pult s bieliznikom, lebo ich nemam zatial kde dať... ☹ už teraz sa hrozim ako sa tu v zime na skladame... kočiky, sanky, fusaky, overaly, zimne bundy,,, dve deti a byt 1+1... to bude cowboyka,,,, 😅
@eviiinka To je super,aj ja by som uz chcela ten morfologicky,ale este si pockam...stacilo by,keby uz dnes boli vysledky triple testov.Ano ja som PN,uvidime co dnes dr.povie na poradni 🙂 Ja si srdiecko pocuvnem rano,potom vecer s mm a som spokojna 🙂
@trinka Mne raz vynadala,ked som mala asi 19-20 a odvtedy som u nej nebola 😝
@trinka Lebo som ku njej chodila ako na klavir,ze mam neznesitelne bolesti v podbrusku...davala mi stale ibalgin a ked som jej povedala po 3 tyzdnoch uzivania,ze ho uz dalej jest nebudem,lebo mi je z neho zle,tak mi vynadala,ze o co mi ide...ze ked chcem da ma do nemocky a hotovo.Nakoniec mi dr.Adam na Hagoch zistil endometriozu v pokrocilom stadiu ☹
Viem,ze vela mojich kamaratiek co k nej chodia su tiez spokojne,neviem preco bola vtedy ku mne taka...vobec moju diagnozu nezvladla.
ahojte kočky, no ja dnes nemusím variť, ostalo mi ešte zo včera, ale za chcvíľku idem makať, príde mi zákazníčka, no ale potom mám už veget až do zajtra, sa normálne teším že mám aspoň jeden deň volnejší, inak dnes si pripadám akási väčšia, neviem či so nafučaná alebo sa už rastieme 😀
@henrieta44 Ako ti je dobre ze nemusis varit,mne sa dnes extremne nechce 😠
no hej dnes nemusím, ale čo idem variť zajtra tak to ani len netuším.....teraz by som si niečo dobrého zobla,no neviem na čo mám chuť..asi na všetko 😀
ešte by som a chcela opýtať, ked budem cítiť tie prvé pohyby, budem ich cítiť tak, že musím mať ruku na brušku alebo aj bez toho ? 🙂
krasne ranko prajem 😵 😵 😵
@stellamiapiccola krasna fotecka 🙂 a uz krasne brusenko mas 🙂
@dena hej, lebo dr. je prilis precizny 😉 a nezdala sa mu hrubka NT... tripple testy som mala negativne... a kedze som odmietla amnio, tak ma posiela aspon na morfologicky
vy uz aj vyvarate 🙂 ja zjem nieco u nas v bufete... uvidim co mi dnes ponuknu 🙂
inak co sa tyka pohybov, tak ja tiez necitim, len take akokeby vlnenie, ale to sa tazko identifikuje, ale citim ako sa mi obcas vytrci, je to hrozne mile... a tym, ze som nevedela, ci je to tvrdnutie alebo sa mi len otrca, tak som bola trosku nervozna, ale vcera ma svokra upokojila, ked sa mi to znova stalo, ze to mi zrovna otrca zadocek 😵
najviac to citim, ked soferujem, asi sa mu to nepaci, tak sa mi tam vyduje 😀
@blackrose ja tiez necitim pohyby a ani sa mi nenatrca ☹ skor mam pocit akoby mi chvilkami tvrdlo brusko je to take neprijemne ☹ zajtra mam poradnu tak to poviem doktorke. Pobolievaju ma aj vajecniky nejake dva dni tak ale toto su cca dni kedy som normalne mavala menstr... tak mozno preto ☹ uz som bola taka kludna lebo ziadne bolesti som nemala ani vytoky,... taka pohoda nastala a teraz toto ☹
@veronika1417 ja mám tiež taký pocit, občas niečo zacítim, no to si myslím, že to už je moja predstava, tiež mi niekedy tvrdne bruško, neviem či to mám z jedla alebo z čoho, no potom to prestane ... uvidíme zajtra čo nám povedia 🙂 neboj sa určite su nase babetka v poriadku 🙂
@veronika1417 Aj mne obcas tvrdne brusko...ale to hlavne vecer cca pol minutky

@eviiinka My sme mali v sobotu francuzske 🙂 Ja este neviem co....ale asi rizoto,zvysilo mi mäsko z vývaru,treba to zúžitkovať 😀