icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

zuzka051
15. jún 2011

@tinika ale to robi len ta fotka v skutočnosti je väčšie,sak už nič nezapnem pomaly ☹

stefie
15. jún 2011

@eviiinka aj mne sa to stava...po kazdom... este aj krce mavam... aj pri prvom tak bolo...ale do hodiny to ustane nastastie...asi sa potlaci maternica, to preto...

lumimi
15. jún 2011

@eviiinka ucitis aj bez toho, ale najprv len ked budes v klude, už cítiš aspon steklenie semtam?

stefie
15. jún 2011

@trinka ahoj moja, ja mam tiez strach z toho, co bude, tiez zijeme v dvojizbaku 😖 ale dufam, ze to zvladneme...a to este aj kocik budem musiet zase v byte drzat, bo my tu ani kocikaren nemame a vo vchode neriskujem nechat...keby aj neukradli, ale znicia...

tinika
15. jún 2011

@zuzka051 ze nezapnes ja od 2 abo 3 m. nosim tehu nohavky .))))

zuzka051
15. jún 2011

@tinika sak to sa aj ja cudujem že az teraz ich nezapnem lebo sak to bruchi mam dost velke ale asi som mala rezervy v pase.inak mam dosť kilov to len ta fotka robi 😵

blackrose
15. jún 2011

@veronika1417 to tvrdnutie moze byt otrcanie, ja to tiez neviem vzdy rozpoznat... citim to ako velmi zvlastny pocit, ako taky nebolestivy krc, alebo co... a nakoniec to ani nie je tvrdnutie, proste sa tam babo inak ulozi a zrazu mam hrcu na brusku 🙂
hlavne sa nestresuj a netrap, kazda to citime inak a inokedy 🙂
a take bolesti su asi ok, kedze sa maternica rozstahuje... hlavne aby to nebolelo v kuse...
@eviiinka ja som mala ist v 20tt ale nemali volny termin, tak idem az v 22tt 15.7.
daj vediet ako si dopadla a ako to prebiehalo. Ty ides k Cunderlikovi? Ja idem k Holanovi do Auparku.

eviiinka
15. jún 2011

@stefie no dufam, že je to len preto 🙂 aj teraz ma napr., troška boli pod pupkom, ked s apohnem, ale je to taká zvláštna bolesť, taka ako ked rýchlo idete e pichá vas alebo boli v boku (bruško)

veronika1417
15. jún 2011

@lianka7 mne to nerobilo nikdy len vcera ked som bola taka ubolena som sa catejsie chytala za brusko a citila som , ze sem tam bolo tvrdsie a chvilu to trvalo ☹ k tomu tie vajecniky no dnes je to o nieco lepsie tak hadam bude uz pokoj. Mozno to ozaj bolo len tym obdobim menst ale tu nemam odkedy som otehotnela a predtym sa mi to este nestalo. No ale dajte baby nieco pozitivne a mile co nas potesi 🙂

karap
15. jún 2011

baby,tehotna ma priberat a zvatsovat sa,ze??
Aha na moje dnesne brusko 😲 Prve foto v tricku je z 19+0tt a druhe foto v nohavickach je dnesne [19+3]
To moje dieta sa mi niekam stratilo 😀

eviiinka
15. jún 2011

@lumimi mala som pocit, že som niečo cítila, ale teraz dlho nič, tak neviem či to bolo ono alebo len nejaka moja predstava, bolo to skor take trhnutie ako šteklenie ...

veronika1417
15. jún 2011

@eviiinka dakujem za podrzanie 🙂

eviiinka
15. jún 2011

@blackrose nie ja idem do Ružinova na nejakú kliniku, bola som tam aj na genetike, ževraj su velmi dobrý, tak som zvedavá ... jasné, idem tam na 14.00, tak potom dám vedieť ako to prebiehalo a hlavne ako sme dopadli ...

eviiinka
15. jún 2011

@veronika1417 rado s atslo 🙂 každá z nas to potrebuje 🙂

veronika1417
15. jún 2011

@blackrose dakujem si zlata, mna to len zaskocilo 😕 som to este necitila a mozno to obdobie menstr a vajecniky to este zhorsili ja by som si to asi ni neuvedomila, ze mi tvrdne keby ma vzdy pri vstavani alebo sadani neboleli tak vajecniky, ze som sa vzdy az za brucho chytila. Nejako zvlast nestresujem a hlevne som rada, ze je to dnes lepsie zajtra sa poradim na poradni a uvidime. Dikes 🙂

eviiinka
15. jún 2011

myslíte že mám íst s tými bolestami k Dr.?aj ked niesu velké a silné ... alebo mám vydržať do zajtra ?ale asi vydržím 🙂 musím veriť že je všetko v poriadku 🙂

trinka
15. jún 2011

@stefie no vravím bude to cowboyka... 😅

veronika1417
15. jún 2011

@eviiinka mne sa zase stava, ze zacitim brusko pocas milovania asi nam uz zacina zavadziat alebo co 😉 no treba zmenit asi polohu aj ked ja som na klasiku ☹

trinka
15. jún 2011

@eviiinka ja som pri malej dost krvácala, a boli to silné menštruačné bolesti... skus si vyložiť nohy a trochu oddychnut... malo by to prejsť... a určite to zajtra doktorovi spomen 🙂

eviiinka
15. jún 2011

určite mu to spomeniem .. dakujem 🙂 ale verim že je všetko v poriadku 🙂 mozu byt niektoré pohyby také ako ked trávi človek ? len je to o dosť miernejšie ...

eviiinka
15. jún 2011

@veronika1417 to s astáva aj nám ...niekedy ma to dosť zabolí .... tak teraz skušame ako to bude vhodné 🙂 no ako hovoríš klasika mi tiež najviac vyhovuje 😉

blackrose
15. jún 2011

@veronika1417 mne dr. povedal, ze manzel by pri milovani nebal byt hore od 4. mesiaca... vraj aj kvoli prilahnutiu...
inak obcasne tvrdnutie nevadi, mne dal proti tomu dr. pre istotu magnezium
@karap nefotila si sa v inom obdobi dna?? Ja mam vzdy rano mensie brucho ako vecer 😉
@eviiinka zalezi od druhu bolesti, ak je to pichlava bolest, ktora prejde, tak to nevadi, ak je to tupa stala bolest, tak vraj je to horsie... ale podla mna to vydrzi do zajtra... urcite sa nic nedeje 😉 hlavne oddychuj

eviiinka
15. jún 2011

@blackrose je to taká divná bolesť ☹

eviiinka
15. jún 2011

babyyyyy tak toto su neni čreváááá 😀 teda dufam .... teraz som si dala ruku na brušku a cítila som niečo čo ešte nikdy pretým 🙂 trvalo to iba chvílku asi minutku, teraz už nič, ale myslím, že to bol malinký 😀

blackrose
15. jún 2011

@eviiinka supeeer 🙂 bolo to take vlnenie??

eviiinka
15. jún 2011

no ono ani nie vlnenie, ale niečo také ako keby ma niečo tukalo 🙂 može byť , či ? 🙂

eviiinka
15. jún 2011

no dnes ma napada všeličo, inokedy o mne nei ani počuť, ale dnes som otravná 😖 ale už teraz sa vám ospravedlnujem 😅 chcela som sa este opýtať či si možem niekedy lahnut na brucho alebo či pri milovaní možem ležať na bruchu (len chvilku) 🙂

harper
15. jún 2011

@veronika1417 jasne ze sa podarili🙂 vecer hodim dva recepty - zapecene rezne so stavou a mhamar battata (dusene maso so zemiakmi a cesnakom - je to recept z kuchyne palestinskych arabov).

zuzka051
15. jún 2011

@eviiinka no aj mna takto zacalo malinke kopkať take ťukanie 🙂

karap
15. jún 2011

@blackrose no,to prve foto je z poobedia a druhe dnes z rana...Bola som nalacno.Ja ,,nemam boja,, poslala som vam tie fotky skor zo zartu,ze ako sa mi meni postava 🙂
@eviiinka ano!To tukanie,to bolo babatko.Prve pohyby su jemnucke,ved babatko je este slabunke.Casom naberie sily a potom uvidis to rodeo 😀
A lezat na bruchu?Ja tam zaspavam.Opatrne si lahnem a ked mi nic nezavadzia,tak kludne lezim aj na bruchu.Vatsinou,ked je drobcek vyssie citim nepohodu,akoby som na lopte lezala a vtedy pokrcim jednu nohu do strany a trosicku sa pretocim na bok.Potom je to uz v pohode.
Zakial sa da,uzivajme si spanie na bruchu.Este par tyzdnou a koniec...Uz sa nebude dat.A ani po porode,lebo zase budeme mat plne prsia mlieka [dufam] a spat na bruchu sa zase nebude dat.