Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@slimme sono u gyn. som absolvovala v 10, 13 (na moje naliehanie) a 15tt, nikdy som nic neplatila, ale ani som nedostala fotku.. v 16tt som bola na komercnom 3D, a v 17tt som babatko videla naposledy na ultrazvuku na genetike. Morfo na specializovanom pracovisku bude zaroven povinnyn sonom v 20tt, najblizsiu poradnu mam az o mesiac, huraaa konecne budem mat od doktorov dovolenku 😀
@mgurnak no dostala som čípky nystatin, tie isté ako naposledy, tiež pomohli na chvíľku a vrátilo sa to. no uvidím ako to dopadne tento krát, potom už hodím reč s dokim, ak by nepomohli. ale nejdem sa veľmi trápiť. budúci týždeň mám poradňu, tak tam sa tiež popýtam na to.
u teba ako? zlepšilo sa to?
ahojte kočky! ja posledné dni stále kade tade behám celé dni, som unavená, že sa mi ani na net nechce ísť. ani som nečítala, čo ste písali, takže nemám prehľad čo sa rieši a deje 😒
dnes som si kúpila fonendoskop na počúvanie bábätka a vôbec nič nepočujem. počúvala som tlkot srdca môjho drahého - voľným uchom som počula viac ako cez fonendoskop 😠 zajtra ho pôjdem vrátiť a objednám si asi ten odposluch, aj keď je taký drahý. lebo by som potrebovala počuť malinké, sa mi zdá, že nejako málo kopká 😖
@tina233 ahoj robili mi ju vcera v zeleznicnej nemocnici,docent ondrejcak a dnes mi uz volali vysledky.priplacala som si 300 eur.ale som spokojna.
Dakujem vam baby za privitanie.Je to hrozny pocit citat tu prispevky a pritom sa bat od 11 tyzdna ci bude babo zdrave.ale dnes som si vydychla a chcem sa uz len tesit,dufam,ze mi to uz vyjde.A vlastne nech sa vsetky uz len tesime a mame vonave babatka doma.
@lenica81 dakujeeeeeeem sa teším moc moc 🙂
@tina233 Tinuš to absolut nebolelo...očakávala som horšie, ale nie je to ani taky vpich ako ked sa nedopatrením pichneš špendlíkom.....celé to trvá 10 min...to chystanie a monitor je najviac casu. Ja ked mam poradiť tak chod...tato amnio je tutovka, nic lepsie nie je..vysledky krvi tiez mozu skreslit vysledok. No zváž si, je to na tebe...ja som bola viacmenej hned rozhodnuta ze idem....aj ked viem ze niektoré anomálie ako je hluchota, slepota, autizmus a iné amniocentéza neodhalí...ale to je už vo hviezdach a treba myslieť pozitivne. Drž sa!!! pa zatím
@luci66 Jasné, že sa bojím, zatial som sa kupala len v hotelovom bazéne, no sám doktor povedal, že možem sa kupať....ja milujem kupanie a cítila som sa uplne super, ked som si len tak lahla na vodu a bruško mi nadnásalo...musím zaklopať zatial nemám žiadne problémy s nejakou infekciou 🙂jasne je to každého osobna vec 🙂
@lolinkamaminka jeeeeeej 🙂 ahojček moja 🙂 tak to som rada, teším sa s vami 🙂 ja som bola včera na morfo.utz. a všetko je v poriadku, malý je svetový, váži 279 g a je krááááásny, už teraz ho neskutočne lubim 🙂 tak dufam, že bude už všetko v poriadku...klop klop ... takže budeme mať kamošku ? 🙂 a meno ? už máte ? a vy sa máte ako ? ja som sa teraz trošku bála lebo už všetky cítia pohyby, ja som cítila asi predvčerom a od vtedy ic, tak som sa bála, no Dr.nam povedal, že je všetko v poriadku 🙂
ahojte, iba 3 utz. ma dr. hradene poistovnou, takze je nas rozhodnuti dr. ci vam urobi viac alebo nie.....moj okrem toho zastava nazor, ze utz skodi babu a tak neuznava ani 3d ci 4d sona a dost je proti nim
Ahopjte kočky 🙂 tak včera sme boli na morfo.utz., p.doktor bol velmi milý, prezreli sme od hrtana, pažeráka, celý mozok ako je zložený, proste všetko ! s uzasom som pozerala na ten monitor a mojho drobčeka prekársneho, už teraz ho lubiom nafovšetko 🙂 a máme dobrú sprááávu nas Maxim je zdravučký 🙂 všetko ako má byť 🙂 neskutočne sa teším .......takže na amnio nejdem, dufam, že som sa rozhodla správne, no keby nebolo niečo v poriadku, tak by to tam videl, má všetko, aj hlavučku má takú aku má mať a aj predný, zadný mozog, proste všetko ma tak ako má byť 🙂 a vy sa máte ako ? ani som nestihla všetko prečítať čo ste za ten jeden den co som tu bola popísali 🙂
ozaaaaj, dens už ideme asi pre kočík ? 🙂
@kiristinka1 Ahoj, vitaj medzi nami a gratulujem k dobrym vysledkom 🙂. Museli to byt dobre nervy, ked ta tak dlho natahovali, ale stalo to zato. Drz sa a pozeram,ze dalsi chlap do partie. V tom novembri tusim prevladaju chlapci 🙂.
@veronika1417 Jaaaj baby, ale v tych horucavach budeme chodit jak balony a funet ako parniky 🙂. Uz teraz mam problem vyjst 1 poschodie a funim.A to este ani extra velke brusko nemam
ahojte babulky.Dnes je moj muz vynimocne doma [tri noci som bola slamena vdova,co bol mimo den-noc,3x v kuse]Tesim sa z neho,no uz mi ide aj na nervy[a to je doma cca 1,5h.]lebo je na..zany a ked maly cez obed zaspi 😒 Bude otravovat.
No chcela by som vybehnut do TT,do Tesca.Maju tam akciu na tricka [netehotenske]no vyzeraju fajn,bavlnene a mne by sa veru zisli...Vyskusam si a ked nebudem vyzerat ako jaternica [co asi budem 🙂 ]tak si zoberiem.Aj vlhcene obrusky malemu dochadzaju....
No a buduci tyzden mam kooopu povinnosti.V utorok idem zo synom k neurologovi,len preventivne,nech ho pozrie,lebo maly ma uz 2 roky a takmer nic nerozprava.Tak,aby som nieco nezanedbala...Aj ked moja pediatricka mu dava este cas.Vraj chlapci su lenivsi....
No a vo stvrtok ide starsia na vylet,tak musi prist do skolky o 45min. skor nez obvikle,co znamena,ze vstavat budeme o hodinu skor 😲
Neskor poradna....A este aj tortu na vykend budem musiet upiect[budeme mat oslavu syncekovych narodenin]Takze same fofri....
Drzte palce,nech si dnes v tom T.... nieco pekne kupim.
@karap No mas to pekne rozbehane teda 🙂. To ma napada,ze pojdem aj ja pozret do tesca, ci sa mi nieco nezapaci, aj ked musim setrit na tu letnu dovcu. No a co sa tyka manzela....ani nehovor, je piatok, cize budeme dlho hore a on bude urcite "nieco" cakat....ked mne sa teraz niiic nechce
Dobré ránko kočky.
Chcem sa spýtať, kde ste kupovali prenatálne odposluchy a koľko vás stáli. ďakujem za odpovede 😀
@karap co si trdielko? 😕 ved na fotkach vobec nevyzeras pribrata ved na tej kde si si myslela, ze sa Ti este aj zmensilo brusko si chuda
@slimme coze? ja za sono neplatim nikdy 😕 to uz co je aby sme aj za to platili len ak chcem foto tak dve eura. Mne nerobieva pravidelne sono zrejme aspon zatial mi to tak vychadza mi robi len tie povinne. Aj ked sa nedokazalo, ze by sono sposobovalo nejake problemy, este stale sa ma s tymito pristrojmi narabat opatrne a nema sa dietatko vystavovat castym vysetreniam. Minule to aj v TV hovorili, pouziva sa vyse 50 rokov aktivne v lekarstve a nebolo dokazane ani raz, ze by uskodil.

Ahojte, zaujímalo by ma či si kazdy gynekolog urcuje kolko krát sa v tehotenstve robi sono alebo je to vsade rovnako? ja som bola zatial 3x, minulý mesiac mi ho nerobil?tak neviem co ma caka o mesiac?