icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

slimme
17. jún 2011

Ahojte babulky, rozmýslala niektorá z vás nad kupou epina?ja si ho urcite kupim, ale mam este tak 2 mesiace čas.Dneska som na diskusii o epinu čitala dalsiu pozituvnu spravu, jedna holka prvorodicka porodila 3,8 kg chlapceka bez nastrihu, nechapem preco to uz davno gynekologovia neodporucaju, kopu mamiciek o tom ani nevie že je niečo take na trhu. Po prípade nemáte s tým skusenost?

lianka7
17. jún 2011

@slimme A to je co?

lianka7
17. jún 2011

@karap A octanovy obklad!!!!!

tinika
17. jún 2011

@slimme ja som o tom uvazovala pri prvom, ale aj teraz som niekde čitala ze to nie je dobre a kedze zase asi budem rodit na sc tak neriesim, akurat osm si hradzu masirovala pri starsom

sranda
17. jún 2011

@dena mne sa páči Peter aj Matej. My sme si istí zasa pri chlapcovi..bol by to Viktor, aleto je nám na prd, keďže to bude baba.
som si povedala, že to nechám na Petru..nech si ona vyberie, či to bude Karin, Karolína alebo Romana. Zatiaľ stále trvá na Romane.

veronika1417
17. jún 2011

@lianka7 ja tiez netusim co to je 🙂

sranda
17. jún 2011

@slimme kriste to je čo za somarina. to je tá vec na roztiahnutie? Petra mala 4180 g a nepomohol by mi ani alah ja týmto obchodným ťahom neverím.

sranda
17. jún 2011

@luci66 Peg-perego trojkombinacia...vanicka, golface a vajíčko.

slimme
17. jún 2011

@sranda By si sa cudovala ale su tam aj take holky prvorodicky ktore porodili deticky taksie ako 4 kg bez nastrihu, nemyslim si ze je to iba reklamny tah, je tam nespocetne mnozstvo zien ktore vdaka tomu rodili bez nastrihu, ale to uz je ina diskusia....

sranda
17. jún 2011

@luci66 hmmm, to je teda super šéfinko....klobúk dolu, no zlatý, takých je málo. gentleman....a k tomu porodu, ja mám riť ako štajerák a prednosta mi prí porodepovedal, ze mam uzku panvu, tak to som išla od smiechu do kolien. a nad tym porodom sa vooobec nezamyslaj, zby tocne budes nad tym dokola dumat, aj tak to nedomyslis, vestko bude inak a bude to tak ako to má byť. Treba mysliet pozitívne a veriť porodníkovi. Tie cvičenia a dýchačky sa mi zdajú zbytočné, teda aj sú, lebo treba počúvať pri pôrode dr. čo ti hovorí a nie čo máš v hlave z nejakého kurzu.

slimme
17. jún 2011

@veronika1417
@lianka7
je to taký balonik na roztahovanie hrádze, myslela som si o tom najskor svoje, prislo mi to az take perverzne ale po prečitani diskusie tu na koniku som zmenila nazor...

sranda
17. jún 2011

@slimme fuuuha tak to ich obdivujem ja by som sa na také nič nedala, nakoniec som rodila sekciou a ten pôrod bol pre mna jedno velke dobrodruzstvo, este boli 2 dovody, mala som uzku panvu takze aj tak by som ju nevytlacila a vobec som sa neotvarala ani po 4 hodinach v kontrakciach. Takze to je pripad od pripadu, mne by bola tato somarinka na milu jarmilu.

lianka7
17. jún 2011

@slimme to vazne????Ja viem len o olejoch,ktorymi sa masiruje hradza-roztahuje...
@veronika1417 Vidis,mame sa co ucit moja 😀 😀 😀

slimme
17. jún 2011

@sranda tak Tebe by bola na prd 🙂 ale ja mam na nastrih svoj názor po tom co som pocitala, tak to skusim a dufam ze nebudem lutovat 🙂

sranda
17. jún 2011

@slimme nooo tak ja som radsej za nástrih nech je aj do brazílie. Držím ti päste, nech to vyjde, ja na tieto veci nemám žalúdok.

slimme
17. jún 2011

@lianka7 https://www.modrykonik.sk/forum/3-trimester/epi-no-balonik-2/ ked chcete mrknite si diskusiu, mna to uplne dostalo, ale moc to do novembroviek asi nepatri...nech ma nezmazu 🙂 mna len zaujimalo ci s tym nejaka novembrovka nema skusenost aj ked ja som uz presvedcena ze si to kupim, lebo ja mam z nastrihu hrozu aj ked vela bab pise ze to ani necitis ja som citala aj ine nazory a nastrih nechcem... 🙂

veronika1417
17. jún 2011

@lianka7 veru este nas toho vela caka 😀

veronika1417
17. jún 2011

@slimme dikes mrknem o com to je 😉

lianka7
17. jún 2011

@slimme Aj ja idem mrknut 😉

stefie
17. jún 2011

@slimme este som to necitala, ale o nastrihnuti ti poviem tolko, ze ked som rodila prvykrat, naozaj som to ani necitila, ale ked ma sila tak som pistala 🙂 este ma dr. drbala, ze pistim viac ako pri samotnom porode...a ked ti mam pravdu povedat, tiez som sa minule susedy pytala, ci ma znova nastrihnu ci ako to bude... 😉

mymimi
17. jún 2011

@slimme aj ja uvažujem od samého začiatku tehu nad epinom. Lebo ja mám z nástrihu panickú hrôzu, pri prvom ma nastrihávali na dvakrát, 20štichov. Po pôrode je to fakt bolestivé to hojenie. A sex, no horory...

stefie
17. jún 2011

@sranda , mas pravdu s tym dychanim, ale rodit po styroch hodinach kontrakcii sekciou? ja som po troch hodinach kontr. len do porodnice sla a to som mala rychly nastup kontr. lebo mne sa to hned skratilo na casove minimum..podla rychlosti kontrakcii lekari tipovali ze porodim do hodiny a nakoniec ma nechali trapit sa 15!!!! hodin a potom nastupila na zmenu ina lenarka, ktora mi pichla nejake injekcie a otvarala ma ona,prstami...ja som rodila otvorena na 4 prsty po niekokych injekciach a kadejakych cvikoch, drepoch, horucej sprche atd...

stefie
17. jún 2011

@mymimi ja mam sex doteraz o nicom, kedze drahy je bohato obdarovany a mna este kvoli tomu ze som jacala a vraj sa mykala zosili krivo...ale vraj pri dalsich porodoch /2.,3.,../ uz nenastrihuju...

mymimi
17. jún 2011

@stefie moja mama rodila 5x a vždy ju nastrihli... tak neviem, neviem.

dadka_11
17. jún 2011

ahojte, bola som na 3D a cakam to moje vytuzene dievcatko.. jaj,ale sa tesim 🙂)
a teraz si idem precitat o tom epine, to som nikdy nic take nepocula..

slimme
17. jún 2011

@mymimi No práve ja sa tak samotneho natrihu nebojim ako toho sitia a hojenia, hlavne ked pocuvam kamosky ako nemohli vyliezt ani na postel od bolesti ani sediet co im pretali slahy a svaly, blee, dokonca niekde neviem kde presne je nastrih zakazany ak to nieje nevyhnutne, povazuje sa to za nehumanne voci zenam ako aj zenska obriezka, a to nehovorim o inkotinecii a pod. problemoch ako je sex, atd...

stefie
17. jún 2011

@mymimi pfuuu, si robis prdel?? :-O moje nervy..a stale na tom istom mieste ju nastrihli ci zakazdym inde??maaariu, az ma heglo, ked som si spomenula, co som s tym zazila uz po...kym sa to zahojilo a vsetko...vlastne s tym mam problemy doteraz a to ma bianka skoro 4 roky...joooj nestras...

slimme
17. jún 2011

@dadka_11 Gratulujem a zavidim Ti dievcatko aj ja po nom tuzim🙂

stefie
17. jún 2011

@dadka_11 jeeeej blahozelam.. ja sa dozviem najskor posledneho ☹ ak vobec...a tak by som chcela vediet...

stefie
17. jún 2011

@veronika1417 my mame chicco po bianke a ja som spokojna..a to som tiz prekupovala... a aj ja mam problemy s kondickou, a pritom je to ovela lepsie ako pri bianke...to som nevladala ani polovicu z toho co teraz...len sa setri, mas sa pre koho 😉