Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lianka7 ja tiez netusim co to je 🙂
@luci66 hmmm, to je teda super šéfinko....klobúk dolu, no zlatý, takých je málo. gentleman....a k tomu porodu, ja mám riť ako štajerák a prednosta mi prí porodepovedal, ze mam uzku panvu, tak to som išla od smiechu do kolien. a nad tym porodom sa vooobec nezamyslaj, zby tocne budes nad tym dokola dumat, aj tak to nedomyslis, vestko bude inak a bude to tak ako to má byť. Treba mysliet pozitívne a veriť porodníkovi. Tie cvičenia a dýchačky sa mi zdajú zbytočné, teda aj sú, lebo treba počúvať pri pôrode dr. čo ti hovorí a nie čo máš v hlave z nejakého kurzu.
@veronika1417
@lianka7
je to taký balonik na roztahovanie hrádze, myslela som si o tom najskor svoje, prislo mi to az take perverzne ale po prečitani diskusie tu na koniku som zmenila nazor...
@slimme fuuuha tak to ich obdivujem ja by som sa na také nič nedala, nakoniec som rodila sekciou a ten pôrod bol pre mna jedno velke dobrodruzstvo, este boli 2 dovody, mala som uzku panvu takze aj tak by som ju nevytlacila a vobec som sa neotvarala ani po 4 hodinach v kontrakciach. Takze to je pripad od pripadu, mne by bola tato somarinka na milu jarmilu.
@slimme to vazne????Ja viem len o olejoch,ktorymi sa masiruje hradza-roztahuje...
@veronika1417 Vidis,mame sa co ucit moja 😀 😀 😀
@lianka7 https://www.modrykonik.sk/forum/3-trimester/epi-no-balonik-2/ ked chcete mrknite si diskusiu, mna to uplne dostalo, ale moc to do novembroviek asi nepatri...nech ma nezmazu 🙂 mna len zaujimalo ci s tym nejaka novembrovka nema skusenost aj ked ja som uz presvedcena ze si to kupim, lebo ja mam z nastrihu hrozu aj ked vela bab pise ze to ani necitis ja som citala aj ine nazory a nastrih nechcem... 🙂
@lianka7 veru este nas toho vela caka 😀
@slimme dikes mrknem o com to je 😉
@slimme este som to necitala, ale o nastrihnuti ti poviem tolko, ze ked som rodila prvykrat, naozaj som to ani necitila, ale ked ma sila tak som pistala 🙂 este ma dr. drbala, ze pistim viac ako pri samotnom porode...a ked ti mam pravdu povedat, tiez som sa minule susedy pytala, ci ma znova nastrihnu ci ako to bude... 😉
@sranda , mas pravdu s tym dychanim, ale rodit po styroch hodinach kontrakcii sekciou? ja som po troch hodinach kontr. len do porodnice sla a to som mala rychly nastup kontr. lebo mne sa to hned skratilo na casove minimum..podla rychlosti kontrakcii lekari tipovali ze porodim do hodiny a nakoniec ma nechali trapit sa 15!!!! hodin a potom nastupila na zmenu ina lenarka, ktora mi pichla nejake injekcie a otvarala ma ona,prstami...ja som rodila otvorena na 4 prsty po niekokych injekciach a kadejakych cvikoch, drepoch, horucej sprche atd...
ahojte, bola som na 3D a cakam to moje vytuzene dievcatko.. jaj,ale sa tesim 🙂)
a teraz si idem precitat o tom epine, to som nikdy nic take nepocula..
@mymimi No práve ja sa tak samotneho natrihu nebojim ako toho sitia a hojenia, hlavne ked pocuvam kamosky ako nemohli vyliezt ani na postel od bolesti ani sediet co im pretali slahy a svaly, blee, dokonca niekde neviem kde presne je nastrih zakazany ak to nieje nevyhnutne, povazuje sa to za nehumanne voci zenam ako aj zenska obriezka, a to nehovorim o inkotinecii a pod. problemoch ako je sex, atd...
@mymimi pfuuu, si robis prdel?? :-O moje nervy..a stale na tom istom mieste ju nastrihli ci zakazdym inde??maaariu, az ma heglo, ked som si spomenula, co som s tym zazila uz po...kym sa to zahojilo a vsetko...vlastne s tym mam problemy doteraz a to ma bianka skoro 4 roky...joooj nestras...
@veronika1417 my mame chicco po bianke a ja som spokojna..a to som tiz prekupovala... a aj ja mam problemy s kondickou, a pritom je to ovela lepsie ako pri bianke...to som nevladala ani polovicu z toho co teraz...len sa setri, mas sa pre koho 😉

Ahojte babulky, rozmýslala niektorá z vás nad kupou epina?ja si ho urcite kupim, ale mam este tak 2 mesiace čas.Dneska som na diskusii o epinu čitala dalsiu pozituvnu spravu, jedna holka prvorodicka porodila 3,8 kg chlapceka bez nastrihu, nechapem preco to uz davno gynekologovia neodporucaju, kopu mamiciek o tom ani nevie že je niečo take na trhu. Po prípade nemáte s tým skusenost?