icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lianka7
18. jún 2011

Ahojte kočky,
keď som si prečítala niektoré príspevky,normálne mám dosť...bože,veď sme len v 5.mes. a my sa tu ideme stresovať a strašiť nástrihmi?Užívajme si tehu kým môžme...A myslím si,že keď žena vie o sebe,že má nízky prah citlivosti-objedná si epidurálku-kedy necíti zašívanie ani nástrih a bodka!A nestrašte nás prvorodičky takými hrôzostrašnými historkami 😖 Riešme niečo milšie.
@dominika_sk
@lenka1108 Tak ja s bradavkami problémy vôbec nemam,ani prsia mi nejako extra nepodrastli...

dominika_sk
18. jún 2011

@adikad hej, hej, vajka budu v pondelok 😀 už sa tešim 😎

slimme
18. jún 2011

@karap
@amisa
@lenka1108
@kukujka
Nechcem nikoho presviedčať ani sa hadať ale chcem len reagovať na vase prispevky. Ja som presvedcena ze nastrih byt nemusi a v zahranici je upne normalkne ze sa nestriha ako na beziacom pase. To ze nastrih prezili zeny pred nami a aj vy to je v poriadku, neznamena to ze ma to nejak ukludni, jednochucho ak sa da tomu predist tak to jednoducho vyskusam, myslim si ze nieje blbost ked nechcem byt tam dole zosita, mat problemy s inkotinenciou a pod...o tom ma jednoducho nikto nepresvedci ze je to normalne.A co sa týka tej anatomie @amisa tak v tomto clanku je krásne tá,,anatomia o svaloch a slachach vysvetlená...kto má záujem moze si precitat, su tam aj dokonca ukazky videa, http://prirozeny-porod.webnode.cz/news/epizioto... nie je to vobec o straseni ale o informovani ako sa da takemu niecomu predist...kazda mame na to svoj nazor, ja som si o tom vela citala, a urcite nezastavam nazor,,prezili to ine ,prezijes aj ty,, dufam ze len preto ze mam ,, iny nazor,, nebudete ma za to odsudzovat ako to niektore tu v diskusiach zvyknu za iny nazor... 🙂

amisa
18. jún 2011

@slimme neboj nebudem.. drzim peste. ach jaj to vies aj aj snivam o inom ale to vies nase porodnice su take ake su..napriklad ja snivam o p=orode po kluciacky, ci pritomnost muza pri celom porode.. ale no mozno sa toho dozije moja dcera

kukujka
18. jún 2011

@slimme kludne si maj svoj nazor ja ti ho neberiem kazdy ma nan svoj narok a kazdy ma svoju pravdu.ja som dr.vdacna ze ma nastrihla lebo keby som sa mala cela dotrha tak by som sa asi zblaznila pri tom hojeni staci mi to dotrhane co mam

gee99
18. jún 2011

Caute. Myslim si, ze skusenostou tu nikto nikoho nestrasi. Su to realne odzite zazitky a pekne napisane clanky o idealnych porodoch, dokonalych porodnych planoch to je len hudba buducnosti. Samozrejme, ze sa najdu aj take, ktorym to vyslo, ale vacsinou je pravda uplne inde. A nezaskodi sa tu bavit na rozne temy a nie len stylom "hovorme si len pekne veci". Pekny vikend vsetkym.

amisa
18. jún 2011

ceresneeeeee..kila ceresniiii..melony... vela melonov.. mate aj vy nejake chute?

kiristinka1
18. jún 2011

Ja sa porodu bojim asi ako kazda ina zena..kazda sme ina,kazda budeme rodit inak..ale stale verim tomu,ze ked to zvladlo tolko zien,tak to zvladnem aj ja...a mozno prirodzene,mozno s epiduralkou,mozno cisarskym..hlavne nech je krpec zdravy..

karap
18. jún 2011

baby serte na to.Porod je este daleko 😎
Dnes som pajdala do potravin [ten prst este boli]a moj muz neskor pozeral cez okno,co sa deje vonku...Vraj:Kukam,kukam,v dialke pekna baba,dal by som si povedat.No a ked ta kocka prisla blizsie,zistil som,ze si to ty.[akoze ja] 😀 No a mam po sexe.Zase nic nebude..... 😀 😀 😀
Mne sa totiz vobec nechce,takze si musi nechat zajst chut 😝

karap
18. jún 2011

@dominika_sk Ty si stopro presvedcena,ze budu vajka? 😀 A ked tam bude buchticka???Ja sama sa desim,co budem robit,ked sa mi vajka neujdu 😝

stefie
18. jún 2011

@amisa aj ja sby som chcela rodit inak ako priviazana k posteli, bojovala som proti tomu aj pri prvom, nevyhrala som 😒 ale urcite/moj nazor/ je pohodlnejsie rodit nejako v podrepe, alebo na kolenach ako priviazana ku koze, ako to spravili aj mne...

a co sa tyka toho nastrihu baby, prezit sa to naozaj da, je pravda ze to boli, ale pre babo? 😉 jedna moja znama odmietla nastrih a tak ju roztrhlo, aj ked ju lekar prosil ze ju nastrihne,ze jej sili este aj stehna...dakujem, neprosim..radsej styri stehy ako 20, alebo 30,ako ona mala..neviem ci mala aj slachy a svaly potrhane,ako ste t tu opisovali, ale viem ze mala dlo problemy aj s chodenim...

amisa
18. jún 2011

@karap hehehehe hovor mi nieco..alee ray ya cas.. sa nejak presvedcim 😀

ajvetka
18. jún 2011

@amisa ahoj, ja melon nemozem, lebo pri prvej som ho jedla doooosta atak ma zavodnil, ze keby domna pichli, praskla by som ako balon naplneny vodou. Musela som brat aj tabletky na odvodnenie. Mne prestala chutit varena strava na obed, najskor sa najem okolo stvrtej-piatej.

ajvetka
18. jún 2011

Ja som bola pri kazdom porode nastrihnuta, vobec som to necitila, len trosku zasivanie pri konci... ale bola som pri druhom porode mojej sestry a nenastrihli ju, prvy porod ju nastrihli a hovorila, ze ovela menej to boli bez nastrihu aj sa jjej rychlejsie zahojili rany. Maly mal normalne miery, 50cm a okolo 3400g

veronika1417
18. jún 2011

@lianka7 darmo si moj clovek 😉

mgurnak
18. jún 2011

@micicka ja este na zlepsienie cakam..zistila som ze sa topresne vola borax glycerin, a mala by so zacat posobit za take 5 dni..tak uvidime..dam urcite vediet....🙂

lea162
18. jún 2011

Ahojte dievcata .. 😉 rada by som sa k vam pridala ... dufam ze forum je stale aktivne ... ako vidim naposledy prvy marec :( ☹

lea162
18. jún 2011

pardon... tak nie naposledy marec... trosku som tu amater .. 😒

lea162
18. jún 2011

Chcela by som sa trosku len vyjadrit k tym porodom .. samozrejme ze vacsina zien sa porodu boji... a vela z nas si hovori prezili to tolke zeny predomnou prezijem to aj ja .. byvala som na internate s dievcatom stale dobre naladenym .. ja som stale bola na deticky... ona stale vravela ze tak skoro nechce ... no postastilo sa jej v aprili sa jej narodila dcerka Bianka .. akonahle sa dozvedela ze cakam babatko tak sme si pisali ....napisala mi ... porodu sa neboj ... nemysli nato v zlom .. stale si hovor a ver tomu ze tvoj bude rychly a lahky a tak to aj bude..jej to tak vyslo ... a to bola prvorodicka a mala sa narodila dost velka ... ani nevies kolko toho pozitivne myslenie dokaze ovplyvnit...ale musis tomu naozaj verit.. drzim palce vsetkym kocky... 🙂

harper
18. jún 2011

@lea162 vitaj lea, forum je aktivne, niekedy sa mi zda ze az velmi - nestiham citat prispevky 😀

harper
18. jún 2011

ale v pondelok budem mat casu a casu - mam dovolenku, i ked o pol desiatej idem s malou logopedicke tak som zvedava co nam povie. I ked ja si myslim ze tam ideme zbytocne, ale spravim radost pani ucitelkam v skolke. 🙂

lianka7
18. jún 2011

@veronika1417 Darmo,ty môj tiež 😵 😵 😵
@lea162 Vitaj a úplný súhlas s názorom,myslím si to isté 😉

sranda
18. jún 2011

@lea162 Moja reč!!! Chválim...tvrdím presne to isté, veď som to tu aj písala 100 krát.

sranda
18. jún 2011

@lianka7 súhlasím s tvojím názorom....netreba chodiť do detailov, aby sa nenarušila atmoška tehu, na rozoberanie pôrodov sú tu iné témy....táto naša partia je tu na to, aby sme si skecli o tehu, ale aj obežných veciach v živote. Keby sme mleli zas len o tehu dokola, tak by sme sa picli 🙂 🙂 🙂 . Ja som za prípravu, ale všetko s mierou a nie chystať kadečo dínom-dánom...lebo lebo lebo.

luciasek83
Odpoveď bola odstránená
dadka_11
18. jún 2011

@stefie a preco sa dozvies a to len mozno aj posledneho??? :/

lenka1108
18. jún 2011

ahoj kocky.ako sa mame? deticky kopkaju?
mne sa neda ist ani na net.segra z irska nam tu nechala maleho na prazdniny na |2 mesiace tak sa tocim okolo 2 deti.je to fuska.obdivujem vas co mate 2 deticky a k tomu ste tehotne.ja som unavena ako kon.ma 3 je strasne zlatucky ale ked su so scarly spolu je to zaberak.
maly kopka riadne hlavne vecer a na prsniky som si zacala davat kalciovu mast a musim povedat ze je to lepsie.su citlive ale nie tolko tak som rada.inak to bolo hrozne.

zacala som pozerat po dalsich menach a zacali sa mi strasne pacit LIAM (liem) a NOAH. ale mm ani pocut.stale len chris sem chris tam... no uvidime... inak baby co cakate dievcatkoco vravite na meno KYRA??? celkom zaujmave nie? 😉

henrieta44
19. jún 2011

ahojte kočky,
ja už dne straším od 4:30, zobudila so so strachom, včera som bola na nohách celý deň, riadila som ako besná a vôbec som necítila malé, ani večer ked som si ľahla, lenže som bola taká uťahaná, že som zalomila aj v teplákoch, ráno som sa zobudila so strachom či je všetko ok, od tej pol piatej si štúfam do bruška ale nič 😢 😢 😢 , mám strašný strach ☹ 😢 😢 😢

sranda
19. jún 2011

@henrieta44 Heni vydrž troška toto som aj ja mávala...určite haja, dnes si daj pohov a večer keď si ľahneš skús si poštípať bruško ako si písala a uvidíš...to bude dobré. Neboj, ja tiež makám okolo domu, okolo malej ..tento rok sme oslavovali jej narodky na 4 krát....to bude dobré, uvidíš. 🙂

henrieta44
19. jún 2011

@sranda ďakujem za podporu, už do doplašila aj manžela, ale je to už ok, už sa malé pohlo, síce trochu slabše ako to cítim inokedy ale možno je to aj preto, že ma trochu trápi zápcha a mám aj tvrdšie bruško, snáď je všetko ok, uf nech je už utorok, idem do poradne k dr. tak ho poprosím nehc sa radšej pozrie aj na bábo.