icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

mysti
21. jún 2011

@luci66 ja beriem femibion, tam je aj kys. listova 🙂

blackrose
21. jún 2011

@mysti ja som brala femibion v prvom trimestri, ale pre 2. a 3. sa mi zdal zbytocne predrazeny.

henrieta44
21. jún 2011

@blackrose no veru mi žiadni utz nerobil, ale ved v piatok sa dočkám, objednala som sa k inému do súkromného centra, nech mi hned urobí aj morfol.utz a snáď mi povie čo čakáme, juuuuuj už sa len 3x vyspinkám a budem vedieť. 😀 ...som ako malé decko ktoré sa teší kedy príde Ježiško , že??????? 😀 😀 😀 😀 😀

henrieta44
21. jún 2011

ja teraz neberiem žiadne vitamíny, akurát tak raz denne magnézium , to je všetko

blackrose
21. jún 2011

@henrieta44 ja sa tiez tesim na kazdy uzv 🙂 buduci tyzden mam aj ja poradnu a 15. 7. morfo... to sa este nacakam 😔 ale ako tak tie dni bezia, tak sa ani nenazdam a budem mat aj po tom 🙂

henrieta44
21. jún 2011

no ved to letí ten čas neskutočne rýchlo ani sa nenazdáme a naše vytúžené uzlíky budeme mať doma a potom nám skočia dobré časy už bude len frmol, niektoré po prvý raz a niektoré si to zopakujeme aké to je sa celé dni nevyspať a dávať pozor či dieťatko dýcha 😉

henrieta44
21. jún 2011

no ja fičím vybaviť manželovi pripoistenie, lebo ten mi už cestuje na služobku do ČR a šefinko ich nepripoistil a ešte si aj spomenul že európsky preukaz poistenca má neplatný pol roka, dobré že??? ach bože , no chlap čo už 😀

luci66
21. jún 2011

aj ja si teda radsej zbehnem kupit

mysti
21. jún 2011

@blackrose no, je drahy, to je pravada, kupuje mi ho manzel, on mi povedal, ze ked to raz treba, tak mi to kupi, no budes sa s nim hadat? 😀

eviiinka
21. jún 2011

@blackrose no može byť aj to, pýtala som sa včera Dr. v poradni či je to normálne, tak povedal, že áno, že sa nemám stresovať....a čo som čítala, tak niektoré maminy cítili prvé pohyby až v 24 tt, tak mas prvadu je to individuálne asi 🙂

eviiinka
21. jún 2011

inak babulky pátala som sa DR. nato spamenie an chrbte, on to neodporúča, ževraj to neroí dobre bábu a ani mne :( takže odteraz už len bok 😠

blackrose
21. jún 2011

@henrieta44 hej hej, uz sa potom velmi nevyspime 🙂 ale tak verim, ze budeme mat vsetky pohodicku aj potom 😉 😀
@mysti 🙂 🙂 ja som ho brala prvy trimester, kedze sa vravi, ze je najlepsi a to je najkritickejsie obdobie, ale potom som si povedala, ze ci to nie je po prvom trimestri zbytocne, ved niektore ani vitaminy neberu... tak som si kupila obyc...
@eviiinka urcite je to individualne, ako kazde tehotenstvo... este sa nacitime tych kopancov dost, az budeme babatko prosit, aby tak silno nekopalo 😉
ja uz asi vacsinou spim na boku, resp. nebudim sa na chrbte, tak neviem, ale pri telke sa mi zle lezi inak ako na chrbte, tak hadam, ked hodinku lezim na chrbte, tak to nevadi...

dadka_11
21. jún 2011

ahojte... mne je uz od vcera zase akosi zle. nic mi nechuti a strasne ma boli hlava.. neuveritelne mam tupe bolesti hlavy.. a ziadny liek si nemôzem dat,ze? :(

majoslava
21. jún 2011

@mysti ahoj, no kope a poriadne... niekedy je kľudný ale včera čo dorábal :D... femibion beriem aj ja od začiatku... akurát mi došiel tak neviem či si ho ešte kúpim lebo mám doma kyselinu listovú + železo... ale tiež manžel mi len femibion kupuje... že ked mi to doktor odporučil aby som brala to...

mysti
21. jún 2011

@dadka_11 ja som si na bolest hlavy davala polku paralenu rano a polku vecer, doki povedal ze mozem...inak zevraj pomaha aj coca-cola
a daj si kafe

mysti
21. jún 2011

@majoslava tak to mas radost tie kopance, nas drobec je celkom kludas
😅 zatial

kaciatko81
21. jún 2011

ahojte, mozem sa pridat?

majoslava
21. jún 2011

@mysti zatiaľ :D počkaj ked to na neho príde :D aj ja som si myslela že aký darebák.... celé dni len spí.. sem tam sa pokrúti... a celú noc som nespala čo bol taký hyperaktívny :D

lianka7
21. jún 2011

Ahojte,ja čistú kyselinu listovú beriem a budem brať až do konca-dr.povedal,že počas celého tehu je potrebná pre správny vývin dieťatka...Mne na bolesti hlavy pomáha káva,lebo mne ju spôsobuje nízky tlak.Vždy v poradni mi namerajú dosť nízky.Baby ja som si v akcii kúpila tehotenský vankúš a perfektne sa mi na ňom spí na boku-vyložím si na neho nohu,opriem bruško/no ešte veľmi nemám čo 😀 /Lebo ja som mala problém odučiť sa spávať na brušku 🙂

majoslava
21. jún 2011

@kaciatko81 ahoj, vitaj medzi nami :D

majoslava
21. jún 2011

@mysti ja pijem kofolu 🙂 a najnovšie si dávam kus červeného vína na tlak ... a pomáha :D

kaciatko81
21. jún 2011

@majoslava dakujem 🙂
k tym vitaminom, mne hematologicka kazala femibion, ale beriem len kazdy druhy den, jem velmi vela ovocia a zeleniny, tak som chemiu trosku obmedzila... mne na hlavu zaberalo magnezko s kofolou, ale uz nepomaha ani to, takze si kolkokrat odtrpim cely den 😒
@lianka7 mas ten vankus? ja som nad nim rozmyslala lebo tiez ma to stale laka na brucho... sice ho mam skoro ploche, ale ked si nan lahnem je to neprijemne, tak mam zatial pod perinou taky vankus z ikei zatial 🙂

stefie
21. jún 2011

krasny dnik koceny 😉 ako ste sa dnes mali?ja som dns mala strasne rano...najprv ma zobudila mala do skolky,ale zaspala somnaspat, potom mi sla hukacia sanitka, no strach a potom sa vratil drahy a zas sme sa zvadili za tu .... nekomentujem../jeho mamicku/..no parada...
co sa tyka stuchania, mna tie drobatko vie tak postuchat, ze sa na to prebudim...a normalne mi uz vidno ked kopka, nemusim mat ani ruku na brusku...
@majoslava, napisem ti do ip cislo napr. jo?

mysti
21. jún 2011

@lianka7 ja mam tiez stale nizky tlak, kavicka aj u mna funguje 😀
@majoslava nebojis sa to vinko? ja ako som tehu, tak ani kvapku alkoholu...

lianka7
21. jún 2011

@kaciatko81 Ja som s nim velmi spokojna,lebo takto sa mi naozaj perfektne spi.Mna to takisto lakalo na brusko a bala som sa,aby malo babo dostatok priestoru. 🙂

lianka7
21. jún 2011

@mysti A niekedy uvazujem,ci to nie je aj zavislost 😀 😀

stefie
21. jún 2011

baby ja mam tiez velmi nizky tlak, plus od prveho tehu trpim tazkymi migrenami, ale vraj este zo dva mesiace sem tam/nanajvys dva-trikrat do tyzdna/ mozem aj ibalgin..len v tretom simestri sa nesmie uz vobec...
co sa vitaminov tyka, ja neberiem nic..nejako mi nikto nic nepovedal...asi sa budem musiet popytat dr...

lianka7
21. jún 2011

@stefie A kavicku pijes?skusala si?

majoslava
21. jún 2011

@mysti nie že kus môžem červené víno odporúčajú na krv... nie zase veľa... ja si dám max. deci 2x do týždna alebo ked cítim že mám nizky tlak.... taký nizky tlak mám z magnézia že koniec... a kávu nepijem.... aj nealko pivo si kus dám... mám problémy s obličkami a pivo pomáha....

mysti
21. jún 2011

@majoslava no, nealko pivo si dam aj ja, to mozem, najmä po takej grilovacke a sem tam manzelovi odpijem z radlera, mnam 😀
@lianka7 ty zavislak 😀 😀 😀