Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahojte babenky 🙂
@majoslava ale aj tu sa pomaly zbera na burku, ale v poslednej dobe to tak iba strasi... 😅
@kaciatko81 ja mam rohlikovy... si myslim, ze je aj praktickejsi... aj poporode...
@palinkova87 dobre motto si si dala... malinke brusko... 😉
@mysti z radlera odpijam aj ja manzelovi obcas 😀 som nechcela, ale mi povedal, ze ved to je malinovka a ked si pol deci, deci dam, tak tam nie je skoro ziadny alkohol... tak si obcas dam 😅
inak prave teraz sa mi mimco tak vyduva von, ze mam pocit, ze chce utiect cez brucnu stenu 🙂 pekne mi ponatahuje brusko 😀 je to uzasne vediet a citit, ze tam vo mne je nejaky tvorecek 😵
@lenica81 ale však už je celkom okik ni? 🙂
@kaciatko81 Ja mam len tn rovny-len ten mali v akcii,ale z hladiska praktickosti do buducna je urcite lepsia ta podkovicka-vyuzijes ju aj pri kojeni. Ja som ho vyslovene kupovala kvoli spaniu-a ucel splnil 🙂
baby už kupujete výbavičku? či ešte to nechávate tak?
Ahojte dievčence,dnes som bola u doktorky,všetko je v poriadku,a vyzerá to tak že budeme mať vytúžené dievčatko, 😀
a ten vankus ste si kde kupovali, lebo co pozeram, tak som nasla jeden za 60 a druhy za 80 eur!!! Sa mi to zda trosku prehnane...
@dominika_sk no parada 😒 Samozrejme gratulujem k syncekovi,no dufam,ze si mi tam este nieco nechala...Zostali na sklade este nejake vajka/ 😉
@henrieta44, my mame zeleny (hraskovy) a musky na neho nesadaju. Problem je skor so zltou farbou 😒
@eviiinka no, vikend bol taky skor domaci, kedze musim vela oddychovat tak z domu sa dostanem len minimalne, aj keby som chcela tak ma moj drahy nepsti, moc sa o nas boji..dnes v noci som sa moc nevyspala, mala kopala ako sialena, nechce sa mi verit ze 300 gramove babo ma taku silu, ale aspon mal ocino konecne moznost citit ako sa jeho mala hybe 😀 mna vsetci ubezpecuju ze nemam nic moc kupovat, ze vsetko dostanem ako darceky, tak som zvedava 🙂 ale spravila som si pre istotu zoznam vsetkeho co pre malu potrebujem, aby sa mi nestalo ze mi bude nieco chybat 🙂 a aky kocik ste objednali? by ma zaujimala znacka lebo som si robila taky maly prieskum, ale neviem sa rozhodnut ktory je asi tak najkvalitnejsi a pritom cenovo dostupny... 😒
@kaciatko81 ahojček 🙂 vitaj medzi nami 🙂 ako sa ti darí ?
@palinkova87 ja ešte moc nekupujem 🙂 mam asi 3 dupačiek a čiapočku, no nejak sa do toho ešte nehrniem, ale už by som asi mala 🙂 a co ty ? uz nakupujes ?

ahojte... dnes je ale pekny den vonku... 😵 maly spi, tak docitavam... 😅
@kaciatko81 vitaj...
@henrieta44 gratulujem k dobrym vysledkom...
@kaciatko81 aj ja musim ten vankus len odporucat... len furt ho mam v skrini, idem ho rovno vybrat, lebo sa s nim fakt faaaaaaaaaaaaaaajne spi...
a co sa tyka spania na chrbte, viem, ze az ten posledny trimester sa mu urcite treba vyhybat, lebo sa tlaci na dutu zilu a skodi to aj mamine aj babatku... ale vraj ani na pravom boku sa nema spat kvoli peceni... takze zostava lavy bok... to bude pocit po tehu, ked si lahnem na brucho... to sa tesim... len ked budem mat plne prsia, tak aj podlozku si budem musiet dat proti pretekaniu... 😵 😀
ja beriem centrum materna, predtym s DHA, teraz bez, ale len ked si spomeniem... doc hovoril, ze zaklad je vapnik, horcik, kys. listova a tiez zelezo, kto ma nizke... rodia sa velikanske babatka, ked sa jedia umele vitaminy... ja teraz jem dost zeleniny a ovocia... okrem sladkosti... 😀