Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lolinkamaminka ak ti mám povedat pravdu vobec neviem ako presne kočík vyzerá a akej je značky :( moj frahý chcel urobiť prekvapenie a objednal ho sám, oznámil mi to až ked ho objednal, takze sama som zvedava ako to bude vyzerat ked ho prinesu .... ja som si moc neoddýchla tento víeknd, ale zato bol príjemný 🙂 to ta malika už tak silno kopka ? zlatunká 😀 nasmu drobčekovi sa asi nechce este tak poriadne , ale tak dufam, že coskoro to príde 😀 kedy ti oficiálne začína materská ?
@dominika_sk drzim palce na sono, neboj, zaludok bude presne, tak ako si aj vysnivala vajka (gratulujem) 😉
caute novembrovky,
...ja tiez beriem Femibion ...
...aj ja mam podkovickovy vankus, tusim od RedCastle Big Flopsy (jeho cenu si radsej nechcem pripominat) 😉 skoda, ze nebudem kupovat celu vybavicku, mna to tak bavilo, mam vsetko po dcere 🙂 prave dnes som si z nudy pozerala aspon nove veci do postielky (hniezdo, povliecky) nech zmenim farbu, este by som chcela zavinovacku Miracle Blanket lebo uz neviem co by som si vymyslela 🙂
mňam mňam jahôdky čerstvo natrhané :D :D
@eviiinka dakujem. ja sa mam celkom fajn, babatko este necitim, vysledky celkom fajn, akurat ma stale bolieva brusko, tak poctivo doma lezim 🙂
@kaciatko81 a ty si ktory tt??
@blackrose 18tt, termin 25.11. ale predpokladam, ze to bude skor
ahojte tehulky, citam ze uz viecere viete co cakate, jeeeeej a ja by som uz chcela ale akosi nasa fazulka sa nechce ukazat :( musime pockat asi na 3D.
baby ako su vase deticky otocene lebo mne robil ultrazvuk a uz po 2x je nase mimi otocene koncom panvovym. Uz sa aj tak trocha bojim :( vase su ako ?
mňaaam bryndzové halušky 🙂
baby, pozrite sa sem, uuuzas, rozkosne nieco 😀 https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/nalepka...
@kaciatko81 preco predpokladas?? 😕 ze by dalsia s vybornou intuiciou?? 😉
@majoslava jeeeej, ja bryndzu milujem a prave si mi na nu urobila chut, asi si spravim bryndzovu natierku dnes na veceru 🙂 vcera som dostala taku strasnu chut na chlebik s pazitkou 😝
inak mate niekto problem s palenim zahy?? mna uz trapi druhy den aj vcera aj dnes od obeda... ☹ minuly tyzden som ju mala tiez asi 1-2 razy, ale taku slabsiu, ale toto je uz vela! ☹
@stefie my sme este na zaciatku tehu videli niekde madvedika na stene, ale to nebola nalepka, ale skor sablonou namalovane... no a potom sme to zavreli a teraz to uz nevieme najst... tak vcera som stravila 2 hodiny na nete hladanim toho maca a nic ☹
ak ho nenajdeme, tak dame urcite nieco podobne, bud nalepku alebo sablonou namalovane
@vevericka23, to je uplne jedno, ako su teraz deticky otocene. Maju vela miesta, takze o hodinu mozu byt otocene uplne inak. Do spravnej polohy sa otocia na konci tehu 😀
Ahojte mozem sa k Vam pridat tiez mi doktor vypocital termin porodu 13 novembra.

@blackrose no to moje bude asi dosť živé :D ked už teraz tak vystrája
@eviiinka kúsok neuškodí 🙂 mne švagriná priniesla také sladučké vino ako malinovka je iba 7% je zdravotná sestra u gynekologa tak mi poradila že je to lepšie ako káva....