icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

majoslava
21. jún 2011

@blackrose no to moje bude asi dosť živé :D ked už teraz tak vystrája

@eviiinka kúsok neuškodí 🙂 mne švagriná priniesla také sladučké vino ako malinovka je iba 7% je zdravotná sestra u gynekologa tak mi poradila že je to lepšie ako káva....

zuzka051
21. jún 2011

@eviiinka 🙂

eviiinka
21. jún 2011

@lolinkamaminka ak ti mám povedat pravdu vobec neviem ako presne kočík vyzerá a akej je značky :( moj frahý chcel urobiť prekvapenie a objednal ho sám, oznámil mi to až ked ho objednal, takze sama som zvedava ako to bude vyzerat ked ho prinesu .... ja som si moc neoddýchla tento víeknd, ale zato bol príjemný 🙂 to ta malika už tak silno kopka ? zlatunká 😀 nasmu drobčekovi sa asi nechce este tak poriadne , ale tak dufam, že coskoro to príde 😀 kedy ti oficiálne začína materská ?

mysti
21. jún 2011

@zuzka051 zuzi, nam je to akoze jedno, no ja nejako citim, ze by to mohol byt chlapcek, ale je nam to naozaj jedno-je to este iba prve 😀 hlavne nech su vsetky nase deturence zdrave 😵

eviiinka
21. jún 2011

@majoslava ja si tiež myslím, že troška občas neuškodí 🙂

gee99
21. jún 2011

@dominika_sk drzim palce na sono, neboj, zaludok bude presne, tak ako si aj vysnivala vajka (gratulujem) 😉
caute novembrovky,
...ja tiez beriem Femibion ...
...aj ja mam podkovickovy vankus, tusim od RedCastle Big Flopsy (jeho cenu si radsej nechcem pripominat) 😉 skoda, ze nebudem kupovat celu vybavicku, mna to tak bavilo, mam vsetko po dcere 🙂 prave dnes som si z nudy pozerala aspon nove veci do postielky (hniezdo, povliecky) nech zmenim farbu, este by som chcela zavinovacku Miracle Blanket lebo uz neviem co by som si vymyslela 🙂

zuzka051
21. jún 2011

@mysti ja to tiež hovorim,tiež nam to bolo jedno ,myslela som si že to bude chlapec,ale aj tak som trošičku dufala že to bude dievčatko 🙂 lebo chlapca už mame.tak držim palce aby ste už aj vy vedeli čo budete mať doma za poklad 🙂

majoslava
21. jún 2011

mňam mňam jahôdky čerstvo natrhané :D :D

kaciatko81
21. jún 2011

@eviiinka dakujem. ja sa mam celkom fajn, babatko este necitim, vysledky celkom fajn, akurat ma stale bolieva brusko, tak poctivo doma lezim 🙂

stefie
21. jún 2011

@lianka7 ano kavu pijem..teda nescu...cierna mi teraz nechuti.... 😖

mysti
21. jún 2011

@zuzka051 joooj, dufam, ze sa zajtra nebude skryvat... 😕
@majoslava robis chute s jahodami? mnam 😀

blackrose
21. jún 2011

@kaciatko81 a ty si ktory tt??

kaciatko81
21. jún 2011

@blackrose 18tt, termin 25.11. ale predpokladam, ze to bude skor

majoslava
21. jún 2011

@mysti bola som v záhrade si natrhať :D už zajtra budeš vedieť čo to bude 🙂 ked sa bude skrývať tak mu capni po zadku :D mna doktor tak šťukal do brucha že ma až bolelo aby, mi mohol spraviť fotku... tiež sa skrýval :D

vevericka23
21. jún 2011

ahojte tehulky, citam ze uz viecere viete co cakate, jeeeeej a ja by som uz chcela ale akosi nasa fazulka sa nechce ukazat :( musime pockat asi na 3D.
baby ako su vase deticky otocene lebo mne robil ultrazvuk a uz po 2x je nase mimi otocene koncom panvovym. Uz sa aj tak trocha bojim :( vase su ako ?

eviiinka
21. jún 2011

mňaaam bryndzové halušky 🙂

stefie
21. jún 2011

baby, pozrite sa sem, uuuzas, rozkosne nieco 😀 https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/nalepka...

majoslava
21. jún 2011

@eviiinka :D nemám rada bryndzu :( zjem len pomazánku aj to tam musí byť veľa cibule 🙂

majoslava
21. jún 2011

@stefie jeee ... také aj ja chcem ☹ chcela som pomaľovať izbu ale moc sa do toho nechytám... toto by bolo lepšie 🙂

blackrose
21. jún 2011

@kaciatko81 preco predpokladas?? 😕 ze by dalsia s vybornou intuiciou?? 😉
@majoslava jeeeej, ja bryndzu milujem a prave si mi na nu urobila chut, asi si spravim bryndzovu natierku dnes na veceru 🙂 vcera som dostala taku strasnu chut na chlebik s pazitkou 😝

inak mate niekto problem s palenim zahy?? mna uz trapi druhy den aj vcera aj dnes od obeda... ☹ minuly tyzden som ju mala tiez asi 1-2 razy, ale taku slabsiu, ale toto je uz vela! ☹

majoslava
21. jún 2011

@blackrose mňa zvykne páliť a pomôže mi ked sa napijem mlieka... alebo pukance sú dobré ale obyčajné nie tie maslové.... a mám doma ešte Talcid

blackrose
21. jún 2011

@majoslava no mne vcera pomohli aj mandle, ale asi na 10 min. 😀 to mlieko este skusim, ale vraj niekomu aj vadi na zahu... Talcid je liek, ktory sa moze v tehotenstve?

stefie
21. jún 2011

@majoslava ja tiez nad takym niecim uvazujem, ale toto je dost drahy obchod... videla som aj po 5€ na nejakej stranke, len ju uz neviem najst...

majoslava
21. jún 2011

@blackrose ano môže sa v tehotenstve .... mne vždy pomôže to mlieko alebo pukance :D

blackrose
21. jún 2011

@stefie my sme este na zaciatku tehu videli niekde madvedika na stene, ale to nebola nalepka, ale skor sablonou namalovane... no a potom sme to zavreli a teraz to uz nevieme najst... tak vcera som stravila 2 hodiny na nete hladanim toho maca a nic ☹
ak ho nenajdeme, tak dame urcite nieco podobne, bud nalepku alebo sablonou namalovane

blackrose
21. jún 2011

@majoslava no vyskusam hned ako pridem domov 🙂 asi sa dnes budem z prace ponahlat...

majoslava
21. jún 2011

@stefie je to dosť drahé... ja som mala také kvietky ale časom to opadalo... a druhý krát to už nedržalo :(
ked budem v RA tak sa ozvem 🙂

kaia
21. jún 2011

@vevericka23, to je uplne jedno, ako su teraz deticky otocene. Maju vela miesta, takze o hodinu mozu byt otocene uplne inak. Do spravnej polohy sa otocia na konci tehu 😀

laura112
21. jún 2011

Ahojte mozem sa k Vam pridat tiez mi doktor vypocital termin porodu 13 novembra.

blackrose
21. jún 2011

@laura112 ahoj, vitam ta 🙂 tak prve dvojicky v nasej teme 😵