icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lenica81
21. jún 2011

ahojte... dnes je ale pekny den vonku... 😵 maly spi, tak docitavam... 😅

@kaciatko81 vitaj...
@henrieta44 gratulujem k dobrym vysledkom...

@kaciatko81 aj ja musim ten vankus len odporucat... len furt ho mam v skrini, idem ho rovno vybrat, lebo sa s nim fakt faaaaaaaaaaaaaaajne spi...

a co sa tyka spania na chrbte, viem, ze az ten posledny trimester sa mu urcite treba vyhybat, lebo sa tlaci na dutu zilu a skodi to aj mamine aj babatku... ale vraj ani na pravom boku sa nema spat kvoli peceni... takze zostava lavy bok... to bude pocit po tehu, ked si lahnem na brucho... to sa tesim... len ked budem mat plne prsia, tak aj podlozku si budem musiet dat proti pretekaniu... 😵 😀

ja beriem centrum materna, predtym s DHA, teraz bez, ale len ked si spomeniem... doc hovoril, ze zaklad je vapnik, horcik, kys. listova a tiez zelezo, kto ma nizke... rodia sa velikanske babatka, ked sa jedia umele vitaminy... ja teraz jem dost zeleniny a ovocia... okrem sladkosti... 😀

majoslava
21. jún 2011

@lenica81 no u nás je zima a fúka vietor :(

lianka7
21. jún 2011

@mysti typicky abstinencny priznak-bolest hlavy 😀 😀 😀

lianka7
21. jún 2011

@majoslava aj u nas 😠

kaciatko81
21. jún 2011

@lianka7 @lenica81 baby a mate taky ten rovny vankus alebo zahnuty ako podkovicka?

mysti
21. jún 2011

@lianka7
@majoslava no pocasie je uzasne, neviem, ci mam dat pradlo na balkon alebo nie...aj oblaky aj slnko, ale asi to risknem na susiak 😀 ten len potom vtiahnem rychlo dnu
😀

palinkova87
21. jún 2011

ahojte babenky 🙂

majoslava
21. jún 2011

@mysti no ja som včera vystierala prádlo... taký tietor fúkal že ako som ho pokvačkala som ho aj zbierala po záhrade :D ... manžel mi musel natiahnúť žinku a tak som vystierala lebo sušiak je slabý hned mi ho odfúklo :D

lenica81
21. jún 2011

@majoslava ale aj tu sa pomaly zbera na burku, ale v poslednej dobe to tak iba strasi... 😅
@kaciatko81 ja mam rohlikovy... si myslim, ze je aj praktickejsi... aj poporode...

@palinkova87 dobre motto si si dala... malinke brusko... 😉

blackrose
21. jún 2011

@mysti z radlera odpijam aj ja manzelovi obcas 😀 som nechcela, ale mi povedal, ze ved to je malinovka a ked si pol deci, deci dam, tak tam nie je skoro ziadny alkohol... tak si obcas dam 😅

inak prave teraz sa mi mimco tak vyduva von, ze mam pocit, ze chce utiect cez brucnu stenu 🙂 pekne mi ponatahuje brusko 😀 je to uzasne vediet a citit, ze tam vo mne je nejaky tvorecek 😵

palinkova87
21. jún 2011

@lenica81 ale však už je celkom okik ni? 🙂

mysti
21. jún 2011

@blackrose radler je fajnyyyy, to raz za cas neodolam...ja mam inak tiez pocit, ze mam tak natiahnute brucho,ze mi praskne 😀
@majoslava behala si po zahrade 😀 ja ked ho vysmarm na balkon a riadne zastipcujem pradlo, tak je to v pohode...aspon zatial 😉

lianka7
21. jún 2011

@kaciatko81 Ja mam len tn rovny-len ten mali v akcii,ale z hladiska praktickosti do buducna je urcite lepsia ta podkovicka-vyuzijes ju aj pri kojeni. Ja som ho vyslovene kupovala kvoli spaniu-a ucel splnil 🙂

palinkova87
21. jún 2011

baby už kupujete výbavičku? či ešte to nechávate tak?

lianka7
21. jún 2011

@majoslava No ja tiez len na susiak,ked taky severak fuka a neviem co sa z toho vykluje 😒

zuzka051
21. jún 2011

Ahojte dievčence,dnes som bola u doktorky,všetko je v poriadku,a vyzerá to tak že budeme mať vytúžené dievčatko, 😀

majoslava
21. jún 2011

@zuzka051 super 🙂 gratulujem :D

zuzka051
21. jún 2011

@majoslava ďakujem 🙂

blackrose
21. jún 2011

a ten vankus ste si kde kupovali, lebo co pozeram, tak som nasla jeden za 60 a druhy za 80 eur!!! Sa mi to zda trosku prehnane...

majoslava
21. jún 2011

@blackrose mne tiež sa vydúva 🙂 niekedy mám takú hrču len na jednej strane :D a ked kope tak tak silno že to vidno :D

karap
21. jún 2011

@dominika_sk no parada 😒 Samozrejme gratulujem k syncekovi,no dufam,ze si mi tam este nieco nechala...Zostali na sklade este nejake vajka/ 😉

blackrose
21. jún 2011

@majoslava ja tiez mam hrcky, obcas vstrede, niekedy nalavo... napravo 🙂 teraz je vstrede 🙂
mna zatial tak silno nekope... zatial len slabucke stuchance

kaia
21. jún 2011

@henrieta44, my mame zeleny (hraskovy) a musky na neho nesadaju. Problem je skor so zltou farbou 😒

mysti
21. jún 2011

@zuzka051 zuzi gratulujem k dievcatku, dufam, ze aj my uz zajtra budeme vediet 😵

lolinkamaminka
21. jún 2011

@eviiinka no, vikend bol taky skor domaci, kedze musim vela oddychovat tak z domu sa dostanem len minimalne, aj keby som chcela tak ma moj drahy nepsti, moc sa o nas boji..dnes v noci som sa moc nevyspala, mala kopala ako sialena, nechce sa mi verit ze 300 gramove babo ma taku silu, ale aspon mal ocino konecne moznost citit ako sa jeho mala hybe 😀 mna vsetci ubezpecuju ze nemam nic moc kupovat, ze vsetko dostanem ako darceky, tak som zvedava 🙂 ale spravila som si pre istotu zoznam vsetkeho co pre malu potrebujem, aby sa mi nestalo ze mi bude nieco chybat 🙂 a aky kocik ste objednali? by ma zaujimala znacka lebo som si robila taky maly prieskum, ale neviem sa rozhodnut ktory je asi tak najkvalitnejsi a pritom cenovo dostupny... 😒

eviiinka
21. jún 2011

@majoslava ja si dávam občas aj radlera maleho, Dr.povedal sám, že nič zlé na tom nevidí, pokial sa neopíjam do nemoty, tak kludne možem 🙂

zuzka051
21. jún 2011

@mysti ďakujem taka som šťastná dufam že už jej nič nenarastie 🙂 a vy by ste čo chceli?

eviiinka
21. jún 2011

@kaciatko81 ahojček 🙂 vitaj medzi nami 🙂 ako sa ti darí ?

eviiinka
21. jún 2011

@zuzka051 supeeer 🙂 gratulujem 🙂

eviiinka
21. jún 2011

@palinkova87 ja ešte moc nekupujem 🙂 mam asi 3 dupačiek a čiapočku, no nejak sa do toho ešte nehrniem, ale už by som asi mala 🙂 a co ty ? uz nakupujes ?