Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominika_sk už sa neviem dočkať zajtrajšieho sona...!!! Snáď bude všetko OK...No dnes ráno po káve som sa cítila asi 2 hodinky čudne...žalúdok som mala ako navode..
@denis006 zajtra hneď napiš, som zvedava 😉
baby, fajčite tu ešte niektora? ja sa toho nemožem zbaviť 😢 len mi prosim vas nepište, ako to tomu mimi škodi, lebo z toho len dostanem depresiu a budem huliť ete viac ☹
@dominika_sk jasné, že to nieje vhodné...ale to vieš aj ssama...ja somj pri prvom prestala hneď ako som zistila, že som tehu. Teraz už cez rok aj čosi - žiadne cigi...Poznám aj taký názor lekára, že pre organizmus je väčšia záťaž prestať fajčiť hlavne v tehu....odporúčajú aspoň na máiinimum obmedziáť....vraj mimi môže mať po pôrode absťák...Osobne by som znova prestala, keby..
@dominika_sk ja fajcim.sice som to riadne obmedzila z petier tvrdych na slimky lightky.vyfajcim asi 5 cig co je pre mna dost velke obmedzenie kedze som vyfajcila krabicku denne. pytala som sa doktora a povedal nech neprestavam razom.ze to je horsie ako dalej fajcit.aj pri malej som fajcila sice od 4 mesiaca bo do vtedy mi to nechutilo.a nic jej neni.myslim ze ovela horsie je pit....
ahojte, ako sa mate? ja som schudla uz 1,5 kila co mi vobec nechuti jest :( sa musim normalne donutit, aby som nieco zjedla, lebo potom ma boli zaludok od hladu..
pobolieva vas tiez trosku podbrusko? lebo ja citim rano a vecer take tlaky...
@lianka7 Bola som v siestom tyzdni ked sa to stalo. Jednu kavu si mozes dat kludne, aj ja mam nizky tlak, ale mne kava prstala chutit. Musime vsetky verit, ze to bude v poriadku. Ja beriem uz niekolko mesiacov calibrum babyplan a chcela som este aj kys. listovu,ale bolo mi povedane, ze to netreba prehanat, lebo calibrum ju obsahuje.
ahojte...mne je celkom fajn - ráno síce po káve som čakala, že čo sa ude diať, ale ustála som to aspoň pre tento krát.. 😖 .okolo obeda pobolievanie podbruška a na večer opät taký čudný pocit v brušku....prsia stále citlivé...a o návšteve toalety ani nehovorím...v práci každú pol hodinku... 😠
Ako tak citam,som tu tusim jedina,ktora nema absolutne ziadne tazkosti.Jest mozem vsetko,kavu pijem 2xdenne [nesku],cikat nechodim casto,podbrusko ma vobec nepobolieva,ziadne vone ani pachy mi nevadia...Som ja vobec tehotna?
@adikad no ja neviem kedy bola ovu lebo ked si prečítaš pár strán dozadu tak 10-2- som mala menzes, potom po piatich dnoch meškania prišlo krvácanie 4 dni a ten posledný den som našla // na druhý den teda minulý štvrtok mi brali hcg 159 a dnes 1010 a vôbec nič na ultazvuku no bojím sa.
@veronkaj hm, to sú neni až také dobré správy. ale ešte nie je všetko stratené, možno sa bublinka len schováva.
ja idem na kontrolu v piatok, už sa veru neviem dočkať. dnes ma aj prsia začali bolieť, tak snáď je zatiaľ všetko v poriadku 😕 lebo do teraz mi vôbec nič nebolo, nič mi nesmrdelo atď
No ak to pojde takto dalej tak do konca sa budem asi len gulat , brucho mi akosi rýchlo vyskočilo mam problem s nohavicami 1,5 kila už mam na sebe , zjedla by som aj vola, ja by som aj celkom prijala keby mi bolo trochen zle aspon by som nebola taky šrotovník a to som len na začiatku a najradšej by som celý den prespala.
konecneeeeeeeeeee som nevracala.. po dlhych 9 dnoch mi je akosi zasa lepsie.. uz ma len rano napina a vecer.. to je uplna krasa.. môzem papat a priberat a ziadna nemocnica a infuzky ma necakaju 😉
@dominika_sk ak ti to chuti tak to iba obmedzuj.doktor mi sam povedal nech neprestavam. aj ja by som chcela prestat ale nejde to. obmedz to co najviac...
@lenka1108 chuti, chuti...a mam poci že ešte viac ako predtym ☹ a aj napriek tomu že mi byva už som dve kila pribrala 😕
@dominika_sk skus si povedat, ze od toho zavisi zdravie babatka... ja som tiez fajcila, niekolko rokov, ale s mm sme si povedali stop, ked sme sa zacali snazit. Musite prestat obaja, inak sa to neda... aspon mate dobry dovod prestat, pri miminku tiez nie je dobre fajcit. A vies ake je to dobre nefajcit? 😉 Treba mat len silnu volu, ja som prestala zo dna na den.
@lenka1108 že mi byva zle 😀

mne kava zacala smrdiet, potom ma z nej naplo...tak mi to nedalo, a urobila som si tehot. test kvoli tomu...a vysli mi krasne //
podla tej tehot. kalkulacke som v 6tt+1 den, no uvidime co mi povie doki
tesim sa uz na tehot. knizku 😉