icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

pimpa
23. mar 2011

mne kava zacala smrdiet, potom ma z nej naplo...tak mi to nedalo, a urobila som si tehot. test kvoli tomu...a vysli mi krasne //
podla tej tehot. kalkulacke som v 6tt+1 den, no uvidime co mi povie doki
tesim sa uz na tehot. knizku 😉

denis006
23. mar 2011

@dominika_sk už sa neviem dočkať zajtrajšieho sona...!!! Snáď bude všetko OK...No dnes ráno po káve som sa cítila asi 2 hodinky čudne...žalúdok som mala ako navode..

dominika_sk
23. mar 2011

@denis006 zajtra hneď napiš, som zvedava 😉

dominika_sk
23. mar 2011

baby, fajčite tu ešte niektora? ja sa toho nemožem zbaviť 😢 len mi prosim vas nepište, ako to tomu mimi škodi, lebo z toho len dostanem depresiu a budem huliť ete viac ☹

denis006
23. mar 2011

@dominika_sk jasné, že to nieje vhodné...ale to vieš aj ssama...ja somj pri prvom prestala hneď ako som zistila, že som tehu. Teraz už cez rok aj čosi - žiadne cigi...Poznám aj taký názor lekára, že pre organizmus je väčšia záťaž prestať fajčiť hlavne v tehu....odporúčajú aspoň na máiinimum obmedziáť....vraj mimi môže mať po pôrode absťák...Osobne by som znova prestala, keby..

lenka1108
23. mar 2011

@dominika_sk ja fajcim.sice som to riadne obmedzila z petier tvrdych na slimky lightky.vyfajcim asi 5 cig co je pre mna dost velke obmedzenie kedze som vyfajcila krabicku denne. pytala som sa doktora a povedal nech neprestavam razom.ze to je horsie ako dalej fajcit.aj pri malej som fajcila sice od 4 mesiaca bo do vtedy mi to nechutilo.a nic jej neni.myslim ze ovela horsie je pit....

mahun1
23. mar 2011

ahojte, ako sa mate? ja som schudla uz 1,5 kila co mi vobec nechuti jest :( sa musim normalne donutit, aby som nieco zjedla, lebo potom ma boli zaludok od hladu..
pobolieva vas tiez trosku podbrusko? lebo ja citim rano a vecer take tlaky...

adikad
23. mar 2011

@lianka7 Bola som v siestom tyzdni ked sa to stalo. Jednu kavu si mozes dat kludne, aj ja mam nizky tlak, ale mne kava prstala chutit. Musime vsetky verit, ze to bude v poriadku. Ja beriem uz niekolko mesiacov calibrum babyplan a chcela som este aj kys. listovu,ale bolo mi povedane, ze to netreba prehanat, lebo calibrum ju obsahuje.

lianka7
23. mar 2011

@mahun1 Tlaky mam hlavne vecer,ked idem spat...je to ok.Mne je zatial ok,len hlava ma pobolieva a som ospala... 😔
@adikad Urcite to bude v poriadku,musime mysliet pozitivne....S kavickou si ma potesila,zajtra rano si v praci spravim aspon taku slabucku "žbrndu" 🙂

denis006
23. mar 2011

ahojte...mne je celkom fajn - ráno síce po káve som čakala, že čo sa ude diať, ale ustála som to aspoň pre tento krát.. 😖 .okolo obeda pobolievanie podbruška a na večer opät taký čudný pocit v brušku....prsia stále citlivé...a o návšteve toalety ani nehovorím...v práci každú pol hodinku... 😠

karap
23. mar 2011

Ako tak citam,som tu tusim jedina,ktora nema absolutne ziadne tazkosti.Jest mozem vsetko,kavu pijem 2xdenne [nesku],cikat nechodim casto,podbrusko ma vobec nepobolieva,ziadne vone ani pachy mi nevadia...Som ja vobec tehotna?

veronkaj
23. mar 2011

tak u nás pri hcg 1010 nebolo vidieť absolutne nič na ultrazvuku takže v pondelok znovu hcg a budúcu stredu uzv. ☹

@adikad gratulujem zo srdca k bublinke 🙂

adikad
23. mar 2011

@veronkaj Dakujem moja, ako u teba stupa hcg po kolkom dni po ovulke si bola na odbery?

veronkaj
23. mar 2011

@adikad no ja neviem kedy bola ovu lebo ked si prečítaš pár strán dozadu tak 10-2- som mala menzes, potom po piatich dnoch meškania prišlo krvácanie 4 dni a ten posledný den som našla // na druhý den teda minulý štvrtok mi brali hcg 159 a dnes 1010 a vôbec nič na ultazvuku no bojím sa.

adikad
23. mar 2011

@veronkaj Jaj, neboj bude dobre. Ja som dnes sla s malou dusickou na kontrolu a dopadla dobre, aj ked o 2 tyzdne mam prist znova na hcg. Niekomu stupa pomalsie a niekomu rychlejsie. Ja som mala cez 3000 a dlho hladal bublinku.

lianka7
23. mar 2011

@karap No mne je tiez ok,az na to pobolievanie bruska.Kava mi tazkosti nerobi,ale bojim sa ju pit...ja si myslim,ze na nas tie pachy a chute este len dojdu... 🙂

micicka
23. mar 2011

@veronkaj hm, to sú neni až také dobré správy. ale ešte nie je všetko stratené, možno sa bublinka len schováva.

ja idem na kontrolu v piatok, už sa veru neviem dočkať. dnes ma aj prsia začali bolieť, tak snáď je zatiaľ všetko v poriadku 😕 lebo do teraz mi vôbec nič nebolo, nič mi nesmrdelo atď

micicka
23. mar 2011

@denis006 držím palce, aby zajtra dopadlo všetko tak ako má = aby bolo všetko v poriadku 😉

denis006
23. mar 2011

@micicka ďakujem..a tebe už robil sono? či ešte len budú?

micicka
23. mar 2011

@denis006 mne už robil sono, bola som u dr. pred dvoma týždňami, vtedy napísal 5-6tt a bublina mala 11mm a vo vnútri už bolo vidno aj žĺtkový vačok 🙂 takže v piatok čakám srdiečko a obrovskú bublinu 😀 ale strašne sa bojím ☹

denis006
23. mar 2011

@micicka nemaj strach, všetko iste dobre dopadne...musíme pozitívne myslieť....trochu sa obávam radioak.žiarenia z Japonksa, stále mám v pamäti čo to narobilo tehotným žienkam....zatiaľ je všetko OK - aspoň podľa úradu verejného zdrvotníctva

milek
23. mar 2011

No ak to pojde takto dalej tak do konca sa budem asi len gulat , brucho mi akosi rýchlo vyskočilo mam problem s nohavicami 1,5 kila už mam na sebe , zjedla by som aj vola, ja by som aj celkom prijala keby mi bolo trochen zle aspon by som nebola taky šrotovník a to som len na začiatku a najradšej by som celý den prespala.

dadka_11
24. mar 2011

konecneeeeeeeeeee som nevracala.. po dlhych 9 dnoch mi je akosi zasa lepsie.. uz ma len rano napina a vecer.. to je uplna krasa.. môzem papat a priberat a ziadna nemocnica a infuzky ma necakaju 😉

blackrose
24. mar 2011

ahojte tehulky 🙂
@dadka_11 super 🙂 tesim sa s tebou, nech sa ti tie nevolnosti uz vyhybaju 😵

dominika_sk
24. mar 2011

@denis006
@lenka1108 vždy som si hovorila, až budeme čakať mimi, hneď s tym seknem.a teraz keď je to tu, proste to nejde 😢 priatel fajči, kamaratky a kamarati tiež....tiež som rešla na tie najslabšie slimky, maju 0,1-1-0,1...ja neviem, čo mam robiť 😢

lenka1108
24. mar 2011

@dominika_sk ak ti to chuti tak to iba obmedzuj.doktor mi sam povedal nech neprestavam. aj ja by som chcela prestat ale nejde to. obmedz to co najviac...

micicka
24. mar 2011

@dadka_11 to je super, konečne sa ti trošku polepšilo - teda čo trošku, to he riadne polepšenie. tak rýchlo papať, aby si dobehla stratené 😉

dominika_sk
24. mar 2011

@lenka1108 chuti, chuti...a mam poci že ešte viac ako predtym ☹ a aj napriek tomu že mi byva už som dve kila pribrala 😕

blackrose
24. mar 2011

@dominika_sk skus si povedat, ze od toho zavisi zdravie babatka... ja som tiez fajcila, niekolko rokov, ale s mm sme si povedali stop, ked sme sa zacali snazit. Musite prestat obaja, inak sa to neda... aspon mate dobry dovod prestat, pri miminku tiez nie je dobre fajcit. A vies ake je to dobre nefajcit? 😉 Treba mat len silnu volu, ja som prestala zo dna na den.

dominika_sk
24. mar 2011

@lenka1108 že mi byva zle 😀