icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lianka7
28. mar 2011

@veronkaj Pozitivne je,ze rastie...bude to dobre,neboj 😉

lianka7
28. mar 2011

@trinka Fiiiha,prijemne prekvapko,som zvedava ako to nakoniec dopadne 🙂

veronkaj
28. mar 2011

@lianka7 ´dakujem

no tak ako dnes som neplakala ani minulý týždeň ked som krvácala, dnes asi hodinu som nemohla sa ani poriadne nadýchnuť od plaču a dcéra bola pri mne, hladkala ma utešovala a utierala slzy, ešte že ju mám, povedala som to aj mnaželovi, že výsledky moc dobré nie sú a možné je všetko a poplakala som si aj jemu v náručí lenže máme tu opravárov tak musel ísť za nimi.

veľmi sa bojím, držkajte nám prosím palce nech uvidia na ultrazvuku bublinku tam kde má byť a nech naše tehulkovanie pekne pokračujem
prosím

karap
28. mar 2011

@veronkaj bud v klude.Stresom babatku ublizujes.Ked Ti hladina HCG rastie,tak to musi byt dobre...
Ja mam teraz tiez strach,lebo krvacam,no snazim sa verit,ze vsetko bude dobre.Zajtra mam poradnu,tak sa tesim,aj bojim zaroven.

veronkaj
28. mar 2011

@karap no bojím sa, ked som mala pred 4 rokmi mimom. tehotenstvo tak som špinila stále asi tak ako teraz ten štvrtok a hcg rástlo pekne aj napriek tomu že to bolo mimomaternicové a nič nevideli stále v maternici a nakoniec ma rozrezali a videli že bolo v ľavej strane.

preto sa bojím keby maličké aspoň našli vačok alebo niečo v maternici a budem ti držať palce nech dobre dopadnete

veronkaj
28. mar 2011

@karap a asi vieš predstaviť ten strach a všetko čo sa ma zmocnilo po tom výsledku?? no plakala som ako len môže žena v takej situácii byť nešťastná a vtedy sa ťažko dáva všetko preč ale snažím sa keby ma aspoň nepobolievala tá jedna strana. 😒

karap
28. mar 2011

@veronkaj uvidis,co Ti zajtra povie lekar.Budem Ti silno drzat palce,nech je babatko v maternici a nech je v poriadku.
My sme pri dcere nemali internet,vlastne ani pri synovy.Instalovali nam ho 3m.po synovom narodeni.A celkom to bolo dobre.Nemusela som sa stresovat,nemala som tolko info ako teraz,ked posurfujem po nete...
Teraz sa stresujeme,ci za babo uhniezdi,ci je na spravnom mieste,no a ked pojdeme v 16tt na genetiku,zase sa budeme stresovat,ci budu dobre vysledky...cert mi bol dlzen cely internet;-]

veronkaj
28. mar 2011

@karap no neviem či ísť zajtra alebo počkať do tej stredy lebo vtedy robí lekárka s ktorou to riešim od začiatku a jeden deň už hore dole, tak by bolo asi fér počkať na tú lekárku. neviem uvidím.

bianus
28. mar 2011

@lacikagr, Ahojky, bábo nie je ešte cítiť, ale len rozťahovanie maternice....je to v poho, ničoho sa neboj..držim palce

depa
28. mar 2011

@karap ahoj moja aj som približne v 5tyždni a trochu sa bojim je možne už teraz ist na sono alebo usg nie je to škodlive... trocha som mala krv sice doktor mi povedal že možem mat slabo ale aj tak sa bojim vieš mi poradit.....čitala som že ked sa maternica roztahuje tak može slabo krvacat....je to možne...

karap
28. mar 2011

@depa zo zaciatku mozes trochu krvacat[ked sa plod zahniezduje,moze narusit par cievok a tie krvacaju]No po par dnoch by to malo prestat.A nieje to vlastne krvacanie,len take ruzovo-hnede spinenie.Ja teraz krvacam,no mam ranku na krcku a ta mi zmenou hormonalnej hladiny zacala krvacat.Babatko je zatial v poriadku.A neboj sa sona.Lekar do Teba vsunie vaginalnu sondu,aby videl ci je babatko v maternici.Cez brucho by este nic nevidel,lebo maternica je pod lonovou kostou.Drzim Ti palce.
Joj,uz nech je zajtra......Mam poradnu,dufam,ze nie poslednu.

dominika_sk
28. mar 2011

baby, je normalne tak štyri roky si držim stalu vahu tak 49 kil, a teraz som už tri a apol pribrala? veď som v siedmom tyždni!všetky tu pišete ako ste schudli a ja opak.. 😢 pribrali ste už niektora? 😢

lenka1108
28. mar 2011

ahoj baby... ako viete to hcg? lebo mne to moj doktor nepovedal.ked som volala o vysledky sestricka iba povedala ze je vsetko ok.ale netusim kolko som toho mala.asi si zajtra skocim kupit test a kuknem ake silne budu ciarky...

@dominika_sk je to uplne normalne.ja som s malou mala nejakych 53kg a hned som priberala.aj ked som pri nej pribrala len 11kg.na zaciatku mi to slo najviac. teraz nepriberam na vahe ale brucho trci riadne.v stredu mi pride segra z irska a donese mi moje tehotenske oblecko tak sa tesim.inak jedny rifle uz davno nosim...

@veronkaj drzim ti palce strasne moc.neboj sa vsetko bude v poriadku...

kaia
28. mar 2011

@dominika_sk, ja som pri prvom tehotenstve pribrala 10 kg a vacsiu cast v prvom a druhom trimestri. Je to individualne, neboj, nemusi to ist tymto tempom 🙂

depa
28. mar 2011

@karap takže mohla by som ist tak skoro na sono? mala si tiež taky pocit akoby ta sem ta m pichlo v boku vieš je to vlastne prve čo čakeme sice sme sa trochu natrapoli lebo som bola na umelom ale ked mi povedal doktor že je to pozitvne bola som rada... inač povedal že ked by som krvacala tak ascorutin aby som užila rano a večer....vieš velmi sa bojim....možno mam vela otazok ale chcem sa ta opytat možem už pomaly počut bit srdiečko maličkeho človiečika?

lacikagr
29. mar 2011

Ahojte, keď sa bavíme o váhe... Som po umelom a pri horm.príprave som pribrala 4 kg , tak dúfam že to na začiatok stačí a teraz sa tak rýchlo na mňa tie kilá nebudú lepiť 😝 Ale keď počúvam koľko pribrali kamarátky / 20-25 KG/ pomóóóóc 😝

veronkaj
29. mar 2011

@lenka1108 nuž mne to povedala sestrička aj lekárka to hcg a v labáku ako kde, niekde sú ochotný povedať niekde nie.

babulky tak ja som sa rozhodla, že počkám do zajtra, predsa len s lekárkou už vieme o čo ide a všetko a už 1 deň no prežijem, takže prosím držať palce a zajtra po 15,30 budem vedieť čo bude ďalej aspoň dúfam že už budem vedieť. Keby sa ukázal drobček aspoň trochu na uzv v maternici a povedala by že je to v poriadku bola by som šťastná ako blcha.

trinka
29. mar 2011

@lianka7 dám vedieť buduci týžden 🙂

trinka
29. mar 2011

@veronkaj držíme palce!!!!

blackrose
29. mar 2011

@veronkaj drzim palceky, treba verit, ze je vsetko v poriadku

inak je tu niekto, kto nepocituje ziadne priznaky?? Teda ja pocitujem len jeden a to, ze ma bolia prsia. Dokonca ani unavena nie som. Vcera som bola hore do polnoci, co sa mi nestavalo, ani ked som tehu nebola... normalne nechapem...

veronkaj
29. mar 2011

@trinka ďakujem no stále zvažujem či dnes či zajtra no des.
a vy sa ako máte?

trinka
29. mar 2011

@veronkaj ja by som neodkladala... ale to som ja...
no my čakáme do buduceho týždna, aby sa potvrdilo či jedno, alebo predsa len dve... takže tiež som taka... nijaka....

lenka1108
29. mar 2011

@blackrose ja nemozem v poslednej dobe vecer spat.je to hrozne dokial sa ulozim.inak mi uz posledne dni tiez nic neni.len ten spanok.uz ma ani prsia nebolia.akurat co ich mam naliate. dnes si kupim ten test a zistim ci som vobec este tehotna. 😒

veronkaj
29. mar 2011

@trinka veď to aj ja som taká, najradšej viem všetko hneď, uvidím zavolám do ambulancie robia poobede tak uvidím čo povedia bodaj by našli mimi v maternici a v poriadku.

@lenka1108 a prečo by si nemala byť tehotná ked už si v 8tt??

lenka1108
29. mar 2011

@veronkaj ja len ze ked nemam moc priznakov 😉

dominika_sk
29. mar 2011

to bol rano šok, taky strašny krč som mala v brušku,až som si musela sadnuť,trvalo to asi minutu.mam sa bať? 😒 ešte sa mi nič podobne nestalo 😢

blackrose
29. mar 2011

@lenka1108 juj, nad testom som aj ja rozmyslala, ale potom som si to radsej rozmyslela, lebo zbytocne stresujem... ja som nevolnosti ani nemala... na zaciatku v 5tt som bola aspon unavena, ale teraz ani to...

blackrose
29. mar 2011

@dominika_sk ja to mavam kazdy den minimalne raz... podla mna to nic neznamena, ked to prejde a nekrvacas...

topa
29. mar 2011

ja mám ešte len prvé vyšetrenie pred sebou, ale testy neklamú. Tehotná určite som,lebo mi je pravidelne ráno zle, zaťiaľ síce nevraciam ale nemém k tomu ďaleko. A čo sa týka pŕs, mám ich naliate a dosť ma bolia, najmä bradavky. A bruško mám také nafúknuté. 😀 A mimochodom mi veľmi chutí čili 😀 😀 😀 😀 a vy máte už dajaké= chute,

blackrose
29. mar 2011

@topa ja mam len chute 😀 ja som stale hladna ale nic konkretne, proste vsetko 😀