icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronkaj
29. mar 2011

@lenka1108 nemusíš mať každé tehu je iné takže nestresuj, čo ja by som za to dala mať pri mene že 8tt, niekomu sú skôr a niekomu neskôr a niekto prvé má celé že stále zle a druhé že ani nevie že je

neboj bude to dobré.

dominika_sk
29. mar 2011

@blackrose ja som to mala dneska prvy rsz, ale teda dost som sa zlakla 😢

lianka7
29. mar 2011

@topa jeeej,my mame spolocny termin :D Zajtra idem na prvu navstevu lekara...a okrem pobolievania podbruska a uuuunavy mi nic nie je-klop.klop.klop 🙂

blackrose
29. mar 2011

@dominika_sk je to neprijemne... to hej... aj mm sa vzdy zlakle, ked vidim, ze ma to zaboli, ale uz sa ukludnil...
svagrina mi povedala, ze ju to raz tak na zaciatku tehu bolelo, ze uz chcela ist na pohotovost, skusala teply kupel, proste vsetko...

nika147
29. mar 2011

jééééééj, ahojte tehulky 🙂 ...ja som takisto minulého roku bola prvý krát tehotná 😉 malá sa nám narodila 5.11.2010 a je to najkrajšie čo môže byť a pôrodu sa nebojte, ja keby som mohla, idem aj hned teraz rodiť 🙂 držím vám pršteky a krásne tehulkovanie, užívajte si to, je to niečo nádhernéééé 🙂 🙂

karap
29. mar 2011

@depa pocut srdiecko este nebudes.To az po 12tt.No vidno je ho uz okolo 6tt.
Ja som prave prisla z poradne.dnes som 7+2tt a srdiecko uz kraste bilo...A Ascorutin,ten tiez uzivam[+Utrogenal]lebo trochu krvacam.A budem ho uzivat az do konca prveho trimestra.Drzim Ti palce,aby babatko krasne rastlo...

karap
29. mar 2011

takze vsetkym davam na znamost,ze babatko je zive,pekne rastie a aj srdiecko nam bije ostosest.Bala som sa,kedze trochu krvacam,no babatko sa drzi ako kliest 🙂 Ascorutin aj Utrogenal mam brat az do konca prveho trimestra,mam sa setrit a sex mame zakazany.Mali ste vidiet muza,ked som mu to povedala 😀
Fotku babatka mam vo fotoblogu.No a konecne viem termin porodu:13.11

sonicka07
29. mar 2011

karap,blahozelam. ja ked som bola tehotna s mojou dcerou,tak som v 10tt tak krvacala,ze som myslela ze som potratila. pokial som sa dostala na rad na sono,tak som vyplakala kybel slz a v duchu som sa rozlucila s nasim babetkom. moje prve tehotenstvo skoncilo v 17tt ,vtedy som uplne malicko krvacala v porovnani s tymto a babu uz nebilo srdiecko. takze som vedela co to znamena. no a si predstav,ze babetko bolo ok,udrzalo sa a teraz je z neho uz dvojrocna dcerka.
ale psychicke problemy mam z toho doteraz a aj teraz chodim zo strachom na zachod...tehotenstvo som si vobec neuzila a ani teraz si ho neuzivam. drzim palceky,aby vsetko dobre dopadlo. sona

depa
29. mar 2011

@karap dakujem že si ma trocha potešila velmi som sa už zlakla ele len včera to bolo po obede musim poklopat že dnes je zatial všeko v poriadku 8,aprila mam zavolat do KE kde mi robili umele oplodnenie a objednat sa na sono už sa to ale velmi pomaličku bliži je to na nervu ešte že moj muž je vesly strašne rad sa šialy ked ešte lenošime snažim sa oddychovat no ked mam vychadzky tak idem von lebo doma len chodim z izby do izby aj v telke nič nedavaju aspon on ma rozveseluje....tak sa moja aj ty držkaj nech maličke pekne rastie..

mymimi
29. mar 2011

Ahojte, práve som sa vrátila od dokiho, videla som bábo, hlavičku, telíčko , srdiečko bilo ako zvon. Tak sa teším. A ja už mám tehotenskú knižku! 😀

lenka1108
29. mar 2011

@karap jej no super vidis ze to vsetko dobre dopadlo. 😉 tesim sa s tebou... 😉
@sonicka07 soni a nechci ako to prezivam po psychickej stranke ja.o prve som prisla a s malou som do 3 mesiaca krvacala.teraz ked idem na wc prve kontrolujem nohavicky.je to na prasky... ale musime mysliet pozitivne...

"Čím silnejšie sú tvoje myšlienky, tým väčšia je pravdepodobnosť, že sa uskutočnia. Tvoje myšlienky zosilnejú, keď ich naplníš ľahkosťou a dôverou. Námaha a príliš kŕčovité očakávanie im na sile len uberá."

blackrose
29. mar 2011

@lenka1108 tymto som sa zacala riadit a hned som otehotnela 😉 nevravim teda, ze vdaka tomu, ale mozno to trosku pomohlo 🙂
@mymimi super, blahozelam 🙂 tak uz to mas aj na papieri 😀

veronkaj
29. mar 2011

@mymimi gratulujem super správa

vitajte ostatné nové tehulky,
postupne už vidíte srdiečka musí byť to krásne.

dominika_sk
29. mar 2011

moja kamaratka tehulka dnes v šiestom mesiaci musela porodiť, na genetickych vyšetrniach zistili, že babo je dva tyždne mrtve. a tyak sme to spolu planovali, tešili sa ako budemem spolu kočikovať...verim, že všetko bude dobre, že priroda vie, prečo takuto vec takto zariadila. 😢

sandrika717
29. mar 2011

ahojte tehulky, tak sa k vam pridavam aj ja 🙂 mala by som byt v 6 tt no v piatok idem prvy krat doktorovi, takze by mi mal povedat viac, hrozne sa bojim a zaroven tesiiim

lianka7
29. mar 2011

@sandrika717 Vitaj medzi nami 🙂 ja idem 1.krat zajtra 😉

lolllka
29. mar 2011

@sandrika717 gratulujem a v piatok drzim prsty..ja idem k lekarovi prvy krat az v utorok,tiez sa bojim a tesim.. 🙂..zvladneme to, neboj...

sandrika717
29. mar 2011

je hrozne moc ste ma potesili koceny 🙂 tak si teda budeme drzat palcek, a samozrejme cakam info ako ste dopadli u doktora 🙂

sandrika717
29. mar 2011

@lianka7 drzim palcek, zajtra napis co vsetko si absolvovala a ako si dopadla budem cakat, myslim na teba...ja mam z doktorov paniku, tak si to neviem predstavit, ale sak snad zvladneme 🙂

lianka7
29. mar 2011

Ja sa len jedneho bojim...aby som sa dozvedela to,čo čakam.Ze mravcek tam je,a je mu dobre...uz nech mam za tym.Idem az poobede o 16.stej 😉

lianka7
29. mar 2011

@sandrika717 jeej a ty mas termin skoro ako ja 🙂

sandrika717
29. mar 2011

noo supeeer, sice piatok by som mala vediet od doktora presnejsie, toto je len podla mojich vypoctov 🙂 tak sa mozme super informovat 🙂 aj pocitujes nejake zmeny?? ja zatial vobec nic, iba sa citim inak, ale s bruskom sa rozpravam, a pustame si hudbu a ty ako?

niki_lv
29. mar 2011

@sandrika717 gratulujem a vitaj medzi nami

Ja som po dlhom tyzdni cakania konecne bola na ultrazvuku, je to hrozne ked doktorka nema v ambulancii ultrazvuk a potom musim v neistote cakat ci je vsetko v poriadku. Ale spinenie po dvoch dnoch prestalo a dnes mi to len potvrdila ze je vsetko ako ma byt. Z bublinky sa stala 7mm fazulka a krasne bije srdiecko. Je to uzasny pocit. 🙂

sandrika717
29. mar 2011

@niki_lv supeeer gratulujem k potvrdeniu, takze fazulka no nadhera, ja sa tiez uz neviem dockat na prvy ultrazvuk

niki_lv
29. mar 2011

@sandrika717 dakujem, potom napis ako to dopadlo, mam pocit ze tie prve tyzdne sa strasne vlecu, prijala by som uz aspon 15.tyzden nech sa mozem pysit bruskom 🙂

lumimi
29. mar 2011

ahojte, tak som už aj ja objednaná na ultrazvuk, dufam že o týžden tam bude pekne buchat srdiečko. už sa na mimco tesím, budem mat krasny narodeninový darček (teda ak to nebude moc boliet 😀 )

amisa
29. mar 2011

krevetky sa nam rozrastaju. 🙂 ja si stale pozeram na nete ze ake velke je teraz babo krevetka a uz sa neviem dockat NT screeningu.. dufam ze bude OK lebo uz som musela pobrat aj par paralenov proti migrenam.. :(

niki_lv
29. mar 2011

@amisa ja pozeram fotoblogy, ze v ktorom tyzdni komu ako vidno brusko, ale vidim ze je to dost individualne niekto ma take mini brusko aj v 25.tyzdni a niekomu vybehne uz v 10tom 🙂
tie migreny ti nezavidim mna bolela 3 dni v kuse hlava, tiez som musela pobrat paraleny, nastastie to uz preslo

lianka7
29. mar 2011

@sandrika717 No ja tiez presmny termin od dr.este neviem,ale podla poslednej ms,to takto vychadza 🙂 Ja mam zmeny iba tie,ze ma pobolieva podbrusko,som stale unavena,poobede vzdy spim,v noci prave naopak,neviem spat a obcas ma pobolieva hlava,lebo som obmedzila kavu.Papam kyselinu listovu a tiez sa nasmu mravcekovi prihovarame,nech sa mu u nas paci a nech si to uz nerozmysli 🙂

lianka7
29. mar 2011

@amisa Ahoj,aj ja sledujem ako na nete ako nam rastie mravcek...este ti byva zle?odkedy mas nevolnosti?Sranda ty si zaciatok novembra,ja koniec 🙂