Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Baby teraz mi napadlo, že mi dnes moja gynda povedala len tak medzi recou ze mam maternicu otocenu dozadu. Co to znamena? Ako to, že mi to povedala až teraz?
Tak po štastlivom lete bez problémov až na tie bežné ako zalahnutie v ušiach a bolenie hlavy sa ozývam , dnes som bola u doktorky stanovila termín, urobila sono a počula som aj srdiečko a máme aj fotku malej žubrienky 😀 , ale aj tak mam mierne obavy dnes ma zase pichalo v podbrušku , ináč brucho mam take ako v nejakom štvrtom mesiaci aj vám tak vyskočilo asi to bude aj z toho že som mala v decembri potrat a maternica sa ešte uplne nestihla stiahnut.
@niki_lv no mnme teraz strasne skoro vybehlo vyzeram aj mesiac dva popredua pritom som schudla tak dve kila.. no zistila som ze zabera popijanie kavicky na tu moju hlavu. nechapem to uplne ale odporucil mi to lekar a fakt to funguje. SLaba kava a tak pochlipkavat.. pritom pri klasickej migrene mi to prave zhorsovalo.
@lianka7 juuj jasne mne zacalo v nejakom 6tt a dodnes ale nejak to riesim nealkoholickym pivom suchym pecivom a podobne..len ensmiem byt hladna inak je to este horsie. Ale pri dcerke mi byvalo o dost horsie a ty ako?
inak ja sledujem na stranke http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=7
ahojte... vitam nove tehulky 😉
ja som si skocila do obchodu.dostala som chut na plnene trubicky...mnaaaaaaaaammmmmm.... 🙂 🙂
baby ako som uz pisala ja mam brucho ako v 4 mesiaci.velkeeeee ale to mi povedal doktor ze mam vysoko maternicu.
dnes som urobila puding a mam z neho zahu.este ze mam doma talcid...
Ahojte, mne od vcera zacali nevolnosti 😒 . Pri prvom zacali presne v 7 tyzdni a skoncili na konci 3 mesiaca.
Dufala som, ze kazde tehotestvo je ine, ale asi u mna nie 😉. Aspon mam dojem, ze je vsetko OK 😝
Joj asi som to prehnala s chipsami a prvý krát počas tehotenstva je mi fajne zle , trpím pre obžerstvo tak mi treba.
tak mne je ráno zle, ale zatiaľ chvála bohu nevraciam, v pondelok sa už teším k doktorke, dúfam, že bude všetko ako má byť a ja uvidím srdiečko.
vitajte tehulky nové a gratulujem k úspešným návštevám lekára a nás dnes čaká ultrazvuk kontrola no som veľmi zvedavá čo bude, čo povie, dúfam že od tial pôjdem šťastná že je všetko dobre a aj bude dobre.
@trinka áno je to predsa už tam chodím ako na klavír ktej lekárke a je citlivejšia ako lekár, a už vie čo a ako sa stalo tak dnes sa o veľa rozhodne ale predpokladám že či nájde v maternici alebo nie v piatok ma ďalšie odbery neminú alebo v pondelok, kludne aj liter dám len nech je miminko ok, a ked uvidí fazulku a povie že to je dobre no to budem veľmi šťastná.
ďakujem
a niekomu už je zle ako čítam, ja už si normálne prajem aby mi bolo zle bolo by to také znamenie pre mňa že je všetko dobre.
držte sa
@trinka nuž mne meškal menzes 5 dní myslela som že preto že som bola na začiatku cyklu chorá alebo preto že mala dcéra monitor a po 5 dňoch prišiel a na štvrtý deň krvácania ked končil som ešte bola v posilovni lebo som sa rozhodla že sa ide chudnúť a makala a neviem prečo som si urobila test a bol slabulinko pozitívny na druhý deň som ho zopakovala a boli tam // a tak som zavolala lekárke lebo minulý rok v 9/2010 som potratila a už som mala aj mimom. tehot. a kvôli koncu krvácania, robila mi test z krvi hcg. 159 a na špinenie a krvácanie mi dala duphaston, to ešte občas bolo ale trochu o týždeň bolo hcg 1010 a vten den som išla domov po strašne hrbolatej ceste a na druhý deň som za krvácala a o od posledného hcg o 5 dní bolo len 1569 to bolo teraz v pondelok. minule ešte na uzv. nič nevideli a tak dnes mám kontrolu a tak sa veľmi bojím aby to zle nedopadlo. lebo to krvácanie a len také mini zvýšenie hcg no bojím sa a preto sa snažím veriť že to bude dobré. mám už 38 a už žiadna iná šanca mať dieťatko nebude. a tak preto som vyplakala kýble slz a preto tak by som najradšej posunula čas na dnes poobede.
@veronkaj tuk-tuk,krvacanie prestalo.Trvalo to vlastne len v nedelu a pondelok,no a v utorok som isla poobede pre dceru na bycikli a podvecer som trochu krvacala zase.Takze bycikel odkladam,nebudem riskovat.A rozhodla som sa [lekar mi to nekazal]ze do konca prveho trimestra radsej prestanem so sexom.Pre istotu.
Velmi Ti drzim palce,nech to poobede dobre dopadne.Drz sa moja
ahojte, dlho som tu nebola, minuly tyzden mi byvalo strasne zle, cele dni, ale uz je to o 100% lepsie, tak rychlo citam, co ste popisali a je toho straaasne vela 🙂 Dnes som bola na poradni, tak podla poslednej MS sme 7+2 tt, podla UZV babo-fazulka zodpoveda 6+5 tt, ma tusim 7 mm a srdiecko mu pekne bije. Zobrali mi strasne vela krvi, ale nastastie sikovna sestricka, tak to nebolo az take hrozne. Najhorsie bolo ist rano nalacno, som brala so sebou do tasky oblozenu zemlu a hned po krvi som sa natlacila 😀 Este som bola aj na EKG. Dalsia kontrola 27.4. zasa nalacno, ach jaj.
Ak vam je zle, co vam na to zabera? Mne lekar pri minulom tehotenstve dal nejake tabletky (existuju aj cipky), ale nepomahali mi. Je mi lepsie po cole, ale pit ju sa mi nezda teraz uplne vhodne... Dakujem za typy 😉
dneska prvy pegrcany deň ☹

@niki_lv To sledujem tiez 😀 ...ale ozaj je to indi-vindi-som zvedava,kedy zacne vykukat mne.No tajit by sme to chceli do 3.mesiaca-jasne najblizsia rodinka to uz vie 🙂