Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@sranda gratulujem a vitaj.... 😉
@lacikagr ja som prvý krat otehotnela, ked som brala atb a v piatom mesiaci som som bola chorá asi tri týždne, a brala som normálne sirup proti kaslu a paralen a tak isto ked čistili zubne kanaliky, ked som dostala zapal- od bolesti som brala paralen.... a počas tehotenstva mi zistili, že som GBS pozit, takže este atb a to aj tesne pred porodom...
@niki_lv to su lieky ktore uživa každa druha tehulka, neboj sa ! 😉
@lucya77 zjedla si kotlik na gulašovke ? 😉 😀
@niki_lv ešte chcem dodať, su aj ine formy,terapie a podobne...vieš, potom vznikaju všeliake poporodne depresie...ja tiež teraz neberiem nič, ale občas sa citim tak všeliako. v prvom trimestri sa neberie nič, až potom, uvidiš ako sa budeš citiť.
@lucya77 som sa včera važila a už som aj pol kila schudla...napriklad moja mama v tehotenstve pribrala len 6 kil...dufam, že na tom budem podobne 🙂
@lucya77 mne stale idu na chuť kysle veci- zavinače, pečenače, kapustnica, surova kysla kapusta... 🙂
@dominika_sk a ja mám zas vždy chuť na pikantné 😀 😀
@topa @dominika_sk ja mam všelijake chute a len čo do niečoho zahryznem, tak ma to hned prejde.... vymyšľave to moje dieťa 😖
inak dievčatá, ja mám taký pocit, že budem mať chlapca a vy?
@trinka Ja som na tom uplne rovnako...idem do kuchyne,spravim si to naco amm chut,prinesiem si to ku telke a ani nezahryznem a uz to nukam manzelovi...alebo s tym opat odpochodujem do kuchyne a otvaram chladnicku 🙂))a hovorim mojmu mravcekovi v brusku-takto moj zlaty pri tebe zbankrotujeme🙂))
@topa My s manzelom mame uplne rovnaky pocit,nevieme preco...mam to nejako v hlave zafixovane uz dlho,este som ani tehu nebola,ze budem mat chlapceka....ale je to jedno,len nech vydrzi v brusku do novembra a nech sa narodi zdravucke...
@topa aj ja som mala pocas prveho tehu strasnu chut na pikantne aj som papala obcas 🙂 a narodil sa nam krasny chlap 🙂 tak asi budes mat pravdu a budes mat nadherneho synceka 🙂
Ahojte, vyzera to tak, ze patrim do vasej skupinky, som v 7tt a dnes sme boli na kontrole a videli sme a poculi sme bit srdiecko 🙂
@lacikagr ja som bola uplne na zaciatku tehotenstva chora a riesila som to paralenom a homeopatikami
@zvedava17p Super gratulujem a zelam vsetko len to naj naj aby ste boli obaja v poriadku 🙂
@janap24 Dakujem a dufam v to, je to nase vytuzene babo, na ktore sme si museli pockat niekolko rokov
@zvedava17p gratulujem a nech to všetky dotiahneme do úspešného konca 🙂
@topa dakujem
a vy uz mate teh. knizky?
@zvedava17p no ja nemam tiez tehu knizku este. ten moj doki si dava ancas v prvom trimestri neda len tak. ALe teraz uz pojdeme pred elkou nocou aj na NT screening a poradnu tak hadam ak bude vsetko Ok uz dostaneme. Minule to tiez tak bolo.
@vevericka23 pikantne ? no a teraz mas ake chute? 🙂 ja skor slane, ale napriklad zo zeleniny mi je zle, z mastneho a vselicoho ineho.. baby kolko ste uz pochudli ci pribrali? ja zatial 3kg minus.
@zvedava17p ahoj, mne tiez povedal, ze knizku mi da az v pred velkou nocou ked mam prist na kontrolu.
@amisa mne zase zacali vadit skoro vsetky pachy. a dnes som si musela ist kupit puncovu zmrzlinu 😀
ahojte
tak som došla od lekára a výsledok vôbec nič nevidel nikde, no ide ma poraziť, hcg je 2874 a nič,
v piatok kontrola uzv aj hcg.
no ked mňa nepicne
@veronkaj sledujem tvoj pribeh a strasne ti drzim palce cely cas....
neviem, co ti povedali na vysku hcg? kolko si mala naposledy? nie je to malo? ja som mala 1030 na 14.den po ET.... Ta neistota je hrozna.... Drzim palce aj nadalej, nech sa uz tvoj problem vyriesi.... Myslim na teba....

Ahojte,
ak môžem poradiť, vyhýbajte sa kontaktu s chorými... Ja som to podcenila, kolegyna v robote je chorá a samozrejme som to od nej chytila. Nadávam si strašne, večer som mala 38 teplotu. Hrdlo ma boli, no katastrofa a lieky samozrejme žiadme nesmiem... Takže neurobte takú chybu ako ja a vyhýbajte sa chorým!!!