icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

sandrika717
5. apr 2011

@kaia blahozelam, tesim sa s tebou, ja idem na kontrolu a pre knizku 18 tak na mna myslite, ze uz uvidime aj srdiecko tak sa tesim

amisa
5. apr 2011

@vevericka23 jeeej veru veru aj u nas podobne ja zas vyrabam lievance palacinky babovky..alebo mam chute na slane pukance , olivy a hlaaavne polievky. Inak napriklad ked dcerke varim tak ma z toho napina, lebo jej casto varim pohanku, kase zeleninove ci strukoviny. Inak dobre ze hovoris kupim si nejaku fajnu maslovu vianocku.. ved aspon an ranajky som rada ze sa mozem najest.

@veronkaj si si ista datumom ovulacie a oplodnenia? napr ja som to mala posunute pri prvom o 8 dni a pri druhom o 10 dni a to som mavala relativne normlane 30dnove cykly. Mam kamosku co otehotnela v den menstruacie..teda planovanej MS..ale MS nedosla..Nobhryz si nechty dovtedy ak sa cosi malo stat tak sa to uz stalo a uz to nezmenis a ak to malo vydrzat tak to tam je a len pekne porastie🙂 budeme na teba mysliet, skus sa uz nezozierat ak sa to da v tejto siuacii.

lenka1108
5. apr 2011

@harper do 3 mesiaca mozes ist na masaz v lehu a po 3 mesiaci po sediacky 😉 ja som pri malej chodila pravidelne na masaz 😉

veronkaj
5. apr 2011

@amisa je to reálny výpočet, že odo dňa od odplodnenia tak na 10 deň je už videť hcg v krvi a tak sme odrátali 10 dní a tak sme došli k tomu dátumu.

jenta
5. apr 2011

babulky, pardon že vám leziem do témy. takto pred rokom som aj ja zistila, že čakám bábätko a pridala som sa do témy November 2010 🙂 Chcem vám len všetkým popriať krásne a zdravé tehulkovanie a aby ste šťastne dobojovali do konca 🙂

kaia
5. apr 2011

@sandrika717, dakujem. Ten moj lekar je s knizkou nejaky opatrny. Aj pri prvom mi ju dal az na konci 3 mesiaca 😒. Super, ze ju budes mat uz pred Velkou Nocou 🙂

dena
5. apr 2011

@veronkaj...verím, že všetko dobre dopadne, že sa ten tvoj drobček len niekde schováva a bude všetko v poriadku,

@jenta ďakujeme...gratulujem, máte krásneho chlapčeka

kaia
5. apr 2011

Uz ste komunikovali svoje tehotenstvo rodine a okoliu?

sonicka07
5. apr 2011

kaia,ja som to zatial hovorila len sestre,rodine oznamim az po utz,co bude od 10tt. a v robote potom tiez tak nejak. som opatrna s rozsirovanim spravy,ale zas aj v robote je dobre,ked vedia,aby som sa mohla trosku viac setrit a hadam aj druhi ma budu setrit..
znami zatial nevedia,len taki co su daleko od nas a nemaju to komu rozsirovat... 😎
lenka1108,dobre vediet o tej masazi. veru by som si dala povedat,s chrbatom mam vecne problemy.
oki,idem ja veru spinkat. keby to bolo len na mne,tak spim uz od 8hod. ale este musim uspat malu a to je aj 11hod kolkokrat. to uz sa mi oci krizia....

topa
6. apr 2011

@veronkaj jáj moja, neboj, bude dobré.Veľmi veľmi Ti držím pršteky

a inak ja som práve pribrala skoro 2kg 😀 a čo sa týka tehu. knižky tú budem mať až 2.5. na ďalšej poradni 🙂

veronkaj
6. apr 2011

@dena ja už tomu prestávam veriť, dnes som zase trochu krvácala, keby nám bolo dané že máme mať s manželom dieťa tak by to už hádam vyšlo asi to tak má byť,

zajtra ked nič neuvidí lekár ma pošle už do nemocnice a môj muž sa už nedá na to tretí krát takže sa asi budem musieť rozlúčiť s tým, že by som mala ešte miminko.

trinka
6. apr 2011

@veronkaj nestrácaj nádej... možno ke d sa o tom porozprávate, ved vidi ako ti na tom záleží a ake je to pre teba doležite...hlavu hore, dnes držíme palce!!!

trinka
6. apr 2011

@topa tak to si fajne pribrala... ja zatial len pol kila, lebo mi nic nechutí a vsetko mi smrdí... no fuj... 😝

denis006
6. apr 2011

@blackrose no mne tiež dal duphaston 3x1, askorutin, že stačí 3x1 a vitamín E ako prevencia pred potratom a pre plod aby neboli vývojové vady...k tomu mám aj vitamíny pre tehotné a kyselinú listovú. Snáď to doma nejako zvládneme....ja som bola naposledy na PN pred 7 rojmi, kedy som čakala Viki, to mi od 6 mesiaca tvrdlo brucho a hrozil predčasný pôrod...momentálne už nešpiním ale asi sa to môže zopakovať

veronkaj
6. apr 2011

@trinka už sme sa o tom veľa krát bavili a vždy to skončilo hádkou, on už dieťa nechcel ale kvôli mne sa dal nahovoriť a toto je už druhý pokus za rok čo vyzerá že nedopadne asi dobre a tiež sa o mna bojí aby sa mi niečo nestalo a tak už teraz s tým nebude súhlasiť,
a asi nám to nieje proste dané.

dominika_sk
6. apr 2011

@topa ja mam pikantne rada odmala, takže to sa ako keby nerata 😀

dominika_sk
6. apr 2011

@trinka no to ti poviem...to sa stava aj mne 😒 mimino gurman 😉

dominika_sk
6. apr 2011

@lucya77 ja tiež niektore oblubene jedla už nemusim, len tak do toho šprtnem a nič. strašne miu chutia rybky, kysla kapusta, nanuky 😕 a potom je milion veci ktore mi nechutia 😀

dominika_sk
6. apr 2011

@denis006 ahoj, čo sa neozveš 😒 čitam tu že berieš duphaston...čo sa deje?a ako sa maš?

blackrose
6. apr 2011

@denis006 E-cko je tiez proti potratu?
mne sa to zopakovalo po 3 dnoch ☹ tak radsej oddychuj... dnes idem na ultrazvuk, tak som zvedava, ci je vsetko ok...

denis006
6. apr 2011

@dominika_sk ahoj, citim sa celkom fajn...stále ma naťahuju, u som aj grcala sem tam pobolievanie bruška ako pri menzes a dephaston som dostala na špinenie....tak len oddychuujem

denis006
6. apr 2011

@blackrose o tom Ečku mi kecol doky...daj vedieť ako dopadneš na ultrazvuku...držim palce

denis006
6. apr 2011

@dominika_sk a tty ako Dominika, čo máš nové ako prebieha tehotenstvo?

janap24
6. apr 2011

@kaia Gratulujem a nech rychlo zmizne aj ten jeden .. my mame ist zajtra a povedia ako je to s tym nasim hematomom:(

janap24
6. apr 2011

@denis006 Ahoj jasom spinila tiez aj spinim sem tam a srdiecko nam krasne bilo v pondelok na 3d ultrazvuku a ked som bola cez vikend v nemocnici na pohotovosti tak mi povedla ze vidno len vacok vies s akou malou dusickou som isla k svojmu lekarovi a on mi povedla taku s super spravu ze mame srdiecko , len to spinenie je z hematomu zjatra ideme na usg k jednej odbornicke co sa zaobera len USG a ta nam vysvetli ci musime ist do nemocky a aky velky a kde sa nachadza nas hematom..ale napr. 2 dni uz nespinim tak snad skoro zmizne..Drzim aj tebe silno silno prsteky.. Ale velmi vela zalezi od USg v nemocnici mi povedla ze som max. tehotna 5ta1den a moj lekar na tom lepsom USG potvrdil tehu 7t+1den a akciu srdiecka. tak si myslim ze je to poriadny rozdiel 🙂

janap24
6. apr 2011

@blackrose Drzim palce nech je vsetko ok.

janap24
6. apr 2011

@veronkaj Veronka sanad mal len starsi ultrazvuk a nic nevidel mne sa to iste stalo v nemocnici na pohotovosti nic nevidela povedal ze som 5t+1d a moj lekar o 2 dni videl srdiecko akciua povedla ze som 7t+1d.. tak ja si myslim ze velmi zalezi aj od ultrazvuku neboj urcite vsetko dobre dopadne.

dominika_sk
6. apr 2011

@denis006 ja som v poriadku, musim si zaklopať. aj ja mavam občas bolesti ako pri menzese, ale jesť mi chuti, grcala som iba raz, žiadne špinenie ani nič podobne bruško mi už trošku vykuka 😉 už by som chcela isť nakupovať vecičky 😕 ty si teraz na pn,že.aspon si oddychneš, zrelaxuješ 😉 a inak sa citiš v pohode?

lenka1108
6. apr 2011

http://www.testpohlavia.sk/index.html pre tie zvedave... 🙂 🙂 🙂 akurat som si ho objednala.stoji 33e myslim ze je to fajn cena 🙂

denis006
6. apr 2011

@dominika_sk áno som PN, málo čo zjem...teraz som si varila gulášik zo sojových kociek, lebo v poslednej dobe mi mäso moc nechutí...som prekvapená, je to fajn!!! Ty robíš alebo si doma?