Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahojte 🙂 tak som sa vratila od dr. a videla som krasne bijuce srdiecko a velkeho drobceka 😵 😵 😵
veeeeeelmi sa tesim, ze je babatko v poriadku... idem dalej oddychovat a hladkat si brusko, nech poslucha 😉
inak prave ako som sa vratila domov, ked som sa prezliekala, tak som si vsimla, ze mam velke brusko! 😕 sice som po obede, ale aj tak, takto velke brusko som este nemala! 🙂 takze uz aj ja rastiem 😀
@denis006 ja robim a som doma, som zamestnana u priatela. 😉 a s jedlom to nie je take hrozne, zjem skoro všetko.jedina velka zmena je v kave. predtym som ju milovala a teraz na ňu iba nemam chuť.
@dominika_sk sranda ja zas kavu teraz musim kazdy den..inak mi ide hlava prasknut 🙂 😀
@blackrose hehehehe a tehu gate uz mas? ja som v sobotu vyhadzala normlane veci a nahadzala do skrine tehu veci kedze uz obleciem len jedny normlane nohavice.
@amisa este nie, stale si myslim, ze je este skoro 😀 minimalne este chvilu budem len doma a mam vela legin, ktore su dost elasticke, takze myslim, ze este chvilu bez tehu gati vydrzim 🙂 ale rozhodne ma to prekvapilo
inak ja sa kave vyhybam od kedy viem, ze som tehu, ale dnes mi dr. povedal, ze kludne si jednu slabsiu dat mozem... pretoze mam problem s nizkym tlakom 😒
Ahojte kočky môžem sa k vám pridať? My tiež čakáme bábo v novembri 🙂 som v 10tt 😉
@slnieckoo555 ahoj, vitam ta medzi nami 🙂 ako tak pozeram, tak sa ti postastilo mat miminko hned po prvom, drzim palce 😵
@blackrose ďakujem 🙂 no bolo to veliké prekvapko ale krásne 🙂
maminky, tak zajtra myslite aj na nas- rano idem na Usg a uvidime ci je babo jedno, alebo predsa len dve...
@slnieckoo555 mas moj obdiv! Gratulujem a vitaj medzi nami 😉
@trinka ďakujem pekne 🙂 a drzím palce zajtra..ty by si chcela dvojicky? alebo radsej nie?
@slnieckoo555 no ja som ešte v šoku, že som tehotna... 😀 takže u mna to bol trochu šok za šokom... neviem... ked aj budu dve, tak hlavne nech su zdrave a ked bude jedno, tak mi bude trochu luto... 😖
@trinka ja som v 1. tehu čakala dvojičky ale ked som bola na ďalšom vyšetrení tak už bolo len 1 bábo
@slnieckoo555 ahoj, gratulujem 🙂
@slnieckoo555 no my sme mame asi niečo podobne, uvidime zajtra ci ešte budu dve
lenka1108,diky za tip.aj ked ja stale vyhlasujem ze nechcem vediet co bude,teraz mam dilemu a asi si to objednam. lebo pri prvom som nemala ziadn e veci,nemusela som nic prat,zehlit,ale teraz budem potrebovat sa rozhodnut,ci vytiahnut veci po malej,alebo od sestry po synovcovi...al;e zatial to este nemozem objednat,lebo rodina to este nevie a my zijeme v irsku,takze este pockam.
@blackrose pre to iste musim aj ja..lepsie kavu ako paralen od bolesti. INak leginy su fakt super vec. 🙂 este ze su tak moderne 🙂
@lucya77 no pri prvom som aj ja kupovala lebo ma tlacilo vsetko ale tera pri druhom mi vybehlo fakt velkee no uz to asi nezakrijem pred cudzimi pohladmi. Ale je to super pocit nie? ked ta uz nic nikde netlaci..🙂
@lucya77 ja som sa dnes tiez poriadne cudovala 🙂 ale aj ma to potesilo 😉 ale myslim si, ze to tak este nebude stale, lebo rano mam uplne ploche brusko, aj ked som hladna, tak nie je nic vidiet... len ked sa najem, tak sa mi zrazu velmi vyduje 🙂 ja mam sice nohavice malo volnejsie, ale aj tak som z toho nervozna, aby som si netlacila na brusko...
@amisa s tymi leginami je to fakt vyhra 🙂 aj ja sa tesim, ze teraz je super moda na tehu... aj svagrina, ktora bola tehu 4 roky dozadu mi vravela, ze vtedy sa nosilo vsetko obtiahnute a kratke tricka, ze teraz je to lepsie 🙂
Ahojte, dnes mi je extremne zle. Vsetko, (to malo) co dam do seba, skonci v zachodovej misi 🙄 . Neviete mi poradit, ci na to nieco existuje?
Ahojte! Pridavam sa do Vasej skupiny 😉 tiez mame predpokladany termin porodu v novembri 🙂
Uz 10ty den som velmi ospala a unavena, chute sa jemne upravili, a brusko mam akesy zvacsene ci nafuknute? 😖 Mate podobne skusenosti?
Ahojte baby, pozrite na toto slnieckoo 555 kopiruje fotky mamiciek a pridala sa do nasej temy! To co je uz!!!
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/akika722/?bl...
dneska naše druhe grcanie 😖 dufam, že do konca tehu to zostane len jednociferne čislo. 😉
to je "aký " podvod!!! hamba jej....prečo tak vlastne koná?
@dominika_sk ja od utorka stále grcam, včera len večer a dnes to už nám za sebou...fuj,blee

@janap24 mne robil ultrazvuk včera, chcel vidieť či špinenie niečo spôsobilo....zatiaľ je všetko oki... srdiečko bije a máli sme 1cm a 6tt+ždeň. dnes sme 7tt-0. kedy máš termín?