icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

denis006
6. apr 2011

@janap24 mne robil ultrazvuk včera, chcel vidieť či špinenie niečo spôsobilo....zatiaľ je všetko oki... srdiečko bije a máli sme 1cm a 6tt+ždeň. dnes sme 7tt-0. kedy máš termín?

blackrose
6. apr 2011

ahojte 🙂 tak som sa vratila od dr. a videla som krasne bijuce srdiecko a velkeho drobceka 😵 😵 😵
veeeeeelmi sa tesim, ze je babatko v poriadku... idem dalej oddychovat a hladkat si brusko, nech poslucha 😉
inak prave ako som sa vratila domov, ked som sa prezliekala, tak som si vsimla, ze mam velke brusko! 😕 sice som po obede, ale aj tak, takto velke brusko som este nemala! 🙂 takze uz aj ja rastiem 😀

dominika_sk
6. apr 2011

@denis006 ja robim a som doma, som zamestnana u priatela. 😉 a s jedlom to nie je take hrozne, zjem skoro všetko.jedina velka zmena je v kave. predtym som ju milovala a teraz na ňu iba nemam chuť.

amisa
6. apr 2011

@dominika_sk sranda ja zas kavu teraz musim kazdy den..inak mi ide hlava prasknut 🙂 😀
@blackrose hehehehe a tehu gate uz mas? ja som v sobotu vyhadzala normlane veci a nahadzala do skrine tehu veci kedze uz obleciem len jedny normlane nohavice.

blackrose
6. apr 2011

@amisa este nie, stale si myslim, ze je este skoro 😀 minimalne este chvilu budem len doma a mam vela legin, ktore su dost elasticke, takze myslim, ze este chvilu bez tehu gati vydrzim 🙂 ale rozhodne ma to prekvapilo
inak ja sa kave vyhybam od kedy viem, ze som tehu, ale dnes mi dr. povedal, ze kludne si jednu slabsiu dat mozem... pretoze mam problem s nizkym tlakom 😒

slnieckoo555
6. apr 2011

Ahojte kočky môžem sa k vám pridať? My tiež čakáme bábo v novembri 🙂 som v 10tt 😉

blackrose
6. apr 2011

@slnieckoo555 ahoj, vitam ta medzi nami 🙂 ako tak pozeram, tak sa ti postastilo mat miminko hned po prvom, drzim palce 😵

slnieckoo555
6. apr 2011

@blackrose ďakujem 🙂 no bolo to veliké prekvapko ale krásne 🙂

trinka
6. apr 2011

maminky, tak zajtra myslite aj na nas- rano idem na Usg a uvidime ci je babo jedno, alebo predsa len dve...

@slnieckoo555 mas moj obdiv! Gratulujem a vitaj medzi nami 😉

blackrose
6. apr 2011

@trinka drzim palce 🙂

slnieckoo555
6. apr 2011

@trinka ďakujem pekne 🙂 a drzím palce zajtra..ty by si chcela dvojicky? alebo radsej nie?

trinka
6. apr 2011

@slnieckoo555 no ja som ešte v šoku, že som tehotna... 😀 takže u mna to bol trochu šok za šokom... neviem... ked aj budu dve, tak hlavne nech su zdrave a ked bude jedno, tak mi bude trochu luto... 😖

slnieckoo555
6. apr 2011

@trinka ja som v 1. tehu čakala dvojičky ale ked som bola na ďalšom vyšetrení tak už bolo len 1 bábo

lucya77
6. apr 2011

@blackrose @amisa
ja som si myslela, ze to tak hned nebude, že mi hned nenarastie brusko, ale musela som si uz kupit tehu nohavice, lebo vsetky normalne ma tlacia 🙂 no a to sme 6+5tt

lucya77
6. apr 2011

@slnieckoo555 ahoj, gratulujem 🙂

trinka
6. apr 2011

@slnieckoo555 no my sme mame asi niečo podobne, uvidime zajtra ci ešte budu dve

slnieckoo555
6. apr 2011

@lucya77 ďakujem 🙂
@trinka tak držim silno palčeky 🙂 daj vediet ako si dopadla 🙂

sonicka07
6. apr 2011

lenka1108,diky za tip.aj ked ja stale vyhlasujem ze nechcem vediet co bude,teraz mam dilemu a asi si to objednam. lebo pri prvom som nemala ziadn e veci,nemusela som nic prat,zehlit,ale teraz budem potrebovat sa rozhodnut,ci vytiahnut veci po malej,alebo od sestry po synovcovi...al;e zatial to este nemozem objednat,lebo rodina to este nevie a my zijeme v irsku,takze este pockam.

amisa
6. apr 2011

@blackrose pre to iste musim aj ja..lepsie kavu ako paralen od bolesti. INak leginy su fakt super vec. 🙂 este ze su tak moderne 🙂
@lucya77 no pri prvom som aj ja kupovala lebo ma tlacilo vsetko ale tera pri druhom mi vybehlo fakt velkee no uz to asi nezakrijem pred cudzimi pohladmi. Ale je to super pocit nie? ked ta uz nic nikde netlaci..🙂

lucya77
6. apr 2011

@amisa to ano je to super pocit 🙂, ved som si hovorila, ze nemozem mimi tlacit v uzkych gatiach 🙂

blackrose
6. apr 2011

@lucya77 ja som sa dnes tiez poriadne cudovala 🙂 ale aj ma to potesilo 😉 ale myslim si, ze to tak este nebude stale, lebo rano mam uplne ploche brusko, aj ked som hladna, tak nie je nic vidiet... len ked sa najem, tak sa mi zrazu velmi vyduje 🙂 ja mam sice nohavice malo volnejsie, ale aj tak som z toho nervozna, aby som si netlacila na brusko...
@amisa s tymi leginami je to fakt vyhra 🙂 aj ja sa tesim, ze teraz je super moda na tehu... aj svagrina, ktora bola tehu 4 roky dozadu mi vravela, ze vtedy sa nosilo vsetko obtiahnute a kratke tricka, ze teraz je to lepsie 🙂

kaia
6. apr 2011

Ahojte, dnes mi je extremne zle. Vsetko, (to malo) co dam do seba, skonci v zachodovej misi 🙄 . Neviete mi poradit, ci na to nieco existuje?

kiribaby
6. apr 2011

Ahojte! Pridavam sa do Vasej skupiny 😉 tiez mame predpokladany termin porodu v novembri 🙂
Uz 10ty den som velmi ospala a unavena, chute sa jemne upravili, a brusko mam akesy zvacsene ci nafuknute? 😖 Mate podobne skusenosti?

topa
7. apr 2011

@kiribaby tak ťa pekne vítam medzi nami,a čo sa týka toho spanaia, tak ja by som spala asi všade 😀 a bruško mám tiež nafúknuté, takže si myslím, že úplne v pohodke. 🙂

adikad
7. apr 2011

Ahojte baby, pozrite na toto slnieckoo 555 kopiruje fotky mamiciek a pridala sa do nasej temy! To co je uz!!!
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/akika722/?bl...

lenka1108
7. apr 2011

@adikad preboha to co uz je za .... neni nejak chora? baby co tak si zamknut temu? a ked sa bude chciet niekto pridat poziada nas o to a my si ju preklepneme.ved toto je chore preboha... moze sa hanbit 😠 😠 😠 😠

dominika_sk
7. apr 2011

dneska naše druhe grcanie 😖 dufam, že do konca tehu to zostane len jednociferne čislo. 😉

denis006
7. apr 2011

to je "aký " podvod!!! hamba jej....prečo tak vlastne koná?

denis006
7. apr 2011

@dominika_sk ja od utorka stále grcam, včera len večer a dnes to už nám za sebou...fuj,blee

denis006
7. apr 2011

@veronkaj ako sa dnes cítiš?