icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dominika_sk
7. apr 2011

@denis006 hneď ako rano vstaneš, rychlo sa najedz!mne to pomaha.dnes som bola rano v obchodee, nenajedla som sa hneď a tak to aj dopadlo, nakoniec som grcala aj ja. skus to.

zvedava17p
7. apr 2011

Ahojte baby, mne byva zle skor navecer a tiez mi pomaha ked nieco zjem...aj ked najest sa, ked mas pocit, ze uz to ide von, je fakt sila 😉

dominika_sk
7. apr 2011

@zvedava17p ja sa zobudim a rychlo sa najem, lebo nebudim sa s pocitom že mi je zle.to pride tak do 10 minut.

zvedava17p
7. apr 2011

ja rano jest nemusim a som v pohode, horsie mi zacina byt po obede a vecer musim mat pravidelny prisun stravy, inak mi je zle....ale vracat som nastastie este v pravom zmysle nevracala, aj ked obcas som mala na male 🙂
stale to beriem ako zazrak, male ma len par mm a ako nam da vediet, ze je s nami 😵 ...v utorok sme boli na utz a videli sme srdiecko a dr. nam ho aj pustil zvukovo, zazitok, pre muza specialne 😅

adikad
7. apr 2011

@zvedava17p ako keby som o sebe rozpravala. Tiez som v pohode cez den ale od takej16.-tej mi je ble a stale nieco zobkam a este aj vecer v posteli chrumem piskoty. 🙂

zvedava17p
7. apr 2011

@adikad veru menej a skoro stale pomaha, mam overene 🙂...a uz som aj zistila, ze niektore potraviny nemozem, napr, paprika, redkovky 🙂

veronkaj
7. apr 2011

@denis006 ahoj
dakujem za opýtanie, no nervozne, zničene psychicky a večer ma bolelo brucho a to občas. špinenie tmavé stále je, takže už musím počkať len do zajtra, a želať si ak tam miminko nebude nech nebudem musieť ísť do nemocnice.

a u vás ako??

lolllka
7. apr 2011

tak aj ja sa pridavam....zo zaciatku mi vobec nebyvalo zle..ale posledne dva tyzdne sa to neda vydrzat..nemam na nic chut, ale pritom sa citim akoby som bola stale hladna, tak tiez pocas dna v hodinovych prestavkach nieco zobkam...a v noci katastrofa...2x vstavam na pocit hladu a smadu...stale som nejaka unavena..joj, nech nam tie tri mesiace rychlo ubehnu :- ))) a nech nas ti nasi drobcekovia tolko netrapia.. 🙂

denis006
7. apr 2011

@dominika_sk ráno vstávam na poslednú chvíľu, vychystám malú do školy ale raňjkujeme spolu...už mám asi aj stiahnutý žalúdok, a nevoľno mi je okolo oeda a do večera....dnes som si musela ísť kúpiť zmrzlinu - toľká chuť ma premohla

denis006
7. apr 2011

@veronkaj pevne verím, že zajtra drbčeka lekár už uvidí!!!

lianka7
7. apr 2011

@lolllka
@denis006
@dominika_sk
@zvedava17p
@adikad Baby tak ja som ZATIAL este nezvracala,ale tiez mam obcas na male...a to cestujem do prace kazde rano busom...tiez skusam rano papat piskoty a zrejme pomaha...no zaludok mam ako na vode-hned zrana a potom vecer.Tiez mi pomaha ked sa najem,no je problem nieco dostat do takeho rozkyvaneho zaludka... 😒

harper
7. apr 2011

ja som zatial tiez nezvracala, ale obcas mam pocit ze mam nieco zaseknute az v krku 😖 Ale aj v prvom tehu som vracala dohromady asi trikrat 😀
@denis006 ja som bola na zmrzke tento tyzden uz dvakrat. ficim na puncovej 😀

kiribaby
7. apr 2011

Ahojte, ani ja som doteraz este nevracala (nastastie), a dufam,ze ani nebudem. Na druhej strane, zo svojho vlastneho zaludka mam divne pocity, kava, cokolada, slahacka... mi uz nic nehovoria, na obed aj veceru si teraz varim polievky (predtym len velmi zriedka), a vzdy od rana cele dopoludnie je mi nevolno od zaludka, bez ohladu na to - co a kedy zjem 😖

trinka
7. apr 2011

ahojte, tak už mame za sebou USG a babtenko je len jedno. Srdiečko mu (jej) bije o 106 ...
mne býva tiež blbo, aj ked nezvraciam. Všetko mi smrdí a a maso nemožem ani cítiť- hlavne surové... 😠 ani kava, ani cipsy... kolače... nič... no proste des... ešte že mam doma zasobu piškot.... 😉

harper
7. apr 2011

@trinka a preco si si myslela ze budu dve? Mne tiez vsetko smrdi 😠 A kavu som prestala pit, davam si len vzdy rano kapucino.

milek
7. apr 2011

Mne tiež káva nechutí ale okrem toho mi chutí všetko až moc a dnes ma príšerne bolí hlava a ešte aj vonku fúka taký vetrisko , nemám rada takéto počasie 😢

milek
7. apr 2011

@veronkaj Držím straaaašne moc palce nech je zajtra všetko ok.

kaia
7. apr 2011

Ahojte, ja sa pridavam do skupiny tych, ktore zvracaju. Najhorsie je na tom to, ze som si nenasla nic, co mi vyhovuje jest a dokonca ani pit. Zo vsetkeho je mi tazko 😒 . Jaaaj, keby bolo tak o mesiac viac, mozno by tieto stavy boli uz na odchode 😉

topa
8. apr 2011

ahojte tak ja som zatiaľ nezvracala a dúfam, že ani nebudem. Ale žalúdok mám jak na vode 😀 a stále som hladná a chutí mi skoro všetko, okrem sladkého.To teraz vôbec nemusím a to som sa tešila, že keď budem tehu tak, že sa konečne poriadne najem sladkého a teraz ho nemôžem ani cítiť, no čo už.

dominika_sk
8. apr 2011

@denis006 ja bežim trikrat denne do obchodu alebo pre nanuky, kyslu kapustu alebo zavinače 😀 ešteže obchod je hneď vedlajši dom 😀

dominika_sk
8. apr 2011

@lianka7 par tyždňov naspať, keď som rano nemala chuť jesť a tiež som mala na male, kupovala som si actimel a tiež mi to pomahalo.ja to stale hovorim, rano vstanem a prve čo idem urobiť, idem rychlo niečo zjesť, na suchy rožtek si len hodim šunku a zjem to, alebo actimel, alebo piškoty, alebo si dam bambino na chlebik.ale musi to byť hneď ako vstanem.včera som išla rano do obchodu a tak to aj dopadlo, ako som vošla domov, išla som rovno na wc ☹

trinka
8. apr 2011

@harper lebo boli dve, mam aj usg fotku v albume, ak chces tak mrkni. Ale jedno bolo menšie, tak doktorka chcela počkať dva týždne a potom zopakovať usg.

dominika_sk
8. apr 2011

oddnes sme v treťom mesiaci 😉

adikad
8. apr 2011

@dominika_sk treti mesiac zacina 8tt+7 a tebe pise uz 10.-ty

dominika_sk
8. apr 2011

@adikad 8tt+7 neexistuje podla mňa, čo ja viem, tak 8+7 je 9tt+0 a to som ja dnes. viem že konik mi ukazuje 10.-ty tyždeň, ale keď zadam termin porodu ukazuje mi to iny tyždeň ako mi povedala doktorka že som.

adikad
8. apr 2011

@dominika_sk 😀 😀 😀 mas pravdu, druhy konci 8+6 a dalsi den je 9+0, sorry ma to doplietlo, som ja len dilino 😀

dominika_sk
8. apr 2011

@adikad 😀 nevadi, to konik tu ukazuje hovadiny, ma akusi divnu kalkulačku 😀

adikad
8. apr 2011

@dominika_sk kedy ides do poradne?

veronkaj
8. apr 2011

ahojte tak som ďalšia čo sa rozlúči s novembrom 2011
došla som od lekára, na uzv nič nevidieť a vraj ani mimo , zobrali mi krv a podľa krvi , bud ma pošle do nemocnice nech to ešte tam pozrú či nie je mimo a po prípade vyčistia a ak oproti minulému odberu bude znížené tak počkáme na krvácanie,

takže tak
to už je druhý krát za posledný rok

adikad
8. apr 2011

@veronkaj boze moja, je mi to strasne luto. Stale som na teba myslela a dufala,ze vsetko dobre dopadne ☹ Drzim palceky, aby si aspon do tej nemocky nemusela.