icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lenuska20
2. mar 2011

@lenka1108 ja mám tiež tké krče, picha ma tam dosť...ja som sa hrozne bála, že to je niečo zlé...a to dnp aj ja dúfam, že nezrušia,, lebo je to obrovská pomoc a už nie pol roka, ale 8 mesiacov 😉

lenka1108
2. mar 2011

@lenuska20 co 8 mesiacou nechapem 😅

bianca11
2. mar 2011

@lenuska20 ja si platim od novembra maximum... tak dufam, ze to nezrusia. Vcera v tel. novinach Kanik dal navrh, ze aj matka alebo otec pracovali za 4 roky aspon 270 dni tak budu moct poberat rodicovsky prispevok tych 190 € a ak boli nezamestnani, tak 90€ . Si to neviem predstavit, za tych 90 € nakupime iba plienky a nejake lieky 🙂

solinkarka
2. mar 2011

@bianca11 90EUR??? 😲 to nemysli hadam vazne 😲 😠

bianca11
2. mar 2011

@solinkarka hej vcera na STV 1 asi okolo pol 8 😠 hrozne by to bolo...

lenuska20
2. mar 2011

@lenka1108 jaaj to DNP 😀
@bianca11 nech ide niekam, im sa žije s takými platmi a nás by len živoriť nechali, dúfam, že nič také nedovolia!

lenka1108
2. mar 2011

@lenuska20 dobre to znamena ze budeme to maximum dostavat 8 mesiacou a nie 6? alebo myslis nieco ine...

tych 90e tak to by im muselo inak hrabat.boha by som im doniesla ucty az na ministerstvo nech vidia co to decko stoji...idioti 😠 😠

lenuska20
2. mar 2011

@lenka1108 ano presne tak, lebo od 1.1.2011 sa materská predĺžila zo 6 mesiacov na 8 mesiacov 😉 presne v tej politike sú strašní s prepáčením hajzli, nech oni skúsia žiť z takých peňazí...ved to je výsmech do tváre obyčajným luďom 😠

lenka1108
2. mar 2011

kokos baby ja som prave zjedla pol pohara chrenu s rozkom...je toto normalne???? 😀 😀

bianca11
2. mar 2011

@lenka1108 bud rada, ze ti chuti 🙂 aj moje oci by jedli ale zaludok a nos dnes nic nechcu.... 😖

dadka_11
3. mar 2011

Ahojte. Kamaratka mi dala link na modreho konika. vôbec som to nepoznala a to uz cakam druhe dieta.. dufam, ze dievcatko. lebo uz mam doma 5-rocneho chlapca.
Dr. mam ist o dva tyzdne, takze presne neviem v kolkatom tt. som, ale termin v googli mi vychadza na 7. november 🙂

aduliak
3. mar 2011

ahojte.....ja som chodila do temy november 2010....ako to leti....prajem vam vsetkym pohodove tehotenstvo a krasne babatka na jeho konci! 🙂

bianca11
3. mar 2011

Ahojte kocky, takze nastala mensia zmena... termin mame na konci oktobra 😉 ako super bolo v tejto skupinke 🙂

lenuska20
3. mar 2011

@bianca11 tak šup šup aj k nám oktobrovkám 😉
@lenka1108 už máš chute?paráda, len si daj 😀 aj ja by som furt jedla, len neviem čo 😅

lenka1108
3. mar 2011

@dadka_11 ahoj a vitaj medz nami 🙂

@lenuska20 no to teda mam riadne chute... prave som si 2 hodky pospala a spapala hranolky so syrom a teraz sa s malou ladujeme jahodami 😀 😀

@bianca11 tak predsa oktober...tak sa u nas aspon niekedy zastav 😉

lenuska20
3. mar 2011

@lenka1108 ja by som si tiež rada cez deň trocha ,,schrupla´´, ale jaksik niet času, bakalárka nepočká a zatial som na tom dosť biedne 😅 a ako sa máš?

lenka1108
3. mar 2011

@lenuska20 mam sa fajn... uz aj prsia menej bolia.tak uz si oblecem aj podprsenku 😀 😀 😀 pred tym sa nedalo.... 🙂
ale ide na mna nejaka choroba alebo skor nadcha.mangel bol chori a teraz je dcera chora...tak ma to asi neminie ...
a co ty? ako sa citis?

lenuska20
3. mar 2011

@lenka1108 no mňa ked prsia boleli, tak som si ich musela normálne držať ked som chodila 😀 no ja som teraz tiež chorá, dr. mi dala aj atb, ale nenabrala som odvahu ich začať užívať, bojím sa o drobca... tak moja šup do postele a liečiť sa 😉 no ja inak celkom fajn, akurát že dnes dnes mi je trocha horšie...hádam to rýchlo prejde 🙂

lenka1108
3. mar 2011

@lenuska20 ani ja by som si ich nedala asi by som sa tiez bala.bojim sa dat si aj kvapky do nosa.... 😀
pekne si lazkaj a vyloz nohy dufam ze ti to prejde.... 😉

zuzkap2
3. mar 2011

Ahojte novembrovky 😉 ja Vam chcem len zagratulovat a zazelat prijemne tehulkovanie 🙂 my sme mali termin 4.11.2010

lenuska20
3. mar 2011

@lenka1108 dúfam aj ja, vyzerá, že sa to lepší aj bez atb, už ma to až tak nebolí, ale idem na kontrolu asi v stredu, tak dúfam, že už to bude ok 🙂 a tiež pekne krásne oddychuj 😉 a to ma doktor po sone upozornoval, aby som si dala pozor, aby som neochorela 😅

bianca11
3. mar 2011

@lenuska20 už už idem 🙂
@lenka1108 jasne, že sa zastavim 🙂 však nikde nie je napisane, ze sa nemoze i v septembri narodit 🙂 ale nech si tam v teplucku pobudne do konca oktobra 🙂 Vela stastia 😉

lenuska20
3. mar 2011

@bianca11 som ťa tam už aj privítala 😉
obidve sem budeme blúdiť, nie? dobre nám je tu 🙂

bianca11
3. mar 2011

@lenuska20 hej všimla som si 🙂 Ďakujem 🙂 dobré je slabé slovo 😀

lenuska20
3. mar 2011

@bianca11 tak perfektne 😀

lenka1108
4. mar 2011

babulky a kde vlastne zmizla zakladatelka tejto temy????
ja som prave urobila babovku a tesim sa ako ju celuuu zjem...boze aka som stale hladna...nenormalne 😀

dadka_11
4. mar 2011

@lenka1108 no veru odvtedy sa tu neukazala ..
juj, veru aj ja som stale hladna a pritom je to este take malilinke 😉

lenka1108
5. mar 2011

@kuratko ahoj...ako sa citis?

kuratko
5. mar 2011

ahoj 🙂 ja sa citim furt rovnako :D uplne ako pri prvom tehu. ako keby som ani nebola tehotna ked si odmyslim ze toho zjem trosku viac a chodim castejsie cikat :D a ty?