Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lenuska20 ja si platim od novembra maximum... tak dufam, ze to nezrusia. Vcera v tel. novinach Kanik dal navrh, ze aj matka alebo otec pracovali za 4 roky aspon 270 dni tak budu moct poberat rodicovsky prispevok tych 190 € a ak boli nezamestnani, tak 90€ . Si to neviem predstavit, za tych 90 € nakupime iba plienky a nejake lieky 🙂
@bianca11 90EUR??? 😲 to nemysli hadam vazne 😲 😠
@solinkarka hej vcera na STV 1 asi okolo pol 8 😠 hrozne by to bolo...
@solinkarka http://www.stv.sk/online/archiv/spravy-stv?id=4... asi od 6 min a 50 sek
kokos baby ja som prave zjedla pol pohara chrenu s rozkom...je toto normalne???? 😀 😀
Ahojte. Kamaratka mi dala link na modreho konika. vôbec som to nepoznala a to uz cakam druhe dieta.. dufam, ze dievcatko. lebo uz mam doma 5-rocneho chlapca.
Dr. mam ist o dva tyzdne, takze presne neviem v kolkatom tt. som, ale termin v googli mi vychadza na 7. november 🙂
ahojte.....ja som chodila do temy november 2010....ako to leti....prajem vam vsetkym pohodove tehotenstvo a krasne babatka na jeho konci! 🙂
Ahojte kocky, takze nastala mensia zmena... termin mame na konci oktobra 😉 ako super bolo v tejto skupinke 🙂
@lenka1108 no mňa ked prsia boleli, tak som si ich musela normálne držať ked som chodila 😀 no ja som teraz tiež chorá, dr. mi dala aj atb, ale nenabrala som odvahu ich začať užívať, bojím sa o drobca... tak moja šup do postele a liečiť sa 😉 no ja inak celkom fajn, akurát že dnes dnes mi je trocha horšie...hádam to rýchlo prejde 🙂
Ahojte novembrovky 😉 ja Vam chcem len zagratulovat a zazelat prijemne tehulkovanie 🙂 my sme mali termin 4.11.2010
babulky a kde vlastne zmizla zakladatelka tejto temy????
ja som prave urobila babovku a tesim sa ako ju celuuu zjem...boze aka som stale hladna...nenormalne 😀
ahoj 🙂 ja sa citim furt rovnako :D uplne ako pri prvom tehu. ako keby som ani nebola tehotna ked si odmyslim ze toho zjem trosku viac a chodim castejsie cikat :D a ty?

@lenka1108 ja mám tiež tké krče, picha ma tam dosť...ja som sa hrozne bála, že to je niečo zlé...a to dnp aj ja dúfam, že nezrušia,, lebo je to obrovská pomoc a už nie pol roka, ale 8 mesiacov 😉