icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

vierka0
8. apr 2011

@veronkaj ach moja, mrzi ma to..ja verim, ze to este nevzdate a date si este jednu sancu..drz sa !

denis006
8. apr 2011

@veronkaj mrzí ma to....stále som dúfala, že to pozerali na nekvalitnim uzv...a aj v krvi to narastalo...držkaj sa, myslíme na teba.

ja dnes opäť špiním....už som si povedala, že fakt nič robiť nebudem, nestojí to za to...a to som dnes navyše povysávala a umyla dlážky v byte...už som sa na to nemohla pozerať.

denis006
8. apr 2011

@dominika_sk ja som si včera kúpila zmrzku miša tvaroh 5OO ml...a dnes mám chuť na vinikajúcu zeleninovú polievku ...mňňam...včera so sa túlila s WC aj večer...fuj

topa
8. apr 2011

@veronkaj ach moja,je mi to strašne ľúto,ale aj tak sa drž a možno ešte manžela presvedčíš

topa
8. apr 2011

baby Bože môj, začala som trošku špiniť, čo mám robiť? Prosím poradte

adikad
8. apr 2011

@topa chod k dr., alebo mu aspon zavolaj

veronkaj
8. apr 2011

@denis006
@adikad
@vierka0

babulky ja dúfam, že aspoň do tej nemocnice nebudem musieť, že sa vyčistím sama menzesom a či sa bude manžel chcieť snažiť??? no to neviem,
v jednom má pravdu, ked bude mať 60 dieťa bude mať iba 15, je problém s prácou a všetko okolo , už si zvykol na to,že v noci môže spať a má kľud a nemáme ani babky ani nikoho kto by nám dieťa postrážil, to som síce nemala ani pri dcére a zvládla som to a už sa na to necíti a akurát sme sa potom pohádali o tom, a nechala som nech robí ako uzná za vhodné, a on sa snažil kvôli mne.
z jeho synom neviem čo nám ešte pripraví je veľmi svojský a využívačný a hoci je dospelý dom má ako hotel ale grátis a občas sa baví akurát s otcom ked niečo potrebuje, a keby sa nám narodilo mimi musela by som predať svoj byt aby sme spaltili časť úveru inak by sme to neutiahli.
Ja hoci túžim po dieťatku neviem či sa ja rozhodnem preto ísť do toho, už som bola 5x tehulka a mám len jedno dieťa takže to je dosť aj na psychiku aj celkovo. neviem čo bude, hoci aj moja dcéra by mala veľmi rada súrodenca a viem že by pomáhala veľmi no neviem, asi osud vie prečo, len nechápem celý život som vždy riešila medzi menším a väčším zlom, starala sa o seba sama, dieťa, nikomu som neubližovala naopak pomáhala komu som mohla a aj úplne cudzím ľudom a deťom, hoci som sama mala skromne, vraví sa že všetko dobré sa vráti aj zlé tak za čo ma ten hore tak trestá?? prečo mi toto robí??? od malička mám ťažký život a toto mi už zobralo akúkoľvek vieru v čokolvek dobré.

adikad
8. apr 2011

@veronkaj Moja, je to strasne nespravodlive na tom svete! Nechaj tomu volny priebeh, kup si alchemilkovy caj a ten pi, po nom sa ti zregeneruje maternica a skus sa nejak zamestnat. Mne sa to stalo v decembri a bola som nahnevana na cely svet, ze preco prave ja.... Drzkaj sa!

lenka1108
8. apr 2011

@veronkaj je mi to strasne luto ☹ ☹ ☹ ☹ je to tazke ale ty to zvladnes. ☹ je mi to naozaj strasne luto.neviem co povedat ☹

veronkaj
8. apr 2011

@adikad
@lenka1108

babulky ste zlaté, no chvílu potrvá kým to akotak prejdem, aj ked som to v podstate tušila, ale verila som že ten hore nie je až taký aby mi to urobil znova, a to ideme o chvílu na dovolenku k známym kde majú maličké deti a kde nás dlho nevideli a budú otázky typu a maličké kedy bude, no ale sme tam už slubený rok tak a muž už má tiež toho dosť práca aj všetko potrebuje vypnúť.

nechám to tak, ja len dúfam že sa vyčistím menzesom a nebude treba ísť do nemocnice lebo to sa dlhšie hojí, čajík budem piť, ten sa pije vždy prvých tuším 14 dní od začatia menzesu. potom do menzesu nie, a či sa bude muž snažiť je len na ňom nútiť ho nemôžem. a hlavne to čo sm nabrala na seba kilá môžem pokračovať zhadzovať, ja neviem ale od kedy som mala problémy s menzesom som pribrala skoro 10 kíl tak aj to budem riešiť a uvidíme čo bude

vám želám krásne tehulkovanie a hlavne zdravučké miminká.
držkajte sa kočky

vika34
8. apr 2011

@veronkaj
viem presne čo prežívaš,ako keby som čítala svoj príbeh/teda čo sa týka detí/
ja som o bábo prišla 5 razy ,potom sa mi nedarilo otehotnieť doma ,tak sme začali chodiť do reprodukčného centra,tam hned na prvé IVF som otehotnela,veľká radosť a po čase zase veľké sklamanie ,znovu som potratila a takto som absolvovala dalších 5 transferov a teraz som v 7tt a už som sa viac razy rozlúčila s bábom,lebo som už dva razy začala krvácať a ten druhý raz to bolo ozaj veľa krvi ,ale zatiaľ je všetko o.k.
Záleží aj na tom koľko máš rokov,či ešte ísť do dalšieho tehotenstva,ja som si dala stopku,že ked neotehotniem do 41 tak končím a stalo sa mesiac po 40-tke.
veľmi držím palce ,aby bolo tak ako si želáš a tiež som sa pýtala toho hore,že čo som také hrozné urobila,že mi toto robí,
drž sa

zvedava17p
8. apr 2011

@veronkaj je mi to hrozne luto ☹

trinka
8. apr 2011

@veronkaj je mi to velmi, velmi luto, držala som ti palčeky a vela som na teba myslela... držkaj sa, vela sily! ☹

dominika_sk
8. apr 2011

@adikad 13.-teho idem na krvne testy, prečo?

dominika_sk
8. apr 2011

@denis006 ja večer vobec, musim si zaklopať...ale zvladaš to, či?

blackrose
8. apr 2011

@veronkaj mrzi ma to, velmi ☹ ☹ ☹ posielam ti vela sil a vela pozitivnej energie... dolezite je, aby si toto tazke obdobie zvladla... tes sa z dcerky a hovor si, ze to je tvoje najvacsie stastie, ktore mas 🙂

denis006
8. apr 2011

@dominika_sk musíme to zvládnuť, sme predsa silné!!!

adikad
8. apr 2011

@dominika_sk len tak. Ja tiez 13.-teho poradna.

dominika_sk
8. apr 2011

@denis006 ja som raz bola s priatelom u lekara, brali nam krv. pytaju sa priatela, byva vam zle? chcete si lahnuť?a on že ano. a pytaju sa mňa, chcete si lahnuť? a ja že nie, vobec. a sestrička vravi: vidite pan doktor, a preto chlapi nerodia. 😀 😀 😀

zvedava17p
8. apr 2011

@dominika_sk aj ja idem 12. na krv, myslim, ze je to bezny postup...ale co presne sa zistuje a z akeho dovodu tiez neviem

trinka
8. apr 2011

@zvedava17p budu brať: krvný obraz, cukor, protilátky a tak...

zvedava17p
8. apr 2011

@trinka nech si so mnou robia co chcu, len nech je vsetko v poriadku 😀

trinka
8. apr 2011

@zvedava17p tak veru 😀

dominika_sk
8. apr 2011

@zvedava17p veď ja som sa nepytala 😀 ja viem prečo tam idem 😀 ale nevadi 😀 v desiatom dvanastom a štrnastom tyždni sa berie trikrat krv, su to geneticke testy.

zvedava17p
8. apr 2011

@dominika_sk 😀
az nato, ze ja budem vtedy len v 8 tt

veronkaj
8. apr 2011

babulky dakujem Vám moc, no tak či tak musím si tým prejsť sama a pokial niečo robím tak sa dá, ale ked mysel sa len trochu uvolní alebo uvidím dieťa, kočík to bude zase krokodíl slznatý

@vika34
tak vieš ako sa cítim, neviem či sa rozhodneme ešte to skúsiť, veľa záleží čo poviem manžel, hoci dieťa nechcel veľmi vravel že do mojej 40 by sa aj snažil hoci ako tvrdí je starý a fakt si to vôbec nevie predstaviť aké to bude ked dieťa bude mať 15 a on 60 a potom bojí sa že zostanem na to dieťa sama keby sa mu niečo stalo.

čo myslíte vy o tom to??
neviem čo bude. uvidíme časom určite nebudem naň tlačiť.

veronkaj
8. apr 2011

@vika34 držím palce nech sa už tešíš z bábätka, my do centra žiadneho určite chodiť nebudeme, riskvoať dvojičky nechce,

zvedava17p
8. apr 2011

@veronkaj ked ides do centra, neznamena to automaticky dvojicky... ak myslis IVF, je na tebe kolko embrijok si das vlozit

veronkaj
8. apr 2011

@zvedava17p lenže aj keby som chcela tak na toto manžela nenahovorím aj tak dosť máme rozpočet tak že som si platila dnp kvôli materskej a tak, a proste jeho na takéto veci nedostanem, nie je u nás totiž problém otehotnieť ale aby sa dieťatko udržalo.

zvedava17p
8. apr 2011

@veronkaj to je pravda a co tak s dr. prist na pricinu