Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@spilo1 ahoj. tak ja presne viem ako sa musis citit.. ja mam nevolnosti uz mesiac a som kvôli tomu na PN uz druhy mesiac zacinam.. 4 tt som vracala stale, nemohla som do seba ani len vodu dat.. ale potom som zacala po duskoch pit a papat take lahke veci - piskotky alebo bebe keksiky, ale islo mi to o chvilu hore krkom.. tak som pomaly po lyzickach vsetko jedla. dr. mi dala cipky,ale mne to nepomohlo a tak som ich vysadila a len trpela.. ono to v podstate musi prejst akosi samo, ja uz piaty den nevraciam a uz mi byva zle len rano a vecer.. ked to bolo cele dni, to bolo strasne. tiez mi dr. povedala, ze ma da na tri dni na infuzky,ale potom mi este dala b-komplex uzivat a ked som trosku cohosi zjedla, tak malicke priberalo a mna nechala doma.
degan poznam, ten som uzivala na zaludok, je to dobra vec a ked ti to dala gynek. tak urcite vie co robi a ze nejako neuskodi babätku...
dôlezite je odpocinok a nejedavat kysle veci.. a este mi dr. povedala,ze na lyzicku coca coly si dat ze to pomaha..
@trinka poznam aj ja tak, nech je v byte akykolvek bordel spim s malou na obed. No aj tak asi nestacilo cez vikend. Dnes je mala nejaka umrncana. Skusali sme to bez plienky ale dnes sa neda, dnes uz cika vsade akoby z trucu. Tak som jej znova nahodila plienku a vyskusame nabuduce. Ale npriklad vcera bola zlatucka rano, ked potrebovala cikat tak na serblicku sedela a hrdo cakala na pochvalu za poklady v nocnicku. Ale na obed uz sa jej nechcelo. Tiez davas malej rychlokurz samostatnosti?
@amisa ano, nič ine nam neostava. Nas zbrzdilo, že sme mali problemy s kakanim, tak sa boji na nocnik. 😒 Kupila som take gaťkové plienky a skusame s nimi. Pýta sa cikať a zadrží ešte len tak 5 s a už cika... ale najnovšie sa začala v noci budiť, že si prosí "pipi"... tak uvidime... verím, že do leta to zmakneme 😉
topa noooo tak ja som urobila radikal...natiahla som tehu veci a vybavena vec...postava je teraz to posledne co ma zaujima, aj ked mi je jasne, ze potom to bude vacsia makacka, lebo teraz do druheho tehu idem s o par kg naviac.
Ahojte , aj ja by som sa rada k vám pridala do termínu November 2011.Bude to naše prvé vybojované bábo 🙂
Ahojte , aj ja by som sa rada k vám pridala do termínu November 2011.Bude to naše prvé vybojované bábo 🙂
ahojte, možem sa k vam pripojit? ja mam termin 22.novembra 🙂
ahoj tak aj ja sa pripajam 🙂
tak super už som si myslela že som tu sama 🙂
Ahojte babulky,vitam aj vsetky nove,vidim,ze sa to tu poriadne plni 🙂 tak hlavne nam vsetkym prajem zdravicko pre nas a nase babenka..Ja som sa prave vratila od dr.,videla som nase babuliatko,bilo mu srdiecko ako zvon,vsetko je v poriadku,v stredu ideme na krv a 15.maja na prvu poradnu 😀 Uz nam dr.vypisala aj tehu knizku,ale nechala si ju,ze mi ju da pri prvej poradni,lebo teraz do nej bude zapisovat vysledky krvicky...jaaaaaj,taka som spokojna,fotocku mame na chladnicke a stale chodime obzerat nasho mravceka 😵
Ahojte,par dni som bola mimo netu a za tu dobu ste sa rozpisaliiii.....
Bola som na par dni u rodicov aj z drobcami,bolo super.No uz som rada,ze som doma,aj muz mi uz chybal.
Mam hlavu deravu,uz minuly pondelok som mala volat ake su vysledky krvy a dnes je uz dalsi pondelok a mna to zase napadlo az podvecer.Na zajtra si dam ,,pripomienku,, na mobil,nech zase nezabudnem.
Dievcence moje,u nasich bolo dobre,len mama ma trochu hnevala.Jeden den mi vravi:neuzivaj lieky,nech TO odide.Druhy den vravi:Daj si TO zobrat,nemate podmienky na tretie dieta.No a na treti den prisla z nakupu a v ruke velku tasku...Ze pre babatko.Kupila mi krasnu deku z detskym motivom;-] Jeden den ma posiela na potrat a druhy den chysta vybavicku.Asi jej doslo,ze ja sa babatka nevzdam a vzdala to tiez.....
No a kupila mi aj krasnu tehotensku tuniku,super na chladnejsie dni,tak sa tesim.....
@karap len sa nevzdavaj,nakoniec sa mamina bude viac tesit ako ty. ludia maju aj viac deti a z chudobnejsich pomerov. kolke deti sa narodia do bohatstva a nie su stastne. najviac podla mna stoji to prve,ked treba vsetko pokupit a tie ostatne mozu ponosit po tych prvych,kocik,postielku,vecicky mas...aj my mame hypoteku,po pol toku musim spet do prace,nemame tu ziadnu rodinu co by nam pomohla,ale verim ze to zvladneme,lebo dcerka je dost izolovana,nemame tu skoro ziadnych znamych,tak bude super ze bude mat surodenca. v piatok idem na sono,uz aby to bolo....
ahojte, možem sa k vam pripojit? ja mam termin 17.novembra a v piatok sa dozvieme viac kedže nás čaká doktor
Takže mam spoločníčku. Tešim sa

@lenka1108 ja som zatial pribrala pol kila... ale to ešte príde, pri malej som pribrala 17 kg 😀 ale rýchlo som to zhodila... akurat sme s malou rano taku nadchu chytili ... predbiehame sa v kýchaní... ale u nas este nic nekvitne, tak sme asi len nachladili... ☹
to je super, že mas už velku kočku, ktorej stačí pexeso... tej mojej cicine sa treba venovať naplno a a najradsej by sa po mne len váľala, a ked ju niekto zoberie, hned reve, že mamina... ale to je už tak, ked je tatik od vidim do nevidim v robote a cez víkendy robí na diplomovke... ide ma z toho šlahnuť... ☹ ☹
@amisa ja to poznam, kým všetko upracem.... povysavam a tak... hroza, tiež ma pobolieva bruško, ale zvykla som si ísť si s malou poobede lahnuť, nech sa deje co chce... trochu si odýchnem aj ja... inak nemam kedy moc... 😒